-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τα st louis blues έχουν πολύ ωραίο άρωμα μμμ πάνε τρέλα με τον φίλτρου προτιμότερα από τα cafe creme που και γρήγορα τελειώνουν και σκληρά είναι γαμάτο κουτάκι πάντως
σαν τα prince κανενα..
εξαιρουνται καποια εξιδικευμενα βεβα..Ξέρω, ξέρω, αυτά που φυτεύεις στο περιβόλι σου
Εγώ ξέρω και κάτι αυτοφυή...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ ξέρω και κάτι αυτοφυή...Στο στρατό ήμουν στους Τοξότες Ξάνθης και το στρατόπεδο ήταν πάνω στο Νέστο (τώρα το μετέφεραν). Η δικιά μας πλευρά ήταν καθαρή αλλά από την άλλη είχε τεράστια φυτά σαν θάμνους ψηλούς - τα μάζευαν διάφοροι, εμείς τους βλέπαμε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Tό σκέφτομαι εδώ καί αρκετό καιρό να τό κόψω,καί χτές διαβάζοντας αυτό τό τόπικ τό πήρα απόφαση.
Πρώτη μέρα απεξάρτησης σήμερα,καί δέν μπορώ να πώ ότι μού λείπει τό τσιγάρο.Δέν ζητάω να καπνίσω.
Είμαι λίγο νευρικός όμως.
Ελπίζω να μήν ξανακάνω αυτήν τήν φορά τό ίδιο λάθος πού έχω ξανακάνει τίς προηγούμενες δύο φορές πού τό είχα κόψει,τό λάθος να κάνω τσιγάρο πού θα με κεράσει φίλος.ΕΝΑΣ ολόκληρος χρόνος.
ΝΕΕΕΕΕΞΤ!!!!!
Μπράβο!!!!
Πραγματικά χαίρομαι για το επίτευγμα σου.. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΝΑΣ ολόκληρος χρόνος.
ΝΕΕΕΕΕΞΤ!!!!!
Τελείως; Δηλαδή ούτε 1 τσιγάρο έτσι για την παρέα;
Εγώ τους τελευταίους 5,5 μήνες έχω καπνίσει καμιά δεκαριά-δεκαπενταριά τσιγάρα, κυρίως τράκες. Είναι πάντως αλήθεια ότι ώρες-ώρες το ζητάω ακόμα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕΝΑΣ ολόκληρος χρόνος.
ΝΕΕΕΕΕΞΤ!!!!!
Εγώ τους τελευταίους 5,5 μήνες έχω καπνίσει καμιά δεκαριά-δεκαπενταριά τσιγάρα, κυρίως τράκες. Είναι πάντως αλήθεια ότι ώρες-ώρες το ζητάω ακόμα.Ασε τις τρακες γιατι ειναι πολυ πιθανον αν καποια στιγμη δεν σου δωσουν να πας να αγορασεις και τοτε ...φτου και απο την αρχη.
Πληρης αποχη,ο μονος αποτελεσματικος τροπος. -
Καλα να το παλεψεις να το κοψεις εσυ! αλλα εαν εχεις μια γυναικα που ειναι φανατικη του αθληματος κ δεν το κοβει τοτε δυσκολευουν πολυ τα πραγματα!
Οσες φορες αποπειραθικα να το κοψω εχω τον πειρασμο μεσα στο ιδιο μου το σπιτι.
εχει κανεις να μου προτεινει λυσεις? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕΝΑΣ ολόκληρος χρόνος.
ΝΕΕΕΕΕΞΤ!!!!!
Εγώ τους τελευταίους 5,5 μήνες έχω καπνίσει καμιά δεκαριά-δεκαπενταριά τσιγάρα, κυρίως τράκες. Είναι πάντως αλήθεια ότι ώρες-ώρες το ζητάω ακόμα.Εκανα τσιγάρο σήμερα,και είχα κανα-δυό μήνες να κάνω.Συνολικά στόν χρόνο που τό έκοψα να κάπνισα άλλα δέκα.
Αλλά,δεν τό κατεβάζω.Οπως όταν το ξεκινούσαμε πιτσιρικάδες.Μόνο στο στόμα και φύσημα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΝΑΣ ολόκληρος χρόνος.
ΝΕΕΕΕΕΞΤ!!!!!
Εγώ τους τελευταίους 5,5 μήνες έχω καπνίσει καμιά δεκαριά-δεκαπενταριά τσιγάρα, κυρίως τράκες. Είναι πάντως αλήθεια ότι ώρες-ώρες το ζητάω ακόμα.Εκανα τσιγάρο σήμερα,και είχα κανα-δυό μήνες να κάνω.Συνολικά στόν χρόνο που τό έκοψα να κάπνισα άλλα δέκα.
Αλλά,δεν τό κατεβάζω.Οπως όταν το ξεκινούσαμε πιτσιρικάδες.Μόνο στο στόμα και φύσημα.γιατι εκανες τσιγαρο μικρε?
-
Είναι ένας τρόπος να το....εξορκίσεις
Δεν πάει κάτω όμως.Δεν πάει απο μόνο του,όχι ότι δεν το τραβάω.Απλά ΔΕΝ θέλει να πάει.Με πνίγει.
Αυτό με ικανοποιεί
-
Aν και κάνεις ατασθαλίες...ΜΠΡΑΒΟ και από μένα!
Άντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι!
-
Το σταματησα πριν τεσσερις μηνες περιπου μετα απο 22 χρονια καπνισματος.Νοιωθω καλυτερα σωματικα και ψυχολογικα.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
τα st louis blues έχουν πολύ ωραίο άρωμα μμμ πάνε τρέλα με τον φίλτρου προτιμότερα από τα cafe creme που και γρήγορα τελειώνουν και σκληρά είναι γαμάτο κουτάκι πάντως
σαν τα prince κανενα..
εξαιρουνται καποια εξιδικευμενα βεβα..Καρελια Χρυση Κασετινα..... 10 χρονια τωρα!
Davidoff Magnum.... Στα μεγαλα κεφια!
Davidoff Demi-Tasse απο πουρακια...
Και μια και φτασαμε στα πουρα..... Εχω υγραντηρα.... Γεματο με Davidoff Cohiba... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΝΑΣ ολόκληρος χρόνος.
ΝΕΕΕΕΕΞΤ!!!!!
Αλλά,δεν τό κατεβάζω.Οπως όταν το ξεκινούσαμε πιτσιρικάδες.Μόνο στο στόμα και φύσημα.Εχω την εντυπωση οτι ετσι κανεις μεγαλυτερη ζημια.....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ ξέρω και κάτι αυτοφυή...
Στο στρατό ήμουν στους Τοξότες Ξάνθης και το στρατόπεδο ήταν πάνω στο Νέστο (τώρα το μετέφεραν). Η δικιά μας πλευρά ήταν καθαρή αλλά από την άλλη είχε τεράστια φυτά σαν θάμνους ψηλούς - τα μάζευαν διάφοροι, εμείς τους βλέπαμε.
Και σας τρεχαν τα σαλια;;;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εκανα τσιγάρο σήμερα,και είχα κανα-δυό μήνες να κάνω.Συνολικά στόν χρόνο που τό έκοψα να κάπνισα άλλα δέκα.
Αλλά,δεν τό κατεβάζω.Οπως όταν το ξεκινούσαμε πιτσιρικάδες.Μόνο στο στόμα και φύσημα.Εχω την εντυπωση οτι ετσι κανεις μεγαλυτερη ζημια.....
Kαμία σχέση.
-
σαν τα prince κανενα..
εξαιρουνται καποια εξιδικευμενα βεβα..Καρελια Χρυση Κασετινα..... 10 χρονια τωρα!
Davidoff Magnum.... Στα μεγαλα κεφια!
Davidoff Demi-Tasse απο πουρακια...
Και μια και φτασαμε στα πουρα..... Εχω υγραντηρα.... Γεματο με Davidoff Cohiba...καρελια καπνιζω και εγω.. μου φαινονται μακραν πιο καλα για την υγεια με τα μαλμπορο να τα θεωρω τα χειροτερα και πιο εθιστικα και πιο δυσκολα απ'ολα και στο να το κοψεις αλλα και στο ν'αλλαξεις μαρκα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εκανα τσιγάρο σήμερα,και είχα κανα-δυό μήνες να κάνω.Συνολικά στόν χρόνο που τό έκοψα να κάπνισα άλλα δέκα.
Kαμία σχέση.
...στα δοντια και την γλωσσα....
-
Kαμία σχέση.
...στα δοντια και την γλωσσα....
Για να επιβαρύνει περισσότερο την γλώσσα και τα δόντια, πρέπει ο καπνός να μένει στο στόμα περισσότερο απ' ότι θα έμενε αν τον κατέβαζε. Επειδή δεν έχω ιδεά από κάπνισμα δεν μπορώ να τα συγκρίνω.
Πάντως με 10 τσιγάρα το χρόνο δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Σίγουρα έχει βρεθεί πως το κάπνισμα πίπας και πούρων σχετίζεται με μεγαλύτερη εμφάνιση καρκίνων στον στοματοφάρυγγα (λόγω ιαφορετικού καπνού, έλλειψης φίλτρων κλπ).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για να επιβαρύνει περισσότερο την γλώσσα και τα δόντια, πρέπει ο καπνός να μένει στο στόμα περισσότερο απ' ότι θα έμενε αν τον κατέβαζε. Επειδή δεν έχω ιδεά από κάπνισμα δεν μπορώ να τα συγκρίνω.
Σίγουρα έχει βρεθεί πως το κάπνισμα πίπας και πούρων σχετίζεται με μεγαλύτερη **εμφάνιση καρκίνων στον στοματοφάρυγγα (λόγω ιαφορετικού καπνού, έλλειψης φίλτρων **κλπ).
...καθώς και μή εισροής του καπνού στους αεραγωγούς,μεγάλου χρόνου παραμονής στο στοματοφάρρυγγα (βλ.'σωστό' κάπνισμα πούρου..),αλλά και μέσου εισόδου του καπνού στις αεροφόρους κοιλότητες (βλ.πίπα)
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Σίγουρα έχει βρεθεί πως το κάπνισμα πίπας και πούρων σχετίζεται με μεγαλύτερη **εμφάνιση καρκίνων στον στοματοφάρυγγα (λόγω ιαφορετικού καπνού, έλλειψης φίλτρων **κλπ).
...καθώς και μή εισροής του καπνού στους αεραγωγούς,μεγάλου χρόνου παραμονής στο στοματοφάρρυγγα (βλ.'σωστό' κάπνισμα πούρου..),αλλά και μέσου εισόδου του καπνού στις αεροφόρους κοιλότητες (βλ.πίπα)
Τουλαχιστον αυτα δεν εχουν χαρτι...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ