Όταν στα λέγαμε προ καιρού, ας περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργεί άλλα διάβαζες;
Εγω διαβαζα αλλα και εσυ μαλλον ζεις σε παραλληλη πραγματικοτητα.Διοτι σε ποιο διηγημα του Philip K. Dick,o ημιακαμπτος ειναι καλυτερος των ανεξαρτητων αναρτησεων?Κι αν θες ποιο χειροπιαστα παραδειγματα (μιας που ειμαι εγκαθετος) αυτο που εχει καταφερει το Leon να ειναι δλδ σπορ αλλα κι ανετο,διασκεδαστικο αλλα και ευκολοδηγητο(εως ενα βαθμο),χωρις να σφιξουμε τις αναρτησεις σαν ζωναρι συνταξιουχου για να χουμε ελεγχο του πισω αξονα στις στροφες και οταν βρισκουμε σαμαρακι να σηκωνομαστε στα ουρανια,ειναι αξιοθαυμαστο αν οχι το ιδεατο.(σορυ για τη μακροσκελη περιοδο).To αν θα ειναι πιο γρηγορο απο τα υπολοιπα 200ρια(διοτι κατι mps,cupra,ST θα τα βλεπει με το μακαρονι) μπορει να οφειλεται σε παραχωρησεις που εχουν γινει σε αλλους τομεις(ανεση,ασφαλεια,ακαμψια...)Επισης οτι εχει ημιακαμπτο δεν ειναι megane RS.Εκει εχουμε εξτρα υποπλαισια,αντιστρεπτικες κτλ.Ας ερθει πρωτα να το δουμε απο κατω και μετα...
Αλλωστε το πνευμα της επιεικους κρισης μου για το type r ,εχει βαση αλλού.Ολοι ξερουν οτι το συγχρονο type r ειναι το mazda 3 mps.Δεν υπαρχει κανεις που να εχει υψηλοτερες απαιτησεις απο το νεο ταπερ.Και σε αυτο το πνευμα συμφωνουμε οτι το type r θα ειναι εξαιρετικο για την κατηγορια του.Κι αν ειναι και ευκολοδηγητο ακομη καλυτερα.
Εξαλλου με 5000 χιλιαρικα για εμφανιση(bodykit,spoiler,ζαντικα,δαγκανες,νεον-καλα οχι νεον το παρακανα λιγο) και 2 8ιντσα(8 ιντσα? που πα ρε καραμητρο?12ιντσα θα βαλεις για να γινεις μαγκας-mea culpa,12ιντσα λοιπον) μια χαρα θα την κανει τη δουλεια του οπως την εκαναν τοσες και τοσες γενιες Civic πριν απο αυτο
Αυτο που θα με έκανε να δυσανασχετίσω θα ήταν να συγκριθεί το χάτσμπακ με το σεντάν type-R,και να δούμε σαφή υπεροχή του δεύτερου και μή δυνατότητα αγοράς του
The cabin’s neither as roomy nor airy as the old car’s, but there’s certainly enough room to make this realistic family wheels. The boot offers the same 485 litres of luggage space as the old car and there’s a secondary storage area under the floor. But there’s no five-door version and no plans for one – Honda reckons it goes against everything the Type R brand stands for.
Eνω το sedan θα κοψει πωλησεις απο τα evo/sti