-
προχθες το βραδυ κατεβαινα τη Γαλατσιου και ηταν ενα παπακι delivery που ανεβαινε απο το δικο μου ρευμα και να φανταστειτε οτι ο δρομος εχει διαζωμα αρα αν εγω πηγαινα κατα πανω του δεν ειχε καμια ελπιδα να με αποφυγει ή αν ειμασταν 2 αμαξια διπλα-διπλα.
...ειναι περιττο να πω οτι ειχε κλειστα τα φωτα
-
Πηγμένος και σταματημένος στην κάθοδο του Κηφισσού το απόγευμα ( 2:30 ώρες για 40 χλμ) κοιτάζω στο απέναντι ρεύμα...
Προβολείς ομίχλης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, η ταχύτητα με την οποία ανεβαίνουν τον Κηφισσό είναι εμφανής, και το ΖΩΟ απτόητο όπισθεν στη ΛΕΑ γιατί έχασε την έξοδο
Κάποια στιγμή δε, σταματάει, βγαίνει από το αυτοκίνητο πάει 10 μέτρα πίσω, ξαναμπαίνει και συνεχίζει με όπισθεν πάντα
Ξεκίνησε περίπου από την έξοδο της ΑΟ για Κηφισσό και το πήγε όλο με όπισθεν
-
Ειδα κ το crazy greek driver που εχει διπλα.......
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μη κάνετε ταρζανιές. Δε ξέρετε τι τρέλα κουβαλάει ο διπλανός σας.
Αν την ώρα που βγήκες από το αυτοκίνητο έβγαινε κι αυτός με κάποιο 'αντικείμενο' τι θα έκανες;
(Μην ακούσω απαντήσεις θα του το έβαζα στον ... του)
Ή αν τα 15 παραπάνω εκατοστά σου και πιθανόν και κάποια κιλά παραπάνω, έρχονταν αντιμέτωπα με κάποια πιθανή γνώση αυτοάμυνας από αυτόν, έχεις σκεφτεί το αποτέλεσμα;Αν δεν είσαι έτοιμος να φτάσεις στα άκρα μη κάνεις τέτοιες κινήσεις.
Αυτό στο λέω εντελώς φιλικά και χωρίς διάθεση 'μαθήματος'.Έχεις δίκιο σε όσα λες αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να σκεφτείς εντελώς με τη λογική. Και μία από αυτές είναι όταν σου λέει 'Άντε γαμήσου' κάποιος που του έχεις κάνει παρατήρηση χωρίς να βρίσεις επειδή πετάει σκουπίδια στο δρόμο. Και ναι, δεν είμαι χαζός, ξέρω ότι κρύβει κινδύνους. Σε παρόμοιο σκηνικό στο Ζεφύρι ή στα Εξάρχεια ή δεν ξέρω κι εγώ που στις 1-2-3 το βράδυ δε θα έκανα παρατήρηση. Αλλά του πούστη, στις 9 το πρωί στον παράδρομο του Κηφισού, θα την κάνω και απαιτώ να μη με βρίσει ο κάθε μαλάκας. Αν ούτε μέρα-μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο δεν μπορώ να κάνω μια παρατήρηση με τον κίνδυνο να με φάει λάχανο ο άλλος, καλύτερα να πάω να ζήσω κάπου αλλού.
Όσο για την αναφορά μου στη διαφορά ύψους, δεν την έκανα επειδή θεωρώ ότι είμαι ο καραγαμάω (ελπίζω να μην πήγαινε προς εμένα αυτή η σπόντα συμφορουμίτη). Απλά μου φαίνεται λογικό, στα πλαίσια του ενστίκτου αυτοσυντήρησης που έχουν και οι άνθρωποι (ως κληρονομιά της ζωώδους φύσης τους), όταν το Χ ζώο βλέπει μπροστά του κάποιον αρκετά μεγαλύτερων διαστάσεων, να μην είναι τόσο ερειστικό.
Επίσης, επειδή τα τελευταία δέκα χρόνια έχω ασχοληθεί (επιφανειακά) με 2-3 πολεμικές τέχνες και έχω αλλάξει 4-5 γυμναστήρια, είμαι από τους πρώτους που δεν υποτιμώ κάποιον λόγω των διαστάσεών του. -
lokatzis ειναι η φυση του ανθρωπου αυτου να σου πει ΑΝΤΕ ΓΑ εχω δυο φιλους που πετουν συνεχεια πραγματα απο το παραθυρο και πραγματι η συμπεριφορα τους ειναι τετοια , σιγουρα ετσι θα σου απαντουσαν.
αλλα αμα τους εσπαγε στο ξυλο κανενας δε θα το ξαναεκαναν.
εμενα η λεξη 'γυφτος' μου ερχεται στο μυαλο,αλλα ισως αδικω τους γυφτους.και εγω εχω πεταξει ελαχιστες φορες κατι απο το παραθυρο αλλα το σκεφτηκα πολυ πριν το κανω και ενοιωσα και τυψεις, αυτοι το πετανε με τετοια ανεση ολοκληρο πακετο απο τσιγαρα λες και εχει βομβα και δε μπορουν να το πεταξουν μετα.
-
lokatzis μη το παρεις προσωπικα αλλα ΕΑΝ δερνανε ολοι αυτοι που λενε οτι δερνουνε εδω μεσα τοτε θα ζουσαμε σε ενα τεραστιο ρινγκ οπου θα πλακωνοντουσαν σε καθε γωνια
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
lokatzis μη το παρεις προσωπικα αλλα ΕΑΝ δερνανε ολοι αυτοι που λενε οτι δερνουνε εδω μεσα τοτε θα ζουσαμε σε ενα τεραστιο ρινγκ οπου θα πλακωνοντουσαν σε καθε γωνιαΔε νομίζω ότι είναι τόσοι πολλοί αυτοί που λένε ότι δέρνουν. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι θα ήθελαν να δείρουν ή ότι στον τάδε χρειαζόταν ένα χέρι ξύλο (μεταξύ αυτών κι εγώ). Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Δεν κανει να το λες αυτο tazio.Αφου ολοι εδω μεσα ειναι οι καραγ@μ@ω
lokatzis μη το παρεις προσωπικα αλλα ΕΑΝ δερνανε ολοι αυτοι που λενε οτι δερνουνε εδω μεσα τοτε θα ζουσαμε σε ενα τεραστιο ρινγκ οπου θα πλακωνοντουσαν σε καθε γωνια
Βαγγ, εσυ αμα θες κανε συνεχεια τον μαλακα και καταπινε τα...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχεις δίκιο σε όσα λες αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να σκεφτείς εντελώς με τη λογική.Ξεκινώντας, να σημειώσω ότι δεν υπάρχει κάποιος 'άλλος' τρόπος σκέψης, πέρα από τον 'λογικό'. Δεδομένης της σημασίας της λέξης αυτής ('λόγος') δε μπορείς να πεις 'σκέφτομαι, μα όχι λογικά'. Πρόκειται για σχήμα οξύμωρο.
Πέραν αυτού, όταν γίνει αυτό που περιγράφεις (όπως το περιγράφεις, τέλος πάντων) το τι θα ακολουθήσει πάυεις να το καθορίζεις εσύ και η εξέλιξη είναι τυχαία.
= not good.
διατηρείτε την ψυχραιμία σας, είναι το μοναδικό που μπορεί να σας ωφελήσει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν κανει να το λες αυτο tazio.
Αφου ολοι εδω μεσα ειναι οι καραγ@μ@ω
Βαγγ, εσυ αμα θες κανε συνεχεια τον μαλακα και καταπινε τα...
Προτιμω να κανω τον μαλακα παρα να ΛΕΩ οτι δερνω
-
Εγω προτιμαω να δερνω αυτους που πρεπει παρα να το παιζω εξυπνακιας πισω απο ενα πληκτρολογιο λεγοντας την σε αυτους που δεν κανουν τον μαλακα και δεν τα καταπινουν, επειδη δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω προτιμαω να δερνω αυτους που πρεπει παρα να το παιζω εξυπνακιας πισω απο ενα πληκτρολογιο λεγοντας την σε αυτους που δεν κανουν τον μαλακα και δεν τα καταπινουν, επειδη δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου...γιατι το λες αυτο για πισω απο το πληκτρολογιο? αφου με ξερεις και προσωπικα
-
Kacey, και εγω που το έκανα αυτο κάποτε τι κατάφερα.... να βρεθω πριν χρόνια σε στενο στο Χαλάνδρι, με ένα 38άρι κολλήμενο στο κρόταφο απο έναν μαλάκα 'μπάτσο' συνοδείας(εκτος υπηρεσίας εννοείται) με το χέρι του να τρέμει (επειδη είχε ήδη φάει αρκετές πριν προλάβει να βγάλει το όλπο ) και το δάχτυλο στη σκανδάλη , με βγαλμένη την ασφάλεια παρακαλώ. Αφού είμαι ακόμα εδώ και σας μιλάω καταλαβαίνετε πως ήμουν αρκετά τυχερός και το όπλο δεν 'εκπυρσοκροτησε, στην προσπάθεια του αστυνομικού να σταμάτησει τον τεντιμποϊ/αναρχικό που του επιτέθηκε' (αφού είχε παραβιάσει στοπ, παραλίγο να χτυπησει εμένα και εναν πεζό που πέρναγε το δρόμο )
-
βαγγ
οκ δεκτον, εγω σε ξερω, οι αλλοι που κραζεις πιθανως αδικα δεν σε ξερουν και ειναι ευκολο να τους τα χωνεις.
Μιχαλη.
Τι να κανουμε δηλαδη, θα σκυβουμε στον καθε μαλακα? Τεσπα αυτη την συζητηση την εχουμε ξανακανει και εδω μεσα, και προσωπικα οπου σου εχω εξηγησει την αποψη μου. Εγω τον μαλακα δεν τον ξανακανω, μια φορα τον εκανα πριν 10+ χρονια και το σκεφτομαι ακομα. Απο τοτε ποτε ξανα. Αμα πεσω στον ανωμαλο, θα δω τι θα κανω.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Kacey, και εγω που το έκανα αυτο κάποτε τι κατάφερα.... να βρεθω πριν χρόνια σε στενο στο Χαλάνδρι, με ένα 38άρι κολλήμενο στο κρόταφο απο έναν μαλάκα 'μπάτσο' συνοδείας(εκτος υπηρεσίας εννοείται) με το χέρι του να τρέμει (επειδη είχε ήδη φάει αρκετές πριν προλάβει να βγάλει το όλπο ) και το δάχτυλο στη σκανδάλη , με βγαλμένη την ασφάλεια παρακαλώ. Αφού είμαι ακόμα εδώ και σας μιλάω καταλαβαίνετε πως ήμουν αρκετά τυχερός και το όπλο δεν 'εκπυρσοκροτησε, στην προσπάθεια του αστυνομικού να σταμάτησει τον τεντιμποϊ/αναρχικό που του επιτέθηκε' (αφού είχε παραβιάσει στοπ, παραλίγο να χτυπησει εμένα και εναν πεζό που πέρναγε το δρόμο )Mάρτυρες είχες? Καταγγελία έκανες?
-
Kacey, και εγω που το έκανα αυτο κάποτε τι κατάφερα.... να βρεθω πριν χρόνια σε στενο στο Χαλάνδρι, με ένα 38άρι κολλήμενο στο κρόταφο απο έναν μαλάκα 'μπάτσο' συνοδείας(εκτος υπηρεσίας εννοείται) με το χέρι του να τρέμει (επειδη είχε ήδη φάει αρκετές πριν προλάβει να βγάλει το όλπο ) και το δάχτυλο στη σκανδάλη , με βγαλμένη την ασφάλεια παρακαλώ. Αφού είμαι ακόμα εδώ και σας μιλάω καταλαβαίνετε πως ήμουν αρκετά τυχερός και το όπλο δεν 'εκπυρσοκροτησε, στην προσπάθεια του αστυνομικού να σταμάτησει τον τεντιμποϊ/αναρχικό που του επιτέθηκε' (αφού είχε παραβιάσει στοπ, παραλίγο να χτυπησει εμένα και εναν πεζό που πέρναγε το δρόμο )Δεν περασες μετα με τ αμαξι απο πανω του;;;;;
Πινακιδα;;;
Κατι;;;;
Δεν κρατησες τιποτα;;;
Καταγγελια δεν εκανες;;;;Στα δικα μου τωρα.....
Ξεκιναω σημερα το πρωι για δουλεια.
Ηρεμος και ξεκουραστος, αφου χθες εκατσα σπιτι μπροστα στο χαζοκουτι και κοιμηθικα σαν ανθρωπος.Αμ δε.....
Πλησιαζω την Καλαμακιου.
Αριστερα μου σταθμευμενο ενα Γιαρις, με τεραστια λευκη ταμπελα 'σχολη οδιγων' στην οροφη του....
Μεσα ενα απιστευτο μελαχροινο πιτσιρικακι 19 ετων....
Το οποιο το ηξερα -και το ψιλο-τρομαξα και η οποια δεν εκανε απολυτος τιποτα.... που να την κατατασει σ αυτη τη Θ.Ενοτιτα....
10 μετρα ποιο κατω ηταν το ζωο...Λευκο Μπιμιβε ειναι μπροστα μου και καθετα στη Καλαμακιου, προσπαθει να στριψει -οπως κ εγω- αριστερα....
Η Καλαμακιου γεματη κ ενα λεοφωρειο αποβιβαζει.
Ο αυνανας.... εκμεταλευεται το γεγονος οτι το αντιθετο ρευμα ειναι αδειο και μπαινει...
Καθως προσπερναει το λεοφωρειο και παει να χωθει, το λεοφωρειο ξεκινα....
τον κοπαναει πισω δεξια.
Καθετα η μπεμπα και βρησκει με την αριστερη μερια πανω σ ενα Τρανζιτ που ερχοταν αντιθετα..... και μενει εκει....
Κλεινοντας 2 ρευματα!Πρεπει να ακουσε πολλα ο αυνανας.....
Η ουρα με τα αυτοκινητα εφτανε μεχρι τη παραλιακη! -
Δεν περασες μετα με τ αμαξι απο πανω του;;;;;
Πινακιδα;;;
Κατι;;;;
Δεν κρατησες τιποτα;;;
Καταγγελια δεν εκανες;;;;18 χρονών ήμουν και παρολο που είχα εξοικειωση με τα όπλα λόγο σκοπευτικών αγώνων το σκατό έφτασε στη κάλτσα και το τζην απο μπλέ έγινε καφέ. Το μοναδικό που με ένοιαζε ήταν να φύγω οσο ποιο μακριά του μπορούσα καθώς ο τύπος ήταν σε αμόκ.
Αφού είχε περάσει το στόπ με αποτέλεσμα η τροπετοποιήση να αποφευχθη απο καθαρή τύχη ζήταγε και τα ρέστα. Τον ψιλοβρίζω και του κουνάω το χέρι .... ο τύπος βγαίνει απο το αμάξι βρίζοντας τους πάντες ενω ήταν εμφανες οτι είχε απειλειτικές διαθέσεις και ερχόταν προς το μέρος μου. Μικρο και βλαμένο όπως ήμουν βλέπω οτι είναι στα μέτρα μου βγαίνω και εγώ, πετάω τα γυαλιά μεσ'το αμάξι και ορμάω, λέγοντας μέσα μου όσες αρπάξω και όσες δωσω... το κλοτσομπουνίδι που έφαγε μεσα στα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να τον κολλήσω πάνω στο αμάξι του...μόνο που εκεί έγινε η στραβή... ο τύπος προλαβαίνει να μου τραβηξει μια κλωτσιά για να απομακρύνει απο πάνο του για να βγάλει το όπλο απο το τσαντάκι μέσης που είχε......η συνέχεια;..... έχετε δεί το λυπημένο ύφος απο τον γάτο στο Schrek 2; Ε, κάπως έτσι πρέπει να έμοιαζα και εγώ. Το μοναδικο που έκανα ήταν να κάνω σιγα σιγά πίσω και να μπω στο αμάξι οπού απλα κουμπωσα πρώτη και τον πούλο. Ο τύπος έτρεμε πολύ και είχε το δάχτυλο στην σκανδάλη πράγμα που δείχνει οτι μάλλον δεν έιχε ξανατραβήξει όπλο σε ανθρωπο ποτέ, ενώ στόχευε (αναθεμα αν ήξερε και να στοχεύει) αρχικά στο κεφάλι και μετα στο σώμα(αυτοί που ξέρουν και βγάζουν όπλο για εκφοβισμο σχεδον πάντα στοχεύουν πόδια). όπως καταλαβαίνεις δεν σκόπευα να ανακαλύψω την ψυχραιμία του τύπου που απ'ότι φαίνεται σίγουρα δεν την είχε.
Απο τότε ας τους να κάνουνε οτι θέλουν τα ζώα. Το μοναδικό που κάνω είναι να προβλέπω τη βλακεια τους και να προσπαθώ να τους αποφύγω. Χορταρέας έχω καταντήσει.Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτ έ.....
ps.Αυτο δεν σημαίνει οτι αν κάποιος μπει στο σπίτι μου ή έρθει να με κλέψει θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια....απλα στο δρόμο δεν κυνηγάω την τύχη μου. Προτιμάω να κυνηγάω τα χρονόμετρα και τη προσφυση
-
MichalisCorsa μ' αρεσει η περιγραφη σου.
Βασικα αυτο ειναι το θεμα, ποτε δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις και τι κουβαλαει μαζι του, οπλο, ροπαλο, τρελα, κλπ. Γι αυτο καλο ειναι να μην το παρατραβαμε γενικα.... -
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.....Αυτο ειναι πολυ σωστο!
Δεν ξερεις ο αλλος τι ειναι! Αξιζει τον κοπο, να φυγεις σε φορειο ή σε σακουλα?
Μλκιες γινονται! Το ποιος την πληρωνει ειναι πολλες φορες τυχαιο...
-
εγω σταματησα να το παρατραβαω οταν αρχισα να κανω παρεα με εναν φευγατο
Ειδα εκ των εσω τι ανωμαλια κυκλοφορει
Ζώα ζώα ζώα [#4]