-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Golf GT ..... κατανάλωση ήταν 17,5 ... λίιιγο γρήγορα
Δεν πρέπει να πήγαινε άλλο, to be exact...
Εξωφρενικό νούμερο..._
...και εξωφρενικά έτοιμο για να σπάσει
Σε αυτό το 17,5 παίζει και ρόλο πόσο 'καλός' οδηγός είσαι.... αν οδηγείς σταθερά με μεγάλη ταχύτητα δεν έχεις τόσο τραγική κατανάλωση.... τώρα αν πατάς συνέχεια φρένα γιατί φοβάσαι και είσαι συνέχεια με αλλαγές και γκάζια για να ανακτήσεις τα χαμένα.....
Πιστεύω σε αυτήν την περίπτωση.... αν στον γυρισμό ο οδηγός της Celica έπαιρνε το Golf και το αντίθετο.... τότε η διαφορά ίσως να ήταν μικρότερη
Για το RX8 δεν μπορώ να πω κάτι γιατί έχω ακούσει και κατανάλωση που ξεπερνάει τα 20
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Σε αυτό το 17,5 παίζει και ρόλο πόσο 'καλός' οδηγός είσαι.... αν οδηγείς σταθερά με μεγάλη ταχύτητα δεν έχεις τόσο τραγική κατανάλωση.... τώρα αν πατάς συνέχεια φρένα γιατί φοβάσαι και είσαι συνέχεια με αλλαγές και γκάζια για να ανακτήσεις τα χαμένα.....Πιστεύω σε αυτήν την περίπτωση.... αν στον γυρισμό ο οδηγός της Celica έπαιρνε το Golf και το αντίθετο.... τότε η διαφορά ίσως να ήταν μικρότερη
Για το RX8 δεν μπορώ να πω κάτι γιατί έχω ακούσει και κατανάλωση που ξεπερνάει τα 20
To σκεφτόμουν και εγώ αυτό και ίσως να ισχύει...
_
-
Εξωφρενικό νούμερο..._
Σε αυτό το 17,5 παίζει και ρόλο πόσο 'καλός' οδηγός είσαι.... αν οδηγείς σταθερά με μεγάλη ταχύτητα δεν έχεις τόσο τραγική κατανάλωση.... τώρα αν πατάς συνέχεια φρένα γιατί φοβάσαι και είσαι συνέχεια με αλλαγές και γκάζια για να ανακτήσεις τα χαμένα.....
Πιστεύω σε αυτήν την περίπτωση.... αν στον γυρισμό ο οδηγός της Celica έπαιρνε το Golf και το αντίθετο.... τότε η διαφορά ίσως να ήταν μικρότερη
ωραίο αβαταρ κων/νε...σωστά όσα γράφεις...τι γίνεται πότε παραλαμβάνεις το gt σου;
-
θελω να αγορασω ενα γκολφακι για την πολη.
το πουλανε με δερματινα καθισματα η να του ραψω ενα?
κατι σε φυστικι ας πουμε. -
έχεις πμ
-
Ο χρήστης M.Aslanis έγραψε:
κατι σε φυστικι ας πουμε.Όλα είναι σε αποχρώσεις του γκρι μαύρου (άντε να βρεις κανένα τσιρλί) για να 'μη λερώνουν'. Το έχουν πάρει χαμπάρι ότι είμαστε βρωμεροί και τα πάντα είναι στη γκρί απόχρωση της λίγδας.
-
κατι σε φυστικι ας πουμε.Να ρωτήσεις το φίλο σου Lakis G
-
Γεια σας παιδια πριν ενα μηνα πηρα το GOLF TSI 140(157) και ειμαι μεχρι στιγμης παρα πολυ ευχαριστημενος!Πολυ καλη καταναλωση και αρπαγμα απο χαμηλα ...Στις στροφες μπαινει τρενο, το μονο πραγμα που ηθελα να εχει ειναι λιγο δυνατοτερα φρενα .Σε γενικες γραμμες το αμαξι ειναι αστερι!!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
καλοριζικο.
το 140(157)τι ειναι?Τα αλογα.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
καλοριζικο.
το 140(157)τι ειναι?Τα αλογα.
α ειναι αυτο που λενε απο παλια.
140 ανακοινωσιμα 157 πραγματικα.Τα 17 ειναι μπαλαντερ.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τωρα ειμαστε μαζι στο ατελιε του.ελα για καφε κ να σου ραψουμε κανα ταγιερακι.
-
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια ...
-
Κανένα κοστουμάκι δεν παίζει να μου ράψετε ρε παιδιά; Σε μπλε κατά προτίμηση...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανένα κοστουμάκι δεν παίζει να μου ράψετε ρε παιδιά; Σε μπλε κατά προτίμηση...
μόνο ταγιεράκια ράβουν...θες ένα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανένα κοστουμάκι δεν παίζει να μου ράψετε ρε παιδιά; Σε ροζ κατά προτίμηση...να το κάνω δώρο στον Πάσκοmarea
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εξωφρενικό νούμερο..._
ωραίο αβαταρ κων/νε...σωστά όσα γράφεις...τι γίνεται πότε παραλαμβάνεις το gt σου;
Thanks για το Avatar.
Το Golf GT το παίρνω στα χέρια μου 12-14 Φεβρουαρίου (Δευτέρα-Τετάρτη)
Εσύ τελικά τι έγινε με Hondaki ? Έχεις κανένα νέο...?? Σε τι κατάσταση βρίσκεται?
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Γεια σας παιδια πριν ενα μηνα πηρα το GOLF TSI 140(157) και ειμαι μεχρι στιγμης παρα πολυ ευχαριστημενος!Πολυ καλη καταναλωση και αρπαγμα απο χαμηλα ...Στις στροφες μπαινει τρενο, το μονο πραγμα που ηθελα να εχει ειναι λιγο δυνατοτερα φρενα .Σε γενικες γραμμες το αμαξι ειναι αστερι!!Καλοριζικο και καλα km! Απο καταναλωση που κυμαινεσαι?
Για τα φρενα θα συμφωνησω εν μερει αλλα περισσοτερο πιστευω οτι το προβλημα ειναι η αμεσοτητα και λιγοτερο η αποδοση...Βεβαια αν ειχαμε και τα φρενα του GT δε θα ηταν κι ασχημα... -
Κανένα καλό video του GOLF GT 170 (185) υπάρχει να περάσει η 1 ακόμα εβδομάδα για το πάρω? Έχω δει όλα τα σχετικά βίντεο στο youtube..... Υπάρχει κανένα άλλο καλό????
-
Κανένα καλό video του GOLF GT 170 (185) υπάρχει να περάσει η 1 ακόμα εβδομάδα για το πάρω? Έχω δει όλα τα σχετικά βίντεο στο youtube..... Υπάρχει κανένα άλλο καλό????Έχω ένα με beetle 75 (82), jetta 60 (65) και Α3 102 (200), κάνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανένα καλό video του GOLF GT 170 (185) υπάρχει να περάσει η 1 ακόμα εβδομάδα για το πάρω? Έχω δει όλα τα σχετικά βίντεο στο youtube..... Υπάρχει κανένα άλλο καλό????
Έχω ένα με beetle 75 (82), jetta 60 (65) και Α3 102 (200), κάνει;
εγώ ένα Κawasaki Ζ1000 127 (140)...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)