-
Πολύ χαιρομαι που δεν πέφτουν μπινελίκια.... ...αλλά είσαστε.........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ χαιρομαι που δεν πέφτουν μπινελίκια.... ...αλλά είσαστε.........Εδω μεσα μπινελικια;;;;
Οχι...τα μπινελικια εξω, σ αυτους που τα αξηζουν.....
Σ αυτους που θετουν ζωες μικρων παιδιων σε κινδυνο....Εδω κρατησαμε μια χαρα επιπεδο....
Οταν θελουμε μπορουμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ χαιρομαι που δεν πέφτουν μπινελίκια.... ...αλλά είσαστε.........Σορυ κουκ
-
Σήμερα το είδα ΚΑΙ πάλι.
Παιδικό καρεκλάκι στη θέση του συνοδηγού, πίσω ανέμελο το αδερφάκι του μπέμπη
Πλάκα πλάκα ο νόμος τι προβλέπει σε τέτοιες περιπτώσεις; Απλή κλήση για ζώνες;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ελπιζω να αστειευεσαι
Γιατί;
Είναι σαφές ότι δεν θα σε ακολουθήσω σε 'παιχνίδι' δίχως αύριο. Αλλά αν το κάνεις ανύπανδρος, θα το κόψεις παντρεμένος;;;;;;;Βρε ililia....πες μου οτι κάνεις πλάκα....έχω σχηματίσει την άποψη ότι είσαι σκεπτόμενο άτομο (παρ'ότι πήρες opel ) δεν μπορεί να σοβαρολογείς.
Θα σου πω γιατί.
Ας πάρουμε την περίπτωση ότι σου κολάει απο πίσω σε άδειο δρόμο χωρίς κύνδηνο για περαστικούς, και πατάς και πάιζεις.....μόνος σου μέσα στο αμάξι.....χωρίς κύνδηνο για τα παιδιά σου.....αν φύγεις κάπου και σε πάνε 4.......τα παιδιά σου οκ θα ζουν.....χωρίς πατέρα όμως....δε νομίζω ότι θα ήθελες να μεγαλώσουν έτσι τα παιδιά σου.
Wagner....οι κότες με τα SUV εδώ στα Νότια είναι μάστιγα.....κατεβαίνουν απο το πανόραμα το πρωί με τα παιδάκια τους στα πίσω καθίσματα λυμένα κα ιβγαίνουν στην βουλιαγμένης αέρα....αν δεν πάνε να σκοτώσουν μέσα στα στενά.....μιλάμε τις φοβάμαι περισότερο και απο τους οικονομικούς μετανάστες με τα χρέπια. ΕΛΕΟΣ!
Το χειρότερο που έχω ζήσει είναι πριν 2 χρονια γυρνάω απο άρτα με τη γυναίκα, την ώρα που ξεκινάμε ρίχνει καρέκλες.....πάω σιγά με καμια 50ρια χλμ, έχει γίνει τρενάκι απο 5-6 αυτοκίνητα και μας περνούσαν σαν σταματημένους ότι λογής αμάξια βάζετε με το μυαλό σας, απο αγροτικά και σουζούκι 600ρακια παλιά μέχρι σεντάν 80 πόνυ φουλ φορτωμένα, σε κάποια φάση έριχνε τέτοια βροχή που έκανα δεξια και σταμάτησα και εγώ και οι περισσότεροι απο το τρενάκι....εκεί λοιπόν ΄σοη ώρα περίμενα...παγματικά δεν έβλεπες......άκουγα και απλά διέκρινα σιλουέτες αυτοκινήτων να κινούντε με περισότερα απο 70-80 χλμ. Συνεχίζω....μετά το μεσολόγγι και πριν το αντίριο έχει κάτι σαν βουνό....εκεί μου ήρθε να βάλω τα κλάματα....μιλάμε για στροφές που με στεγνό δρόμο και μέρα, τις κάνεις με σχετικά γρήογρο αμάξι....με την ψυχή στο στόμα...και βγένανε οι οικογενειάρχες και προσπερνούσαν.....έκοβα σα μαλάκας....αλλά δεν τους έφτανα εγώ....θέλανε και τον μπροστά.....πραγματικά είχα αγανακτήσει απο την μ@λακεία που μας δέρνει σαν λαό.....την περιγραφή πρέπει να την έχω γράψει σε άλλο φόρουμ...θα ψάξω να τη βρώ να την ποστάρω εδώ.
-
Το χειρότερο είναι αυτό που γίνεται στην επαρχία κυρίως που ο πα-τέρας βάζει το παιδί στα πόδια του να κρατάει το τιμόνι.Καλά αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται τα παιδιά τους.Σε μιά σύγκρουση θα σκοτωθεί το παιδάκι και αυτός ο θα επιζήσει.
-
Ρε CARυοθραύστη, έχεις πάρει φόρα και ξεθάβεις πεθαμένα thread, ε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε CARυοθραύστη, έχεις πάρει φόρα και ξεθάβεις πεθαμένα thread, ε?Το καλύτερο φτυάρι της πιάτσας
Πέρα από την πλάκα καλό το ξεθάψιμο, κάποια θέματα είναι πάντα επίκαιρα και είναι καλό να βλέπουμε πόσο έχουν άλλάξει τα πράγματα σε 2 χρόνια. Επιπλέον οι νεώτεροι στο φόρουμ (όπως εγώ καλή ώρα) ανακαλύπτουν παλία ενδιαφέροντα θέματα. CARυοθραύστη καλά ξεθάμματα!!!
Επί του θέματος το πρόβλημα δεν είναι πιστεύω ότι η αδιαφορία αλλά η άγνοια. Πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι και με 20 να τρακάρει διατρέχει σοβαρές πιθανότητες τραυματισμού...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ελπιζω να αστειευεσαι
Γιατί;
Είναι σαφές ότι δεν θα σε ακολουθήσω σε 'παιχνίδι' δίχως αύριο. Αλλά αν το κάνεις ανύπανδρος, θα το κόψεις παντρεμένος;;;;;;;Βρε ililia....πες μου οτι κάνεις πλάκα....έχω σχηματίσει την άποψη ότι είσαι σκεπτόμενο άτομο (παρ'ότι πήρες opel ) δεν μπορεί να σοβαρολογείς.
Θα σου πω γιατί.
Ας πάρουμε την περίπτωση ότι σου κολάει απο πίσω σε άδειο δρόμο χωρίς κύνδηνο για περαστικούς, και πατάς και πάιζεις.....μόνος σου μέσα στο αμάξι.....χωρίς κύνδηνο για τα παιδιά σου.....αν φύγεις κάπου και σε πάνε 4.......τα παιδιά σου οκ θα ζουν.....χωρίς πατέρα όμως....δε νομίζω ότι θα ήθελες να μεγαλώσουν έτσι τα παιδιά σου. ...
Για εξήγησέ μου, φίλτατε, σε τι δεν συμφωνείς με αυτά που έγραφα πριν από 18 μήνες να ξαναμπούμε στο κλίμα, γιατί νομίζω ότι τα ίδια λέμε, με άλλα λόγια.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Το καλύτερο φτυάρι της πιάτσας
Πέρα από την πλάκα καλό το ξεθάψιμο, κάποια θέματα είναι πάντα επίκαιρα και είναι καλό να βλέπουμε πόσο έχουν άλλάξει τα πράγματα σε 2 χρόνια. Επιπλέον οι νεώτεροι στο φόρουμ (όπως εγώ καλή ώρα) ανακαλύπτουν παλία ενδιαφέροντα θέματα. CARυοθραύστη καλά ξεθάμματα!!!
Να τα πεις σε κάτι βλάκες με μυαλό μικρότερο κι από κότας αυτό
Η ηλιθιότητα ποτέ δεν μπορεί να αλλάξει σε εξυπνάδα σε έναν άνθρωπο, η ευγένεια μπορεί όμως. Αν δεν υπάρχει θέληση όμως παραμένεις πάντα γίδι.
EDIT δεν αναφέρομαι σε κάποιον από τους 'παραβρισκομένους'
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Η ηλιθιότητα ποτέ δεν μπορεί να αλλάξει σε εξυπνάδα σε έναν άνθρωπο, η ευγένεια μπορεί όμως. Αν δεν υπάρχει θέληση όμως παραμένεις πάντα γίδι.
Εισαι ευγενικη ψυχη ρε καριοθραυστη
-
Ε να μην έχω κι εγώ κανένα καλό;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...
Ο μπαμπάς λοιπών,αποφάσισε να αγοράσει στόν γιό του ένα ολοκαίνουριο Peugeot 205 1.9 rallye.
Καί ξεκινήσανε λοιπών τα δυό ξαδέρφια τίς βόλτες στήν ευρύτερη περιοχή.
Τήν δεύτερη μέρα πού είχαν τό αυτοκίνητο,βγήκανε από τό δρόμο,πήρανε πολλές (μα πολλές) κολοτούμπες,τό αυτοκίνητο πήγε κατευθείαν στή χωματερή,ενώ τα δύο παιδιά βγήκανε ανέπαφα.
Μπορείτε να φανταστείτε τήν αντίδραση τού μπαμπά όταν έμαθε τό περιστατικό;
Τού αγόρασε μετά ένα μήνα,μία αστραφτερή 911 τούρμπο.
...Για την καλύτερη παθητική ασφάλεια του την πήρε βρε συ...
-
Κυριακή απόγευμα ερχόμενος από Αταλάντη λίγο πριν την ευθεία του Σείριου έχοντας γύρω στα 110 χλμ μας περνάει ένα Nissan με περίπου 130-140 χλμ.Στα πόδια του πατέρα οδηγού τι λέτε ότι καθόταν;;;;Ένα παιδάκι που παραπάνω από δυόμυσι ετών δεν ήταν .Και καλά ο πατέρας αδικαιολόγητος 1000000% & απαράδεκτος,η μάνα που καθόταν δίπλα;;;;;
Ότι & να πούμε είναι λίγο....Ανευθυνότητα σ'όλο της το μεγαλείο. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ελπιζω να αστειευεσαι
Γιατί;
Θα σου πω γιατί.
Ας πάρουμε την περίπτωση ότι σου κολάει απο πίσω σε άδειο δρόμο χωρίς κύνδηνο για περαστικούς, και πατάς και πάιζεις.....μόνος σου μέσα στο αμάξι.....χωρίς κύνδηνο για τα παιδιά σου.....αν φύγεις κάπου και σε πάνε 4.......τα παιδιά σου οκ θα ζουν.....χωρίς πατέρα όμως....δε νομίζω ότι θα ήθελες να μεγαλώσουν έτσι τα παιδιά σου. ...
Για εξήγησέ μου, φίλτατε, σε τι δεν συμφωνείς με αυτά που έγραφα πριν από 18 μήνες να ξαναμπούμε στο κλίμα, γιατί νομίζω ότι τα ίδια λέμε, με άλλα λόγια.
Στο ότι αν το κάνει κάποιος ανύπνατρος θα το κάνει και παντρεμέμνος....ενώ πρέπει να σκεφτεί και άλλες παραμέτρους όταν είναι παντρεμένος και έχει και κανα δυο παιδάκια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Στο ότι αν το κάνει κάποιος ανύπνατρος θα το κάνει και παντρεμέμνος....ενώ πρέπει να σκεφτεί και άλλες παραμέτρους όταν είναι παντρεμένος και έχει και κανα δυο παιδάκια!Δυστυχώς,
- Κι αν είναι κάποιος ανύπανδρος, πρέπει να σκεφτεί και τον παντρεμένο που κυκλοφορεί στο δρόμο με τα παιδάκια του. Κανένας δεν μας εγγυάται ότι αν γίνει η στραβή θα την πληρώσουμε μόνον εμείς - ή μόνον ανύπανδροι.
- Λίγο μαζεύεσαι με τα χρόνια, αυτό πρέπει να είναι αλήθεια. Ίσως που νοιώθεις τις δυνάμεις σου να μειώνονται, ίσως 'πήζει' το μυαλό κι έχεις καλύτερη συναίσθηση των συνεπειών... Αλλά αν πριν περνούσες με κόκκινο, θα συνεχίσεις. Επίσης αν προσπερνούσες από δεξιά σε ΕΟ, αν 'κατασκήνωνες' στην αριστερή, αν κυκλοφορούσες καλοκαίρι με τα φώτα ομίχλης εμπρός - πίσω αναμμένα, αν έμπαινες ανάποδα σε μονόδρομους, αν δεν είχες το ένα σου μάτι στους καθρέφτες, αν δεν φορούσες ζώνη, αν το ένα σου χέρι κρεμόταν συνήθως έξω από το παράθυρο, αν έπαιζες κυνηγητό σε έστω άδειο δρόμο κι έστριβες δίχως αύριο, ....
Κι αν όλα αυτά γίνονται με 'άλλο' αυτοκίνητο, οικογενειακό, πιό βαρύ και λιγότερο δυνατό, όποιος άγιος κι αν σε φυλάει είσαι ακόμα πιό επικίνδυνος από πριν...
Λίγους μεσήλικες βλέπουμε στο δρόμο να κυκλοφορούν σαν να 'ναι ο δρόμος δικός τους; Ε, οι περισσότεροι έχουν ανήλικα. King of the Road ή ο χάρος βγήκε παγανιά;
-
Δεν έχεις άδικο.
Για το 1. σου απάντησα πριν.....λέω για άδειο δρόμο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εισαι ευγενικη ψυχη ρε καριοθραυστη
Για αυτό καλύτερα να αλλάξεις την υπογραφή σου, γιατί μας τρομάζεις και σε παρεξηγούμε!
-
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
εχθες βραδυ ειχα παει μια βολτιτσα.σε καποια φαση μου κολαει προφυλακτηρες ασχημα ενα peugeot 407,ψιλοπαιζουμε λιγο και στο επομενο φαναρι που σταματαμε και ριχνω μια ματια μενω με ανοιχτο το στομα.οδηγος γυρω στα 45-50 με γυναικα και μικρο παιδακι7-8 χρονων ημουν ετοιμος να του πω 'μα καλα ποσο μ@@@@@ εισαι'.απλα συνεχισα την πορεια μου και ουτε ξαναασχοληθηκα μαζι του ενω εκεινος συνεχισε τις ταρζανιες.και καλα εσυ ρε μ@@@@@ το παιδακι τι φταιει.βεβαι εχω δει και το χειροτερο τυπο με cbr και πανω ειχε παιδακι το πολυ 5 χρονων και το καλυτερο βροσκοτανε στο σεφτα μπορει να πει κανεις για κατι τετοιους γονεις?
Και να πεις θα καταλάβουν; Τα ξέρουν όλα κάτι τέτοιοι χαρακτήρες, είναι οδηγάρες, έχουν το 'ξέρεις πόσα χρόνια έχω εγώ στο τιμόνι που θα μου κάνεις και μάθημα;' στο στόμα τους αν τους πεις κάτι. Δεν παίρνουν από λόγια και εύχομαι να μη γίνει καμία στραβή γιατί πονάει πολύ να χάνεις παιδί από αμέλεια, απερισκεψία ή επιπολαιότητά σου στο τιμόνι.
Απερισκεπτοι γονεις