-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
ο CARυοθραύστης έχει γίνει ο επίσημος ξεσκονιστής θεμάτων![/quote]
Δε θέλω να δώσω την ευχαρίστηση στον Νάπο να βάλει τα κλασικά του και άπαξ και ανοίξω νέο τόπικ για συζήτηση ενώ υπάρχει ένα ίδιο παλαιότερο.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ο CARυοθραύστης έχει γίνει ο επίσημος ξεσκονιστής θεμάτων!
Δε θέλω να δώσω την ευχαρίστηση στον Νάπο να βάλει τα κλασικά του και άπαξ και ανοίξω νέο τόπικ για συζήτηση ενώ υπάρχει ένα ίδιο παλαιότερο.
[/quote]
From me to you!!! http://www.oliver13.org/picts/divers/swiffer.jpg -
καλοοοοο! Α ρε Μπιλάρα...με έκανες κ γέλασα...
-
Δεν τολμώ να ξεκινήσω καν, είναι τόσες που σταμάτησα να παίζω lotto...
-
-
Aπό το ίδιο ευαγγέλιο:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Που να δεις εμένα με το 406 και κάτι ένερτζι, έρχομαι από καλαμαριά από το νταλίπη, που έχει μια αριστερή στροφή που βγάζει περιφερειακό ευθεία, φοίνικα δεξιά και τα σχετικά. Τρώω μια κωλιά νααα με το συμπάθιο, αντίθετο ρεύμα με φουλ λοκ ανάποδο και τέρμα γκάζι, ξεκινάω διαδικασία αυτόματης σωτηρίας, δλδ προσευχή που τελειώνει με 100 σώσον ειμί τον αμαρτωλόν, σφαλιάρα από την άλλη μεριά η ουρά, εκκρεμές και ευτυχώς το σώζω στο παρατσαφ πριν από το φτερό ενός άμοιρο 206. 500 παλμοί ανά λεπτο, κάνω δεξιά να ηρεμήσω και να με βρίσω για την μαλακία που έγινε, και τότε βλέπω απέναντι μου έναν τύπο με ένα ρχ-8 να με κοιτάζει έτσι , σίγουρα σκεφτόμενος πως στον π***ο κατάφερε αυτός ο τρόμπας με fwd να κάνει τέτοια κωλιά!!!!Ακόμα τρέμουν τα χέρια μου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aπό το ίδιο ευαγγέλιο:Που να δεις εμένα με το 406 και κάτι ένερτζι, έρχομαι από καλαμαριά από το νταλίπη, που έχει μια αριστερή στροφή που βγάζει περιφερειακό ευθεία, φοίνικα δεξιά και τα σχετικά. Τρώω μια κωλιά νααα με το συμπάθιο, αντίθετο ρεύμα με φουλ λοκ ανάποδο και τέρμα γκάζι, ξεκινάω διαδικασία αυτόματης σωτηρίας, δλδ προσευχή που τελειώνει με 100 σώσον ειμί τον αμαρτωλόν, σφαλιάρα από την άλλη μεριά η ουρά, εκκρεμές και ευτυχώς το σώζω στο παρατσαφ πριν από το φτερό ενός άμοιρο 206. 500 παλμοί ανά λεπτο, κάνω δεξιά να ηρεμήσω και να με βρίσω για την μαλακία που έγινε, και τότε βλέπω απέναντι μου έναν τύπο με ένα ρχ-8 να με κοιτάζει έτσι , σίγουρα σκεφτόμενος πως στον π***ο κατάφερε αυτός ο τρόμπας με fwd να κάνει τέτοια κωλιά!!!!
Ακόμα τρέμουν τα χέρια μου...
Ρε Κωνσταντίνε έριξα τρελό γέλιο με την περιγραφή σου!
Απαικτος!
-
Τα χριστουγεννα που μας περασαν
Ο πατερας μου με τα 2 πιτσιρικια, κινουνται στην Αττική οδό όταν κάποιος απο μπροστα τους χτυπάει και το αμαξι κοπαναει μια στην αριστερη νησίδα και μετά σφαλιάρα και με τον κώλο στη δεξιά.
Ειχαν αγιο τοσο οι επιβατες που φορούσαν ολοι ζώνη (τα πιτσιρίκια πίσω) όσο και ότι δεν ερχόταν καμιά μηχανή να την έπαιρναν σβάρνα.
Αν γινόταν κάτι τ΄τοιο και λόγω του ότι ο υπεύθυνος του ατυχήματος εξαφανίστηκε, ο πατέρας μου θα έμπλεκε ποοοολύ....
Ολα καλα
-
Πρωτοχρονιά του 1993 (ή 1994, δεν θυμάμαι) με πολύ κρύο, γυρνάω από ρεβεγιόν σε συγγενικό σπίτι στην Ηλιούπολη. Για καλή μου τύχη, με πιάνει την τελευταία στιγμή το φανάρι στο 'Τ' που πάει προς τις ταβέρνες στον Καρέα. Ξεκινώντας με το πράσινο και βγαίνοντας στην κατηφόρα προς Βύρωνα, ανακαλύπτω με τρόμο ότι ο δρόμος έχει παγώσει και το αυτοκίνητο 'ψαρεύει'. Ευτυχώς, λόγω μικρής ταχύτητας, κατάφερα τελικά να το ελέγξω. Αν δεν με είχε πιάσει το κόκκινο, σίγουρα θα είχα τρακάρει...
Αύγουστος του 1996, ξημερώματα και κατευθύνομαι στην ΕΟ από Πλαταμώνα για Λάρισα. Στο ύψος του Κάστρου, έχοντας κόψει σε 60-70 λόγω των διαδοχικών στροφών με την ανάποδη κλίση, διακρίνω την άσφαλτο να γυαλίζει στο φως του φεγγαριού. Λέω 'νερά θα είναι' και αφήνω λίγο το γκάζι για να μπω στη στροφή... αλλά το Uno πετάει κώλο, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ μέχρι τότε. Ασυναίσθητα, πάω να διορθώσω αλλά με φέρνει ανάποδα προς το εσωτερικό της στροφής και χτυπάω στο χαμηλό παραπέτασμα του δρόμου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το αυτοκίνητο και να επιστρέψει στο δρόμο. Σύρθηκα με το πλάι για αρκετά μέτρα, με τον αριστερό ώμο να τρίβεται στην άσφαλτο μέσα από το σπασμένο παράθυρο. Το αυτοκίνητο σταμάτησε τελικά με τις ρόδες προς τα πάνω. Ευτυχώς, είχα τις αισθήσεις μου και την ετοιμότητα να σβήσω τη μηχανή, για να μην πιάσει φωτιά. Οι πόρτες δεν άνοιγαν (φυσικά), έτσι έλυσα τη ζώνη και σύρθηκα έξω από το παράθυρο, ενώ οι νταλίκες περνούσαν 'σφαίρα' ξυστά από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Περιττό να πω ότι κανένας π..της δεν σταμάτησε για βοήθεια. Προσπαθώντας να περάσω το δρόμο για να πάω στο απέναντι καρτοτηλέφωνο, γλιστρούσα, αλλά μέσα στο σοκ δεν έδωσα σημασία. Αργότερα, στη δίκη (ω ναι, η Τροχαία μού άσκησε δίωξη γιατί οδηγούσα χωρίς να έχω τεταμένη την προσοχή μου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ατύχημα) έμαθα ότι είχαν χυθεί πετρέλαια στο δρόμο, πιθανόν από περαστικό φορτηγό. Φυσικά, αθωώθηκα.
Όσοι είδαν το αυτοκίνητο μετά, απόρησαν πως βγήκε άνθρωπος ζωντανός από εκεί μέσα (θα ανεβάσω φωτό του αυτοκινήτου, αν τις βρω). Tη γλίτωσα με ένα μόνιμο εκτεταμένο σημάδι-ουλή στον ώμο και μερικά ρινίσματα γυαλιών στο μάτι, που ευτυχώς αφαίρεσε η γιατρός στο κέντρο υγείας της Κατερίνης. Τυχερός ήμουν!
Sorry για το μεγάλο post...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
...Αργότερα, στη δίκη (ω ναι, η Τροχαία μού άσκησε δίωξη γιατί οδηγούσα χωρίς να έχω τεταμένη την προσοχή μου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ατύχημα) έμαθα ότι είχαν χυθεί πετρέλαια στο δρόμο, πιθανόν από περαστικό φορτηγό. Φυσικά, αθωώθηκα.Έτσι γίνεται με την τροχαία. Στον αδερφό μου του είχαν ασκήσει δίωξη για εμπρησμό... του αυτοκινήτου του, το οποίο και πήρε φωτιά ύστερα από ατύχημα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έτσι γίνεται με την τροχαία. Στον αδερφό μου του είχαν ασκήσει δίωξη για εμπρησμό... του αυτοκινήτου του, το οποίο και πήρε φωτιά ύστερα από ατύχημα
πλάκα κάνεις?? οι τύπου είναι τελείως
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Έτσι γίνεται με την τροχαία. Στον αδερφό μου του είχαν ασκήσει δίωξη για εμπρησμό... του αυτοκινήτου του, το οποίο και πήρε φωτιά ύστερα από ατύχημα
πλάκα κάνεις?? οι τύπου είναι τελείως
Μόνο; Εμένα ο δημόμπατσος έβλεπε ότι το αυτοκίνητο άρπαξε και κάπνιζε λόγω βραχυκυκλώματος στο μοτέρ των καθαριστήρων και μου έλεγε να το παρκάρω σε θέση που επιτρέπεται η στάθμευση γιατί εκεί έκλεινα το δρόμο και θα μου έκοβε κλήση!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Έτσι γίνεται με την τροχαία. Στον αδερφό μου του είχαν ασκήσει δίωξη για εμπρησμό... του αυτοκινήτου του, το οποίο και πήρε φωτιά ύστερα από ατύχημα
πλάκα κάνεις?? οι τύπου είναι τελείως
Μόνο; Εμένα ο δημόμπατσος έβλεπε ότι το αυτοκίνητο άρπαξε και κάπνιζε λόγω βραχυκυκλώματος στο μοτέρ των καθαριστήρων και μου έλεγε να το παρκάρω σε θέση που επιτρέπεται η στάθμευση γιατί εκεί έκλεινα το δρόμο και θα μου έκοβε κλήση!
γράψτη, αλλά μετά να τη βάλεις με τα χεράκια σου κάτω από τον καθαριστήρα!
-
stam69, εσύ πραγματικά είχες άγιο...
Ανατρίχιασα διαβάζοντας το post σου...
Περιπτώσεις που λες: "Eυτυχώς, είχαμε Άγιο μαζί μας.&q