-
Πήγα μια βολτούλα από το αυτοκινητοδρόμιο του Donington και έβγαλα έτσι μερικές φωτογραφίες να υπάρχουν!
Δε μου κάνει καρδιά όμως να μην της βάλω στο big size κι οπότε όποιος δεν έχει καλή γραμμή θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή... (θα τις βάλω λίγες λίγες για να μην υπάρξουν μπιγκ προμπλέμοζ)
Καλή βόλτα και καλά wallpapers!
-
Πήγα μια βολτούλα από το αυτοκινητοδρόμιο του Donington και έβγαλα έτσι μερικές φωτογραφίες να υπάρχουν!
Δε μου κάνει καρδιά όμως να μην της βάλω στο big size κι οπότε όποιος δεν έχει καλή γραμμή θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή... (θα τις βάλω λίγες λίγες για να μην υπάρξουν μπιγκ προμπλέμοζ)
-
-
εχω μεινει
-
Θεός φίλε εύγε
-
εχεις άλλες;;;;
-
(λίγες λίγες ρε παιδιά να μην κρασάρει το συστέμι)
Ή όχι;
-
Νομίζω πως θα συμφωνούσαμε όλοι και θα φωνάζαμε 'Όχι Όχι'
-
Ωραίος, ΚΑΡυδοτσουφλο-θραύστης.
Μη βάλεις όμως άλλες, γιατί μπορεί να σου κάνουμε τίποτα κακό από τη ζήλεια μας!
(Οδήγησες τίποτα καλό;;; )
-
Θέλω κι άλλες τώρα!
-
Tρομερές! Βάλε και άλλες!
-
Πολύ ωραίες! Τα σάλια μου...
-
-
βαλε και αλλες αν εχεις
-
καλά βρε παιδί μου... με το σταγονόμετρο τις ποστάρεις τις φώτο?
ΚΙ ΑΑΑΑΑΑΛΛΕΣ!!!!!
-
WE NEED MORE, MORE, MORE
Αν υπάρχουν και από την πίστα μέσα, ακόμα καλύτερα!
-
Πάει το αποφάσισα, θα τις βάζω μια-μια.
Θέλω να τ' ακούω να τ' ακούω να τ' ακούω να το λεεεεεες
Να σέρνεστε στα πόδια μου σαν σκουλήκια μέσα στη λάσπη και να ζητάτε λίγες σταγόνες ακόμα οκτανίων..
(60 φώτο μείνανε ακόμα... σε 2-3 μέρες το πολύ θα τις έχετε όλες)
-
H alfa romeo που εχεις στη 2η φωτογραφία του 2ου ποστ σου, είναι αυτή που κατασκεύασε ο Ενζο Φεράρι στο πρώτο του εργαστήρι;;; Αραγε είναι η γνήσια ή είναι αντιγραφη;
Τι μας έκανες βραδυατικα, δε θελω να ξανδώ γκόμενα (για τις επόμενες ώρες). Ενα ταξιδι εκει θελω.
-
Καλα τωρα τα εβγαλαν απο τα εργοστασια; Τι αψογη κατασταση ειναι αυτη;
Εξαιρετικες φωτογραφιες και σε ποιοτητα.
Μεγαλε εισαι και ο πρωτος ναουμι
-
Πες μας και ποιά φωτογραφική μηχανή χρησιμοποίησες , please.
Μια βόλτα από το Donington :)