-
δηλαδη υπαρχει συνεργειο χοντα, που θα πας το αυτοκινητο σου και θα σε ρωτησουν:
επειδη θα αλλαξουμε λαδι κυριε, τι μαρκα θα προτιμουσατε να σας βαλουμε? Διαθετουμε ολες τις μαρκες!ή εχουν κανει καποια συμφωνια με μια εταιρεια και σου βαζουν τα δικα τους?
Τα λαδια της 'μαμας honda' τι ειναι αραγε?
οταν λεει να μην αλλαζετε κατασκευαστη ή ποιοτητα, τι θελει να πει ο ποιητης?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:hmmm:
δηλαδη υπαρχει συνεργειο χοντα, που θα πας το αυτοκινητο σου και θα σε ρωτησουν:
επειδη θα αλλαξουμε λαδι κυριε, τι μαρκα θα προτιμουσατε να σας βαλουμε? Διαθετουμε ολες τις μαρκες!ή εχουν κανει καποια συμφωνια με μια εταιρεια και σου βαζουν τα δικα τους?
από την προηγούμενη φορά?...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:hmmm:
Όταν πας σε μια καφετέρια και ζητάς ένα καφέ σε ρωτάνε αν θες Jacobs ή NesCafe;
Αυτό τη σημαίνει για την κυκολφορία πολλών προϊόντων με συγκεκριμένες προδιαγραφές;
-
Απο την πρωτη στιγμη που το ειδα το καινουριο σιβικ μου αρεσε παρα πολυ.Πηγα χθες και το ειδα απο κοντα .Πανεμορφο,διαφορετικο,ωριο εσωτερικο,πολεμικο θα το έλεγα αλλα πολυ πλαστικο το ταμπλο στο πανω μερος,αςηταν λιγο πιο μαλακα τα υλικα.
Περιμενω να δω το τριπορτο -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Απο την πρωτη στιγμη που το ειδα το καινουριο σιβικ μου αρεσε παρα πολυ.Πηγα χθες και το ειδα απο κοντα .Πανεμορφο,διαφορετικο,ωριο εσωτερικο,πολεμικο θα το έλεγα αλλα πολυ πλαστικο το ταμπλο στο πανω μερος,αςηταν λιγο πιο μαλακα τα υλικα.
Περιμενω να δω το τριπορτοΜπορειτε να μου πειτε ένα αμάξι με οικολογικά μαλακά υλικά? να πάω και εγώ να τα πιέσω να καταλάβω τι συζητάμε... (δε λέω ότι δεν έχετε δίκιο, απλως εμένα μου φάνηκαν μαλακά... γι αυτό το λέω)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
[...] να πάω και εγώ να τα πιάσω να καταλάβω τι συζητάμε...αν δεν είναι αμάξι θα σε πείραζε;
-
Μαλακο πλαστικο εχει το Α4.το Ε46 και αλλα αυτοκινητα
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλης ποιοότητος,αλλα δειχνουν καπως πιο φθηνα.Κατα τα άλλα το αμαξι σχιζει απο εμφανιση
Δυστυχως δεν μπορουσα να το οδηγησω εκεινη τη στιγμη για να εχω γνωμη και αλλους τομεις -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Μαλακο πλαστικο εχει το Α4.το Ε46 και αλλα αυτοκινητα
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλης ποιοότητος,αλλα δειχνουν καπως πιο φθηνα.Κατα τα άλλα το αμαξι σχιζει απο εμφανιση
Δυστυχως δεν μπορουσα να το οδηγησω εκεινη τη στιγμη για να εχω γνωμη και αλλους τομειςαπό ποιο? από το Α4... Οκ μπορεί
Εμένα μου φάνηκαν καλά, όχι όμως σαν του volvo s60, αλλά αυτό αποτελεί μέτρο σύγκρισης? για το civic
Υ.Γ. Αυριο πάω για χούφτωμα στον Παζαρόπουλο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από πού και ως πού να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση βενζίνης;Τι λάδι θέλει το civic;
Το λάδι επηρεάζει άμεσα το επίπεδο των τριβών στον κινητήρα με αποτέλεσμα να επηρεάζει και την κατανάλωση. Οι διαφορές δεν μπορούν να γίνουν άμεσα αντιληπτές αλλά υπάρχουν.
Συνήθως ένα syntetic μπορεί να βελτιώσει την κατανάλωση κατά 2~3% σε σχέση με ένα ημι-συνθετικό. Με μέση κατανάλωση για το 1800 στα 10 λίτρα (μην τρελαθούμε κιόλας) αυτό συνεπάγεται 0.2~0.3 λίτρα στα 100 km δηλαδή 20~30 λίτρα ανά 10000 km.
-
Τα ξέρω αυτά.
Εννούσα αν βάλει ένα εξίσου καλό συνθετικό λάδι, με ίσες ή καλύτερες προδιαγραφές, πώς θα αυξηθεί η κατανάλωση;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Από πού και ως πού να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση βενζίνης;
Τι λάδι θέλει το civic;
Το λάδι επηρεάζει άμεσα το επίπεδο των τριβών στον κινητήρα με αποτέλεσμα να επηρεάζει και την κατανάλωση. Οι διαφορές δεν μπορούν να γίνουν άμεσα αντιληπτές αλλά υπάρχουν.
Συνήθως ένα syntetic μπορεί να βελτιώσει την κατανάλωση κατά 2~3% σε σχέση με ένα ημι-συνθετικό. Με μέση κατανάλωση για το 1800 στα 10 λίτρα (μην τρελαθούμε κιόλας) αυτό συνεπάγεται 0.2~0.3 λίτρα στα 100 km δηλαδή 20~30 λίτρα ανά 10000 km.
Σε γενικές γραμμές: μερικά συνθετικά βελτιώνουν ΛΙΓΟ τη κατανάλωση, κυρίως εστερικά και αυτά που περιέχουν FM (friction modifiers). Αυτά που βελτιώνουν ΠΟΛΥ τη κατανάλωση είναι τα ορυκτέλαια. Το φιλμ τους είναι πολύ λιγότερο ανθεκτικό, προστατεύουν λιγότερο αλλά και η κατανάλωση είναι μικρότερη.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Υ.Γ. Αυριο πάω για χούφτωμα στον Παζαρόπουλο
θ' αλλάξεις αυτοκίνητο και θα στον πιάσει;
-
κύριοι...αύριο...ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ...
Περίμενα ακριβώς 5μήνες και 5 μέρες...το 5 είναι το αγαπημένο μου νούμερο και γι' αυτό θα τελειώνει η πινακίδα σε αυτό...
Θεέ μου επιστήμονας άνθρωπος και κατάντησα προληπτικός...
Άντε παιδιά παίρνετε άλλοι σειρά τώρα...εντυπώσεις οσονούπω όταν προσγειωθώ... -
-
Άντε μπράβο!!!
Όσες φορές έμπαινα στο θέμα αυτό, εσένα σκεφτόμουν. Συμπόνοια!
Καλοτάξιδος!!!
-
Αντε με το καλό να το παραλάβεις ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ θέλουμε να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου....
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Περίμενα ακριβώς 5μήνες και 5 μέρες...το 5 είναι το αγαπημένο μου νούμερο και γι' αυτό θα τελειώνει η πινακίδα σε αυτό...
Άντε παιδιά παίρνετε άλλοι σειρά τώρα...εντυπώσεις οσονούπω όταν προσγειωθώ...Αιντε βρε Σπύρο!!!
Με το καλό!!!
1461 posts εγραψες περιμένοντας!!!
Άτιμε Σαρακάκη!!! -
Με το καλό,να το χαρείς το αυτοκίνητό σου
-
Επιτέλους..... άντε με το καλό και καλοτάξιδο....
Άντε να πάρω και εγώ την Τρίτη το Golfάκι GT να συναντηθούμε να τα στήσουμε.... (πλάκα κάνω )
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Άντε παιδιά παίρνετε άλλοι σειρά τώρα...εντυπώσεις οσονούπω όταν προσγειωθώ...ΟΥΟΥΟΥ 555!
Με το καλό!
Ηonda Civic 2005