-
Δες και καμιά παλιά σίλβια ή σούπρα (ίσως είναι λίγο πιο τσιμπημένες) Το RX-7 τουλάχιστόν η πρώτη γενιά, παίζει στο κασέ σου αλλά θα φοβόμουν την αξιοπιστία των πρώτων βάνκελ...
Καλό και το ΜR2 και πολύ ωραίο σουλούπι!! Αν είναι αυτό που καταλαβαίνω, μου φέρνει κάτι σε φεράρι 355!!! Στο εξωτερικό (Αγγλία) πάντως τα βλέπεις πολύ πιο συχνά από ότι εδώ, και εκεί δεν πολυκρατάνε τα παλιά αμάξια, οπότε για να είναι τόσο συχνό καλό θα είναι...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
πάντως ρε παιδιά ξέρω 2 ανθρώπους με αλφα75 που τις είχαν πάρει τότε καινούριες. Το περίεργο είναι ότι και οι 2 δεν τις αλλάζουν με τίποτα παρόλο που τους έχουν βγάλει προβλήματα κατά καιρούς. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έχουν που λείπει στα σύγχρονα αυτοκίνητα διότι και οι 2 διαθέτουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν νέο ανάλογο αυτοκίνητο.
Ο ένας επέμενε πρόσφατα ότι πρόκειται για την τελευταία πραγματική άλφα.Νομιζω οτι μιλαμε για αυτοκινητο εικοσαετίας;Αμφιβάλλω αν αντεχει σε συγκριση με ενα αυτοκινητο του 21ου αιώνα σε οποιοδήποτε τομεα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω οτι μιλαμε για αυτοκινητο εικοσαετίας;Αμφιβάλλω αν αντεχει σε συγκριση με ενα αυτοκινητο του 21ου αιώνα σε οποιοδήποτε τομεαΧωρίς αμφιβολία τα σύγχρονα υπερέχουν παντού. Και πιο γρήγορα είναι και πιο ασφαλή, οπωσδήποτε, αλλά τα αυτοκίνητα που αναφέρονται εδώ (η 75, η Ε30 ή η φτιαγμένη 190) είναι σαφέστατα πιο διασκεδαστικά από οποιοδήποτε καινούργιο με κόστος μέχρι και 10 φορές παραπάνω.
Από τη στιγμή που ψάχεις για αυτοκίνητο σαββατοκύριακου νομίζω ότι θα μπορούσες να πας και λίγο πιο παλιά... σκέψου και αυτό:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=20223 -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Το RX-7 τουλάχιστόν η πρώτη γενιά,Δεν έμοιαζε να αποδίδει τα 112 άλογά του,ούτε όταν ήτανε καινούριο.Και η φήμη του περι αξιοπιστίας ήτανε αρνητική
-
Ήταν κουκλί όμως
-
Φιλε μου μακρια απο αλφα ρομεο 75. Προκειται για το πιο αθλιο αμαξι στην ιστορια της αυτοκινησης. Μπορει να πηγαινεις με 100 χμ και να σου κοπει το πλαισιο στα 2(εχει συμβει). Σε αυτο το ρημαδι, που καποιοι το αποκαλουν αμαξι,χαλανε τα παντα. Απο το πιο απλο που μπορεις να φανταστεις.
Αν θες παντως μπορεις να βρεις αρκετες 75.Πολλοι τις εχουν παρατημενες και σκουριασμενες(εδω που τα λεμε ακομα και να μην τις ειχαν παρατημενες ,παλι σκουριασμενες θα ηταν.)ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
+
Δεν βρισκω κανενα θετικο.Πλαισιο απο λαστιχο
Ποιοτητα κατασκευης κινεζικου αυτοκινητου
Κινητηρας σκατα που χαλαει καθε δευτερολεπτο
Οτι χρησιμοποιει ηλεκτρισμο χαλαει αμεσως(φωτα κ.τ.λ)
Ολες μα ολες οι 75 ειναι σκουριασμενες
Κρατημα σκατα(ας λενε οι Ιταλοφιλοι οτι θελουν.Και μην τολματε να συγκρινετε αυτο το σαραβαλο με καμια bmw) -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλε μου μακρια απο αλφα ρομεο 75. Προκειται για το πιο αθλιο αμαξι στην ιστορια της αυτοκινησης.Δεύτερη φορά που εκτίθεσαι, σε δύο σελίδες μέσα. Άστο, δε σε πάει.
ΥΓ:
-
Φιλε μου μακρια απο αλφα ρομεο 75. Προκειται για το πιο αθλιο αμαξι στην ιστορια της αυτοκινησης. Μπορει να πηγαινεις με 100 χμ και να σου κοπει το πλαισιο στα 2(εχει συμβει). Σε αυτο το ρημαδι, που καποιοι το αποκαλουν αμαξι,χαλανε τα παντα. Απο το πιο απλο που μπορεις να φανταστεις.
Αν θες παντως μπορεις να βρεις αρκετες 75.Πολλοι τις εχουν παρατημενες και σκουριασμενες(εδω που τα λεμε ακομα και να μην τις ειχαν παρατημενες ,παλι σκουριασμενες θα ηταν.)ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
+
Δεν βρισκω κανενα θετικο.Πλαισιο απο λαστιχο
Ποιοτητα κατασκευης κινεζικου αυτοκινητου
Κινητηρας σκατα που χαλαει καθε δευτερολεπτο
Οτι χρησιμοποιει ηλεκτρισμο χαλαει αμεσως(φωτα κ.τ.λ)
Ολες μα ολες οι 75 ειναι σκουριασμενες
Κρατημα σκατα(ας λενε οι Ιταλοφιλοι οτι θελουν.Και μην τολματε να συγκρινετε αυτο το σαραβαλο με καμια bmw)Μαλλον εχεις φαει μεγαλη πικρα απο 75 φιλαρακι...
Τι εγινε σου ερειξε καμια σαπια?Δεν εξηγητε αλλιως....
Μπορουμε να κανονισουμε μια συναντηση να σου αποδειξω το αντιθετο!
παλιο εγκαθετεΥ.Γ
Προκαλεις πολυ ασχημα μεγαλε -
Μια χαρά όχημα ήταν η 75αρα.....με νορμάλ ανάρτηση ήταν πολύ καλύτερη απο Ε30( ),και στα μικρά μοτέρ ήταν σίγουρα δυνατότερη.
Το μόνο που θα με φόβιζε λίγο είναι η αξιοπιστία της....αλλά από την άλλη,και ε30 να πάρεις θα θέλει μαζεματάκια.
Εγώ έχω ε30 χωρίς προβλήματα....αλλά είναι πρώτο χέρι(δύσκολα θα βρείς).
Η επιλογή είναι δική σου! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Το μόνο που θα με φόβιζε λίγο είναι η αξιοπιστία της....αλλά από την άλλη,και ε30 να πάρεις θα θέλει μαζεματάκια.
Φιλε μου μιλας πολυ σωστα! κοιτα υπαρχουν πραγματικοι μερακλιδες που πουλανε τα αυτοκινητα τους και δεν εχουν το παραμικρο προβλημα.
Και η δικια μου 75αρα πρωτο χερι ειναι, μετα απο 16 χρονια και 121,000 χλμ [μονο] δεν παρουσιασε το παραμικρο. Παντα ακουγα για τα ηλεκτρικα. Δεν μου εχει καψει ποτε ουτε λαμπα φωτων! και το A.R.C δουλευει παντα ρολοι!
Για το μονο που παω τακτικα στο συνεργειο ειναι για το ρυθμισμα των 2 Διπλων WEBER μου και λαδακι συμπληρωμα καθε 1000 χλμ 0,400 με 0.450 του λιτρου! και πιστεψε με το μοτερ το κοκκινιζω -
Ειχε ο πατερας μου την 75 turbo για 1-2 χρονια!
Πολυ ωραιο αυτοκινητο και πολυ γρηγορη για την τοτε εποχη...
-
ALFAMAN την αποψη μου λεω. Αν μου εριχνε ''σαπια'' μια 75 θα αυτοκτονουσα.Και με το 1300αρι getz την εχω ανετα.Βεβαια παιζει ρολο και ο οδηγος(προχθες δεν μου εφευγε στα λιμανακια μια 318 ε36)
Ειναι γεγονος οτι η 75 δεν ειναι αξιοπιστη. Δεν με νοιαζει αν η δικια σου ειναι αξιοπιστη. Εγω κοιταω τον κανονα και εσυ φιλε μου εισαι η εξαιρεση.
Παντως το παιδι αν δεν θελει bmw θα μπορουσε να ψαξει για αε86.Ε τι να λεμε τωρα ρε παιδια. Βαλτε την αε86 που δεν σπαει, δεν χαλαει και εχει και κρατημα και ειναι το καλυτερο drift αμαξι και βαλτε και την 75 που τριζει σαν τον διαολο,χαλαει καθε δευτερολεπτο και γενικα ειναι αθλιο σε ολους τους τομεις.
Υ.Γ Μερικοι ιταλοφιλοι εχουν καταντησει αηδια.Μεχρι που προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ειναι προτιμοτερο να παρεις μια alfa gt 1800 απο το Ρχ8. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Νομιζω οτι μιλαμε για αυτοκινητο εικοσαετίας;Αμφιβάλλω αν αντεχει σε συγκριση με ενα αυτοκινητο του 21ου αιώνα σε οποιοδήποτε τομεα
Χωρίς αμφιβολία τα σύγχρονα υπερέχουν παντού. Και πιο γρήγορα είναι και πιο ασφαλή, οπωσδήποτε, αλλά τα αυτοκίνητα που αναφέρονται εδώ (η 75, η Ε30 ή η φτιαγμένη 190) είναι σαφέστατα πιο διασκεδαστικά από οποιοδήποτε καινούργιο με κόστος μέχρι και 10 φορές παραπάνω.
Από τη στιγμή που ψάχεις για αυτοκίνητο σαββατοκύριακου νομίζω ότι θα μπορούσες να πας και λίγο πιο παλιά... σκέψου και αυτό:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=20223Πολύ καλή πρόταση αλλά επειδή θα ήθελα να το κρατήσω με πινακίδες θα προτιμούσα κάτι με κάτω από 2000cc.
Βέβαια με την τιμή που έχει θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά... -
ALFAMAN την αποψη μου λεω.Ωραια την σεβομαι... Α να σου πω... ησουν ποτε κατοχος Alfa Romeo? ή μηπως εισαι και εσυ αλλος ενας του στυλ ο κουμπαρος του μπατσανακη μου ο ξαδερφος του ειχε μια Alfa και εκαιγε λαδια σαπιζε κτλ...
Αν μου εριχνε ''σαπια'' μια 75 θα αυτοκτονουσα.Και με το 1300αρι getz την εχω ανετα.Βεβαια παιζει ρολο και ο οδηγος(προχθες δεν μου εφευγε στα λιμανακια μια 318 ε36)
Καλα αυτο ειναι αστειο λες... οσο για 318 εχω ριξει στην 318 coupe αρκετα...
75 που τριζει σαν τον διαολο,χαλαει καθε δευτερολεπτο και γενικα ειναι αθλιο σε ολους τους τομεις.
Επιμενεις...
Υ.Γ Μερικοι ιταλοφιλοι εχουν καταντησει αηδια.Μεχρι που προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ειναι προτιμοτερο να παρεις μια alfa gt 1800 απο το Ρχ8. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ
Μπορει να ειμαι Ιταλοφιλος μεχρι τα κοκκαλα αλλα παντα αναγνωριζω τα καλα αυτοκινητα!
το ελεος θα το πω εγω τωρα... γιατι ενω καποιοι δεν εχουν ζησει ποτε με μια Alfa βγαινουν και λενε ενα σωρο ασηναρτισιες! ΕΛΕΟΣ!!!
-
Τό θέμα είναι να βοηθήσουμε τόν φίλο Angel!!! στό τί να διαλέξει παίδες.Μήν βρίσκετε ευκαιρία για 'οπαδικές' αντιπαραθέσεις.
-
Ο χρήστης ALFAMAN έγραψε:
ALFAMAN την αποψη μου λεω.
Ωραια την σεβομαι... Α να σου πω... ησουν ποτε κατοχος Alfa Romeo? ή μηπως εισαι και εσυ αλλος ενας του στυλ ο κουμπαρος του μπατσανακη μου ο ξαδερφος του ειχε μια Alfa και εκαιγε λαδια σαπιζε κτλ...
Αν μου εριχνε ''σαπια'' μια 75 θα αυτοκτονουσα.Και με το 1300αρι getz την εχω ανετα.Βεβαια παιζει ρολο και ο οδηγος(προχθες δεν μου εφευγε στα λιμανακια μια 318 ε36)
75 που τριζει σαν τον διαολο,χαλαει καθε δευτερολεπτο και γενικα ειναι αθλιο σε ολους τους τομεις.
Επιμενεις...
Μπορει να ειμαι Ιταλοφιλος μεχρι τα κοκκαλα αλλα παντα αναγνωριζω τα καλα αυτοκινητα!
το ελεος θα το πω εγω τωρα... γιατι ενω καποιοι δεν εχω ζησει ποτε με μια Alfa βγαινουν και λενε ενα σωτο ασηναρτισιες! ΕΛΕΟΣ!!!
Eχω οδηγησει ακομα και την 33 που ειναι τα ιδια σκ@τα απο πλευρας αξιοπιστιας με την 75. Μπορει καποιους να τους εντυπωσιαζει, οτι σε ενα τοσο παλιο αμαξι οπως το 33 ρυθμιζεται το τιμονι ,αλλα εμενα δεν μου λεει τιποτα.
Παντα η αλφα ρομεο προσπαθουσε να εντυπωσιασει τον υποψηφιο αγοραστη,αλλα ποτε δεν καταφερε(και ουτε προκειται) να φτασει σε αξιοπιστια τους Γιαπωνεζους και σε ποιοτητα τους Γερμανους.
Ολα τα ιταλικα αυτοκινητα ειναι για τα μπαζα(ειδικα τα παλια). Να θυμηθω το Fiat tipo? Το Uno που εβγαινε και τουρμπο με 115 αλογα και εχει σκοτωσει χιλιαδες ατομα?
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟ? Πολλοι λενε οτι το punto gt ηταν αξιοπιστο.οχοχοχ.χαχαχαχα. Αλλο τουτουνι απο εκει. Εψαχνα παλια για μεταχειρισμενο και ειχα κοιταξει απο περιεργεια αρκετα gt. Ε ολα ηταν αθλια και ειχαν ενα σωρο προβληματα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό θέμα είναι να βοηθήσουμε τόν φίλο Angel!!! στό τί να διαλέξει παίδες.Μήν βρίσκετε ευκαιρία για 'οπαδικές' αντιπαραθέσεις.Σωστος
Φιλε Angel αν αποφασισεις να κινηθεις σε Ιταλικο στρατοπεδο με χαρα να βοηθησω! Οσο για καλο συνεργειο σου προτινω με κλειστα ματια εκει που παω εγω
Παντως μεχρι 2,000 ευρω οτι και να παρεις πιστευω θα χρειαζεται τα μαζεματακια του. ριξε μια μια ματια την xe.gr καποιες φορες μπαινουν καλα αυτοκινητα. π.χ μπορεις να βρεις μια 75 1,6 με καρμπυρατερ του 88 σε πολυ καλη κατασταση με 1500 ευρω...
Προσωπικη συμβουλη για 75, μακρια απο 1,6 i.e και 1,8 i.e
-
ALFAMAN την αποψη μου λεω.
Ωραια την σεβομαι... Α να σου πω... ησουν ποτε κατοχος Alfa Romeo? ή μηπως εισαι και εσυ αλλος ενας του στυλ ο κουμπαρος του μπατσανακη μου ο ξαδερφος του ειχε μια Alfa και εκαιγε λαδια σαπιζε κτλ...
Επιμενεις...
το ελεος θα το πω εγω τωρα... γιατι ενω καποιοι δεν εχω ζησει ποτε με μια Alfa βγαινουν και λενε ενα σωτο ασηναρτισιες! ΕΛΕΟΣ!!!
Eχω οδηγησει ακομα και την 33 που ειναι τα ιδια σκ@τα απο πλευρας αξιοπιστιας με την 75. Μπορει καποιους να τους εντυπωσιαζει, οτι σε ενα τοσο παλιο αμαξι οπως το 33 ρυθμιζεται το τιμονι ,αλλα εμενα δεν μου λεει τιποτα.
Παντα η αλφα ρομεο προσπαθουσε να εντυπωσιασει τον υποψηφιο αγοραστη,αλλα ποτε δεν καταφερε(και ουτε προκειται) να φτασει σε αξιοπιστια τους Γιαπωνεζους και σε ποιοτητα τους Γερμανους.
Ολα τα ιταλικα αυτοκινητα ειναι για τα μπαζα(ειδικα τα παλια). Να θυμηθω το Fiat tipo? Το Uno που εβγαινε και τουρμπο με 115 αλογα και εχει σκοτωσει χιλιαδες ατομα?
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟ? Πολλοι λενε οτι το punto gt ηταν αξιοπιστο.οχοχοχ.χαχαχαχα. Αλλο τουτουνι απο εκει. Εψαχνα παλια για μεταχειρισμενο και ειχα κοιταξει απο περιεργεια αρκετα gt. Ε ολα ηταν αθλια και ειχαν ενα σωρο προβληματα.
γραφικος... τι να σου πω... απο εμενα τελος... δεν αξιζει να ασχοληθω μαζι σου
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό θέμα είναι να βοηθήσουμε τόν φίλο Angel!!! στό τί να διαλέξει παίδες.Μήν βρίσκετε ευκαιρία για 'οπαδικές' αντιπαραθέσεις.Αυτο προσπαθω να κανω. Του λεω μακρια απο αλφα 75. Καλυτερα bmw ή αε86.
Οταν ακουει το παληκαρι, οτι η 75 ειναι αμαξαρα μπορει να παρασυρθει και να την αγορασει. Οταν ομως θα πληρωνει χιλιαδες ευρο για τα προβληματα που θα του βγαζει ,κανενας ALFAMAN δεν θα παρουσιαζεται τοτε.
Και αν παρουσιαστει θα του πει οτι η δικια του 75 ειναι τελεια και ποτε δεν παρουσιασε προβλημα. ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ. Η 75 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ
-
Ολα τα ιταλικα αυτοκινητα ειναι για τα μπαζα(ειδικα τα παλια).Το Uno που εβγαινε και τουρμπο με 115 αλογα και εχει σκοτωσει χιλιαδες ατομα?
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟ? Πολλοι λενε οτι το punto gt ηταν αξιοπιστο.οχοχοχ.χαχαχαχα. Αλλο τουτουνι απο εκει..
Alfa 75 vs BMW 3series E30 (guest star Corolla AE86)