-
Ο χρήστης gosgot έγραψε:
χωρις εκθεση... σε φαναρι σε διπλο δρομο στα ιλισια αναβει κοκκινο. σταματαει ταριφ και εγω πισω του στην δεξια λωριδα του δρομου.παπακι πεναει απο δεξια εμενα(στματημενος εγω) και μολις παει να περασει τον ταριφ ανοιγει ι πισω πορτα για να κατεβει μια γκομενα.το φαναρι ειναι κοκκινο και ο ταριφ δεν εχει αλαρμ...ποιοσ φταιει αν φταιει...ο παπάκιας φταίει. Απαγορεύεται στις μηχανές να κινούνται πρώτον ανάμεσα στα αμάξια και δεύτερον δεξιά αυτών στο πεζοδρόμιο δίπλα.
-
Νέα σοδειά:
-
Πέμπτη μεσημέρι, ταρίφας παρκαρισμένος με τις δύο δεξιές ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο στη Ριζάρη, απέναντι από την είσοδο του Πολεμικού Μουσείου, έτρωγε φυστίκια Αιγίνης, φτύνοντας τα τσόφλια από το παράθυρο στην άσφαλτο. Πρέπει να περίμενε πολύ ώρα (τον πελάτη?) γιατί η άσφαλτος κάτω από την πόρτα του δεν φαινόταν (κυριολεκτικά) Δυστυχώς, είχα τη μπέμπα στο καρεκλάκι να κλαίει σπαρακτικά και δεν είχα όρεξη ούτε για κουβεντούλα ούτε για φωτογραφίες.
-
Σήμερα το απόγευμα, άδειο σχολικό κολλάει πίσω μου την ώρα που έχω ανάψει αλάρμ και ετοιμάζομαι να παρκάρω σε θέση που ετοιμάζεται ν' αδειάσει, ανάμεσα Μεσογείων και Καραθεοδωρή. Του κάνω νόημα να πάει πιο πίσω και απαντάει με νόημα να φύγω. Χειρόφρενο, κατεβαίνω κάτω (με στολή ήμουν γμτ) και ζητάω το λόγο. Απάντηση: 'Δεν θα παρκάρεις εδώ, φύγε να παρκάρω, ο άλλος ξεπαρκάρει για μένα' και σβήνει τη μηχανή. Κλπ, κλπ, επεμβαίνει και ο άλλος μάγκας 'Φύγε να κάνουμε μεροκάματο κλπ' (είχε συνεργείο αυτοκινήτων απέναντι). Το σβήνω και λέω 'Δεν πάω κι εγώ πουθενά και να μου μιλάτε στον πληθυντικό, δεν γνωριζόμαστε'. Ο τύπος ψαρώνει και αρχίζει τα 'Φύγετε, να κάνουμε τη δουλειά μας', κομπλάρει, τα μασάει και πάνω που λέω από μέσα μου 'εδώ θα γελάσουμε', αρχίζουν οι κόρνες από τους πίσω που περίμεναν να τελειώσει η ιστορία. Λέω 'Δε γαμιέται, πάω πιο κάτω' και φεύγω.
Παρκάρω λίγο πιο κάτω, κάνω τη δουλειά μου και γυρνώντας στο αυτοκίνητο σταματάω και σημειώνω επιδεικτικά τον αριθμό κυκλοφορίας του σχολικού, το όνομα του παιδικού σταθμού και το τηλέφωνό του. Ο οδηγός με βλέπει και ακολουθεί το απίστευτο: 'Τι κάνεις εκεί ρε κάθαρμα' Εγώ: 'Εμένα είπατε κάθαρμα; Μήπως θέλετε να πάρω την αστυνομία να τα πείτε και σ' αυτούς'. Κότα: 'Ε εε ε σε είπα έτσι γιατί βγήκες να πουλήσεις τσαμπουκά'. Εγώ: 'Τσαμπουκά βγήκατε να πουλήσετε οι δυό σας και όχι εγώ. Κοίταξε πάντως να στο φτιάξει καλά το αμάξι, γιατί τη Δευτέρα θα σε σταματήσει σίγουρα η Τροχαία.'
Αμφιταλαντεύομαι τώρα: Να πάρω κάτι γνωστούς μου στην Τροχαία να τον σταματήσουν κοντά στον παιδικό το πρωί με υπεράριθμα παιδάκια, χωρίς ζώνες ασφαλείας; Να πάρω τον παιδικό και να τους ενημερώσω για τον τσάμπα μάγκα που έχουν για οδηγό; Ή να αφήσω το μλκ να περάσει ένα υπέροχο ΠΣΚ και να κάνει 4 δρομολόγια τη Δευτέρα, αντί για 2;
Πάντως ειλικρινά, αν ήταν πιο ευγενικός θα είχα φύγει από την αρχή και θα τελείωνε το ζήτημα εκεί.
-
-
Οδηγοί σχολικού τα έχω γράψει δεκάδες φορές ... .
Αν μπορείς 'σκίστους'. -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αμφιταλαντεύομαι τώρα: **(α)**Να πάρω κάτι γνωστούς μου στην Τροχαία να τον σταματήσουν κοντά στον παιδικό το πρωί με υπεράριθμα παιδάκια, χωρίς ζώνες ασφαλείας; **(β)**Να πάρω τον παιδικό και να τους ενημερώσω για τον τσάμπα μάγκα που έχουν για οδηγό; **(γ)**Ή να αφήσω το μλκ να περάσει ένα υπέροχο ΠΣΚ και να κάνει 4 δρομολόγια τη Δευτέρα, αντί για 2;
Με φθίνουσα σειρά προτίμησης, ψηφίζω: (β)-(α)-(γ)
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
ZΩΑ ΟΛΟΙ στο Δημο Π. Ψυχικου που ενω ΠΑΝΤΑ κανουν εργα συμφωνα με το δικο τους συμφερον (λες και η μονη πολη ειναι ο Δημος τους) κατα τη διαρκεια των εργων δεν λαμβανεται καμια κυκλοφοριακη μεριμνα. Επειδη ομως, ειτε τους αρεσει ειτε οχι, ΔΕΝ ειναι μονοι τους να εχουν υπ'οψιν πως ειναι οι υπευθυνοι για ΟΛΟ το μπαχαλο μετα τη Κατεχακη (προς περιφεριακο Γαλατσιου). Προσφατα μαλιστα τον κεντρικο τους δρομο μετα τα Αρχεια του Κρατους προς την ανοδο (που δεχεται ολο τον φορτο κυκλοφοριας τις ωρες αιχμης) τον εκσυγχρονησαν μετατρεποντας τον απο δρομο 2 λωριδων σε δρομο 1 λωριδας. .Η αλλη λωριδα εγινε πεζουλια με λουλουδακια και ανοιγματα για να βαζουν οι κατοικοι τα τριτα και τεταρτα αυτοκινητα τους (για τα πρωτα & δευτερα εχουν γκαραζ!).Κοίτα το Π.Ψυχικό το ξέρουν λίγοι καλά, πράγμα το οποίο βοηθάει να γλυτώνεις την κίνηση, με αυτό που κάνανε η κίνησ απο το φανάρι που στρίβει αριστερά στην μικρή αγορά φτάνει μέχρι την πλατεία μετά τα αρχεία του κράτους, οπότε κάνεις τον κύκλο της πλατείς και πας να βγείς γαλάτσι απο τον περιφερειακό πολυγώνου......ΑΡΑ την δουλειά τους την κάνανε πολύ καλα τα @$%432543^#$^#6!
Αλέξανδρε για την οδό Αιγαίου έχεις απόλυτο δίκιο, η κοπέλα μου μένει σε ένα κάθετο δρόμο (το πόσες φορές έχω βλαστημήσει σε αυτόν τον κολοδήμο δεν λέγεται) όταν άρχισα να πρωτοπηγαίνω εκεί μου είχε δήξει εκείνο το δρόμο, μιας και δεν είχα ιδέα απο Ν.Σμύρνη, λόγω του ότι είχα 21 πόντους στο δίπλωμα λέω δεν μας παίρνει για μαγκιές (είχα απαφορευτικό αλλά στην ουσία δεν εμπαίνεις ανάποσα σε δρόμο, απλά χρησιμοποιούσες λεωφορειόδρομο) θα ψάξω να βρω άλλο δρόμο, βλέπω λοιπόν ειδήσεις, και την έχουν στημένη με την κάμερα στην είσοδο της Αιγαίου, με την κάμερα οι δημοσιογράφοι και κράζουνε τον κοσμάκη που μπαίνει ανάποδα, σταματάνε και ένα τυπά, και τους ξεκινάει το παραμύθι, ότι έχει δικαστική απόφαση (την είχε μαζί του μάλιστα) ότι αυτό είναι παράνομο κλπ κλπ εξηγούσε και τους λόγους, το ίδιο απόγευμα λέω να πάω και εγώ απο εκεί (βασικά μου είχε πει και η κοπέλα μου ότι δεν ισχύει το απαγορευτικό αλλά λέω νταξ γυναίκες χέσε μέσα) την ώρα που μπαίνω στην αιγαίου βλέπω φάτσα κάρτα περιπολικό σταματημένο 10 μέτρα μπροστά μου και τον μπάτσο έξω (πάνω στο πεζοδρόμειο και ίσα χωρούσα να περάσω είναι αρκετά στενά) ο οποίος όχι δεν με έκραξε αλλά έκλεισε και τον καθρέφτη του να περάσω!
Αμφιταλαντεύομαι τώρα: Να πάρω κάτι γνωστούς μου στην Τροχαία να τον σταματήσουν κοντά στον παιδικό το πρωί με υπεράριθμα παιδάκια, χωρίς ζώνες ασφαλείας; Να πάρω τον παιδικό και να τους ενημερώσω για τον τσάμπα μάγκα που έχουν για οδηγό; Ή να αφήσω το μλκ να περάσει ένα υπέροχο ΠΣΚ και να κάνει 4 δρομολόγια τη Δευτέρα, αντί για 2;
Βασικά κρίνοντας απο τον σκατοχαρακτήρα του, να τον πηδήξεις μήπως και βάλει μυαλό γιατί κουβαλάει μικρά παιδάκια ο καραγκιόζης!
-
Mε λιγα λογα ο Δημος Π. Ψυχικου εχει καταφερει να 'πηξει' ΟΛΑ τα φαναρια που υπαρχουν γυρω απο τα ορια του. Συγχαρητηρια στους τοπικους 'αρχοντες' και ανυπομονω να δω επομενο εμπνευσμενο τους και πανω απ'ολα 'ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ' (μονο για οφελος των δημοτων τους) σχεδιο!!!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αμφιταλαντεύομαι τώρα: **(α)**Να πάρω κάτι γνωστούς μου στην Τροχαία να τον σταματήσουν κοντά στον παιδικό το πρωί με υπεράριθμα παιδάκια, χωρίς ζώνες ασφαλείας; **(β)**Να πάρω τον παιδικό και να τους ενημερώσω για τον τσάμπα μάγκα που έχουν για οδηγό; **(γ)**Ή να αφήσω το μλκ να περάσει ένα υπέροχο ΠΣΚ και να κάνει 4 δρομολόγια τη Δευτέρα, αντί για 2;
Με φθίνουσα σειρά προτίμησης, ψηφίζω: (β)-(α)-(γ)
Και τα τρια. Οχι για εκδικηση, αλλα γιατι οσο κατι τετοιους τους αφηνεις να περνανε ετσι τις μλκιες τους, γινονται ολο και χειροτεροι. Γιατι το σκεφτεσαι?
-
Ζώο τρισμέγιστο ο Χρήστος Λάππας που συνηθισμένος από το άλλο αυτοκίνητο έκανε όπισθεν περιμένοντας να ακούσει το χαρακτηριστικό μπιπ από το ραντάρ παρκαρίσματος. Ο μόνος ήχος που ακούστηκε φυσικά ήταν το 'γκουπ' της επαφής του Bora με το πίσω αυτοκίνητο, μια Aplha του κουτιού.
Κατεβαίνοντας να επιθεωρήσω την ζημιά, και αφού εξυπακούεται ότι αρχίζω ζητώντας χίλια συγνώμη από τον οδηγό της που ήταν μέσα, ήρθα αντιμέτωπος με τον πιο γλυκομίλητο άνθρωπο του κόσμου.
-'Εντάξει, αδελφέ, δεν τρέχει τίποτα, άνθρωποι είμαστε.'
-'Να δούμε αν σας έχω κάνει ζημιά, όμως'
-'Σώπα ρε φίλε, ίσα ίσα που με ακούμπησες. Λαμαρίνες είναι, εμείς να είμαστε καλά'
Ο άνθρωπος πραγματικά με αφόπλισε με την καλοσύνη του και την ανωτερότητα του. Επισημαίνω πάντως ότι, δυστυχώς, όσο μεγαλώνω οδηγώ πιο αφηρημένα. Ου γαρ έρχεται μόνον το ρημάδι...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο άνθρωπος πραγματικά με αφόπλισε με την καλοσύνη του και την ανωτερότητα του.Επειδή βγήκες εσύ, ζήτησες συγνώμη και ήθελες να δεις αν έγινε ζημία. Ακόμα και γρατζουνιά να είχε, οι περισσότεροι θα έλεγαν δεν πειράζει - ξέρουν ότι θα γεμίσει ο προφυλακτήρας γρατζουνιές από ζώα που θα φύγουν χωρίς να δώσουν σημασία ή αν είσαι μέσα δεν θα έρθουν να σου ζητήσουν συγνώμη.
Εγώ παρκάρω, κλειδώνω και εκείνη τη στιγμή έρχεται κάποιος να το αφήσει δίπλα. Εγώ περνάω απέναντι και περιμένω να δω πως θα παρκάρει. Φυσικά πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο και χτυπάει ο συναγερμός. Ξαναγυρνάω και σβήνω το συναγερμό, εκείνη την ώρα κλειδώνει το αμάξι του ο άλλος. Με κοιτάει που περιμένω και μου λέει: τι έγινε; χτύπησε ο συναγερμός λέω, το γρατσούνισες έχει σημάδια. Τα κοιτάει και μου λέει, ψιλογρατζουνιές είναι μη δίνεις σημασία και φεύγει. Έμεινα άφωνος, ένας κοντός κουτσός παπάρας είναι.
-
Είμαι σήμερα το πρωί Ποσειδώνως και περιμένω στο φανάρι να στρίψω αριστερά απέναντι από το Τροκαντερό (δε θυμάμαι πώς λέγεται εκείνος ο δρόμος). Το φανάρι ανάβει, ξεκινάνε οι πρώτοι, ξεκινάω και εγώ και ξαφνικά, χωρίς φανερό λόγο, κολλάμε στη μέση του αντίθετου ρεύματος. 'κοίτα να δεις, κάποιος τον ' σκέφτηκα, 'θαέχει πιάσει την κουβέντα ή θα χαζεύει' Αμ δε... Τρισμέγιστο ζώο με μεγάλο SUV είχε παρκάρει αριστερά όπως στρίβεις, απέναντι από την διαχωριστική νησίδα που έχει εκεί, σε ένα έτσι και αλλιώς όχι πολύ ευρύχωρο πέρασμα, σχεδόν κλείνοντας την είσοδο προς Φάληρο και δημιουργώντας χάος, μια και όλοι περναγαν σιγά-σιγά, ίσα που δεν έξυναν καθρέπτες πάνω του. Τα πήρα τόσο άγρια, δεν ήξερα που να ξεσπάσω, όσο να του σκάσω ασυναίσθητα μια μπουνιά στο πίσω φτερό, καθώς περνούσα με ανοιχτό παράθυρο δίπλα του. Ελπίζω μόνο να μην του έκανα καμιά λακούβα, νιώθω και εγώ ζώο με τη σειρά μου γι' αυτό...
-
ντελιβερας τραβαει σουζα σε λεωφορο κ του πεφτει το κουτι κ το σερνει απο τον ιμαντα για μερικα μετρα..το κουτι εν τω μεταξυ ενω το εσερνε πηγαινε παραλληλα με το μηχανακι κ πηγαινε να το προσπερασει......γινανε τα φαγια...παντως το ολο σκηνικο ητανε για πολλα ολοι οσοι το δανε ειχανε ξεκαρδιστει
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ζώο τρισμέγιστο ο Χρήστος Λάππας που συνηθισμένος από το άλλο αυτοκίνητο έκανε όπισθεν περιμένοντας να ακούσει το χαρακτηριστικό μπιπ από το ραντάρ παρκαρίσματος. Ο μόνος ήχος που ακούστηκε φυσικά ήταν το 'γκουπ' της επαφής του Bora με το πίσω αυτοκίνητο, μια Aplha του κουτιού.Κατεβαίνοντας να επιθεωρήσω την ζημιά, και αφού εξυπακούεται ότι αρχίζω ζητώντας χίλια συγνώμη από τον οδηγό της που ήταν μέσα, ήρθα αντιμέτωπος με τον πιο γλυκομίλητο άνθρωπο του κόσμου.
-'Εντάξει, αδελφέ, δεν τρέχει τίποτα, άνθρωποι είμαστε.'
-'Να δούμε αν σας έχω κάνει ζημιά, όμως'
-'Σώπα ρε φίλε, ίσα ίσα που με ακούμπησες. Λαμαρίνες είναι, εμείς να είμαστε καλά'
Ο άνθρωπος πραγματικά με αφόπλισε με την καλοσύνη του και την ανωτερότητα του. Επισημαίνω πάντως ότι, δυστυχώς, όσο μεγαλώνω οδηγώ πιο αφηρημένα. Ου γαρ έρχεται μόνον το ρημάδι...
εγώ δεν θα το έβαζα στα 'ζώα' αυτό...απλά κάποιος άνθρωπός που έκανε λάθος και είχε το τακτ να το παραδεχτεί αλλά και να το διορθώσει συνάντησε έναν άνθρωπό που είχε το επίπεδο να το καταλάβει...Οπότε μάλλον στο 'τις οίδεν' θα το έβαζα γιατί είναι πιο σπάνιο να συναντήσεις ευγενικό άνθρωπό στις μέρες μας παρά ζώο...Τώρα, για το 'οδήγηση και αφηρημάδα' για μένα δεν έχει να κάνει τόσο με τα χρόνια, αλλά μάλλον με τις ευθύνες και υποχρεώσεις που συνεχώς φορτωνόμαστε, με αποτέλεσμα ακόμα και ο εγκέφαλος να...'βραχυκυκλώνει' ενίοτε...εύχομαι να μην σου-μας βγει σε κακό καμιά φορά...
-
Και μάλλον είναι το ίδιο ζώο που έχει βάλει xenon στα φώτα ομίχλης και μου έψησε τα μάτια τις προάλλες.
Ρε να γίνει κάτι και να πέσει μέσα στον Θερμαϊκό. -
ζωα αρκετα σημερα στην εθνικη αθηνων-κορινθου κατι τις 10 το πρωι με παρα πολυ βροχη και κατασκοτινο ουρανο δεν αξιωθηκαν να αναψουν τα φωτα τους(τι διαλο ρε φουστη μου μπας και νομιζουν οτι θα πληρωσουν παραπανω δεη )
επισης ζωο με Q7 στον ιδιο δρομο ειχε παρει εργολαβια την αριστερη με 150 και αρνιοταν πεισματικα να κανει δεξια -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ζωα αρκετα σημερα στην εθνικη αθηνων-κορινθου κατι τις 10 το πρωι με παρα πολυ βροχη και κατασκοτινο ουρανο δεν αξιωθηκαν να αναψουν τα φωτα τους(τι διαλο ρε φουστη μου μπας και νομιζουν οτι θα πληρωσουν παραπανω δεη )
επισης ζωο με Q7 στον ιδιο δρομο ειχε παρει εργολαβια την αριστερη με 150 και αρνιοταν πεισματικα να κανει δεξιαΥποψιάζομαι κι ένα ακόμη 'ζωάκι' στην εξίσωση...
-
Με όσα και να πήγαινε ο bujinkan, το audi έπρεπε να πάει στην άκρη (παρόλα αυτά 150 δεν είναι και λίγο, για βροχή ειδικά)
-
Είπα 'και ένα ζωάκι ακόμη'. Έταιρον εκάτερον.
Τα 150 είναι πάάάάάάάρα πολλά για Ε.Ο. με καταρακτώδη βροχή και χαμηλή ορατότητα. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τα 150 είναι πάάάάάάάρα πολλά για Ε.Ο. με καταρακτώδη βροχή και χαμηλή ορατότητα.+1
This is Greecestan -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
επισης ζωο με Q7 στον ιδιο δρομο ειχε παρει εργολαβια την αριστερη με 150 και αρνιοταν πεισματικα να κανει δεξιαΥποψιάζομαι κι ένα ακόμη 'ζωάκι' στην εξίσωση...
καλα υποψιαζεσαι επειδη εχω ζησει πολλα χρονια γερμανια και επειδη εκει ειναι φυσικο τα 150 ακομα και παραπανω στη βροχη και επειδη το συγκεκριμενο σημειο ηταν με καλη ασφαλτο εκρινα οτι μπορουσα να παω και παραπανω.Αλλα φυσικα ο εχω Q7 μαμω και δερνω ειχε αλλη αποψη.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τα 150 είναι πάάάάάάάρα πολλά για Ε.Ο. με καταρακτώδη βροχή και χαμηλή ορατότητα.διαφωνω σε αυτο που λες διοτι αλλο ειναι τα 150 σε ασφαλτο κακης ποιοτητας
αλλο σε καλη ασφαλτο αλλο να πηγανεις 150 με ενα cinque και αλλο με μια 7αρα bmw οποτε δεν μπορεις αυτες τις παραμετρους να τις βαλεις στο ιδιο καλουπι
Ζώα ζώα ζώα [#4]