-
8 μηνακια μου εμειναν ακομα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
8 μηνακια μου εμειναν ακομαΑντε ρε κοκκινεστρατε και ειμαι μονος στο θρεντ του ποδοσφαιρου.. Αντε με το καλο,8 μηνακια δεν ειν τιποτα...μπηκε κι ο bagus αυτες τις μερες...αμα τον δεις καντου κανα καψωνι,ξερεις εσυ..
-
red_army πού είσαι τώρα?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
red_army πού είσαι τώρα?Δεν μπορω να αποκαλυψω
-
Mωρέ σε σπίτι παντρεμένης καλά είναι, σε σπίτι παντρεμένου μην είναι!
-
υπάρχει υπηρεσία στο ΠΝ σε σπίτι παντρεμένου/ης?
-
352+1 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ορκιστηκαμεν,παρελασαμεν κ πλεον ειμαστε φανταροι.....
Οι πρωτες 2 μερες ηταν δυσκολες,γιατι κατα τα αλλα μια χαρα παιρναμε.....
Πολυ γελιο στο θαλαμο,καλα παιδια τα περισσοτερα,και ηδη σχεδιαζουμε τις εξορμησεις μας στις γυρω απο την Αρτα περιοχες...
2 με 4 εβδομαδες ακομα Αρτα κ μετα μαλλον 401 για ειδικοτητα.
Για παραμεθωριο εχω δηλωσει Αλεξ/πολη, Κω,Ροδο κ το καλο ειναι οτι καλοκαιρακι θα ειμαι εκει...Το στρατοπεδο αρκετα καλο,καλες συμπεριφορες,φαγητο μια χαρα(αν δεν εκανα διαιτα θα ειχα παρει 2-3 κιλα χαλαρα)
Μπανια που εχουν ζεστο νερο πρωι-βραδυ,τουαλετα πηγα την 4η μερα μονο ιντερνετ δεν εχει,αλλα μαλλον κατι θα κανουμε κ για αυτο...
Αυτα τα ολιγα
-
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!
Καλή θητεία ρε Βαγγέλα!
-
Άρτα Υγειονομικό;
Πώς είναι εκείνη η διαφήμιση της Aegean με τις χοντρές μαγείρισσες στο στρατόπεδο; Ε, έτσι αλλά οι φαντάροι δεν κρατάνε όπλα και η στολή αγγαρείας είναι ατσαλάκωτη.
Καλή συνέχεια. -
Υγειονομικο ναι...
Thanks παιδες....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οι πρωτες 2 μερες ηταν δυσκολες,γιατι κατα τα αλλα μια χαρα παιρναμε.....Τα πιο δύσκολα είναι πίσω σου πλέον (pun intended ).
Ου ρε το ποντίκι που θέλει και internet από τον πρώτο μήνα*.
Στο Ρέθυμνο που παρουσιάστηκα είχαμε, όπως επίσης και 2 αίθουσες ΚΨΜ, η μία με 40αρα plasma και η άλλη με βιντεοπροβολέα, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι και table tennis (δεν το λέω πινγκ πονγκ γιατί είστε εγκάθετοι). Μας τις έδειξαν τη δεύτερη μέρα, μας έπαιξαν και μια-2 ταινίες (από video club) και μετά σφραγίστηκαν μέχρι να φύγουμε με μεταθέσεις.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
352+1 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΟρκιστηκαμεν,παρελασαμεν κ πλεον ειμαστε φανταροι.....
Οι πρωτες 2 μερες ηταν δυσκολες,γιατι κατα τα αλλα μια χαρα παιρναμε.....
Πολυ γελιο στο θαλαμο,καλα παιδια τα περισσοτερα,και ηδη σχεδιαζουμε τις εξορμησεις μας στις γυρω απο την Αρτα περιοχες...
2 με 4 εβδομαδες ακομα Αρτα κ μετα μαλλον 401 για ειδικοτητα.
Για παραμεθωριο εχω δηλωσει Αλεξ/πολη, Κω,Ροδο κ το καλο ειναι οτι καλοκαιρακι θα ειμαι εκει...Το στρατοπεδο αρκετα καλο,καλες συμπεριφορες,φαγητο μια χαρα(αν δεν εκανα διαιτα θα ειχα παρει 2-3 κιλα χαλαρα)
Μπανια που εχουν ζεστο νερο πρωι-βραδυ,τουαλετα πηγα την 4η μερα μονο ιντερνετ δεν εχει,αλλα μαλλον κατι θα κανουμε κ για αυτο...
Αυτα τα ολιγα
Γεια σου ρε συνάδελφε Υγειονομικάριε.... ΚΕΥΓ και πάλι ΚΕΥΓ... Σαν κατασκήνωση ήταν...
Και που να δεις 401 πως είναι... Το τελευταίο τετράμηνο ήμουν εκεί. Χημείο μέχρι αηδίας... -
Εσας δεν πρεπει να σας ευχόμαστε 'καλός πολίτης' αλλά 'καλή διασκέδαση'
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Υγειονομικο ναι...Thanks παιδες....
Bagus καλός πολίτης βρε! ΄
Κάτω στου Παπακώστα πήγες για σκοπιά ή ακόμα;Εχει και γυμναστήριο δίπλα και περνάει ωραία η ώρα,όταν έχουν προπόνηση γυναικείες ομάδες.
Εμείς στην εποχή μου πηγαίναμε πρώτα Μεσολόγγι για βασική εκπαίδευση και μετά Άρτα για εκπαίδευση Υγειονομικού.
Αντε να περνάς καλά 12 μηνάκια είναι μόνο.(19 έκανα εγώ )
Υ.Γ.Πήγες και σε καλή περίοδο.Να ξεχάσεις λίγο και τα χάλια της ομάδας μας. -
Σιγά-σιγά έρχεται η ώρα να σας αποχαιρετίσω κι εγώ. Αύριο το πρωί θα ταξιδέψω μέχρι την Τρίπολη όπου και θα παρουσιαστώ στις μάχιμες/ετοιμοπόλεμες διαβιβάσεις
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
8-5-2006, 8-5-2007
Η 295 σας χαιρετά και φεύγει...
Εντυπώσεις; Πολλές και διάφορες, άλλες καλές άλλες λιγότερο!
Κάποιοι καλοί φίλοι που ελπίζω να μείνουν...Α, να μην ξεχάσω και το γκασμαδονήσι... Μερικές φορές ήρθα στα όριά μου αλλά τελικά με κατάφερε η άτιμη και την αγάπησα, η Μυτιλήνη!
Προς όσους μπαίνουν αυτές τις μέρες καλή δύναμη και κοιτάξτε να το διασκεδάσετε όσο γίνεται καλύτερα. Στους υπόλοιπους που μένουν μέσα, κουράγιο και υπομονή εύχομαι!Apolele?
-
Κύπρο πήγε κανένας?
-
ειναι 3-4 εδω μεσα...
-
Παρουσιαστείτε!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...
Apolele?
ke trelele!
Βασικά, εκεί που πίστευα ότι θα έλεγα 'ουφ, απολύθηκα', τώρα σκέφτομαι 'ωχ, απολύθηκα'! Από σήμερα είμαι και επισήμως 'ανεργος'!
Περί Θητείας [#2]