-
Αν και λιγο νωρις (για μερικους) εγω ειχα την αναγκη να ανοιξω αυτο το topic λογω της ευχαριστησης μου που επιτελους μετα απο 3 χρονια ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Να φανταστειτε οτι ηδη εχω κλεισει ξενοδοχειακι και σημερα σκαω το μαρουλιων για τη προκαταβολη ! Πειτε μας λοιπον που λετε να πατε φετος?
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑΜΤΑΜΤΟΥΡΟΥΡΟΥΜ ΓΙΑ ΠΑΑΑΝΤΑΑΑΑ!!!
-
Αν και λιγο νωρις (για μερικους) εγω ειχα την αναγκη να ανοιξω αυτο το topic λογω της ευχαριστησης μου που επιτελους μετα απο 3 χρονια ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Να φανταστειτε οτι ηδη εχω κλεισει ξενοδοχειακι και σημερα σκαω το μαρουλιων για τη προκαταβολη ! Πειτε μας λοιπον που λετε να πατε φετος?
-
-
ωραια μας τα λές, αλλά που θα πάς δεν μας λές....
φοβάσαι μην σου κλέψουμε την ιδέα
για λεγ, για λεγ... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ωραια μας τα λές, αλλά που θα πάς δεν μας λές....
φοβάσαι μην σου κλέψουμε την ιδέα
για λεγ, για λεγ...Τι λες καλε να σου πω και να πας και εσυ εκει?
Αμ δε σφαξανε!!!!
Ειπαμε να ηρεμησουμε μια βδομαδουλα οποτε για φαντασου
να ειμαι στο μπαλκονακι του ξενοδοχειου με το Laptop μου(που δεν εχω)
και να μου στειλετε pm κουκου κουκου κοιτα κατω και να αντικρυσω
Καmil, Salome , Peugeot....εεε θα πηδηξω απο το μπαλκονι....
(να ρθω να σας βρω βρε κουτο)Ενα θα πω οτι εχει φοβερα γλυκα !
-
Αν έρθω Ελλάδα μόνιμα δεν έχω ιδέα που θα πάω!! Δεν ξέρω καν πόσες μέρες άδεια θα έχω, πόση δουλειά κλπ.
Το μόνο που έχω κανονίσει προς το παρόν έιναι 10 μέρες ιστιοπλοϊα, κάπου στο Αιγαίο! Επίσης σαββατοκύριακα κλασικά Χαλκίδα και ίσως και μερικά Αίγινα (να θυμηθώ τα νεανικά μου χρόνια!)
-
Γιατί μας το κάνεις από τώρα και θα αρχίσουν να γράφουν για παραλίες και τούφες....κι εγώ θέλω ακόμη 2 γεμάτους μήνες για να πάω διακοπές?
dart, Σίφνο πας?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιατί μας το κάνεις από τώρα και θα αρχίσουν να γράφουν για παραλίες και τούφες....κι εγώ θέλω ακόμη 2 γεμάτους μήνες για να πάω διακοπές?dart, Σίφνο πας?
Sorry βρε Cmarin αλλα δε κρατιεμαι γιαυτο!!!(δε ξερω και το μικρο σου)!
Και γω 2 μηνες και... θελω !! 9 Αυγουστου φευγω!!Νο Νο δε παω Σιφνο στο Ιονιο παω....
-
ΑΙΝΙΓΜΑ
Εγω θελω Σεπτεμβρη στο Λεωνιδιο.
Η 'στεφανοσον' θελει Ιουλιο στη Συρο.
Ο γιος θελει οπου ναναι χωρις εμας.
Που θα παμε ?
Η απαντηση θα δοθει τον Ιουλιο απο την Συρο -
Στείλε το γιο Ρόδο ή Σαντορίνη, αν είναι ροκάς στείλτον στην Ίο.
Εσύ τώρα με το έτερον ήμισυ, πάτε Γαύδο (που είναι και ένδοξη λόγω Κουφοντίνα), αλλά τα μαγιώ αφήστε τα σπίτι, καθώς στη Γαύδο ελάχιστοι φοράνε. Τα περί Σύρου πες της να τα ξεχάσει. Να σκίσεις τη γάτα!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΑΙΝΙΓΜΑ
Εγω θελω Σεπτεμβρη στο Λεωνιδιο.
Η 'στεφανοσον' θελει Ιουλιο στη Συρο.
Ο γιος θελει οπου ναναι χωρις εμας.
Που θα παμε ?
Η απαντηση θα δοθει τον Ιουλιο απο την Συροχωρίς τον υιο...έτσι?
Υποψιάζομαι ότι στην Σύρο θα βρεις όλα τα επιχειρήματα για να πάτε του χρόνου στο Λεωνίδιο?
Μπράβο Δημήτρη, δείξε ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι.... -
Άλλος ένας που παίρνει όρνιθα...
-
Ego perimeno pos kai pos na katebo Ellada stis 7 Iouniou(apo th xora ton Gay). Kai meta arxizei ena kalokairi xoris kamia douleia, kai me polu ksekourash.
Gia arxh exoume kai leme 3-4 fores Kerkura kai Paksous, mias kai katagomai kai apo ekei. Epaizan kai alla mexri pou ta xalasa prin apo 1 week. Opote, tora me filous mporei 0aso h kai se kapoio allo nhsi tou Aigaiou.
As phgainoume tora pou mporoume, giati blepo oi pio 'hlikiomenoi' den briskoun kan xrono na pane.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
χωρίς τον υιο...έτσι?Ο νεανίας πρέπει να πάει σε εκπαιδευτική εκδρομή, να μάθει απ'έξω κι ανακατωτά πώς εξηγούν τ'όνειρο σε Ολλανδέζες, Σουηδέζες και λοιπές βόρειες, που έρχονται στη χώρα μας για να γευτούν σκληρά μέταλλα που σαλεύουν επιδέξια!
-
Giati oxi, 1 me 2 ebdomades xalarosi stis panemorfes sporades??
Einai ola ta lefta, kai opos panta, ekei tha peraso tis diakopoules mou.
Kai opos anefere o filtatos Fanis75, the best, 1-2 ebdomades kanontas istioploia sta nisia ton sporadon.
Po po, thelo na fugo toraaaaaaaaaa... MPOU XOU..... -
Ο χρήστης JohnnyB έγραψε:
Giati oxi, 1 me 2 ebdomades xalarosi stis panemorfes sporades??Τι μου θύμισες τώρα.....1991 ένα απο τα καλύτερα καλοκαίρια που είχα περάσει, 1 μήνα στην Σκόπελο!!
-
To kalutero einai na guriseis ola ta nisia ton sporadon me ena skafos, me protimisi ena istioploiko. Akoma kai ta 'kseronisia' san tin Kura-Panagia sta boreio anatolika tis Allonisou pou pragmatika einai panemorfa gia dianuktereusi!!!! Exei kai gamo ta psaremata pantos!!!!
-
Ο χρήστης JohnnyB έγραψε:
To kalutero einai na guriseis ola ta nisia ton sporadon me ena skafos, me protimisi ena istioploiko. Akoma kai ta 'kseronisia' san tin Kura-Panagia sta boreio anatolika tis Allonisou pou pragmatika einai panemorfa gia dianuktereusi!!!! Exei kai gamo ta psaremata pantos!!!!Σποράδες δυστυχώς δεν έχω γυρίσει με σκάφος, αλλά θέλω!
Έχω παέι Αιγαίο, Ιόνιο και φυσικά Σαρωνικό.
-
ώστε έτσι dartman ε???
δεν λές που θα είσαι γιατι φοβάσαι μην έρθουμε ε???εγώ λέω κάτι για Μήλο φέτος
βέβαια έχω ήδη αρχίσει να φεύγω για τριήμερα τα ΠΣΚ.
Έχω κάνει και 4 μπανάκια!!!
εσείς έχετε κάνει κανένα??? -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
ώστε έτσι dartman ε???
δεν λές που θα είσαι γιατι φοβάσαι μην έρθουμε ε???Βρε παιδακι μου μεχρι και εδω με κυνηγας ?
Οχι δε σου λεω δε σου λεω δε σου λεω!!
(με χτυπημα γροθιας στην ανοιχτη παλαμη)
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !