-
στο σημερινο autotriti αναφερει ξεκαθαρα 20950 για την 1.6 turbo!!
-
Ένα GTC παρακαλώ! Μην μου το τυλίξετε. Θα το οδηγήσω φεύγοντας!
-
έχουν ακόμα τα 4000 ευρά έκπτωση. Ισχύει για το απόθεμα και μέχρι τέλος φεβρουαρίου.
Άρα διώχνουν το στοκ και λανσάρουν από Μάρτη -
Ο χρήστης polinikis7 έγραψε:
έχουν ακόμα τα 4000 ευρά έκπτωση. Ισχύει για το απόθεμα και μέχρι τέλος φεβρουαρίου.
Άρα διώχνουν το στοκ και λανσάρουν από ΜάρτηΈχει δει κανείς κανα station 1.4 σε καμοιά αντιπροσωπεία ετοιμοπαραδοτο γιατί ενδιαφέρετε άμεσα φίλος μου που το ψάχνει
-
υπάρχει κανά νεό επί του θέματος;
-
Γυρω στα 22000 με χρωμα κ εξοδα το 1.6 T sport...
Aρκετα καλη περιπτωση νομιζω... -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Aρκετα καλη περιπτωση νομιζω...Καλή όντως. Μπορεί τώρα να μας πει κάποιος και από πότε;
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Aρκετα καλη περιπτωση νομιζω...Καλή όντως. Μπορεί τώρα να μας πει κάποιος και από πότε;
Οταν τελειωσουνε τα αποθεματα τους ή οταν δεν βρισκουν αλλους αρνιδες να τα σπρωξουνε
-
έχουμε και λέμε....
επίσημη ενημέρωση από αντιπροσωπεία εδώ στην Πάτρα...
το αμάξι είναι διαθέσιμο και δέχονται ήδη παραγγελίες
βασική τιμή : ASTRA GTC fl Sport 1.6 turbo 21.090
.....................Cosmo............ 22500πολύ καλός εξοπλισμός έχουν βάλει και ESP
του λείπουν οι 17αρες και χρεώνονται 350
άλλα εξτρα το IDS plus κάπου στο 700αρι
ηλ. κλιματισμός 350
xenon 625 -
Ξερουμε ποσο καιρό έχει παράδοση το GTC 1.6 Turbo?
Επίσης το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις?
-
Λοιπόν, σήμερα συμπλήρωσα τα πρώτα 1000χλμ σε μία εβδομάδα και έχω τις πρώτες εντυπώσεις.
Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο και ιδίως με το πανοραμικό παρμπρίζ και μαύρο (αν και λόγω καιρό μάλλον άσπρο έχει γίνει).
Το park pilot απαραίτητο, για τον πρώτο καιρό τουλάχιστον, μισ που σου κάνει την ζωή αρκετά πιό εύκολη στο παρκάρισμα αν και πιστεύω πως ποιό έμπειροι οδηγοί δεν θα έχουν πρόβλημα μεγάλο.
Το cruise control είναι καταπληκτικό εργαλείο και η 16άρα ζάντα απλά συνετή επιλογή για τους καρόδρομους (ευτυχώς έκανα ανταλλαγή την εφτάκτινη του Cosmo με την παλιά πεντάκτινη σε σχήμα Y που είναι πολύ όμορφη).
Η έγχρωμη οθόνη απο το Navi 90 είναι πανέμορφη και το Gps προσπαθεί το καημένο στην Θεσσαλονίκη να βρεί κάποιους δρόμους. Πάντως λειτουργεί και γρήγορα.
Λεβιές και συμπλέκτης μου φάνηκαν πολύ μαλακοί, σαν παιχνίδι το αυτοκίνητο, λες και το οδηγούσα χρόνια σε σχέση με το megane που το οδηγώ χρόνια και κάθε φορά νομίζω ότι είναι καινούργιο. Εάν το πας χαλαρά είναι πολύ πολιτισμένο αμάξι, υπάρχει ένα ανεπαίσθητο lag κάπου στις 2000 στροφές αλλά παρόλα ταύτα ανεβάζει στροφές πολύ γραμμικά.
Η ποιότητα κύλισης πολύ καλή και ο θόρυβος που περνάει στην καμπίνα είναι λίγος (παρά τα σκληρούτσικα bridgestone turanza).
Μέχρι τώρα το δούλευα μέχρι τις 4000 στροφές και απο εδώ και πέρα σιγά σιγά θα το ανεβάζω. Πάντως κάνα δυό προσπεράσεις που έκανα με 4η και 5η τις έκανε 'πετώντας'...ιδίος με την 5η έπιασε 170χλμ,ώρα χαλαρά (ουπς)
Αυτά προς το παρόν, η συνέχεια σε λίγο καιρό. -
Καλησπέρα
Σε διπλανό θέμα (opel foroum) ανέφερα χθες ότι το αυτοκίνητό μου έκαψε λάδι, είχε πέσει μια γραμμή στο μαντζαφλάρι της ένδειξης. Σήμερα πήγα από αντιπροσωπία για να συμπληρώσω και ώ του θαύματος, η στάθμη του λαδιού ήταν οκ και μάλιστα και λίιιιιγο παραπάνω!
Η λύση του μυστηρίου είναι απλή και εξηγεί και την πρώτη, άσκοπη συμπλήρωση που είχα κάνει. Στο βιβλίο συντήρησης αναφέρει ότι η μέτρηση του λαδιού γίνεται όταν ο κινητήρας έχει έρθει σε θερμοκρασία λειτουργίας. Αφήνουμε το μοτερ σβηστό για 5 λεπτά να μαζευτούν τα λάδια στο κάρτερ και μετά ελέγχουμε. Από ότι όμως φαίνεται θέλει αρκετή ώρα περισσότερη από 5 λεπτά για να μαζέψει τα λάδια στο κάρτερ. Εξ ου και τα πεσμένα λάδια στους δύο ελέγχους. Και τις δύο φορές που ήταν πεσμένα τα λάδια ήταν μετά από μεγάλες διαδρομές και μάλλον δεν προλάβαινε να τα μαζέψει στο κάρτερ.
Αυτά λοιπόν. Τέλος καλό όλα καλά...
-
Μαλιστα..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μαλιστα..Άσε... πολύ κακό για το τίποτα
Το παλικάρι μάλιστα μου είπε ότι η καλύτερη στιγμή για να μετρήσεις τα λάδια είναι το πρωί πριν ξεκινήσεις.
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Μαλιστα..
Άσε... πολύ κακό για το τίποτα
Το παλικάρι μάλιστα μου είπε ότι η καλύτερη στιγμή για να μετρήσεις τα λάδια είναι το πρωί πριν ξεκινήσεις.
Δεν σου είπε ότι δεν συμπληρώνεις παρα μόνον όταν πέσει η σταθμη κατά 500ml ,δηλ.στο μισό της ένδειξης σταθμης [ max- min] που έχει ο δείκτης λαδιού
-
Ξέρουμε?
-
2,5 μήνες
-
Ο χρήστης geozax έγραψε:
Astra GTC 1.6T: 22.287 τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι (με μεταλλικό χρώμα) και επιτόκιο 7-8%, εως 72 δόσεις.Το δικό μου κόστισε 21.600 με ζάντες 17', συναγερμό, οθόνη γραφικών και κλιματισμό πολλαπλών σημείων..
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
Ξέρουμε?
Δύο μήνες για μένα..
Νομίζω ότι αν το σκέφτεται κανείς, θα πρέπει να το πάρει... Ίσως το πιο όμορφο στα λεφτά του αυτή τη στιγμή (το TSi δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο) και από κινητήρα άλλο πράμα.
Κατανάλωση σε μικτό κύκλο 9.5λίτρα, με τα γκαζάκια που και που.
-
Ο χρήστης zina5 έγραψε:
Astra GTC 1.6T: 22.287 τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι (με μεταλλικό χρώμα) και επιτόκιο 7-8%, εως 72 δόσεις.
Το δικό μου κόστισε 21.600 με ζάντες 17', συναγερμό, οθόνη γραφικών και κλιματισμό πολλαπλών σημείων..
Οπως λεμε ψεκασμος πολλαπλων σημειων;;;
Παντως οσοι μπορειτε βαλτε κ φωτα xenon σαν εξτρα,το ομορφαινουν πολυ...
OPEL ASTRA 1.6 TURBO 180HP facelift