-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τι να καταλαβω ρε Βαγκνερ. (2)
εχεις δειξει πολλες φορες με τι υπεροψια και περιφρονηση βλεπεις το επαγγελμα του αστυνομικου.
Και αυτο κατι συμαινει;;;
Και τις φαρμακοβιομηχανειες περιφρονω...καταλαβα τι θες να πεις. (2)
....ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΟΧΙ;;;ευτυχως που η πλειοψηφεια δεν μοιραζεται τις αποψεις σου.
γνωμη σου.Οι οποιες ποιες ειναι;;;;;
στη θεωρια ολοι ειδικοι ειναι.
Και συνεχιζεις....
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΠΛΟ Ο ΛΙΣΤΗΣ.
Η ΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Α Π Ο Τ Ρ Ε Π Τ Ι Κ Α ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;
Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗ; -
Όλοι ένστολοι = μια τεράστια μαλακία ΙΜΟ.
Σαν τις μύγες μες στο γάλα είναι ο ένστολος. Άρα αν θέλεις να κάνεις μαμουνιά, φτάνει να ρίξεις μια απλή ματιά στο γάλα για να δεις αν έχει μύγες.
Άκυροοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ.ε δεν ηταν.τι θες να κανουμε δηλαδη;να τους κατηγορησουμε που βρεθηκαν αυτοι εκει περα και οχι ενστολοι μπατσοι;
αν καθαριζαν κανεναν γνωστο σου,πανε μετα και βρες απαντησεις στα ΑΝ.
και να δω αν θα ξαναπεις το ληστη πιτσιρικα.τον καημενο.οι βαρβαροι οι μπατσοι ηταν με πολιτικα γιαυτο παρασυρθηκε και εκανε τη ληστεια.
ΑΝ ηταν ενστολοι δεν θα το εκανε.ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΛΗ.το παιδι μια χαρα παληκαρι ηταν.
ακου λογικη
σιγουρα οι ενστολοι αστυνομικοι λειτουργουν αποτρεπτικα,αλλα δεν μπορουν να ειναι παντου.
βαγκνερ αυτα που λες τα σκεφτεσαι καθολου; -
Να πω και εγω τη γνωμη μου για την ΕΛΑΣ. Αν εχετε προσεξει στο δρομο υπαρχουν πολλα αυτοκινητα στα οποια απουσιαζει η πισω πινακιδα κυκλοφοριας. Σε καποια απο αυτα ειχα παρατηρησει οδηγους με στολη αστυνομικου. Το εψαξα λιγο το πραγμα ετσι απο απλη περιεργεια και διεπιστωσα το εξης..... Επειδη οι αστυνομικοι με τα ιδιωτικα τους αυτοκινητα ετσι και αλλιως οδηγουν οπως θελουν καθως λογω συναδερφικοτητας δεν τους γραφει κανεις τωρα πλεον αφαιρουν την πισω πινακιδα ωστε να μην τους γραφουν ουτε οι καμερες οι οποιες ειναι αμεροληπτες. Επειδη εξοργιστηκα απο αυτο τοσο ως Ελλην πολιτης οσο και ωσ νομικος πλεον οποτε δω τετοιο αμαξι επιτοπου παιρνω το 100 και κανω καταγγελια. Τα σχολια δικα σας...
-
Ο χρήστης defender30 έγραψε:
Να πω και εγω τη γνωμη μου για την ΕΛΑΣ. Αν εχετε προσεξει στο δρομο υπαρχουν πολλα αυτοκινητα στα οποια απουσιαζει η πισω πινακιδα κυκλοφοριας. Σε καποια απο αυτα ειχα παρατηρησει οδηγους με στολη αστυνομικου. Το εψαξα λιγο το πραγμα ετσι απο απλη περιεργεια και διεπιστωσα το εξης..... Επειδη οι αστυνομικοι με τα ιδιωτικα τους αυτοκινητα ετσι και αλλιως οδηγουν οπως θελουν καθως λογω συναδερφικοτητας δεν τους γραφει κανεις τωρα πλεον αφαιρουν την πισω πινακιδα ωστε να μην τους γραφουν ουτε οι καμερες οι οποιες ειναι αμεροληπτες. Επειδη εξοργιστηκα απο αυτο τοσο ως Ελλην πολιτης οσο και ωσ νομικος πλεον οποτε δω τετοιο αμαξι επιτοπου παιρνω το 100 και κανω καταγγελια. Τα σχολια δικα σας...Δεν αποτελει ειδηση το γεγονος οτι η εξουσια σε αυτο το κρατος ειναι στο απυροβλητο!
-
Έχεις ζήσει και σε άλλες χώρες και το λες αυτό;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν ηθελα να πω κατι αλλο θα ελεγα
Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Δεν ειχαν δικαιωμα να επεμβουν σε ενοπλη ληστεια.Τωρα το καταλαβες;;;;
Αλέξανδρε κάνεις λάθος σε αυτό. Από τη στιγμή που ήταν εν ώρα υπηρεσίας, άσχετα αν ήταν με στολή ή με πολιτικά, εφόσον βρέθηκαν ενώπιον παράνομου συμβάντος έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα να ενεργήσουν προς αποτροπή της εγκληματικής πράξης. Είτε είναι της αντιτρομοκρατικής, είτε ασφαλίτες, είτε της αμέσου δράσεως, είτε τροχονόμοι... Αλίμονο αν ήταν διαφορετικά δηλαδή...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αλέξανδρε κάνεις λάθος σε αυτό. Από τη στιγμή που ήταν εν ώρα υπηρεσίας, άσχετα αν ήταν με στολή ή με πολιτικά, εφόσον βρέθηκαν ενώπιον παράνομου συμβάντος έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα να ενεργήσουν προς αποτροπή της εγκληματικής πράξης. Είτε είναι της αντιτρομοκρατικής, είτε ασφαλίτες, είτε της αμέσου δράσεως, είτε τροχονόμοι... Αλίμονο αν ήταν διαφορετικά δηλαδή...
εχουν ΚΑΘΕ δικαιωμα η μηπως εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενεργησουν για την αποτροπη της εγκληματικης πραξης;
καθομαστα και εξηγουμε τα αυτονοητα.πολυ προοδευτικοι γιναμε ρε παιδι μου.
γινεται ενοπλη ληστεια και ο αστυνομικος επειδη ειναι της αντιτρομοκρατικης και δεν φοραει στολη δεν εχει δικαιωμα να επεμβει.
ακου να δεις τι αποψεις εχουν μερικοι εδω μεσα . -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Έχεις ζήσει και σε άλλες χώρες και το λες αυτό;Οχι αλλα ποιος ηταν αυτος ο μπατσος που τολμησε να γραψει πολιτικο η εστω συναδελφο του! Εγω προσωπικα δεν το εχω ακουσει.
Εχω ακουσει ομως να χαστουκιζετε αστυνομικος οπου τολμησε να προσπαθησει να γραψει βουλευτη γιατι δεν φορουσε ζωνη αν θυμαμαι καλα! -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Όλοι ένστολοι = μια τεράστια μαλακία ΙΜΟ.Σαν τις μύγες μες στο γάλα είναι ο ένστολος. Άρα αν θέλεις να κάνεις μαμουνιά, φτάνει να ρίξεις μια απλή ματιά στο γάλα για να δεις αν έχει μύγες.
Άκυροοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Η πρόληψη είναι προτιμότερη της καταστολής.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Έχεις ζήσει και σε άλλες χώρες και το λες αυτό;
Οχι αλλα ποιος ηταν αυτος ο μπατσος που τολμησε να γραψει πολιτικο η εστω συναδελφο του! Εγω προσωπικα δεν το εχω ακουσει.
Εχω ακουσει ομως να χαστουκιζετε αστυνομικος οπου τολμησε να προσπαθησει να γραψει βουλευτη γιατι δεν φορουσε ζωνη αν θυμαμαι καλα!η αληθεια ειναι οτι εχει καποιο δικιο ο carυοθραυστης.
η εξουσια παντου εχει περισσοτερα δικαιωματα απο τους υπολοιπους..
απλα στην ελλαδα ειναι ολα λιγο πιο πολυ χυμα.. -
Μπα...
Απλά στην Ελλαδίτσα μαθαίνονται πιο εύκολα τα πράματα σε σχέση με άλλα... δυτικά κράτη.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα δεν ειπα οτι κακως εκανε την δουλεια του ο μπατσος....
Πουθενα!!!
Αναφερθηκα στο γεγονος οτι οι μπατσοι ηταν με πολιτικα.....
*Κ οπως κ εγω δεν κανω μαλακιες μπροστα σε περιπολικο, ενω μπροστα
σε συμβατικο εχω κανει αρκετες.... *
Ετσι κ ο λιστης, εαν ειχε δει ενστολους, δεν θα μπαινε καν στα εβερεστ.
Απο κει και περα, αφου βγαζεις οπλο σε δημοσιο μερος, αποδεχεσαι
καθε ευθινη.
Ποσο ποιο απλα να το πω;;;;;;;;;;;;
Ειχα μια ενσταση στα λεγομενα του Χ.Λαππα και την διατυπωσα...
Το ιδιο πραγμα ειχα πει και σε μπατσο που μ εγραφε οταν ειχα
βγαλει μια πλατεια στην Αργυρουπολη -αυτη του 209- με το πλαι.
Και οι μπατσοι ηταν με συμβατικο στο περιπτερο και ψωνιζανε....-Καλα ρε φιλε.... πας καλα;;;
-Εμ.... Ε... να... δεν καταλαβα τι εισαστε...
...μεχρι να ρθει η τροχαια να με γραψει, συζιτισα το θεμα ενστολος/πολιτικα μαζι τους.
Και καταλειξαμε να συμφωνουμε οτι σε περιοχες οπου υπαρχει παρουσια ενστολων, η εγκληματικοτιτα μειωνετε, ενω οπου κυκλοφωρουν συμβατικα με ασφαλιτες και πολιτικα, δεν αλλαζει τιποτα.
Και μετα τσιμπισα τα 250ευραΕκ του ασφαλους βεβαια, αλλα εγω στη θεση του μπατσου θα ριχνα στα ποδια πρωτα.
Αν ειχα προβλημα με τον μπατσο και τις πραξεις του, θα αναφερομουν στο προσωπο του ως χασαπη η δολοφωνο. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
εχουν ΚΑΘΕ δικαιωμα η μηπως εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενεργησουν για την αποτροπη της εγκληματικης πραξης;
γινεται ενοπλη ληστεια και ο αστυνομικος επειδη ειναι της αντιτρομοκρατικης και δεν φοραει στολη δεν εχει δικαιωμα να επεμβει.
ακου να δεις τι αποψεις εχουν μερικοι εδω μεσα .Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...Αν ηθελα να πω κατι αλλο θα ελεγα
δεν προσπαθω να αντικρουσω τα ελαφρυντικα του μπατσου, απλα... δεν μου καθεται καλα... με την μια στο κεφαλι....
Η ΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Α Π Ο Τ Ρ Ε Π Τ Ι Κ Α ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;
Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗ;ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;
Ελληνικα δεν ξερεις;;;;
Πριν απο 4 μηνες οταν ειπα οτι ειχα φουνταρει απο τον 1 οροφο του σπιτιου μου 3-4φορες κατι κλεφτρονια που προσπαθησαν να μπουν στο σπιτι μου και ενω προηγουμενος ειχα διατυπωσει οτι περα απο τραυματισμο, δεν υπηρχε αλλος κινδυνος μου την ειπε ολο το φορουμ.
-
Μα δεν ειπα οτι κακως εκανε την δουλεια του ο μπατσος....
Πουθενα!!!
Αναφερθηκα στο γεγονος οτι οι μπατσοι ηταν με πολιτικα.....
*Κ οπως κ εγω δεν κανω μαλακιες μπροστα σε περιπολικο, ενω μπροστα
σε συμβατικο εχω κανει αρκετες.... *
Ετσι κ ο λιστης, εαν ειχε δει ενστολους, δεν θα μπαινε καν στα εβερεστ.
Απο κει και περα, αφου βγαζεις οπλο σε δημοσιο μερος, αποδεχεσαι
καθε ευθινη.
Ποσο ποιο απλα να το πω;;;;;;;;;;;;
Ειχα μια ενσταση στα λεγομενα του Χ.Λαππα και την διατυπωσα...
Το ιδιο πραγμα ειχα πει και σε μπατσο που μ εγραφε οταν ειχα
βγαλει μια πλατεια στην Αργυρουπολη -αυτη του 209- με το πλαι.
Και οι μπατσοι ηταν με συμβατικο στο περιπτερο και ψωνιζανε....-Καλα ρε φιλε.... πας καλα;;;
-Εμ.... Ε... να... δεν καταλαβα τι εισαστε...
...μεχρι να ρθει η τροχαια να με γραψει, συζιτισα το θεμα ενστολος/πολιτικα μαζι τους.
Και καταλειξαμε να συμφωνουμε οτι σε περιοχες οπου υπαρχει παρουσια ενστολων, η εγκληματικοτιτα μειωνετε, ενω οπου κυκλοφωρουν συμβατικα με ασφαλιτες και πολιτικα, δεν αλλαζει τιποτα.
Και μετα τσιμπισα τα 250ευραΕκ του ασφαλους βεβαια, αλλα εγω στη θεση του μπατσου θα ριχνα στα ποδια πρωτα.
Αν ειχα προβλημα με τον μπατσο και τις πραξεις του, θα αναφερομουν στο προσωπο του ως χασαπη η δολοφωνο.Αλέξανδρε, ασφαλήτικο με έχει σταματήσει στην βουλιαγμένης και φώναξε τροχαία, αν θες να πεις ότι οι αντιτρομοκρατικομπατσοι έπρεπε να τους σταματήσουν και να φωνάξουν κανονικούς μπάτσους για σύλληψη κλπ ίσως να έχεις δίκιο....δεν σταμάταγαν οι ληστές όμως!
-
Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται. Είτε με πολιτικά, είτε χωρίς, είτε εν ώρα υπηρεσίας, είτε όχι, καλά έκαναν και επενέβησαν. Αυτή είναι η δουλειά τους και όπως έχει αναφέρει κάποιος αρκετές σελίδες πριν ένας αστυνομικός δεν είναι ένας τυχαίος δημόσιος υπάλληλος με ωράριο 8-2. Ναι, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσία δε μπορεί να σε σταματήσει για τροχαία παράβαση, μπορεί όμως και πρέπει να επεμβαίνει όταν η τυχαία παρουσία του σε κάποιο μέρος μπορεί να αποτρέψει την τέλεση κάποιας εγκληματικής πράξης.
Όντας με πολιτικά οφείλει να δηλώσει ξεκάθαρα την ιδιότητά του και να ζητήσει την παράδοση των εγκληματιών, εφόσον όμως αυτοί παραμένουν απειλητικοί οφείλει να τους αδρανοποιήσει με όποιον τρόπο μπορεί (και ναι, μπορεί ο εγκληματίας να τη φάει στο κεφάλι, στον κορμό, στα πόδια, στα χέρια, ...). Δουλειά του αστυνομικού είναι να προστατεύει τόσο το κοινωνικό σύνολο, όσο και τον εαυτό του από ενδεχόμενο τραυματισμό ή ακόμα χειρότερα από κάποια μοιραίο τραυματισμό. Ακόμα όμως και να μην είχαν δηλώσει την ιδιότητά τους, άμα απειλούνταν ξεκάθαρα η ζωή κάποιου και πάλι καλά έκαναν και επενέβησαν.
Και φρουρά κάποιου πολιτικού προσώπου που είχαν πάει για καφέ να ήταν κατ' εμέ καλά θα έκαναν να επέμβουν, εφόσον έχουν αυτή τη δυνατότητα. -
ακου να δεις τι αποψεις εχουν μερικοι εδω μεσα .Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...Αν ηθελα να πω κατι αλλο θα ελεγα
δεν προσπαθω να αντικρουσω τα ελαφρυντικα του μπατσου, απλα... δεν μου καθεται καλα... με την μια στο κεφαλι....
Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗ;ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;
Ελληνικα δεν ξερεις;;;;
Πριν απο 4 μηνες οταν ειπα οτι ειχα φουνταρει απο τον 1 οροφο του σπιτιου μου 3-4φορες κατι κλεφτρονια που προσπαθησαν να μπουν στο σπιτι μου και ενω προηγουμενος ειχα διατυπωσει οτι περα απο τραυματισμο, δεν υπηρχε αλλος κινδυνος μου την ειπε ολο το φορουμ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΚΑΛΩς ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ
μετα εγω δεν ξερω ελληνικα και περιμενω ΕΣΕΝΑ να μου τα μαθεις.
ενταξει φιλε μου οτι πεις.
σωστα επρεπε να φωναξουν την αρμοδια αστυνομια εκεινην τη στιγμη. -
Γαϊδούρια στον Πειραιά οι αστυνομικοί που έχουν καβατζώσει θέσεις για τα ΙΧ αυτοκίνητά τους. Στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο ένας χώρος με δεκάδες θέσεις είναι καπαρωμένος (και) για τα αυτοκίνητα των αστυνομικών. Μάλιστα βάζουν ένα μπάτσο (συνειδητή επιλογή λέξης) για να παριστάνει τον γκαραζιέρη, διώχνοντας όποιον πάει να σταματήσει ακόμα και για τσιγάρα.
Τα ίδια στο αστυνομικό τμήμα κοντά στο Τζάννειο (οδό Αφεντούλη), όπου μια αστυνομικίνα σταμάτησε με το τουτού της, έβγαλε 2 κώνους δίπλα στο τμήμα και πάρκαρε με το πάσο της λες και η θέση της κληροδοτήθηκε από τον παππού της. -
Αυτες οι θεσεις ειναι πιασμενες πολλα χρονια τωρα!
-
manosk χωρίς να θέλω να τους υποστηρίξω, έχω την εντύπωση πως αυτό ισχύει σε όλα τα αστυνομικά τμήματα (ανεξαρτήτου περιοχής) και το κάνουν μεταξύ άλλων και για λόγους ασφαλείας.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]