-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ό,τι θέλει λέει. Εμένα παίζει από 4 ΜΒ ως 42!
Φταίει η μπούρδα Windows Live Today που ξεκινάει μαζί. Μπορεί να απενεργοποιηθεί πάντως από τα options.Εγώ το έχω off. Ίσως η μπούρδα να φταίει για το 26-42, για τα υπόλοιπα φταίει το msn σκέτο.
-
Tις προάλλες αγόρασα μία 25άδα dvd+r TDK.
Παίρνω και γραφω 4 από δαύτα με διάφορα βίντεο μέσα. Τα δοκιμάζω στο desktop ταβλέπει μια χαρά. Aλλά έκανα την μαλακία να μην τα δοκιμάσω στο laptop που θα τα έβλεπα στην ουσία. Τα βάζω εκεί χτες...τίποτα! Δεν τα αναγνωρίζει καν. Εμεινα με το π... στα χέρια.Τι φταίει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι φταίει;DVD-R;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι φταίει;
DVD-R;
δεν κατάλαβα...
τα dvd είναι +R
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παίρνω και γραφω 4 από δαύτα με διάφορα βίντεο μέσα. Τα δοκιμάζω στο desktop ταβλέπει μια χαρά. Aλλά έκανα την μαλακία να μην τα δοκιμάσω στο laptop που θα τα έβλεπα στην ουσία. Τα βάζω εκεί χτες...τίποτα! Δεν τα αναγνωρίζει καν. Εμεινα με το π... στα χέρια.Τι φταίει;
Ναι, μήπως το drive είναι -R?
-
Περί MSN:
Βάλτε και τη στήλη Peak Mem Usage στο Task Manager Να δείτε μέχρι που φτάνει ... αν έχετε χρησιμοποιείτε (υρίως οι άλλοι) πολλά custom animated emoticons, μην εκπλαγείτε αν έχει φτάσει και πάνω απο 50ΜΒ.
Εννοείτε με απενεργοποιημένες όλες τις 'ενημερωτικές' υπηρεσίες που διαθέτει.Κάποια εποχή είχα 'ψαχτεί' για 3rd party client συμβατό, παίζαν διάφορα ωραία*, που υποστήριζαν και custom emoticons [τοτε δεν έπαιζαν custom animated]. Φαντάζομαι πλέον θα τα υποστηρίζουν.
*ένα aMSN μόνο μπορώ να θυμηθώ, τα άλλα τα έχω ξεχάσει... πάνε και χρόνια, είναι και τα γερατιά
-
μωρέ... και μένα αν το έχω minimized τρώει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δεν ξέρω ρε παιδιά ...ένα Toshiba laptop του 2002 είναι...
τέτοια θα έχουμε τώρα..;γαμώ τις ασυμβατότητες μου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν ξέρω ρε παιδιά ...ένα Toshiba laptop του 2002 είναι...
τέτοια θα έχουμε τώρα..;γαμώ τις ασυμβατότητες μου...
Επίσης τα TDK δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Η ίδια δεν τα παράγει (όπως οι περισσότεροι) αλλά κάνει rebranding. Παίζει να πετύχεις καλή παρτίδα, παίζει και πολύ μούφα.
Από αυτά που μπορείς να βρεις συνήθως στην Ελλάδα, τα καλύτερα μάλλον είναι Verbatim (δλδ Mitsubishi Chemical Corp).Αν το DVD writer σου ειναι καινούριο, τότε μνε λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις κανα firmware να του περάσεις που να σου επιτρέπει να κάνεις DVD-ROM booktype σε DVD+R δισκάκια*. Αυτό μπορεί να σε σώσει σε ορισμένες περιπτώσεις ασυμβατότητας με παλιά DVD-R drives και κυρίως με 'φέτες' DVD players.
Αλλιώς αν βαριέσαι την παραπάνω διαδικασία, κοίτ να αγοράζεις DVD-R.*Αν περάσεις το firmware μετά, π.χ. το Nero επιλέγει αυτόματα αυτό το BookType όταν φτιάχνεις ταινίες.
-
το θέμα είναι ότι στο desktop τα βλέπει μια χαρά...!
*από τα TDK είμαι ευχαριστημένος γενικά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το θέμα είναι ότι στο desktop τα βλέπει μια χαρά...!*από τα TDK είμαι ευχαριστημένος γενικά.
Το desktop Μήπως έχει πιο καινούριο drive? ή είναι +R ή μπορεί απλώς να είναι καλύτερο...
Εγώ με τα TDK έχω φάει αρκετές ήττες πάντως... Τότε είχα βρει και ένα πρόγραμμα, που 'σκάναρε' ένα εγγεγραμμένο DVD και σου έδειχνε την ποιότητα εγγραφής... εκεί είδα μεγάλες διαφορές με Verbatim. ΑΝ θυμηθώ/βρω ποιο ήταν θα το postάρω.
Η μλκια με τα Verbatim είναι ότι δεν τα βρίσκεις τόσο συχνά. Η μλκια με τα TDK ότι έχει δύο προμηθυτές, ένας πολύ μούφα και ένασ νορμάλ. Αλλά πριν το αγοράσεις δεν μπορείς να το κοιτάξεις στο PC να δεις ποιός είναι...Δεν φαίνεται εξωτερικά. -
Μπορεί να διαβάζει +R με μέγεθος 4,7GB αλλά να μη τα διαβάζει αν είναι +R 9GB.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπορεί να διαβάζει +R με μέγεθος 4,7GB αλλά να μη τα διαβάζει αν είναι +R 9GB.Και αυτό επίσης.
Τα DL έχουν ακόμα εξωφρενικές τιμές; Έχω καιρό να κοιτάξω...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπορεί να διαβάζει +R με μέγεθος 4,7GB αλλά να μη τα διαβάζει αν είναι +R 9GB.πάλι δεν σε πιάνω...τα dvds είναι μονά 4,7 γίγα.
Το desktop ναι τώρα το πήρα ...δεν έχω μήνα. Το dvdr είναι το Nec 7173 labelflash.
To λαπτοπ είναι 5ετίας με combo cdr/dvdrom της toshiba. -
δεν κάνεις ένα update το firmware?
-
γιατί;
εφόσον μου τα βλέπει το LG dvd rom του desktop;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί;εφόσον μου τα βλέπει το LG dvd rom του desktop;
Γιατί όχι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
γιατί;
εφόσον μου τα βλέπει το LG dvd rom του desktop;
Γιατί όχι?
γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο και το ψιλοφοβάμαι...γιατί δεν είμαι σίγουρος αν φταίει αυτό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί να διαβάζει +R με μέγεθος 4,7GB αλλά να μη τα διαβάζει αν είναι +R 9GB.
πάλι δεν σε πιάνω...τα dvds είναι μονά 4,7 γίγα.
Το desktop ναι τώρα το πήρα ...δεν έχω μήνα. Το dvdr είναι το Nec 7173 labelflash.
To λαπτοπ είναι 5ετίας με combo cdr/dvdrom της toshiba.Κάνε μερικές δοκιμές συμβατότητας. Δανείσου μερικά γραμμένα dvd και δες ποια διαβάζει το toshiba (το άλλο μάλλον τα διαβάζει όλα). Μετά ξέρεις ποιά θα αγοράζεις.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
http://www.azureuswiki.com/index.php/NAT_problem#Port_Forwarding_through_Windows_XP_Internet_Connection_Sharingελύθη...
άφησα 2 ποστ για να φανεί πόσο εύκολο είναι να λύσει κανείς ένα πρόβλημα με το google... μου πήρε 1 λεπτό να κάνω google search να κοιτάξω σελίδα να πάρω τη διεύθυνση και να δώσω απάντηση σε νέο ποστ...
To δοκιμαζω συντομα.... thanks
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]