-
-
Αν εχει τρομερο προβλημα η περιοχη, τοτε:
Η Cayman ειναι μια χαρα. Το εβαλε καπου που κανονικα δεν χωραγε αυτοκινητο και πηγαινε χαμενη η θεση, χωρις να ενοχλει καποιον αφου το πεζοδρομιο στο συγκεκριμενο σημειο ειναι τεραστιο.
Το ιδιο θα ελεγα και για την Cayenne αλλα το εχει βαλει πανω στα ειδικα πλακακια για τους τυφλους, οποτε ειναι φαουλ.
-
'Ανάπηρος'-βλάκας-ηλίθιος Πατρινός!Δεν τράβηξα το δρόμο όμως είχε τουλάχιστον 3-4 θέσεις 3 μέτρα (χωρίς πλάκα) από εκεί που το άφησε **πάνω **στο πεζοδρόμιο, στη γωνία και πάνω στο παρτέρι!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Τον τράβηξα 1 λεπτό.Πάρκαρε μπροστά μου ενώ πήγαινα στο supermarket και πραγματικά βρήκε πολύ το αμάξι καθώς ανέβαινε πάνω...
Και μου λέτε εσείς για καγκούρια.Τους προτιμώ από αυτούς τους στ@ρχιδιστές!λες και είναι μόνοι τους στο δρόμο και στον κόσμο! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
xenosπεριμενω να μου ερθουν 6 κομματια, αμα ειναι σου πασαρω ενα.
gTsiros
Να σου πω την αληθεια οχι γιατι οταν ειπα 'τωρα εχω ειδικα spray για αυτο τον σκοπο' εννοουσα εχω παραγγειλει και περιμενω. Μολις ερθει θα δοκιμαστει, αλλα οχι σε τοιχο μην κανουμε και καμμια μλκια και δεν βγαινει μετα.
Κράτησε μου ένα ρε Κώστα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν εχει τρομερο προβλημα η περιοχη, τοτε:Η Cayman ειναι μια χαρα. Το εβαλε καπου που κανονικα δεν χωραγε αυτοκινητο και πηγαινε χαμενη η θεση, χωρις να ενοχλει καποιον αφου το πεζοδρομιο στο συγκεκριμενο σημειο ειναι τεραστιο.
Το ιδιο θα ελεγα και για την Cayenne αλλα το εχει βαλει πανω στα ειδικα πλακακια για τους τυφλους, οποτε ειναι φαουλ.
Προφανώς κάνω πλάκα για το 'πρόβλημα' της περιοχής. Εκτός και αν θεωρείς ότι 50 μέτρα στην χειρότερη περίπτωση είναι τεράστια απόσταση από τον προορισμό σου!
By the way, η Cayenne το παρκάρει ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ έτσι, ακόμα και αν ακριβώς στο σημείο χωράει οριζόντια (όπως στη φωτογραφία). Όπως και να έχει, τα (καινούρια) πεζοδρόμια δεν νομίζω ότι δικαιολογούν πουθενά την καταπάτηση από τετράτροχα...Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σκεφτόμαστε...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
By the way, η Cayenne το παρκάρει ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ έτσι, ακόμα και αν ακριβώς στο σημείο χωράει οριζόντια (όπως στη φωτογραφία).
Κάπως πρέπει να κάνει απόσβεση ο άνθρωπος
-
Εγώ νόμιζα ότι απόσβεση γίνεται και μόνο με την άμεση επιμήκυνση που προσφέρει η κατοχή!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
'Ανάπηρος'-βλάκας-ηλίθιος Πατρινός!Δεν τράβηξα το δρόμο όμως είχε τουλάχιστον 3-4 θέσεις 3 μέτρα (χωρίς πλάκα) από εκεί που το άφησε **πάνω **στο πεζοδρόμιο, στη γωνία και πάνω στο παρτέρι!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Τον τράβηξα 1 λεπτό.Πάρκαρε μπροστά μου ενώ πήγαινα στο supermarket και πραγματικά βρήκε πολύ το αμάξι καθώς ανέβαινε πάνω...
Και μου λέτε εσείς για καγκούρια.Τους προτιμώ από αυτούς τους στ@ρχιδιστές!λες και είναι μόνοι τους στο δρόμο και στον κόσμο!Κι όταν το βάλει για πούλημα θα λέει, 'σε άψογη κατάσταση' προσεγμένο κ.λ.π..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν εχει τρομερο προβλημα η περιοχη, τοτε:
Η Cayman ειναι μια χαρα. Το εβαλε καπου που κανονικα δεν χωραγε αυτοκινητο και πηγαινε χαμενη η θεση, χωρις να ενοχλει καποιον αφου το πεζοδρομιο στο συγκεκριμενο σημειο ειναι τεραστιο.
Προφανώς κάνω πλάκα για το 'πρόβλημα' της περιοχής. Εκτός και αν θεωρείς ότι 50 μέτρα στην χειρότερη περίπτωση είναι τεράστια απόσταση από τον προορισμό σου!
By the way, η Cayenne το παρκάρει ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ έτσι, ακόμα και αν ακριβώς στο σημείο χωράει οριζόντια (όπως στη φωτογραφία). Όπως και να έχει, τα (καινούρια) πεζοδρόμια δεν νομίζω ότι δικαιολογούν πουθενά την καταπάτηση από τετράτροχα...Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σκεφτόμαστε...
δεν το καταλαβα, νομιζα οτι το εννοουσες σοβαρα για το προβλημα περι παρκινγκ.
-
του βαφει την μουρη ανεξιτηλα (~8 μερες λεει ο κατασκευαστης) για να μπορουν να τον βρουν μετα οι μπατσοι, η απλα να κυκλοφορει με κατακοοοκινη/πρασινη μουρη για μια εβδομαδα.
και ο jim carey τετοιο φορουσε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν το καταλαβα, νομιζα οτι το εννοουσες σοβαρα για το προβλημα περι παρκινγκ.Νο πρόμπλεμ μαν!
...πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί του, γιατί η παραγγελία με τα σπρέι έρχεται και ποιος κάθεται να ξεχορταριάζει κάθε μέρα!!!
-
Να δώσω τα θερμά μου 'συγχαρητήρια' στους δύο αναβάτες του παπακίου που κατέβαινε χθες το βράδυ τον Κηφισό με 70χ.α.ώ. το πολύ στο αριστερό άκρο της αριστερής λωρίδας Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και οι τρεις λωρίδες κινούνταν γρηγορότερα. Το αποτέλεσμα ήταν ένας-ένας όσοι κινούνταν στην αριστερή λωρίδα έκοβαν απότομα με το που το έβλεπαν μπροστά τους (λόγω μεγέθους δεν ξεχώριζε αν παρεμβαλόταν άλλο αυτοκίνητο) έως ότου βρουν κενό στη μεσαία λωρίδα για να τον προσπεράσουν από δεξιά. Όταν τον έφθασα κι εγώ, έκοψα γιατί δεν μπορούσα να περάσω από δεξιά, κόρναρα χωρίς να δω καμία αντίδραση και όταν τελικά προσπέρασα είδα τους αναβάτες που χασκογελούσαν. ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Να δώσω τα θερμά μου 'συγχαρητήρια' στους δύο αναβάτες του παπακίου που κατέβαινε χθες το βράδυ τον Κηφισό με 70χ.α.ώ. το πολύ στο αριστερό άκρο της αριστερής λωρίδας Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και οι τρεις λωρίδες κινούνταν γρηγορότερα. Το αποτέλεσμα ήταν ένας-ένας όσοι κινούνταν στην αριστερή λωρίδα έκοβαν απότομα με το που το έβλεπαν μπροστά τους (λόγω μεγέθους δεν ξεχώριζε αν παρεμβαλόταν άλλο αυτοκίνητο) έως ότου βρουν κενό στη μεσαία λωρίδα για να τον προσπεράσουν από δεξιά. Όταν τον έφθασα κι εγώ, έκοψα γιατί δεν μπορούσα να περάσω από δεξιά, κόρναρα χωρίς να δω καμία αντίδραση και όταν τελικά προσπέρασα είδα τους αναβάτες που χασκογελούσαν. ΕΛΕΟΣΤηλεφωνο στους μπατσους εκεινη τι στιγμη!!!
Πινακιδες, κατευθυνση και δρομος!
Αυτα τα ζωα, καποιος χριστιανος, θα τους πληρωσει για ανθρωπους!!!Εμενα μου χε κατσει ενας τετοιος μαλακας στην Α.Ο.
Εκατσα πισω του, αναψα αλαρμ και τη μεγαλη σκαλα.
Πηρα και το 1866 και τους μαζεψε περιπολικο ποιο κατω -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
kacey κορυφη!Παμε για κανα group buy?
Μίλησα με αυτόν τον τύπο και έχει απόθεμα. Ebay Item number: 150083070523
10,50 Λίρες μαζί με τα μεταφορικά. Δεν είναι και φτηνά, αλλα τουλάχιστον δεν έχει και τελωνείο.
-
Σελω κ εγωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
http://www.glumbert.com/media/birthday
Για πολύ αίμα. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://www.glumbert.com/media/birthday
Για πολύ αίμα.Κάποιος να δώσει ένα μπουνίδι στα δόντια της κοπελίτσας?
-
Πωωωωω....
-
-
Σωστή η κοπελιά!
Τι άλλο θα δούμε, θεέ μου!
Ζώα ζώα ζώα [#4]