-
Εγώ πρόσφατα άφησα κυρία κοντά στα 50 να περάσει δρόμο χωρίς διάβαση, αυτή δεν περνούσε αρχικά, της έκανα και 2ο σήμα και αφού πέρασε, ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ!!
Το βρήκα θεϊκο, κρίμα τον άντρα της (αν έχει ακόμα) -
kacey μέρα που είναι βαριέμαι να κάθομαι να γράφω κατεβατά. Σκέψου μόνο αν ΠΟΤΕ δεν έχεις κάνει ΛΑΘΟΣ και πως θα ένιωθες τη στιγμή που κάνεις το λάθος να είναι κάποιος δίπλα σου και να σε ξεχέσει πατόκορφα κι αν τολμήσεις να μιλήσεις να σου δείξει πως είναι να τρως ξύλο.
Δε μπορείς να ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο καθένας που είναι στους δρόμους και τι προβλήματα, που του αποσπούν ίσως τη προσοχή, τον ταλαιπωρούν.
Αυτός που κάνει 'εσκεμμένο λάθος' ξεχωρίζει, κι εκεί ναι να του τα χώσεις, αλλά δεν είναι πάντοτε έτσι.
Δε ξέρω αν στη ζωή σου έχεις βρεθεί σε στιγμές να έχεις τόσα στο μυαλό σου και να μη μπορείς να σκεφτείς καθαρά και σου εύχομαι να μη το βιώσεις ποτέ, αλλά αν έστω και μια φορά σου έχει τύχει θα καταλαβαίνεις ότι και λίγο νερό στο κρασί πότε πότε δε κάνει κακό.Καλή σου χρονιά.
-
Και σε εσενα. Η δικια μου δεν μπηκε καλα, εχασα 600 giga με μουσικη, ταινιες, προγραμματα, 'ταινιες ειδικου περιεχομενου' και παει λεγοντας.
στο θεμα μας. Οπως ειπες και εσυ. το εσκεμμενο λαθος φαινεται και κραζεται. Αυτο ειπα και εγω. Εγω απο το αρχικο ποστ καταλαβα οτι η τυπισσα πηξγε να περασει την Υμητου μεσα στην κινηση με το ετσι θελω, και την εκραξε ο αλλος οταν γυρισε και μιλησε απο πανω. Αυτο καταλαβα. Το ποσο την εβρισε κλπ κλπ, δεν ημουν εκει για να τα ζυγισω.
-
Σήμερα στο συνεργείο:
Χιουντάι κίτρινο κουπέ (το μπάτμομπίλ) με συνδιασμό ελαστικών φορεμένο.Ακούστε:
Απο τήν αριστερή μεριά υπήρχαν δύο ποτέντζα διάστασης 205-50/15,αλλά απο τήν αριστερή,ένα Μπάρουμ ΄(με καρούμπαλο) και ένα Γιουνιρόγια σε διάσταση 195-50/15
Εμεινα 'παξιμάδι'
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:yikes:Α,τα δύο ποτέντζα ήταν λίγο παλιώτερα απο τόν Λευκό Πύργο
-
Στο φαναρι πριν στριψω για Ρηγιλλιης κατα τις 12 παρα ακουω ενα κρακ κρακ χρρρρρρρρρρρρ. Κοιταω γυρω μου κ βλεπω πισω μια μοτοσυκλετα στο αερα (μετα κι αλλο κρακ) κ να σερνεται για αρκετα προς το μερος μου (χρρρρρρρρρρρ). Ο αναβατης ηταν στην ασφαλτο μαλλον αναισ8ητος (δεν κουνη8ηκε κα8ολου για οση ωρα ημουν στο φαναρι) χωρις κρανος. Δεν καταλαβα τι εγινε αλλα ειδα περαστικους να τρεχουν προς το μερος ενος αυτοκινητου.
Ειδοποιησα την αστυνομια που ηταν στους απο πισω δρομους.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σήμερα στο συνεργείο:Χιουντάι κίτρινο κουπέ (το μπάτμομπίλ) με συνδυασμό ελαστικών φορεμένο.Ακούστε:
Απο τήν αριστερή μεριά υπήρχαν δύο ποτέντζα διάστασης 205-50/15,αλλά απο τήν αριστερή,ένα Μπάρουμ ΄(με καρούμπαλο) και ένα Γιουνιρόγια σε διάσταση 195-50/15
Εμεινα 'παξιμάδι'
Μονο αριστερες ροδες ειχε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σήμερα στο συνεργείο:
Χιουντάι κίτρινο κουπέ (το μπάτμομπίλ) με συνδυασμό ελαστικών φορεμένο.Ακούστε:
Εμεινα 'παξιμάδι'
Μονο αριστερες ροδες ειχε;
Τα ποτένζα ήταν αριστερά,όπως το έβλεπα απο από πίσω.
Μετα πήγα απο μπροστα,και έβλεπα αριστερά τα άλλα
Στα δεξιά ήταν το μπάρουμ και το γιουνιρόγιαλ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο τήν αριστερή μεριά υπήρχαν δύο ποτέντζα διάστασης 205-50/15,αλλά απο τήν αριστερή,ένα Μπάρουμ ΄(με καρούμπαλο) και ένα Γιουνιρόγια σε διάσταση 195-50/15Δεν ξέρεις γιατί τα έβαλε έτσι. Το διαφορικό του είχε πάρει κιλά στις γιορτές και τώρα του κάνει γυμναστική για να αδυνατίσει.
-
-
Τί είναι αυτό??
-
Σκαραβαιος ειναι και τα σπαει!!!!!!!
Τελειο! Ειχα ακουσει οτι παιρνει κινητηρα απο 911, δεν μπορουσα να το φανταστω look911...edit: Οφειλω να αναγνωρισω το λαθος μου, ειναι 500αρακι...
-
Τι άλλο θα δούμε;
-
Μη σου πω... Ο,τι κι αν ειναι παντως ο τυπος εχει δωσει αρκετα φραγκα, το εκανε να φυσαει! Παντως σαν ιδεα εχει πλακα.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Μη σου πω... Ο,τι κι αν ειναι παντως ο τυπος εχει δωσει αρκετα φραγκα, το εκανε να φυσαει! Παντως σαν ιδεα εχει πλακα.Η ιδεα ειχε πλακα,η εκτελεση
Αληθεια εβγαλε αριθμο; Εδω η στο εξωτερικο;
-
Fiat 500άρακι χαλαρά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Fiat 500άρακι χαλαρά...+1!
-
Στην ελλαδα κυκλοφορει ε? Βλεπω τελη κυκλοφοριας κολλημενα 2007!
Πολυ χρημα και δουλεια πρεπει να επεσε παντως.. -
Κυκλοφορει στα νοτια προαστεια της Αθηνας και ειναι πολυ εντυπωσιακο!
Αποτελεσμα βιασμου ενος 500ρακιου απο ενα 911...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]