-
Για μένα που εξαφανίστηκε το εσωτερικό μόντεμ από το PC laptop καμία ιδέα; ούτε το κινητό μέσω bluetooth μπορώ να χρησιμοποιήσω πλέον. Δεν υπάρχει/βρίσκει κανένα modem
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απεγκατάστησε τον primary ή τον secondary IDE controller (αναλόγως που έχεις βάλει τις συσκευές) από το Device Manager και επανεκκίνησε το PC.Ωχ και που να θυμαμαι τωρα...
-
Ξεκίνα με το secondary, συνήθως εκεί μπαίνουν τα CD/DVD drive.
-
Πιστευω να μην ειναι off topic να εκφρασω εδω μια απορια μου σε σχεση με τον browzer που χρησιμοποιω.
Χρησιμοποιω τον portable firefox mozzila κ θελω ν μου πει αν γνωριζει καποιος, πως γινετε οταν κανω κλικ σε ενα δημοσιευμενο link απο το forum μας κ να μη μου το ανοιγει στο ιδιο tad αλλα σε καινουριο.
Ευχαριστω. -
Επιλογές-->Καρτέλες-->Οι νέες σελίδες θα ανοίγουν σε
Αυτό αν ο portable είναι ίδιος με τον μη.
-
O portable ειναι στα αγγλικα κ εχει tools κ οχι options!
-
Ωραία ρε, tools-->option-->tabs.
-
Είναι απίστευτο ότι σ' ολόκληρο το internet δεν υπάρχει (ή δεν μπορώ να βρω) ένα εγχειρίδιο χρήσης για TOPCON GTS-210 series (GTS-213 το δικό μου)...
Το κέρατό μου μέσα, γ@μw τους σχιστομάτηδες!!!
edit:
Βρήκα! Ξέρει Σουηδικά κανείς;edit 2:
Και Ισπανικά βρήκα! Αγγλικά πουθενά! Ε ρε γαμώ, να μην ξέρω ξένες γνώσσες... -
Ε, λοιπον ολα οκ με τα drives και με το παραπανω! Τωρα αντι για 2 εχω 3!
Σχετικα με τα ηχεια, εχω παραγγειλει θυμιατο και λιβανι απο Ιερουσαλημ!
-
Μερικές δεήσεις και άλλες τόσες μετάνοιες βοηθούν επίσης
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραία ρε, tools-->option-->tabs.Το ξερω αυτο ειναι το πεον αυτονοητο.αλλα εχει απειρες ρυθμησεις!
-
Aνοίγω το mail μου εχτές (yahoo) και δείχνει στην κεντρικη σελιδα 'Εχετε 0 νέα μηνυματα'. Ανοιγω να απαντήσω σε ένα mail και βλέπω να υπάρχουν νέα mail παρόλο που η ένδειξη δίπλα ήταν ότι δεν υπήρχε νέο mail.
Λέω μάλιστα. Βλέπω τα mail μου και μετα από λίγο παρατηρω ότι διπλα στα εισερχόμενα υπάρχει ο αριθμός 65531! Δηλαδή ότι υπάρχουν 65531 αδιαβαστα mail! Πραγμα που φυσικά δεν ισχύει μιας και στον φάκελο εισερχόμενα τα συνολικά που έχω αφησει είναι καμια 200αρια.. Οταν διαβασα τα υπάρχοντα νεα mail και δεν υπήρχε κανενα αδιαβαστο η ενδειξη είναι Εισερχόμενα (65528) αναλογα με το πόσα ερχοντα προσθετει. Δηλαδή το 0 ειναι το 65528. Ειπα να το αφησω μηπως διορθωθεί από μόνο του αλλά και σημερα τα ιδια βλέπω!
Καμια ιδεα κανένας??
-
Περίεργο . . .Σίγουρα πρόκειται για bug...
άλλωστε και τα νούμερα που λες είναι κοντά στο int16 (2^16 = 65536) . . .
Eπομένως κάπου έχει γίνει κάποιο overflow . . . -
Υπαρχει τροπος να μεγαλωσω την εικονα που φαινεται στο μσν?
πχ. στο σιτε δειχνει:
Εμενα δεν εχει αυτο το μεγεθος.
-
Είναι webcam αυτές και όχι εικόνες.
-
Αναρωτιέμαι αν τα τελευταία MAC τρέχουν βαριά PC προγράμματα όπως το Flight Simulator X?
Χαζή ερώτηση?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν τα τελευταία MAC τρέχουν βαριά PC προγράμματα όπως το Flight Simulator X?Χαζή ερώτηση?
Mac με windows φορτωμένα εννοείς?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν τα τελευταία MAC τρέχουν βαριά PC προγράμματα όπως το Flight Simulator X?
Χαζή ερώτηση?
Θέλω νέο desktop PC αλλά να τρέχει και FSX....υποθέτω ότι Windows τα τρέχουν σε emulator mode? Αυτό σημαίνει ότι θα σέρνεται?
-
Χαζή ερώτηση?
Θέλω νέο desktop PC αλλά να τρέχει και FSX....υποθέτω ότι Windows τα τρέχουν σε emulator mode? Αυτό σημαίνει ότι θα σέρνεται?
Δεν ξέρω από emulators αλλά η λογική λέει ότι θα είναι αργό. Γιατί δεν παίρνεις Mac & μετά να του φορτώσεις και XP?
-
Χαζή ερώτηση?
Κοιτα... αν μιλας για φορητο mac,το ξεχνας το θεμα οπως και να εχει. Εχουν πολυ αδυνατες καρτες γραφικων. Και για να στα πω ποιο απλα...
Desktop PC που να τρεχει το FS X, ακομα δεν εχει βγει. Δες παλι σε κανα 6μηνο
το πιασες το υποννοουμενο ετσι?Θες βαρυ επεξεργαστη, ταχυτατες μνημες, πανω απο 1GB μνημη, ταχυτατο σκληρο, και.... καρτα γραφικων κατα προτιμηση με DX10. Σε γενικες γραμμες πρεπει να το κανεις custom build, αρα καποιο MAC δεν θα σε βοηθουσε ιδιαιτερα. Και παλι δεν ειναι σιγουρο τελειως πως θα τρεχει smoothly....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]