Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αδιανόητο δεν είναι, επιλογές του κατασκευαστή είναι. Είναι η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, αν ήθελε, εύκολα θα έφτιαχνε ένα 6άρι για την Κορόλλα. Οι TS (κορόλλα και σέλικα) φορούσαν 6άρια. Οι G6, ομοίως.
Εδώ στη Λέξους έφτιαξαν 8άρι αυτόματο, κατά τα λεγόμενα το καλύτερο κιβώτιο στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
Για τη νέα Κορόλλα, διάλεξαν 5άρι. Θα ήθελα 6άρι, αλλά κάτι θα ξέρουν παραπάνω.
Νομίζω ότι όλη η τεχνολογία της Toyota στη Lexus φαίνεται. Και αυτό που μου αρέσει είναι ότι δε φοβήθηκε να βγάλει θυγατρική τη στιγμή που με τα υπάρχοντα μοντέλα της τα πήγαινα πολύ καλά, και γιατί όχι να πρόσθετε τα σημερινά Lexus στη γκάμας της σαν Toyota. Όπως δε φοβήθηκε να σταματήσει από όσο ξέρω την παραγωγή της celica και παλιότερα του supra. Η toyota γενικά από όσο βλέπω είναι μια εταιρία που δε φοβάται στα ρίσκα. Πολλοί λένε μήπως έπρεπε να κρατήσει το όνομα corolla. Η toyota είπε όχι. Ποντάρισε σε ένα νέο όνομα όπως είχε κάνει και με το starlet όταν έβγαλε το yaris. Δεν έχασε. Αντίθετα οι πωλήσεις του yaris έδειξαν πόσο καλά ξέρει να παίζει με τους κανόνες του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα όμως και ο ανταγωνισμός δεν αστειεύεται και εμφανισιακά που είδα σε photos προς το παρών το νέο Bravo, οι Ιταλοί δώσανε τα ρέστα τους. Και ποιοτικά από όσο διαβάζω και εκεί η αναβάθμιση είναι εμφανής. Μακάρι να μην έχει την κατάληξη του stilo. Ένα άλλο μεγάλο βήμα που σε σχέση με τον ανταγωνισμό στις πρώτες θέσεις καμία εταιρία δεν έχει κάνει, είναι και η συμμετοχή της στην Formula 1 τη στιγμή που η συμμετοχή της VW έμεινε ή στα χαρτιά ή ήταν απλώς φήμες αν και καπνός χωρίς φωτιά κάπως δύσκολο μου φαίνεται. Εντάξει η ford πήγε να συμετάσχει σε επίπεδο μόνον κινητήρων, αλλά άλλο να συμμετέχεις με τον κινητήρα και άλλο με σασί και μοτέρ δικό σου.