-
και μετά κλασικά δεν υπάρχουν άντρες
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Rataplan αυτο με τα σκουπιδια εχει πολύ φαση.Είμουν στο Θησείο, βγαίνοντας από το σταθμό και μια κυρία ετών μαξ30, πετάει κάτω τη ζελατίνα των τσιγάρων.
-Δεσποινίς σας έπεσε κάτι
-Άντε ρε βλαμμένε, τράβα στη δουλειά σου.ΚΤΕΛ Κηφισσού και ενώ περιμένω μια φίλη να έρθει μέσα στο αυτοκίνητο, ένας κύριος (50-60) ανοίγει το παράθυρο του Χόντα Σιβίκ του και πετάει ένα άδειο πακέτο τσίχλες:
-Κύριε σας έπεσε κάτι
-Κάνεις τον έξυπνο νεαρέ;
-Οχι, αλλά σας έπεσε κάτι- Ρε δε πάς να μ@μηθείς βραδιάτικα;
-Σε λίγο θα γίνει και αυτό αλλά σας έπεσε κάτι
-Ρε αμα κατέβω κάτω...
Καπου εκει σταματησε γιατί ήρθε περιπολικό και τον ανάγκασε να βγεί και να το πάρει από κάτω και να το βάλει στο αμάξι του...
To καλύτερο το είχα δει στα φανάρια του Παραδείσου [δε θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει] όπου περαστικός που περνούσε απέναντι μάζεψε το αναμμένο τσιγάρο που πέταξε στο δρόμο τυπάς που περίμενε ν'ανάψει πράσινο για να φύγει και χωρίς να πει λέξη του το έριξε πάλι μέσα στο αυτοκίνητο!!! Ο μάγκας πρέπει να τα είδε όλα! Του πήρε λίγη ώρα βέβαια να καταλάβει τι έγινε... Λίγο χοντρό, ίσως, αλλά προσωπικά δε σας κρύβω ότι το ευχαριστήθηκα. Ίσως να το σκεφτεί λίγο παραπάνω την άλλη φορά. Το τασάκι γιατί το έχεις ρε μεγάλε?
- Ρε δε πάς να μ@μηθείς βραδιάτικα;
-
Rataplan αυτο με τα σκουπιδια εχει πολύ φαση.
Είμουν στο Θησείο, βγαίνοντας από το σταθμό και μια κυρία ετών μαξ30, πετάει κάτω τη ζελατίνα των τσιγάρων.
-Άντε ρε βλαμμένε, τράβα στη δουλειά σου.ευγενεια, οχι μαλακιες
μην σου πω οτι θα νομιζει οτι της την επεσες κιολας...
Nαι στανταρ αυτό..
'Με κοιτάει' άρα μου την πέφτει
'Μου χαμογελάει' άρα μου την πέφτει
'Μου κόρναρε' αρα μου την πέφτει/εχει νεύρα που δε μπορεί να μου την πέσει
'Με σκούντηξε στο δρόμο' ήθελε να μου την πέσει
'κανει πως διαβάζει εφημερίδα και δεν με κοιτάει' Μου την πέφτει
'Περπατάει στο δρόμο και ξύνει τα @@ του' Μου την πέφτει ο γελοίος
'Με βοηθάει με τη βαλίτσα στο τρένο' μου την πέφτει
'Προσφερεται να με βοηθήσει με τις σακούλες στο σουπερμάρκετ' Σιγά μην του κάτσω... -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Γυναίκα για 'σπίτι'.Ακόμη και η πιο 'κυρία' υπάρχει πιθανότητα να απαντήσει έτσι.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ΚΤΕΛ Κηφισσού και ενώ περιμένω μια φίλη να έρθει μέσα στο αυτοκίνητο, ένας κύριος (50-60) ανοίγει το παράθυρο του Χόντα Σιβίκ του και πετάει ένα άδειο πακέτο τσίχλες:
-Κύριε σας έπεσε κάτι
-Κάνεις τον έξυπνο νεαρέ;
-Οχι, αλλά σας έπεσε κάτι- Ρε δε πάς να μ@μηθείς βραδιάτικα;
-Σε λίγο θα γίνει και αυτό αλλά σας έπεσε κάτι
-Ρε αμα κατέβω κάτω...
Καπου εκει σταματησε γιατί ήρθε περιπολικό και τον ανάγκασε να βγεί και να το πάρει από κάτω και να το βάλει στο αμάξι του...
Έπρεπε να υπενθυμίσεις στο πλήρωμα του περιπολικού ότι προβλέπεται πρόστιμο για πέταγμα σκουπιδιών στο δρόμο.
Ο 'εξυπνάκιας' θα έβγαζε καπνούς από τα νεύρα του και δε θα μπορούσε να κάνει τίποτανα πουμε και ενα μπραβο στο πληρωμα του περιπολικου...και στον citastak βεβαια...
- Ρε δε πάς να μ@μηθείς βραδιάτικα;
-
Το τασάκι γιατί το έχεις ρε μεγάλε?
ελα ντε. ακους εκει να πεταξει μονο ενα τσιγαρο. περιμενε να γεμισει και αδειασε ολοο το τασακι στο δρομο
-
Rataplan αυτο με τα σκουπιδια εχει πολύ φαση.
Είμουν στο Θησείο, βγαίνοντας από το σταθμό και μια κυρία ετών μαξ30, πετάει κάτω τη ζελατίνα των τσιγάρων.
-Άντε ρε βλαμμένε, τράβα στη δουλειά σου.ευγενεια, οχι μαλακιες
μην σου πω οτι θα νομιζει οτι της την επεσες κιολας...
Nαι στανταρ αυτό..
'Με κοιτάει' άρα μου την πέφτει
'Μου χαμογελάει' άρα μου την πέφτει
'Μου κόρναρε' αρα μου την πέφτει/εχει νεύρα που δε μπορεί να μου την πέσει
'Με σκούντηξε στο δρόμο' ήθελε να μου την πέσει
'κανει πως διαβάζει εφημερίδα και δεν με κοιτάει' Μου την πέφτει
'Περπατάει στο δρόμο και ξύνει τα @@ του' Μου την πέφτει ο γελοίος
'Με βοηθάει με τη βαλίτσα στο τρένο' μου την πέφτει
'Προσφερεται να με βοηθήσει με τις σακούλες στο σουπερμάρκετ' Σιγά μην του κάτσω...+1000...και όπως ορθά είπε ο ikar και πρόλαβε την ατάκα μου...μετά δεν υπάρχουν άντρες.
-
Μεγαλο ζωο, ο τυπος που εκλεισε μια φιλη μου στη Λ.Βουλιαγμενης, με αποτελεσμα να τρομαξει, να το κοψει δεξια και να πεσει σε τοιχο με αποτελεσμα τεραστια ζημια (8-10κ) στο ολοκαινουριο φοκους της!
Εννοειται οτι εξαφανιστηκε με συνοπτικες διαδικασιες...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μεγαλο ζωο, ο τυπος που εκλεισε μια φιλη μου στη Λ.Βουλιαγμενης, με αποτελεσμα να τρομαξει, να το κοψει δεξια και να πεσει σε τοιχο με αποτελεσμα τεραστια ζημια (8-10κ) στο ολοκαινουριο φοκους της!Εννοειται οτι εξαφανιστηκε με συνοπτικες διαδικασιες...
τελικά δε πρέπει να τρομάζουμε μου φαίνεται αλλά να πέφτουμε με τα μπούνια πάνω στους άλλους να δούμε θα ξανακάνουν μαλακία?
-
Π. Φάληρο Σειρήνων και Άτλαντος!! Από εκεί περνάνε
πολλές μητέρες με καροτσάκια για να πάνε στην παιδική χαρά
που υπάρχε ιστην πλατεία Ικάρων!!Πόσο μου τη δίνει όταν παρκάρουν σε διαβάσεις αναπήρων!
-
Τελικά στον παράγοντα εμπειρία περιλαμβάνεται και αυτό...
Εγώ το έχω πάρει απόφαση πάντως κυρίως με το αμάξι της εταιρείας, να σκάσω επίτηδες πάνω σε κάποιον που θα περάσει με στοπ ή χωρίς προτεραιότητα. Έτσι για να με πληρώνει... Δυστυχώς όμως πάντα λειτουργεί το ένστικτο που προλαμβάνει τέτοια ατυχήματα.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ! -
Προς ΟΛΑ τα δίποδα ζώα!!
Στρίψτε εδώ... -
Ζώο ο οδηγός του ασημί 206 που σταμάτησε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου επειδή...ήθελε να κάνει την ανάγκη του (επαρχιακό δίκτυο αλλά με αρκετή κίνηση αφού το σημείο στο οποίο σταμάτησε βρισκόταν αμέσως μετά από διασταύρωση)!!! Φυσικά ούτε alarm, ούτε και να σβήσει τα φώτα του με αποτέλεσμα να δημιουργήσει συμφόρηση από πίσω του (με κίνδυνο να προκληθεί κ ατύχημα αφού πολλοί δεν καταλάβαιναν ότι είναι σταματημένος παρά μόνο όταν ήταν αργά -ευτυχώς κ για μένα όχι πάρα πολύ αργά-, αλλά και να τυφλώνει τους ερχόμενους από το αντίθετο ρεύμα! Ατάραχος ο κύριος σαν να μην συνέβει τίποτα μετά από το χαρακτηριστικό 'τίναγμα' επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και συνέχισε σαν να μην συνέβη τπτ...
-
σημερα με εκλεισε ενα ζωο με καινουργιο αστρα ασημι 3πορτο πανω στην καβαλας ενω ημουν με 70χλμ με αποτελεσμα τεζα φρενα abs και να παιζω αναμεσα στο αστρα και στο πεζοδρομιο το οποιο καβαλησα λιγο που ευτυχως δεν ηταν κρασπεδο με γωνια αλλα με ραμπα ετσι ανεβηκε η ροδα ομαλα και παλι καλα που δεν ειχε πεζους σε εκεινο το σημειο...
ηρεμησα μετα απο 10 λεπτα....
-
Κατά τις 4 με 5 το βράδυ σήμερα, στο σημείο που ερχόμενος από Πειραιά επί της παραλιακής στρίβεις αριστερά για Συγγρού, για ένα ακόμη Σάββατο βράδυ παρόλιγον να συμβεί ατύχημα.
Εκεί λοιπόν, οι 4 λωρίδες χωρίζονται ανά δυο προς Συγγρού και προς Γλυφάδα, με διάζωμα στη μέση. Ενώ λοιπόν είμαι στην 2η από αριστερά, για να μπω Συγγρού, ένα βανάκι που βρίσκεται στην 3η από αριστερά, δηλαδή προς Γλυφάδα, αποφασίζει χωρίς φλας να κατευθυνθεί στην λωρίδα μου, λίγο πριν το διάζωμα!
Ήταν δίπλα μου κι ερχόταν κατευθείαν πάνω μου!!! Βγάζω φλας, τσεκάρω τον καθρέπτη, και ψιλο-οριακά αλλάζω λωρίδα!
Γιατί φρικάρω; Γιατί έχω δει μερικά ατυχήματα σε εκείνο ακριβώς το σημείο, και σκέφτομαι τώρα ότι ενδεχομένως να είχα εμπλακεί σε ένα με απρόβλεπτες συνέπειες, μιας και οι ταχύτητες δεν είναι μικρές!
Για να το θέσω αλλιώς, αν δεν ήταν άδεια η αριστερή λωρίδα, δεν υπήρχε πιθανότητα να μην είχε γίνει κάτι!
Είμαι σίγουρος πως ο οδηγός του βαν δεν κατάλαβε τίποτα... εκείνη τη στιγμή ούτε εγώ ένιωσα τόσο έντονο το ενδεχόμενο της σύγκρουσης, γιατί όλα έγινα πολύ άμεσα! Λίγο αργότερα όμως που συνειδητοποίησα το οριακό του πράγματος...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μεγαλο ζωο, ο τυπος που εκλεισε μια φιλη μου στη Λ.Βουλιαγμενης, με αποτελεσμα να τρομαξει, να το κοψει δεξια και να πεσει σε τοιχο με αποτελεσμα τεραστια ζημια (8-10κ) στο ολοκαινουριο φοκους της!
τελικά δε πρέπει να τρομάζουμε μου φαίνεται αλλά να πέφτουμε με τα μπούνια πάνω στους άλλους να δούμε θα ξανακάνουν μαλακία?
Δυστυχως εκανε δεξια! Της ειπα επρεπε να πεσει πανω του ως τελευταια λυση! Τωρα θα ειχε σταματησει τουλαχιστον...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Κατά τις 4 με 5 το βράδυ σήμερα, στο σημείο που ερχόμενος από Πειραιά επί της παραλιακής στρίβεις αριστερά για Συγγρού, για ένα ακόμη Σάββατο βράδυ παρόλιγον να συμβεί ατύχημα.Εκεί λοιπόν, οι 4 λωρίδες χωρίζονται ανά δυο προς Συγγρού και προς Γλυφάδα, με διάζωμα στη μέση. Ενώ λοιπόν είμαι στην 2η από αριστερά, για να μπω Συγγρού, ένα βανάκι που βρίσκεται στην 3η από αριστερά, δηλαδή προς Γλυφάδα, αποφασίζει χωρίς φλας να κατευθυνθεί στην λωρίδα μου, λίγο πριν το διάζωμα!
Πολυ κλασσικο σημειο!
Ολοι τελευταια στιγμη αποφασιζουν που θα πανε!
Εχω δει καρινα να πηγαινει στη μεση! (ανεβηκε στο διαχωριστικο!)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πριν 4 χρονια ειμαι στο δεξι ρευμα (απο τα 4) μετα το κατεβασμα της γεφυρας που σε βγαζει στην αρχη της Λ.Καβαλας. Ξαφνικα κοπελια που μιλουσε στο κινητο με Κορσα απο τερμα αριστερα διασχιζει τερμα καθετα και με ταχυτητα (χωρις φλας βεβαια) τις αλλες τρεις λωριδες για να στριψει δεξια στην Σπ.Πατση. Πεφτω στα φρενα , μπλοκαρουν οι τροχοι και αρχιζει να με τραβαει προς το πεζοδρομιο και κατι 'ωραιες' τσιμεντενιες κολωνες που εχει εκει. Εκεινη την στιγμη σκεφτηκα οτι εγω θα γινω τροπετο και αυτη θα φυγει αταραχη και αφου δεν υπηρχε κινδυνος να την διεμβολισω και να της κανω κακο αφου ηδη ειχα κοψει και δεν πηγαινα με πολλα, αφησα φρενα και την κοπανησα πισω δεξια. Το Κορσα εφερε μισο τετακε και σταματησε καθετα στην Σπ. Πατση.
Φυσικα εκανε δηλωση αν και εγω απο ζημιες δεν χρειαστηκε ουτε να βαψω τιποτα. Κατι γρατζουνιες στο εμπρος αριστερο φτερο μονο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι σε κάνει να πιστέψεις ότι τον ενόχλησε έστω και ελάχιστα. 'Αφού εγώ πέρασα δε πάτε να ... ' .αυτός την έχει βρει τη λύση... και στο σπίτι του 1 δευτερόλεπτο νωρίτερα θα πάει και ήρεμος είναι...
πρέπει να αποκτήσουμε και μεις την σταρχιδισμική ικανότητα.
ΖΩΟ Ο ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ
Ενώ δεν έχει χώρο, περνάει το πράσινο και κάθεται στη μέση του δρόμου... Των ρωτάω, 'γιατί περνάς αφού βλέπεις ότι δεν έχεις χώρο;'
απάντηση: Και τί να κάνω δηλαδή, να περιμένω;έλα μου ντε...
-
προσθήκη σημαντική:
να αποκτήσουμε σταρχιδισμική ικανότητα όχι για να κάνουμε στο δρόμο ό,τι να'ναι μα για να μη τσαντιζόμαστε με κάθε μία μαλακία που κάνουν τα ζώα...
δεν αξίζει να κάνουμε τα νεύρα μας ζαρτιέρες για δ'αύτους!
Ζώα ζώα ζώα [#4]