-
Καλή τύχη στο PanDakar που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες την διαδρομή Dakar 2007
ξαναθυμίζω οτι τρέχει μόνο με 1.3 JTD 105HP
-
το μεσαίο δεν είναι πάντα!!
μοιάζει για suzuki.. -
Το sedici είναι.
-
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEDICI ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SOYZOYKI -FIAT
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το sedici είναι.Ναι FIAT Sedici είναι
Τα όχηματα υποστήριξης ειναι 2 φορτηγά IVECO και 1 FIAT Sedici.
Από τις ελάχιστες μετατροπές που έχει σε σχέση με το Panda Cross 4x4 είναι και το τεπόζιτο που ειναι 160 λίτρα και ελπίζουν να διανύσουν τα 8600 χλμ με ελαχιστους ανεφοδιασμούς (ίσως μόνο 2)
Επίσης η FIAT ελπίζει οτι το μικρό Panda 1.3 θα 'επιπλέει' στην αμμό αντι να βουλειάζει όπως συχνά συμβαίνει με τα μεγάλα Τετρακίνητα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Επίσης η FIAT ελπίζει οτι το μικρό Panda 1.3 θα 'επιπλέει' στην αμμό αντι να βουλειάζει όπως συχνά συμβαίνει με τα μεγάλα Τετρακίνητα
Για να δούμε... Ακόμα και το jimny πάντως τα βρίσκει ψιλοσκούρα.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ MULTIJET ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ...ΜΕΣΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΟΧΙ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΑ Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ
ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΓΩΝΕΙ!!??ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
-
cambof.
Ρώτα τον Zafiro στην Πάτρα που έχει πουλήσει αρκετά Diesel.
Ο ίδιος οδηγεί μια 159 2.4JTD Multijet
-
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ MULTIJET ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ...ΜΕΣΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΟΧΙ
ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΓΩΝΕΙ!!??ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
χρονια πολλα καλή χρονιά σε ολους.
φιλε cambof δεν εχω αλαξει ακόμη φίλτρο, αλλα απο ότι μου είπαν στο συνεργείο είναι ταυτοχρονα και νεροπαγίδα. Εγω μεχρις στιγμής δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα με το πετρελαιο. απλός βάζω συνέχεια σε ένα στο οποίο το προτμούν πολοί με diesel Κινητήρα. ουτε προσθετα ούτε τίποτε. με το καλό να σου έρθει το panda. -
ο 'zafiro' έχει σχέση με αυτόν που νομίζω ότι έχει σχέση;
-
Ο χρήστης cambof έγραψε:
Ο κατασκευαστής λέει στα 60000χλμ. Μπορείς να το αλλάξεις και στα 40000 για να είσαι καλυμένος. Έχει και νεροπαγίδα μέσα που σε ενημερώνει με ένδειξη στο ταμπλό αν έχει υγρασία στο καύσιμο και έχει και μικρό βανάκι να το ανοίξεις σε περίπτωση υγρασίας.
Έχω κοντά 12000χλμ(από τον Οκτώβριο που το πήρα) και βάζω πετρέλαιο από πολλά πρατήρια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Δεν είχα κανένα πρόβλημα ενώ μια φορά που δοκίμασα και το καινούργιο V-Power της shell δεν είδα καμία διαφορά ούτε σε τράβηγμα ούτε σε κατανάλωση (που είναι σταθερή σχεδόν στο 4,8λίτρα/100χλμ).
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ..... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΑΛΛΑ
ΧΘΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 80 % ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ
ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ FIAT ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ /ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ Η ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΖΟ -
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ..... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΑΛΛΑ
ΧΘΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 80 % ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ
ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ FIAT ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ /ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ Η ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΖΟΑυτο πρωτη φορα το ακουω. Κανενα συμβιβασμο... τα λεφτα να τα παρουν με την παραλαβη του οχηματος. Τι ανηκουστα πραγματα ειναι αυτα...?
Πες τους πως εχει και αλλου πορτοκαλιες... -
Καλημέρα,
Επειδή πρόσφατα αγόρασα μετροιτής αυτοκίνητο, μου ζήτησαν απλώς το ποσό που αντιστοιχει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ.
Και τα υπόλοιπα με την παράδοση του αυτοκινήτου.
Αυτο θα τους πεις ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ. -
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ Η ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΖΟΗ παραγγελία έγινε σε επίσημο dealer ?
-
και γω που το πήρα μετρητοίς το όχημα το ξεχρεωσα με την παραλαβή. εδωσα ενα ποσο για εκτελωνισμό, προκαταβολή αλλα οχι 80% μπροστα χωρις να εχω αυτοκίνητο. αν πας να βγαλεις χαρτια-πινακίδες μόνος σου καλο κουράγιο. επισης προσοχή στα χρήματα που θα πάρεις απο την τράπεζα (αν 3εζουμίσεις τραπεζικο λογαριασμό). βάλε τον ταμεία να ελενξει την γνησιότητας τους... ο παθών...
Υ.Γ. Puntofato η κατανάλωση που ανεφερες ειναι με εντος η εκτός πόλης?
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΣΗΜΟ DEALER ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ...........
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΙΑΤ
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΤΟΚΟΣ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ PANDAKI
ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ FORUM ΑΜΕΣΩΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
ο 'zafiro' έχει σχέση με αυτόν που νομίζω ότι έχει σχέση;Μάλλον εννοεί τον Ζαφειρόπουλο (αντιπροσωπεία Άλφα Ρομέο-Φίατ) στην Ακτή Δυμαίων...
-
Φίλε cambof και λοιποί φίλοι του φόρουμ , πιστεύω ότι στις καταγγελίες πρέπει να αναφερόμαστε με ονόματα , για να ενημερώσουμε , να βοηθήσουμε και γιατί όχι , να ωθήσουμε κάποιους σε μια απάντηση . Όσων αφορά το θέμα σου φίλε cambof προσπαθώ να σκεφτώ μια λογική εξήγηση . Σου ζητάν να πληρώσεις ένα αμάξι που ανήκει ακόμα στη Φίατ Ελλάς ? Είναι τρελοί ? ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ...
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΚΤΛΠ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΣΤΟ FOROUM ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
H OΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΓΡΑΠΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
NEO FIAT PANDA 4X4