-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αξίζει να δεις και το Curse of the Golden Flower. Η ταινία είναι άπαιχτη.
??? Γιατι εμενα δεν μου αρεσε καθολου? Την θεωρω απο τις χειροτερες του ειδους.
Μου λες ποιο ειναι το νοημα-τι ηθελε να πει η ταινια γιατι νυσταζα και ισως την αδικω?+1
-
Ειδα πριν λιγο το 'Καζινο Ρουαγιαλ'
Με διαφορα ο,τι καλυτερο εχω δει απ' αυτη τη σειρα
Ταινιαρα με σεναριο, ερμηνειες κλπ. Δεν περιμενα οτι θα το 'λεγα αυτο για ταινια 007
O Κρεγκ χαλαρα ο καλυτερος Μποντ ever και το κομματι του Κορνελ στους τιτλους φοβερο -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
οσοι δεν εχετε δει τα prison break σε dvd δεν ξερετε τι χανετε..Θα περίμενε κανείς ότι στη δεύτερη σεζόν το Prison Break έχει χαλάσει. Αλλά έχουμε φτάσει στο 17ο επεισόδειο (της 2ης), και το κάθε καινούριο επεισόδειο είναι καλύτερο από το προηγούμενο!
Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτά που συμβαίνουν. Οι άνθρωποι που το φτιάχνουν είναι μάστορες σε όλα.
Πάντως δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι καλύτερο, το Lost ή το Prison Break. Και τα δύο είναι κορυφαίες σειρές και αποτελούν το καλύτερο δείγμα τηλεόρασης από Hollywood.
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Εγώ είδα το λαβίρινθο του Πάνα κ έχω να πω μόνο τα καλύτερα.Ίσως από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει-πολύ συγκινητική.
ΔΕΝ είναι παραμύθι για παιδάκια.Καμία σχέση.Αλληγορική τανία είναι,πολύ πολύ ωραία γυρισμένη κ με πρωτότυπο σενάριο.Έχει κ πολύ ωραία μουσική.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
To είδα και εγώ εχθές,και ομολογώ πως μου άρεσε πολύ...
Δεν είναι για παιδιά,οι χαρακτήρες είναι προσχηματικοί,γιατί τελικά κάνει αλληγορικές αναφορές,και έχει ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά τέλος...Πολύ καλογυρισμένη ταινία...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ε, είναι λιγουλάκι αργή... ...μόνο ο τρούλης θα με καταλάβει αυτή την φορά!
Θα τη δω,αφού τη συστήνεις κιόλας!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
:lol:
Ε, είναι λιγουλάκι αργή... ...μόνο ο τρούλης θα με καταλάβει αυτή την φορά!
Θα τη δω,αφού τη συστήνεις κιόλας!!
-
Τελικά είδα το Scanner Darkly σε DVD. Πιστεύω οτι άξιζε τον κόπο, αρκετά καλοφτιαγμένη ταινία και αν σκεφτείς τι δουλειά έχει πέσει για να ολοκληρωθεί, τότε το μόνο που έχεις να πεις είναι respect. Όσοι τη δείτε, τσεκάρετε και τα extras για να δείτε πώς φτιάχτηκε.
Σαν σενάριο είχε ενδιαφέρον και αρκετές ανατροπές, σου άφηνε μια μελαγχολία στο τέλος, αλλά that's life... Δεν μπορούν να είναι όλα ρόδινα...
Δείτε την... -
Ειδα σε dvd το http://www.imdb.com/title/tt0446059/ .Αν και δεν ειμαι fan του JET LI αυτη η ταινια μου αρεσε .
-
Και εγω ειδα το babel και δεν τρελαθηκα....
-
βγηκε η ψυχη στο στομα!!!!!!!!
αυριο ψηνομαι να παω να το δω! ψηνεται κανεις εδω μεσα;
πλακα πλακα διαβασα και πολυ καλες κριτικες..respect..
ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ
-
8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα της ταινίας '300' που αναφέρεται στην μάχη των Θερμοπυλών. Από το τραίιλερ που είδα στο ίντερνετ η ταινία δείχνει εντυπωσιακή. Αλλά εάν ανταποκρίνεται στην ιστορία θα δούμε. Γιατί τα ίδια λάθη έγιναν και στην ταινία 'Τροία'. Η ιστορία παραποιήθηκε.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα της ταινίας '300' που αναφέρεται στην μάχη των Θερμοπυλών. Από το τραίιλερ που είδα στο ίντερνετ η ταινία δείχνει εντυπωσιακή. Αλλά εάν ανταποκρίνεται στην ιστορία θα δούμε.Δεν ανταποκρίνεται, ούτε προσπαθεί να αποτυπώσει την ιστορία. Την σειρά κόμικ '300' μετέφεραν. Πιστεύω ότι πρέπει να αποδεχτούμε, και να κρίνουμε την ταινία πέραν της ιστορικής σκοπιάς.
Γιατί τα ίδια λάθη έγιναν και στην ταινία 'Τροία'. Η ιστορία παραποιήθηκε.
Εδώ, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Στην περίπτωση του Τρωικού πολέμου, οι επιστήμονες ακόμη τσακώνονται για το αν ο Όμηρος ήταν ακριβής ιστορικά. Οπότε, για ποια ιστορική ακρίβεια μιλάμε; Επιπλέον, αν ήθελαν να είναι πιστοί στον Όμηρο, θα ονόμαζαν την ταινία 'Homer's Iliad' ή κάτι τέτοιο, και όχι Troy.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα της ταινίας '300' που αναφέρεται στην μάχη των Θερμοπυλών. Από το τραίιλερ που είδα στο ίντερνετ η ταινία δείχνει εντυπωσιακή. Αλλά εάν ανταποκρίνεται στην ιστορία θα δούμε. Γιατί τα ίδια λάθη έγιναν και στην ταινία 'Τροία'. Η ιστορία παραποιήθηκε.Όπως είπε και ο κρους, μεταφορά του graphic novel του miller είναι, και όχι ιστορική ταινία. Ως εκ τούτου, δεν μπορείς να την κρίνεις ως τέτοια.
-
ειδα το scanner darkly και παλι δεν τρελαθηκα.
Μαλλον με κουρασε λιγο.
-
Λίγα Όσκαρ, φρέσκα-φρέσκα:
-Departed
-Σκορτσέζε
-Φόρεστ Γουίτακερ
-Έλεν Μίρεν -
Ο Λαβύρινθος του Πάνα.
Καλή ταινία. Ισπανική. Ενδιαφέρουσα η ιδέα. Δύο πολύ ευχάριστες ώρες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Λαβύρινθος του Πάνα.Καλή ταινία. Ισπανική. Ενδιαφέρουσα η ιδέα. Δύο πολύ ευχάριστες ώρες!
-
The Prestige
Proof
The Black Dahlia
Hostel
Fun with Dick & JanePick one που θα βλέπατε άνετα τρώγοντας το μεσημεριανό σας..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα της ταινίας '300' που αναφέρεται στην μάχη των Θερμοπυλών. Από το τραίιλερ που είδα στο ίντερνετ η ταινία δείχνει εντυπωσιακή. Αλλά εάν ανταποκρίνεται στην ιστορία θα δούμε. Γιατί τα ίδια λάθη έγιναν και στην ταινία 'Τροία'. Η ιστορία παραποιήθηκε.
Όπως είπε και ο κρους, μεταφορά του graphic novel του miller είναι, και όχι ιστορική ταινία. Ως εκ τούτου, δεν μπορείς να την κρίνεις ως τέτοια.
Πάντως, από το τρέιλερ που είδα στο ιντερνέτ, πρέπει να είναι εντυπωσιακή ταινία.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
> HostelPick one που θα βλέπατε άνετα τρώγοντας το μεσημεριανό σας..
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]