-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
KostasV6, αν έγραφες και ελληνικά, όπως ορίζει ο κανονισμός, θα καταλαβαίναμε και τι θες να πεις [moderator]me sygxwreis file moderator alla den exw ellhnika.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
@nass: πράγματι έχουν έλλειψη προσωπικού και το γνωρίζω α΄πο έγκυρες πηγές. Εκείνο που με ενοχλεί είναι ο τρόπος που μιλάνε υποτιμόντας συχνά τον πολίτη που ταλαιπωρείται. Εγώ προσωπικά δεν χαρίζομαι πλέον και κάνω πάντα την δουλειά μου.Όσον αφορά τις ταυτότητες οι κομμένες είναι ληγμένες ήδη από την 01/01/2006 και ως εκ τούτου θεωρούνται άκυρες (εξαιρέθηκε η χρήση τους στις εκλογές). Σε λιγο καιρό -αδιεκρίνηστο ακόμα- θα θεωρούνται άκυρες και όσες έχουν περάσει την δεκαετία με την αιτιολογία της αλλαγής των χαρακτηριστικών του προσώπου (λογικο ακούγεται και είναι) αλλά καισ ε επόμενο βήμα όσες δεν έχουν λατινικούς χαρακτήρες. Ο λόγοςπου δεν έχει γίνει αυτό ακόμα είναι το τεράστιο φόρτο εργασίας που θα έχουν τα αστυνομικά τμήματα οπότε το προωθούν αργά αργά...Στα διαβατήρια όμως γίνεται δεκτή μόνο ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες όπως είδες...
File spiro, to proswpiko ftanei kai paraftanei, to provlhma kata thn gnwmh mou einai h diadikasia, etsi thn vrhkan 200 xronia prin etsi thn afhsane. Einai logiko en eth 2007 na grafei o consular aithseis me to xeri kai na kovei apodeixeis xeirografes tis opoies exei arithmhsei sto xeri? Ti pragmata einai auta? pou zoume?
-
Ο χρήστης KostasV6 έγραψε:
pou zoume?Στην Ελλάδα.
Σκέφτομαι να πέσω για ύπνο αλλά θα πρέπει να ξυπνήσω σε 2 ώρες. Βλέπεις πρέπει να πάω στις 3 τα χαράματα στο τμήμα να κάτσω στην ουρά για να βγάλω ταυτότητα. Νεότερα αύριο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
pou zoume?
Στην Ελλάδα.
Σκέφτομαι να πέσω για ύπνο αλλά θα πρέπει να ξυπνήσω σε 2 ώρες. Βλέπεις πρέπει να πάω στις 3 τα χαράματα στο τμήμα να κάτσω στην ουρά για να βγάλω ταυτότητα. Νεότερα αύριο.
File leonida sou euxomai kalh tyxh kai ypomonh.
-
Εγώ, πάντως, πήγα προχθές στην ασφάλεια για αλλαγή ταυτότητας.
Μετά από 2,5 λεπτά (μόνο ) αναμονή παρέα με μια 2μετρη 18άρα μαυρούλα με υπέροχο σώμα και καταπληκτικό πρόσωπο πέρασα στο γραφείο, έδωσα τις φωτο, το πιστ/κό, μισό ευρώ και την παλιά μου ταυτότητα κι έφυγα.
Θα πάω σήμερα να την πάρω, ελπίζω να ξαναβρώ την κοπελίτσα.
Όταν μου είπε ο ασφαλίτης ότι σε καμιά ώρα θα ήταν έτοιμη (η ταυτότητα) μου πέρασε από το μυαλό να του πω ότι μπορούσα και να περιμένω, δλδ, αλλά συγκρατήθηκα...Ηθικόν Δίδαγμα
Αθήνα, έ; Καλά να πάθετε.
-
Ωραία λογική αν και είμαι σίγουρος οτι κάνεις χιούμορ
Τα 'νεά' διαβατήρια στην Γερμανία τα εκδίδει το γραφείο μετανάστευσης και όχι η αστυνομία...κι όμως θεωρούνται εξίσου ασφαλή με τα Ελληνικά που τα εκδίδουν τα τσακάλια της αστυνομίας -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
blah ... blah
λίγο πριν φύγω απο την ελλαδα εφαγα μια ωραια παπαρα με την νεα ταυτοτητα και τελικα εχω ακομα την παλια
κλεινω ραντεβου τηλ. ( ) μαζευω ολα τα δικαιολογιτικα φωτογραφιες κλπ παω στηνομαι στην ουρα μπαινω στο γραφειο καταθετω και τρώω τη φλασιά
'δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ταυτοτητά σας γιατί δεν πέρασε μια δεκαετία'
μα ο νόμος λέει οτι μπορώ και τη χρειάζομαι γιατι φεύγω για το εξωτερικό και δεν θα βρίσκομαι στην ελλάδα το 2007
'δεν μας νοιάζει ειναι διαταγή και ελάτε το 2007'
παρόμοια ταλαιπωρία και εδώ με τη πρεσβεία στο Όσλο για να ανανεώσω το διαβατήριο
Και εμένα αυτό μου είπαν όταν πήγα, πήρα τηλέφωνο στην Αθήνα, τους τα έψαλα. Όταν ξαναπήγα στο τμήμα για διαβατήριο, μου είπαν ότι τλκ βγάζουν ταυτότητες, και συγνώμη κτλ, αλλά εγώ στο μεταξύ την είχα βγάλει σε άλλο τμήμα.
Μπάχαλο μεγάλο, είναι γίδια.
-
πάντως προτρέπω τον οποιονδήποτε όταν συναλλάσεται με οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία να απαιτεί όσα δικαιούται και να μην αντιμετωπίζει μοιρολατρικά την κατάσταση...Επίσης προτρέπω την καλύτερη γνώση των νέων διατάξεων που επιβάλλουν αυτεπάγγελτη έκδοση πιστοποιητικών τόσο από δήμους όσο και από εισαγγελία-πρωτοδικείο...Έτσι μόνο θα βελτιωθούν τα πράγματα όταν σταματήσουμε να διαιωνίζουμε τα κακώς κείμενα.
@titsataki: είχαν υποσχεθεί έναρξη των διαπραγματεύσεων από τις αρχές του 2006...έχουμε 2007 και ακόμα παρακαλούμε για έναρξη των διαπραγματεύσεων...αλήθεια ποιοι ορίζουν τις προϋποθέσεις για την μη έκδοση βίζα; Αν ξέρεις κάτι παραπάνω παρέθεσε το για να μας ενημερώσεις. Μήπως το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί μοχλό πίεσης προς την Ελλάδα από κάποια υπερδύναμη για να προωθήσει οικεία συμφέροντα;;;
-
Έβγαλα κι εγώ το νέο διαβατήριο.
Στο ΑΤ Τούμπας που πήγα δε μου ζήτησαν κι ούτε έχει στη λίστα με τα δικαιολογητικά το χαρτί της αναβολής.
Στην Καλαμαριά, απ' ότι με πληροφόρησε φίλος, το ζητάνε. -
Εμένα μου είχαν ζητήσει πάντως στο ΑΤ Τούμπας
-
γενικά το πρόβλημα είναι οτι ο καθένας κάνει οτι του καπνίσει ασχετα τη λέει ο νόμος
πχ. με βάση το νόμο δικαιούσαι να αλλάξεις την παλία ταυτότητα (απλά και καθαρά)
στο ενα τμήμα μου είπαν τα παραπάνω και πήρα για πλάκα τηλέφωνο (και να δώ τι παίζει) σε άλλο τμήμα (άλλης περιοχης)
το αποτέλεσμαστο άλλο τμημα μου είπαν οτι πρέπει να ακυρώσω την παλιά για να βγάλω καινούρια
πχ. #2
στα δικαιωλογιτικά για το διαβατήριο δεν αναφέρει πουθενά οτι χρειάζεται χαρτί αναβολής
απλά λέει υπογράφεις μια υπεύθηνη δήλωση οτι δεν είσαι λιποτάκτης ή ανυποτακτοςοτι να'ναι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
γενικά το πρόβλημα είναι οτι ο καθένας κάνει οτι του καπνίσει ασχετα τη λέει ο νόμοςπχ. με βάση το νόμο δικαιούσαι να αλλάξεις την παλία ταυτότητα (απλά και καθαρά)
στο ενα τμήμα μου είπαν τα παραπάνω και πήρα για πλάκα τηλέφωνο (και να δώ τι παίζει) σε άλλο τμήμα (άλλης περιοχης)
το αποτέλεσμαστο άλλο τμημα μου είπαν οτι πρέπει να ακυρώσω την παλιά για να βγάλω καινούρια
πχ. #2
στα δικαιωλογιτικά για το διαβατήριο δεν αναφέρει πουθενά οτι χρειάζεται χαρτί αναβολής
απλά λέει υπογράφεις μια υπεύθηνη δήλωση οτι δεν είσαι λιποτάκτης ή ανυποτακτοςοτι να'ναι
Στο χαρτι με τα δικαιολογοτικα που δινουν στο ΑΤ Τριπολης ζητουν και πιστοποιητικο τυπου Β για τους ανδρες.Εγω που εβγαλα περυσι δεν μου το ζητησαν,κανουν ελενχο στο συστημα τους αν εχεις στρατιωτικες εκρεμμοτητες ,ετσι τουλαχιστον μου ειπαν.
Οσο για αυτους που θελουν να βγαλουν διαβατηριο και ειναι εκτος Ελλαδας οι πρεσβειες απλα παιρνουν τις αιτησεις και τις φωτο και τις στελνουν στην Ελλαδα οπου η αστυνομια φτιαχνει το διαβατηριο και το στελνει παλι στην πρεσβεια.6 εβδομαδες διαδικασια μονο
-
**16 Ερωτήσεις & Απαντήσεις
**1 Που θα πρέπει να απευθυνθώ για να μου χορηγηθεί διαβατήριο;
Στα Γραφεία Υποδοχής Αιτήσεων της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας σε 99 σημεία σε όλη την επικράτεια. Επίσης σε 151 Προξενικές Αρχές της Ελλάδας στο εξωτερικό.**2 Από πότε μπορώ να καταθέτω τα δικαιολογητικά μου για να εκδοθεί το διαβατήριό μου; **
Τα Κέντρα Υποδοχής Αιτήσεων άρχισαν να δέχονται δικαιολογητικά για την έκδοση νέου τύπου διαβατηρίων από τις 27/12/2005.
3 Ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για τη χορήγηση διαβατηρίου;
Αίτηση έκδοσης διαβατηρίου που διατίθεται στα Γραφεία Υποδοχής Αιτήσεων
Μια πρόσφατη (τελευταίου μήνα) έγχρωμη ψηφιακή φωτογραφία 4x6 εκ. συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών
Παράβολα:- Παράβολο τελών έκδοσης: για διαβατήριο πενταετούς διάρκειας παράβολο ονομαστικής αξίας 22 ευρώ + 20% ΟΓΑ =συνολική αξία 26,40 ευρώ. Για τα υπόλοιπα διαβατήρια, για κάθε χρόνο ισχύος ονομαστική αξία 4 ευρώ + 20% ΟΓΑ =συνολική αξία 4,80 ευρώ κατ` έτος
- Παράβολο βιβλιαρίου: 45 ευρώ
- Παράβολο ταχυδρομικών τελών: 5 ευρώ
Φωτοαντίγραφο δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
Υπεύθυνη δήλωση όπου ο ενδιαφερόμενος αναφέρει : - Αν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πλαστογραφία, ψευδή κατάθεση ή ψευδή δήλωση σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση διαβατηρίου
- Αν εκκρεμούν σε βάρος του ποινικές διώξεις ή έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τα παραπάνω αδικήματα
- Αν έχει κηρυχθεί ανυπότακτος ή λιποτάκτης
- Αν εκκρεμεί σε βάρος του απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό δημοτολογίου, εφόσον δεν αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας ή το πιστοποιητικό γέννησης.
4 Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται για τους ανηλίκους;
Εάν ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, απαιτείται:
Πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια
Βεβαίωση ταυτοπροσωπίας από τη δημοτική αρχή όπου είναι εγγεγραμμένος ο ανήλικος (η βεβαίωση μπορεί να γίνει και στα Κ.Ε.Π.). Αν ο ανήλικος είναι άνω των 12 ετών απαιτείται το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Πρόσφατη, ψηφιακή έγχρωμη φωτογραφία
Τα οποία θα κατατίθενται από τους γονείς παρουσία και του ανηλίκου. Εάν παρίσταται ο ένας γονέας απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του άλλου.**5 Τι δικαιολογητικά υποβάλλω σε περίπτωση που το διαβατήριό μου κλαπεί ή χαθεί ; **
Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας διαβατηρίου, υποβάλλονται τα ίδια δικαιολογητικά (βλέπε ερώτηση 3) μαζί με τη βεβαίωση της Αρχής, στην οποία δηλώθηκε η κλοπή ή η απώλεια.6 Αν θέλω να ανανεώσω ή να αντικαταστήσω το διαβατήριό μου τι δικαιολογητικά χρειάζονται ;
Καταθέτετε τα ίδια δικαιολογητικά (βλέπε ερώτηση 3) μαζί με το παλαιό διαβατήριο.7 Που μπορώ να προμηθευτώ τα παράβολα;
Στις Δ.Ο.Υ., στα Κ.Ε.Π. αλλά και σε εξουσιοδοτημένα από τις Δ.Ο.Υ. καταστήματα (περίπτερα, βιβλιοπωλεία κ.λπ.).8 Μπορούν ταξιδιωτικά γραφεία να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την έκδοση διαβατηρίων;
Όχι, η υποβολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνεται αυτοπροσώπως μόνο στα Γραφεία Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας.9 Ποιες ημέρες και τι ώρες λειτουργούν τα γραφεία υποδοχής δικαιολογητικών;
Τα γραφεία υποδοχής των δικαιολογητικών λειτουργούν:
από Δευτέρα έως Παρασκευή, πρωί και απόγευμα,
το Σάββατο και την Κυριακή, μόνο κατά τις πρωινές ώρες, ενώ
δεν λειτουργούν τις επίσημες εορτές και αργίες.10 Μπορώ να υποβάλλω τα δικαιολογητικά μου σε Κ.Ε.Π. ή σε Ο.Τ.Α.;
Όχι, η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται αυτοπροσώπως μόνο στα Γραφεία Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας.**11 Ποιος άλλος μπορεί να καταθέσει τα δικαιολογητικά μου για να μου χορηγηθεί το διαβατήριο; **
Κανείς άλλος. Η κατάθεση των δικαιολογητικών στα γραφεία υποδοχής, απαιτεί αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερόμενου. Μόνο σε περίπτωση σοβαρών λόγων υγείας που πιστοποιούνται από κρατικά νοσοκομεία υπάλληλος της Υπηρεσίας μεταβαίνει στον ενδιαφερόμενο για την παραλαβή των δικαιολογητικών.**12 Ποια είναι η διαδικασία μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών; **
Η διαδικασία που ακολουθείται από την υποβολή των δικαιολογητικών μέχρι την παραλαβή του νέου διαβατηρίου είναι η εξής:Τα γραφεία υποδοχής ελέγχουν τα δικαιολογητικά που κατατίθενται και αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις χορήγησης διαβατηρίου. Σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος θα ενημερώνεται από το γραφείο υποδοχής ο ενδιαφερόμενος με προσωπική επιστολή και θα επιστρέφεται το καταβληθέν ποσό για τα παράβολα.
Τα δικαιολογητικά διαβιβάζονται στην Κεντρική Υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων με ταχυμεταφορά.
Η Κεντρική Υπηρεσία, θα εκδίδει το διαβατήριο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Το νέο διαβατήριο θα αποστέλλεται με τον ίδιο τρόπο στην Υπηρεσία όπου υποβλήθηκε η αίτηση.
Ο ενδιαφερόμενος παραλαμβάνει το διαβατήριο από το γραφείο υποδοχής αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση, προσκομίζοντας την απόδειξη κατάθεσης.**13 Μπορώ να αποκτήσω διαβατήριο μέσα σε μία ημέρα; **
Ναι, αλλά μόνο αν συντρέχουν οι εξής λόγοι:
Σοβαροί λόγοι υγείας που επιβάλουν νοσηλεία στο εξωτερικό (Ισχύει για τον ασθενή και τον συνοδό του)
Θάνατος συγγενή εξ΄αίματος ή εξ΄αγχιστείας μέχρι δευτέρου βαθμού
Τραυματισμός ή εξαφάνιση συγγενή μέχρι και δευτέρου βαθμού
Καταστροφή περιουσίας του ενδιαφερομένου που βρίσκεται στο εξωτερικό.
Για τις ειδικές αυτές περιπτώσεις, εκτός από τα αρμόδια γραφεία σε όλη την Ελλάδα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί κατ΄ εξαίρεση να καταθέσει τα δικαιολογητικά του και στο γραφείο που εδρεύει στο Α.Τ. Παγκρατίου.14 Πόση διάρκεια θα έχει το νέο μου διαβατήριο;
των ενηλίκων πέντε χρόνια από την ημέρα έκδοσης
των ανηλίκων έως 14 ετών, δύο χρόνια,
των ανηλίκων άνω των 14 ετών, μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους.15 Ποια είναι τα στοιχεία που θα περιλαμβάνει το διαβατήριό μου;
Στο διαβατήριο περιλαμβάνονται τα προσωπικά στοιχεία του κατόχου (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, ιθαγένεια, ημερομηνία και τόπος γέννησης, φύλο και ύψος), η ημερομηνία έκδοσης και λήξης, καθώς και εκδούσα Αρχή, με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες. Θα περιλαμβάνει επίσης ψηφιακή απεικόνιση του προσώπου καθώς και την υπογραφή του κατόχου.
**16 Μέχρι πότε ισχύει το παλιό μου διαβατήριο; **
Τα παλιού τύπου διαβατήρια, που έχουν εκδοθεί από τις Νομαρχίες θα ισχύουν έως και την 31-12-06 (εκτός αν έχουν λήξει νωρίτερα).
Από 01-01-07 θα ισχύουν μόνον τα διαβατήρια που θα έχουν εκδοθεί από την Διεύθυνση Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από το υπουργείο δημοσίας τάξεως.
-
εμένα μου είπανε 40 μερες (για να σταλεί και να έρθει πίσω) και περιμένω ενημέρωση γιατι η περιπτωσή μου είναι λιγο περίεργη
γάματα με κεφαλαία γράματα
αμφιβάλω πολύ παντως αν κοιτάνε για στρατιωτικές εκρεμότητες κλπ
τεσπα ο καθένας οτι θέλει κάνει
-
Ανίκανα, ανεύθυνα ζώα. Όλοι τους. Να ταλαιπωρούν μόνο ξέρουν.
Όταν πήγα εγώ, τους ρώτησα τι δικαιολογητικά θέλει. Κανείς δεν μου είπε για χαρτί αναβολής. Πήρα στο ΚΕΠ, τους ρώτησα συγκεκριμένα αν χρειάζεται, μου λένε όχι. Πήρα στην διεύθυνση διαβατηρίων στην αθήνα, μου είπαν όχι. Στο σάιτ της διεύθυνσης δεν ανέφερε τπτ. Οπότε πάω στο τμήμα, και με διώχνουν γιατί χρειάζεται λέει. Και πώς να το ξέρω εγώ; Α, έπρεπε.
Πάω στο στρατολογικό να πάρω το χαρτί, και ο διοικητής είχε μείνει. Τι το θέλουν, λέει; Αυτό δεν είναι δημόσιο αποδεικτικό έγγραφο.
Ένα μπάχαλο δηλαδή.
-
και το χειρότερο είνα οτι δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα
-
Έχασα μια βδομάδα σχεδόν με τις βλακείες αυτές.
Να σου πω κάτι; Άντε πες, η διοίκηση τα 'χει κάνει μπάχαλο.
Είναι κατάσταση αυτή περιβάλλοντος; Στο τμήμα της καλαμαριάς εντελώς τριτοκοσμικές συνθήκες. Εντελώς. Να ντρέπεσαι που πηγαίνεις εκεί πέρα.
Οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν ενοχλούνται από το άθλιο περιβάλλον εργασίας τους;
Καλά, μην μιλήσω και διάθεση εξυπηρέτησης.
Όπως καταλαβαίνεις, τα πήρα λιγάκι.
-
παιδιά η εφαρμογή του νέου νόμου έχει αναστατώσει τις υπηρεσίες διότι δεν είναι διατεθειμένες να προσθέσουν περισσότερη δουλειά στου υπαλλήλους τους. Διοικητής αστυνομικού τμήματος περιοχής της αττικής απείλησε δημοτικούς υπαλλήλους του οικείου δήμου ότι θα τους στείλει στο αυτόφωρο αν δεν βγάλουν με το ζόρι τα πιστοποιητικά που ο ίδιος αρνείται να εκδώσει...κάποιος μελλοντικός ιδιοκτήτης χόντα σιβικ ( ) που βρίσκονταν τυχαία εκεί του υπενθύμισε ότι νομικά δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο με την αιτιολογία που επικαλείται, ότι κάνει κατάχρηση εξουσίας παραβιάζοντας το νομο και ότι υπάρχει πάντα το εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας όπου καλά είναι να μην φτάσει το θέμα ύστερα μάλιστα από την ανάλογη δημοσιότητα. Ο αστυνομικός (κλασικ 50αρης αξ. αστυνομικός ) έφυγε μουρμουρίζοντας ρίχνοντας του μελλοντικού ιδιοκτήτη σιβικ μια ψαρωτική ματιά...
Το μεγάλο γέλιο θα είναι με τις γραμματείες δημοτικών-γυμνασίων που τον Σεπτέμβριο θα αναγκαστούν να αναζητήσουν μόνοι τους πιστ/κα γέννησης γα τους νέους μαθητές...
Ή ακόμα με τα τμήματα συντάξεων ΙΚΑ που θα πρέπει να εκδώσουν αντίγραφα στρατολογικών καταστάσεων κλπ πιστοποιητικά μόνοι τους...Προσωπικά πιστεύω ότι θα εξαναγκαστούν στο τέλος να υπακούσουν τον νόμο...εκτός και αν καταφέρουν και τον ανακαλέσουν γεγονός που θα αποτελεί μέγιστο πισωγύρισμα στην δημόσια διοίκηση και καλό χαρτί στα χέρια της εκάστοτε αντιπολίτευσης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχασα μια βδομάδα σχεδόν με τις βλακείες αυτές.Να σου πω κάτι; Άντε πες, η διοίκηση τα 'χει κάνει μπάχαλο.
Είναι κατάσταση αυτή περιβάλλοντος; Στο τμήμα της καλαμαριάς εντελώς τριτοκοσμικές συνθήκες. Εντελώς. Να ντρέπεσαι που πηγαίνεις εκεί πέρα.
Οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν ενοχλούνται από το άθλιο περιβάλλον εργασίας τους;
Καλά, μην μιλήσω και διάθεση εξυπηρέτησης.
Όπως καταλαβαίνεις, τα πήρα λιγάκι.
σε αυτό έχεις δίκιο...έχω εναποθέσει τις ελπίδες για βελτίωση στους νέους αξιωματικούς που βγαίνουν την τελευταία δεκαετία οι οποίοι είναι εμφανώς καλύτεροι...εύχομαι να μην τους αφομοιώσει το σύστημα...για το καλό μας
-
Καλά μην βάζεις και στοίχημα!!! Με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί θα αλληθωρίζεις!!!!!
ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ