-
Ακουστε ενα καλο ακομα.
Για honda civik (vtec μαλλον):
'Μετα απο καποιες στροφες μπαινει και το δευτερο καρμπιρατερ και γινεται της Π... καιει παρα πολυ!' -
Ο χρήστης QuatroPower έγραψε:
Ακουστε ενα καλο ακομα.
Για honda civik (vtec μαλλον):
'Μετα απο καποιες στροφες μπαινει και το δευτερο καρμπιρατερ και γινεται της Π... καιει παρα πολυ!'Μμμμμ, ενδιαφέρουσα μετατροπή...
Να βάλω κι εγώ στο δικό μου 2ο καρμπυρατέρ... Έτσι χαλαρά θα τους πατάω όλουςΚαι κάτι Punto GT πειραγμένα θα σταματήσουν να μου κουνιούνται...
Για να μην μιλήσω για πιο ακριβά, τύπου Porsche, Ferrari, κτλΠόσο κάνει αυτή η μετατροπή;;;
(Απάντηση: Ένα αυτοκόλλητο που να γράφει V-tec )
-
Χτές στην Χαλκίδα. Σε κατάστημα ειδών αυτοκινήτου είδα δισκόπλακες τρυπητές (μώβ χρώμα παρακαλώ) που μπαίνουν μέσα από τις ζάντες και κρύβουν και καλά το ταμπούρο..Κόστος 12 Ε. Ουσιαστικά τζάμπα για να βελτιώσεις τα φρένα σου....ακόμα γελάω και με κοίταγαν και περίεργα εκεί μέσα....
..Πάντως το τι βελτιώσεις μπορείς να βρείς εκεί μέσα δεν περιγράφεται...ειδικά από αυτοκόλλητα άλλο τίποτα...TURBO , TURBO GTI , TURBO GTI 4X4 , POWER , Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ , ΜΗ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ,.........
Λέτε να κάνω το OCTAVIA 4Χ4??????? Φαντάζομαι θα κρατάει καλλίτερα. Κόστος 1,20 Ε -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Χτές στην Χαλκίδα. Σε κατάστημα ειδών αυτοκινήτου είδα δισκόπλακες τρυπητές (μώβ χρώμα παρακαλώ) που μπαίνουν μέσα από τις ζάντες και κρύβουν και καλά το ταμπούρο..Κόστος 12 Ε. Ουσιαστικά τζάμπα για να βελτιώσεις τα φρένα σου....ακόμα γελάω και με κοίταγαν και περίεργα εκεί μέσα....
..Πάντως το τι βελτιώσεις μπορείς να βρείς εκεί μέσα δεν περιγράφεται...ειδικά από αυτοκόλλητα άλλο τίποτα...TURBO , TURBO GTI , TURBO GTI 4X4 , POWER , Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ , ΜΗ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ,.........
Λέτε να κάνω το OCTAVIA 4Χ4??????? Φαντάζομαι θα κρατάει καλλίτερα. Κόστος 1,20 ΕΚαι εγώ άλλαξα δίσκους στο δικό μου,έβαλα ............33 στροφών !!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Χτές στην Χαλκίδα. Σε κατάστημα ειδών αυτοκινήτου είδα δισκόπλακες τρυπητές (μώβ χρώμα παρακαλώ) που μπαίνουν μέσα από τις ζάντες και κρύβουν και καλά το ταμπούρο..Κόστος 12 Ε.Στη Χαλκιδα ειναι πολυ πισω!!! Στη λαμια εχουν κανα χρονο που φοριουνται... Οχι αρκετα αλλα αν καθισεις στην πλατεια για καφε μιας ωρας σιγουρα θα δεις 2 αυτοκινητα να τις φορανε!
-
Στη Χαλκιδα ειναι πολυ πισω!!! Στη λαμια εχουν κανα χρονο που φοριουνται... Οχι αρκετα αλλα αν καθισεις στην πλατεια για καφε μιας ωρας σιγουρα θα δεις 2 αυτοκινητα να τις φορανε!
A !!! Γι'αυτό εκεί έχουν μειωθεί οι μικροσυγκρούσεις !!!! Αμα έχουν φτιάξει τα φρένα τους....φυσικό είναι
-
Περσι τετοια εποχη,απογευμα εξω απο το νοσοκομειο παιδων τετοια εποχη.Ειχε αρκετη κινηση και βλεπω ενα Accent προηγουμενης γενιας με κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τρυπητα δισκοφρενα!Ισα που χωραγαν στη 14αρα νομιζω ζαντα.Δε μπορει να το βλεπω αυτο λεω και οταν κοιταξα καλυτερα τα δισκοφρενα ηταν πλαστικα χωρις δαγκανα!!! Μιλαμε οτι για φρεναρισμα 120 - 0 πρεπει να ειχε κατω απο 30 μετρα με τετοια φρενα.Κοντα στο παιδων εχω δει απιστευτα πραγματα,μιλαμε για χαμηλωμενα DATSUN φορτηγακια με ασημι γυαλιστερες ζαντες που εξειχαν πολυ απο τα φτερα, mazda με καροτσα με φυμε τζαμια και ζαντολαστιχα ΠΟΛΥ φαρδια και αλλα τετοια γραφικα....................
-
Λέω να αρχίσω να κυκλοφορώ με την ψηφιακή στο χέρι.....τέτοια κελεπούρια ....
-
Απάντηση στο γιατί ένα αυτοκίνητο 10ετίας (καλοσυντηρημένο) 'ψιλοθέλει αλλαγή'...
Ο χρήστης RGBEFT έγραψε:
ψιλοθελουν γιατι ειναι 10ετιας... αρα ουτε ΑΒΣ ουτε υδραυλικο καν το ενα... και ενταξει καλυτερα HUYDAI accent καινουργιο παρα αλφα 33 ... οχι οτι εχει τιποτα... απλα εχει καποια λιγοτερη ασφαλεια...Το Accent πιο ασφαλές από μια καλοσυντηρημένη Alfa 33!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Απάντηση στο γιατί ένα αυτοκίνητο 10ετίας (καλοσυντηρημένο) 'ψιλοθέλει αλλαγή'...ψιλοθελουν γιατι ειναι 10ετιας... αρα ουτε ΑΒΣ ουτε υδραυλικο καν το ενα... και ενταξει καλυτερα HUYDAI accent καινουργιο παρα αλφα 33 ... οχι οτι εχει τιποτα... απλα εχει καποια λιγοτερη ασφαλεια...
Το Accent πιο ασφαλές από μια καλοσυντηρημένη Alfa 33!!!
Χαχαχα ηθελα και γω να το σχολιασω αλλα λεω ασε καλητερα μη γινει καμια παρεξεγηση εσυ ομως δεν αντεξες !!!
Το κανεις ομως με εριστικο τροπο για αλλη μια φορα!!
Φιλικα Κωστα!! -
Απάντηση στο γιατί ένα αυτοκίνητο 10ετίας (καλοσυντηρημένο) 'ψιλοθέλει αλλαγή'...ψιλοθελουν γιατι ειναι 10ετιας... αρα ουτε ΑΒΣ ουτε υδραυλικο καν το ενα... και ενταξει καλυτερα HUYDAI accent καινουργιο παρα αλφα 33 ... οχι οτι εχει τιποτα... απλα εχει καποια λιγοτερη ασφαλεια...
Το Accent πιο ασφαλές από μια καλοσυντηρημένη Alfa 33!!!
Cheap shot, Κωνσταντίνε...
Παρενέβην όταν κάποιος 'την είπε' στον gatony για τις δισκόπλακες της 147 και το κάνω και τώρα. Δεν ήταν και πολύ ευγενικό εκ μέρους σου αυτό. Ο άνθρωπος είπε απλά την άποψή του και του απάντησα κι εγώ αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να τον γελοιοποιήσεις με αυτό το σχόλιο! -
Sorry βρε Κώστα, αλλά δεν άντεξα πια μ'αυτά που διάβαζα. Ένα συκώτι είναι αυτό, πόσο πια ν'αντέξει;
-
Sorry βρε Κώστα, αλλά δεν άντεξα πια μ'αυτά που διάβαζα. Ένα συκώτι είναι αυτό, πόσο πια ν'αντέξει;To δικό μου (συκώτι) χάλασε πάντως...
-
και γω δε το βρισκω και πολυ σωστο ετσι που το εθεσες scullone...
-
Επαναφερω το θεμα ελπιζοντας καποιος να ριξει λιγο φως.
Βρισκομαι εξω απο την αντιπροσωπια της Ρενο στο Ηρακλειο και σκαει μυτη ενας κυριος γυρω στα 55-60 με ενα ιδιο ακριβως μοντελο με το δικο μου. Πιανουμε την κουβεντα, τον ρωταω αν ειναι ευχαριστημενος κλπ κλπ. Γυριζει λοιπον ο κυριος αυτος και μου κανει ΤΗΝ ενεση!!! Εγω αγορι μου εχω και μια kompressor, και ειλικρινα σου λεω οταν θελω να παω στα Χανια, καλυτερα εχω να παω με το Megane παρα με τη Mercedes. Νιωθω πιο ανετα με το Megane και ειδικα οταν βρεχει και ο καιρος ειναι κακος!!!
Το εχω ξαναπει βεβαια οτι απο αυτοκινητα δε ειμαι ειδικος αλλα καλα με δουλευε ο τυπος? -
[list:2oz65hly]Παντως απ οτι βλεπω, σε κανεναν ας δεν εχει τυχει η 'αντικα' του 'μπαρμπα' απ το χωριο?[/list:u:2oz65hly][list:2oz65hly]Βλεπεις δηλ ενα παλιο αυτοκινητο 30ετιας και τυχαινει να συνομιλεις με τον ιδιοκτητη ο οποιος ειναι και λιγο σιτεμενος Ρωτας τον μπαρμπα, 'τι λεει μαστορα το εργαλειο?Καλο?'[/list:u:2oz65hly][list:2oz65hly]Γεματος περηφανια απανταει:[/list:u:2oz65hly][list:2oz65hly]'Τουτου τ αμαξ που του βλεπς, ημαν η πρωτους του φερα οταν οι αλλοι ειχαν γουμαρια, ΑΚΟΥΣ τι σι λεου? Ουλα τ αλλα τα ιντια που γλεπς μετα απου μενα τα πηραν [/list:u:2oz65hly]
-
Sorry βρε Κώστα, αλλά δεν άντεξα πια μ'αυτά που διάβαζα. Ένα συκώτι είναι αυτό, πόσο πια ν'αντέξει;to sorry μαλλον σε εμενα επρεπε να παει και οχι στον κωστα...
ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑθΕΤΩ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ THREAD ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΙΑ 33 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΧΙΟΥΝΤΑΙ...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=3762&postdays=0&postorder=asc&start=15
και στο κατω κατω της γραφης εγω μια αποψη ειπα και δεν σου επιτεθηκα...
τι ζορι τραβας μαζι μου ακομα δεν καταλαβαινω... μια χρονομετρη μια το ενα μια το αλλο... χεσε μας επιτελους... αν δεν γουσταρεις δεν βλεπεις τα ποστ μου... τελοσπαντων στο κατω κατω της γραφης τι ασχολεισε με εμας εσυ που ξερεις ΤΟΣΑ απο αμαξια και εχεις και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ(CLIO 1,2 ) ???
Ευχαριστω παιδια οσους με υποστηριξατε και εδω, τελοσπαντων μια απορια δεν εχω καταλαβει πως εδω μεσα αυτος ο ανθρωπος ειναι τοσο... πως να το πω, δημοφιλης, αρεστος, δεν ξερω... παντως σε εναν ανθρωπο δεν μετρανε μονο οι γνωσεις και οι σπουδες... μερικοι δεν ξεχνουν την καταγωγη και την γυφτια τους...
Στο κατω κατω της γραφης εχω πει σε πολλα post μου οτι δεν ξερω σχεδον τιποτα... δεν ηρθα στο forum να το παιξω γνωστης αλλα για να μαθω 5 πραγματα.... μαλλον σε λαθος μερος ηρθα... αν το forum ειναι αυστηρα για οσους ειναι γνωστες ας ειχε ενα ΤΕΣΤ γνωσεων για να σε δεχτουν να γινεις μελος... και να περνουν το ΤΕΣΤ ΜΟΝΟ οι γνωστες... (o skullone θα επερνε υποτροφια χαλαρα....)
Eσυ λοιπον που εχεις ΑΠΕΙΡΕΣ γνωσεις και εμπειριες , και εισαι και μορφωμενος ΤΗΝ ΛΕΣ σε ολους ανεξαιρέτως λες και ειίσαι ο ΘΕΟΣ αντι να μας λες διαφορα λοιπον, οταν λεμε την αποψη μας και ειναι ΛΑΘΟΣ να μας διορθωνεις αντι να κανεις σαν Μ@ΛΑΚ@Σ εκεινη την ωρα, και μετα να μας κοροιδευεις μετα απο κατι εβδομαδες... το forum ειναι για να βοηθαμε... γιατι λοιπον δεν βοηθας τον ΑΜΑΘΗ απο μια πιθανη ΚΑΚΗ αγορα??? τοσα παιδια μου ειπανε στο συγκεκριμενο τοπικ τη γνωμη τους (και με πεισανε) αυτοι δλδ ητανε οι μαλακες... -
φίλε και εσύ μη φτανεις στο άλλο άκρο! άλλωστε λίγο πολυ όλοι τα ίδια ξέρουμε! Δεν νομίζω πως εδώ μέσα ειρωνεύεται ο ένας τον άλλο και οι άλλοι επικροτούμε κάποιον όταν 'προσβάλει ' κάποιον άλλον, χρίζοντας τον συμπαθή . Ειδικά για τον κώστα, του έχουν γίνει πολλές φορές φιλικές συστάσεις να μην είναι τόσο παρορμητικός, οπότε όπως καταλαβαίνειςδεν επικροτούμε το να προσβάλλεται ο οποιοσδήποτε, αφού άλλωστε αύριο, κάποιος μπορεί να και προσβάλλει εμένα ή τον kyan!!
Από εκεί και πέρα, και μένα με ενόχλησε το ύφος της απάντησης του κώστα, πόσο μάλλον που επικεντρώθηκε καθαρά στο θέμα της οδικής συμπεριφοράς αγνοώντας όλα τα άλλα πράγματα που αναφέρεις ή όχι(κόστος συντήρησης, άγχος βλάβης που θα σου κόψει όλες τις δραστηριότητες, ABS,αερόσακοι, παθητική ασφάλεια,άνεση χειρισμών κτλ κτλ). Και εγώ αν ήθελα ένα αμάξι για τις στροφές της κυριακής θα έπαιρνα μια 33(χωρίς παντως να είμαι σίγουρος αν θα πηγαίνω όντως πιο γρήγορα στις στροφές- απλά λόγω πιο άμεσης αίσθησης), αν είχα όμως μια για όλη τη εβδομάδα, κάνοντας 100χλμ την ημέρα..ΧΙΟΥΝΤΑΪ ολοταχώς. -
ναι ρε συ chemic αλλα σκεψου και εμενα που βλεπω ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ μου στο 'ΦΙΔΙΑ' την στιγμη ειδικα που ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΙ (ΚΑΚΩΣ) σε ανθρωπο στο ΦΟΡΟΥΜ επειδη εχει παρει ΧΙΟΥΝΤΑΙ... μην μου την λεει κιολας ο καθε ΑΣΧΕΤΟΣ επειδη ετσι του αρεσει... με ευχαριστησε βεβαια που ειδα μερικες φιλικες συστασεις, αλλα δεν ειδα ουτε μια κινηση απο ΑΥΤΟΝ καλης θελησης... οχι ενα συγγνωμη η ενα edit στο ποστ, αλλα ουτε καν να πει ενα οκ, παραφερθηκα... εχει 2500 ποστ και στα μισα την λεει σε κοσμο...
(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΔΙΚΟ) -
Φίλε, σίγουρα καλά έκανες και τσαντίστηκες και υπερασπίστηκες τον εαυτό σου!!Απλά εγώ σου λέω πως εδώ μέσα στάνταρ δεν κανουμε διαγωνισμό γνώσεων ή για το ποιος είναι πιο ετοιμόλογος, όπως είδες και από την αντίδραση των άλλων, μια και ανάφερες πως μάλλον ηρθες σε λάθος μέρος(σ'αυτήν την περίπτωση. οι πιο πολλοί..αλλού θα είμασταν ). Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω πως εχει νόημα να περιμένεις κάτι απο τον άλλο ή να αναμένεις να αντιδράσει όπως εσύ (αν είχαμε όλοι τον ίδιο χαρακτήρα, θα θέλαμε το ίδιο αμάξι (ή ακόμα χειρότερα, την ίδια κοπέλα ) )
φιλικά πάνος
ΦΙΔΙΑ!