-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ρε σεις για μαγκια πινουν.δεν ειναι αλκοολισμος μια μπυριτσα το πρωι στα 18.Δεν είναι αλλά θα γίνει - ΣΙΓΟΥΡΑ. Όλοι όσοι μεθοκοπούσαν καθημερινά απέκτησαν πρόβλημα. Ρέγουλα, μια φορά τη βδομάδα φτάνει.
-
δεν πινουν ολοι επειδη εχουν προβληματα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ρε σεις για μαγκια πινουν.δεν ειναι αλκοολισμος μια μπυριτσα το πρωι στα 18.
Δεν είναι αλλά θα γίνει - ΣΙΓΟΥΡΑ. Όλοι όσοι μεθοκοπούσαν καθημερινά απέκτησαν πρόβλημα. Ρέγουλα, μια φορά τη βδομάδα φτάνει.
Καθόλου σίγουρα ρε Λεωνίδα.Και εμείς είμασταν ολόκληρη παρέα που πρίν πάμε στο σχολείο πίναμε σφηνάκια,και κανένας μας δεν έγινε αλκοολικός.Ούτε κάν πότης δεν παρέμεινε κανένας μας
Πιτσιρικίστικα 'κόλπα' που φεύγουν όπως μεγαλώνουμε
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
δεν πινουν ολοι επειδη εχουν προβληματαΕγώ δεν θέλω να κάνω παρέα μ' αυτούς που πίνουν γιατί έχουν προβλήματα. Πίνεις γιατί σ' αρέσει το φτιάξιμο, για να περνάς καλά. Άμα είναι να χαλιέσαι, άστο καλύτερα - θα σε πιεί.
-
Εγώ πάντως πίνω μόνο όταν είμαι με τους κολλητούς μου και περνάμε πραγματικά καλά. Έτσι στο ξεκάρφωτο δεν λέμε 'πάμε να πιούμε'..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καθόλου σίγουρα ρε Λεωνίδα.Δεν πίνατε πολύ, δεν πίνατε καθημερινά. Έχει διαφορά ή μάλλον αυτή είναι η διαφορά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Καθόλου σίγουρα ρε Λεωνίδα.
Δεν πίνατε πολύ, δεν πίνατε καθημερινά. Έχει διαφορά ή μάλλον αυτή είναι η διαφορά.
Πίναμε πολύ και καθημερινά.Και απο τα 16 μέχρι που πήγα φαντάρος το ίδιο βιολί.
Αμα σου τα εξιστορίσω καμια μέρα,πάω στοίχημα πως θα με θεωρήσεις ψεύτη -
Μου αρέσει το καινούριο μου σανίδι, το ονόμασα BIG BOY - μη γελάτε
Δε μ' αρέσουν οι πέτρες που έχουν τα χιονοδρομικά αν και προβλέπεται λίγο χιόνι αύριο.
-
Που μένεις; Καλοτσούλητο!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ πάντως πίνω μόνο όταν είμαι με τους κολλητούς μου και περνάμε πραγματικά καλά. Έτσι στο ξεκάρφωτο δεν λέμε 'πάμε να πιούμε'..Eμεις το καναμε σαν φοιτητες τα πρωτα χρονια αυτο. Βεβαια πλεον εχω να πιω πανω απο 2 μπυρες ποοοολυ καιρο...
Καλύτερα να κανουμε μερικες μικρες μαλακιες στα 18 παρα χοντράδες στα 25-30 και βαλε.
-
μ' αρέσει που ήμουν η 'αποκάλυψη' στο 5χ5
μ' άρεσε και το παρατσούκλι -νίνης- που μου δώσανε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Που μένεις; Καλοτσούλητο!Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ. Σ/Κ μάλλον Φλώρινα (θα έχει λίγο χιόνι).
-
Ναι, Πισοδέρι παίζει, αλλά και Βασιλίτσα πρέπει να είναι καλούτσικα. Το προηγούμενο Σ.Κ. είχαν ανέβει αρκετοί φίλοι από το snowclub και πέρασαν πολύ καλά. Μπορείς να δεις τα σχόλια τους εδώ.
Καλές και ασφαλείς καταβάσεις
-
Δεν πίνατε πολύ, δεν πίνατε καθημερινά. Έχει διαφορά ή μάλλον αυτή είναι η διαφορά.
παντως δυο-τρια τσιπουρακια την μερα η κανα μισοκιλο κρασι κανουν καλο.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μ' αρέσει που ήμουν η 'αποκάλυψη' στο 5χ5μ' άρεσε και το παρατσούκλι -ντιντής- που μου δώσανε.
-
α ναι ε?....
οι γαλλοι λοιπον εχουν το μικροτερο ποσοστο ιωσεων αναλογικα κ αυτο οφειλεται στην καθημερινη χρηση κρασιου.
στα χωρια εδω ελλαδα ολοι πανε σχεδον 90+ κ αμα τους δεις απ το πρωι πινουν κρασοτσιπουρα.
κ δω εμεις οι φλωροι που κοιταμε σιλουετες,υγειινη ζωη κ φοβομαστε μην απο καποια καταχρηση βγαλουμε εξανθηματα δεν παταμε τα 60.Και ένας μπάρμπας στο χωρίο μου καπνίζει εδώ και 80 χρόνια, τρώει ό,τι να ναι και έχει φτάσει τα 100. Άρα να το κάνουμε όλοι.
Το μισόλιτρο (τα 3/4 του μπουκαλιού δηλαδή ) είναι υπερβολή. 1ποτηράκι κόκκινο κρασί τη μέρα βοηθάει, ναι.
-
παντως δυο-τρια τσιπουρακια την μερα η κανα μισοκιλο κρασι κανουν καλο.
α ναι ε?....
οι γαλλοι λοιπον εχουν το μικροτερο ποσοστο ιωσεων αναλογικα κ αυτο οφειλεται στην καθημερινη χρηση κρασιου.
στα χωρια εδω ελλαδα ολοι πανε σχεδον 90+ κ αμα τους δεις απ το πρωι πινουν κρασοτσιπουρα.
κ δω εμεις οι φλωροι που κοιταμε σιλουετες,υγειινη ζωη κ φοβομαστε μην απο καποια καταχρηση βγαλουμε εξανθηματα δεν παταμε τα 60.Γι αυτο εγώ δεν είχα αρρωστήσει στην Γερμανία. Τα λέω εγώ οι μπύρες την κάνανε την δουλειά και δεν με πίστευει κανείς
@taurus -
κ δω εμεις οι φλωροι που κοιταμε σιλουετες,υγειινη ζωη κ φοβομαστε μην απο καποια καταχρηση βγαλουμε εξανθηματα δεν παταμε τα 60.
+1.. αμαν πια με την υπερβολικα φλωρικη δηθεν προστασια του εαυτου μας..
ΣΕΞ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
μονο κρασι και κρητικη ρακι τα γαμαν ολα.. τα μονα ρηαλ 100% ποτα..τα αλλα ειναι για κατι φλωρους σκωτσεζους με φουστες και αγγλιδες αδερφες που πινουν κατι μπιρες με 4% αλκοολ κ νομιζουν οτι πινουν ποτο.. γτπ..
εγω πινω οινεπνευμα παντως (οχι το μπλε, το αλλο το διαφανο ) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το μισόλιτρο (τα 3/4 του μπουκαλιού δηλαδή ) είναι υπερβολή. 1ποτηράκι κόκκινο κρασί τη μέρα βοηθάει, ναι.
Δυό ποτήρια με το μεσημεριανό,και δύο με το βραδυνό ειναι αυτά Χαρη.Δεν είναι και υπερβολή.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω πινω οινεπνευμα παντως (οχι το μπλε, το αλλο το διαφανο )
Τι να πω!!... Να κόψεις τις μαλακίες γιατί
το άσπρο είναι πολύ ακριβό... Να αρχίσεις το μπλέ, είναι τζάμπα
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]