-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Νομίζω ότι κανείς δεν κοιτάει τους μετρητές δημοσιεύσεων.Είναι έτσι; Γνώμη μου είναι ότι όλοι τους κοιτάνε και επηρεάζονται.
-
ε μην υπερβαλλουμε τωρα!
βεβαια αν καποιος εχει 5000 δημοσιευσεις αρχιζεις να αναρωτιεσαι γιατι να μην εχεις και συ τοσο ελευθερο χρονο!
ξεχασα και γω να γραψω για μοντελα που αναλυονται και τεσταρονται μεσα σε 200 λέξεις πχ Φοκους 1.8 κτλ
θα ψαξω να βρω και αλλα! -
Ο χρήστης farting_cow έγραψε:
Νομίζω ότι κανείς δεν κοιτάει τους μετρητές δημοσιεύσεων.
Είναι έτσι; Γνώμη μου είναι ότι όλοι τους κοιτάνε και επηρεάζονται.
Όσοι είναι άμαθοι από φόρουμ, ίσως. Αυτοί όμως που έχουν έστω και λίγη εμπειρία μάλλον αδιαφορούν.
-
Όσοι είναι άμαθοι από φόρουμ, ίσως. Αυτοί όμως που έχουν έστω και λίγη εμπειρία μάλλον αδιαφορούν.ναι, κάτι τέτοιο πιστεύω κι εγώ. Πάντως παίζει και πολύ ρόλο για τι φόρουμ μιλάμε, γιατί αλλού μπαίνουν άσχετοι για χαβαλέ, οπότε έχει σημασία να αναγνωρίζονται τα σταθερά μέλη μεταξύ τους. Και ο μετρητής είναι ένας τρόπος, ειδικά όπως εδώ που δεν έχουμε spammers.
-
Όσοι είναι άμαθοι από φόρουμ...Τώρα αυτό είναι πρόκληση!
Ποιοί είναι οι 'άμαθοι' δηλαδή, και ποιοί οι 'γνώστες'; Και ποια η διαφορά τους; -
γιατί το πήρες προσωπικά χωρίς λόγο; το γράψιμμο σε φόρουμ είναι καθαρά θέμα συνήθειας... πρέπει να έχεις πείρα από 2-3 και σταθερά κάτι μήνες σε αυτά για να χειρίζεσαι σωστά καταστάσεις...
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
γιατί το πήρες προσωπικά χωρίς λόγο; το γράψιμμο σε φόρουμ είναι καθαρά θέμα συνήθειας... πρέπει να έχεις πείρα από 2-3 και σταθερά κάτι μήνες σε αυτά για να χειρίζεσαι σωστά καταστάσεις...Δεν το πήρα προσωπικά φίλε gmak. Απλά αδυνατώ να καταλάβω γιατί οι 'άμαθοι' κοιτούν τους μετρητές δημοσιεύσεων και οι 'παλιοί' ή 'γνώστες' (όπως τουλάχιστο το εννοεί ο skullone από ότι καταλαβαίνω) είναι αδιάφοροι απέναντί τους; Εγώ έτυχε να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με τους μετρητές, τους οποίους παρεμπιπτόντως τυχαίνει να μην τους λαμβάνω υπ όψιν μου. Η παρατήρησή μου είχε να κάνει με το πως αντιλαμβάνονται κατά τη γνώμη μου οι περισσότεροι χρήστες τους μετρητές και πώς αυτοί λειτουργούν σε ένα φόρουμ. Τώρα ποιός το παίρνει προσωπικά και ποιός όχι, μπορεί κανείς να το καταλάβει ρίχνοντας μια ματιά στο μετρητή του καθενός!
-
Οι γνώστες ασχολούνται με το να γράψουν τη γνώμη τους για κάτι και να πουν κάτι που, τέλος πάντων, να έχει κάποιο αντίκρυσμα και δεν ασχολούνται με το ποιος έχει πόσα μηνύματα. Περισσότερο τους απασχολεί το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
Οι άμαθοι κοιτάνε να γράψουν, να γράψουν, να γράψουν, ασχέτως αν αυτό που γράφουν δεν έχει κανένα νόημα και γράφεται μόνο και μόνο για να ανέβει ο μετρητής.
-
νομιζω οτι ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα μας!
Τελικα τι εγινε, φροντισε κανενας απο τους mods να ενημερωσει τους υπευθυνους του περιοδικου για αυτα που γραψαμε?
-
Εγώ θα χαρώ αν οι 4Τ πάρουν τον Παντελή τον Πατέλο πάντως. Ο άνθρωπος είναι ΦΟΒΕΡΟΣ και είναι και πολύ καλό παιδί (και τρελαμένος με το αυτοκίνητο, κάτι που φαίνεται και στα κείμενά του).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
νομιζω οτι ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα μας!Τελικα τι εγινε, φροντισε κανενας απο τους mods να ενημερωσει τους υπευθυνους του περιοδικου για αυτα που γραψαμε?
Δεν χρειάζεται spiros!!Η ενημέρωση είναι συνεχής!!
-
φοβαμαι φιλε Κωστα, οτι το θεμα δεν ειναι τοσο απλο. Σαφως ο Παντελης ειναι ενας απο τους καλυτερους στην Ελλαδα και πραγματικα τον διαβαζω 'φανατικα', αλλα πρεπει να υπαρχει και το καταλληλο κλιμα στο καθε περιοδικο για να μπορεσει καποιος να δουλεψει σωστα.
Δεν ξερω πως ειναι το κλιμα αυτη την εποχη στους 4Τ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
νομιζω οτι ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα μας!
Τελικα τι εγινε, φροντισε κανενας απο τους mods να ενημερωσει τους υπευθυνους του περιοδικου για αυτα που γραψαμε?
Δεν χρειάζεται spiros!!Η ενημέρωση είναι συνεχής!!
Mακαρι, και χιλιες φορες μακαρι να αλλξουν καποια πραγματα. Το φορουμ ειναι ενας πολυ ζωντανος και χρησιμος 'τοπος' για τους υπευθυνους του περιοδικου, ελπιζω να το αξιοποιοησουν με τον καλυτερο τροπο!
-
Εγώ θα χαρώ αν οι 4Τ πάρουν τον Παντελή τον Πατέλο πάντως. Ο άνθρωπος είναι ΦΟΒΕΡΟΣ και είναι και πολύ καλό παιδί (και τρελαμένος με το αυτοκίνητο, κάτι που φαίνεται και στα κείμενά του).Όντως ο Πατέλος είναι πολύ καλός και ο μόνος 'χεράς' που έχει μείνει στο Drive. Βέβαια και αυτός έχει κάνει τα 'λαθάκια' του, αλλά ΚΑΝΕΝΑ πειοδικό δεν τα λέει αυτά
Λένε μόνο οτι τρακάρανε κανένα φτερό ή καμιά ζάντα!
-
Καλά, και ποιος δεν έχει στουκάρει τώρα... Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος και χεράς είναι και καλά γράφει και όρεξη έχει. Δεν είναι κοιμίστρας σαν μερικούς-μερικούς.
-
Καλά, και ποιος δεν έχει στουκάρει τώρα... Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος και χεράς είναι και καλά γράφει και όρεξη έχει. Δεν είναι κοιμίστρας σαν μερικούς-μερικούς.Συμφωνώ 100% σε αυτά όπως είπα.
Περισσότερο ήτανε γενική παρατήρηση, οτί μεγάλες στούκες, διλαδί να βγαίνει το αυτοκίνητο (και μάλιστα πολυυυ ακριβά) Off, ΚΑΝΕΝΑ περιοδικό δεν της λέει, και ας μας λέει άλλα το Drive.
-
Τώρα βέβαια θίγεις κάτι αρκετά δύσκολο... Όσο και να'ναι, τα περιοδικά τα ξεσκίζουν τα δημοσιογραφικά αυτοκίνητα. Θυμάμαι στο 1ο Drive Touring που μας έλεγε ο Ναύαρχος (Δημήτρης Γεωργόπουλος) πώς περίπου κάνουνε δοκιμές... 'Α, να μια ωραία λακούβα... Για να δούμε, θα αντέξει;' και ΓΚΟΥΠ! 'Α, άντεξε... Και δεν τράνταξε και πολύ... Για πάμε στην επόμενη!' Συνεπώς, και οι αγορές οικοπέδων και οι στούκες είναι στο πρόγραμμα. Ως τώρα πάντως, το Drive θυμάμαι έγραψε για μερικά τέτοια περιστατικά: Μια φορά που ένας δοκιμαστής τράκαρε πολύ άσχημα με ένα Audi που δοκίμαζε (νομίζω A3 ή S3) και ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα στο κοντέρ, μια με ένα απίστευτο RX-7 ΙΙΙ με κοντά στα 400 άτια που ο δοκιμαστής αγόρασε ένα ωραίο αγροτεμάχιο, μια άλλη φορά με το σατανικό Corrado VR6 Biturbo του Μπουλέκου που έκοψε ημιαξόνιο στις δοκιμές επιτάχυνσης από στάση και μια τελευταία με το RX7 ΙΙΙ με τα 409 άτια στο πιο πρόσφατο Drive Get The Power, όπου η τουρμπινούλα (τι τουρμπινούλα δηλαδή, αυτή γάτες χωράει μέσα...) παρέδωσε το πνεύμα.
-
παιδια και οι 'στουκες' ειναι μεσα στο προγραμμα. Μη ξεχναμε οτι δουλεια του καθε δοκιμαστη ειναι να βρει τα ορια του αυτοκινητου και να τα αξιολογησει.
Ευτυχως αυτες συμβαινουν συνηθως σε μη κατοικημενες περιοχες.
Για να μη στουκαρεις, πρεπει να πηγαινεις απλα ...βολτα το αυτοκινητο, οποτε no problem , αλλα μετα για δοκιμασε να περιγραψεις πως παει στο οριο!!!!
-
Απόλυτα σωστός Κωνσταντίνε
Ήθελα πολύ να πάω στα Touring με το Ναύαρχο, αλλά δυστυχώς είμουνα Αγγλία τότε
Αλλά για την Porsche GT2 (ή ήτανε GT3), που διαλύσανε τελείως στο εξωτερικό ΔΕΝ είπανε τίποτα!
-
Α, τη διαλύσανε, ε; Τα πουλάκια μου!!! Δεν πειράζει, χαλάλι!
Παρατηρήσεις με φιλική διάθεση