-
-
Τι διάολο; Αλουμινάς είναι ο κάτοχος; Έχει και ...διπλά τζάμια;
Μάλλον μεντεσέδες πουλάει και βρήκε τρόπο να διαφημίσει την δουλειά του! -
Υπάρχει και σε live, http://www.youtube.com/watch?v=4wxgHtqqEdA
-
Παιδιά σε αυτό το θέμα όπως έχουμε ξαναπεί, βάζουμε μόνο δικές μας φωτογραφίες. Για τα υπόλοιπα εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6817 [moderator]
-
ανήσυχος ...εφοπλιστής;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ανήσυχος ...εφοπλιστής;Δεν του έβγαινε να πάρει φτερούγα και πήρε κα΄τι μεγαλύτερο ρε παιδί μου!!!
Αμέσως να πέσετε να τον φάτε!!! -
-
Σουπερ βαση για καγκουροαυτοκινητο: 100.000
-
-
Aristotelis re mlk!
-
μήπως θα πρέπει να ψηφίσουμε την καγκουριά της χρονιάς; δεν τα οργανώνετε σε ψηφοφορία αγαπητοί mods;
Δεν ξέρω αν η mercedes ή το βίντεο με το ακορντ και τις στριφογυριστές πόρτες μου αξίζει την ψήφο μου... -
Δεν καταλαβα πως λειτουργουν οι ζαντες..
Το κεντρο της ζαντας, με το εξωτερικο μερος, πως συνδεεται;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δεν καταλαβα πως λειτουργουν οι ζαντες..Το κεντρο της ζαντας, με το εξωτερικο μερος, πως συνδεεται;
με διαφανο polycarbonate υλικο!!!
-
Υπάρχει ενα διαφανές υλικό, σαν πλεξιγκλας.
Εμένα μου φαίνεται πολύ έξυπνη ιδέα πάντως, δεν πολυταιριάζει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο βέβαια.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
... ή το βίντεο με το ακορντ και τις στριφογυριστές πόρτες μου αξίζει την ψήφο μου...Πολυ πρακτικο το Χοντα για το Πασχα!Αρνι και κοκορετσι τα παιρνει ανετα!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει ενα διαφανές υλικό, σαν πλεξιγκλας.Εμένα μου φαίνεται πολύ έξυπνη ιδέα πάντως, δεν πολυταιριάζει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο βέβαια.
μετα απο 1-2 μερες θα γινεται μαυρο απο τα τακακια...
-
Αυτό ισχύει για όλες τις ζάντες που δεν είναι μαύρο ματ χρώμα. Δεν λέω πως πρέπει να βάλουμε διαφανείς ζάντες παντού, αλλά είναι μια έξυπνη ιδέα για ειδικές χρήσεις.
-
Το σφουγγάρι χωράει να καθαρίσει το αλουμίνιο. Το plexiglass πώς θα το καθαρίσει; σαν βρώμικο πλυντήριο θα φαίνεται
-
Στο ποδήλατο μου πάντως θα δείχνουν πολύ πρώτες
Από που τις αγοράζω;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει ενα διαφανές υλικό, σαν πλεξιγκλας.Εμένα μου φαίνεται πολύ έξυπνη ιδέα πάντως, δεν πολυταιριάζει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο βέβαια.
Και με την απαγωγή της θερμότητας από τα φρένα τι γίνεται;
Australia Uber Alles!!!!! [#2]