-
Εχω παθει πλακα με την παρακατω σειρα.....
Δεν κοιμαμαι τα βραδια!
Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα....
Και κανενας δεν ξερει ποσα....Αυτα τα τρια εργα τεχνης.....
Που μπικαν στο βιβλιο των ρεκωρ 'Γκινες' για την πολυπλοκοτιτα της κατασκευης τους και την ακριβια τους.....Astrolabium Galileo Galilei
The Astrolabe was developed by ancient astronomers to measure the altitude and direction of celestial bodies over the horizon, calculate the seasons, the movements of the zodiac and to foretell eclipses. This highly complex instrument indicates the position of the sun, the moon and the stars in the sky at any given hour as seen from Earth. It also indicates sunrise and sunset, dawn and dusk, moonphases, moonrise and moonset, eclipses of sun and moon, the month and the day of the week. Limited Edition to 100 sets
Tellurium J. Kepler Limited
A revolutionary timepiece that rotates the Earth in its true geographical shape seen from above the North Pole. A flexible spring bends from the Tropic of Capricorn to reveal the part of the Earth lit by the Sun and to indicate the time and place of sunrise and sunset. The moon rotates around the Earth. The dragon hand indicates the eclipses of the sun and the moon. The perpetual calendar completes one turn each year. Limited edition to 100 sets
Planetarium Copernicus
One single movement of mechanical excellency plus a stroke of pure genius combine Ptolemy's geocentric universe with the Earth at its center, and Copernicus' heliocentric universe with the Sun at its center. This allows the reading of the astronomical positions of the planets in relation to the Sun and the Earth. A perpetual calendar indicating the months and the sign of the zodiac completes one turn in 365.24 days at the exterior. Limited edition to 100 sets
Ερχοντε μαζι με την θικη τους.....
Ludwig Oechslin, anthropologist, scientist, university professor and master watchmaker all in one, is known for his knack of providing the most practical solutions for the most complex ideas with a genius stroke of apparent simplicity. He successfully developed Ulysse Nardin’s Trilogy of Time: the Astrolabium Galileo Galilei, Planetarium Copernicus and Tellurium Johannes Kepler.
-
....Εμαθα τιμη.....
Πλεον θα χω αλλο λογο να μη κοιμαμαι τα βραδια.....
Ξεκινα απο τις 340.000 Ευρω......
Ολο το σετακι......Λαω να παρω 2......
Να χω.... -
Κράτα μου κι εμένα ένα....
-
μαλλον 340λεπτα του ευρω ηθελε να πει.... σαν ρολογια απο την λαικη αγορα ειναι
Χαλι μαυρο...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....Εμαθα τιμη.....
Ολο το σετακι......Λαω να παρω 2......
Να χω.......φαντάζεσαι την αξία του σε έναν ενδεχόμενο Γ' παγκόσμιο πόλεμο....1 κιλό πατάτες και πολύ είναι...
-
....Εμαθα τιμη.....
Ολο το σετακι......
javascript:emoticon('')
javascript:emoticon('')
Λαω να παρω 2......
Να χω....Πραγματικά έργα τέχνης...αλλά αυτή τιμή
-
Να'μαι κι εγώ, πλέον κάτοχος ορολογίου χειρός έπειτα από 3+ έτη (από τότε που μου έκλεψαν το συλλεκτικό μου Swatch).
Είναι το Casio EF-514 (σειρά Εdifice).
Σαν αυτό:
με την ίδια ασημένια 'κάσα' (ούτε εμένα μου αρέσει ο όρος) αλλά μπλε-μαύρο καντράν, στεφάνη και λουρί.
Ηταν δώρο οπότε δεν παραπονιέμαι.
Α να, το βρήκα:
Φυσικά στο δεξί όπως πάντα.
-
Μεγιές...
-
Κατ αρχας 'Μεγιες!!!' στον 'χαιτι'
Ωραιο το μπλε!
-Ποια η διαφορα.... Αριστερο η δεξι χερι;;;;Στο θεμα της 'τριλογιας' τωρα.....
Ναι μεν η τιμη ειναι ολιγον
Αλλα....
Μιλαμε για πολυπλοκες κατασκευες, περιορισμενης παραγωγης.
Μωλις 100 κομματια απο το καθε μοντελο.
Οποτε θεορω οτι ειναι 'λογικη'....
Για τα παραπανω δεδομενα.
Εγω δεν εχω να τα δοσω...
Αν ειμουν σε αλλη 'οικονομικη καστα' τα δινα με κλειστα ματιαΥ.Γ. Διαφονω καθετα με την αποψη του Corsair...
Δεν ειναι δα και Folex..... -
Μεγιά μπουκλάκια. (Σε ροζ δεν είχε να το πάρεις; )
-Ποια η διαφορα.... Αριστερο η δεξι χερι;;;;
Καμία. Εξάλλου το ρολόι το φοράμε πάντα στο δεξί, οπότε δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.
-
αν πω ότι σκέφτομαι για ένα tourbillon;
είναι πόρωση να βλέπεις αυτό το πραματάκι να χτυπιέται σα μουρλό με αισχρή ακρίβεια...
-
έχω βρει σε τιμές ~1Κ, τώρα... ποιός θα τα αξιολογήσει για να μας πει αν είναι όντως αξιόλογα;
γιατι το bm100wj δε βλέπω να το βρίσκω πια
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
αν πω ότι σκέφτομαι για ένα tourbillon;
είναι πόρωση να βλέπεις αυτό το πραματάκι να χτυπιέται σα μουρλό με αισχρή ακρίβεια...
Συμφωνώ ,αλλά από τιμές.... άτιμα....
- πολύ ευαίσθητα
- πανάκριβα στα σέρβις
Κυκλοφορούν στο ίντερνετ κάτι... κινέζικα τουρμπιγιόν (σοβαρολογώ!) πάντως, αν θέλει κανείς να χαζεύει το πραγματάκι να χτυπιέται
Αλλιώς, χτυπάς ένα ΚΑΛΟ αυτόματο και είσαι ωραίος. Τα μοτέρ της Zenith (στο El Primero) και της Omega (σε όλα τα Co-Axial μοντέλα της) είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό
-
Θα ηθελα να παρω γνωμες για αυτο :
Εκλεισε καποιο καιρο στη κατοχη μου και με εχει βρει απολυτα ικανοποιημενο!
Επισης η νεα version δε μου αρεσει καθολου σχεδιαστικα οποτε παλι αυτο θα επαιρνα!
Πρεπει να προσεξω κατι?
Εχει καποια αδυναμια?
Πολλες φορες εχω βρεθει να χτυπαω το χερι μου με δυναμη και μετα να σκεφτομαι αν καταπονησα τον αξονα πανω στον οποιο κρατιεται το βαριδακι που κινειται κυκλικα για να φορτιζει το ρολοι..
Βασικα συνεχιζει απτοητο! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλλιώς, χτυπάς ένα ΚΑΛΟ αυτόματο και είσαι ωραίος. Τα μοτέρ της Zenith (στο El Primero) και της Omega (σε όλα τα Co-Axial μοντέλα της) είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλόο μηχανισμός να φαίνεται (escapement το λένε; ) για να το χαζεύουμε!
(τί έγινε, το έκοψες το κάπνισμα; )
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Θα ηθελα να παρω γνωμες για αυτο :
Εκλεισε καποιο καιρο στη κατοχη μου και με εχει βρει απολυτα ικανοποιημενο!
Επισης η νεα version δε μου αρεσει καθολου σχεδιαστικα οποτε παλι αυτο θα επαιρνα!
Πρεπει να προσεξω κατι?
Εχει καποια αδυναμια?
Πολλες φορες εχω βρεθει να χτυπαω το χερι μου με δυναμη και μετα να σκεφτομαι αν καταπονησα τον αξονα πανω στον οποιο κρατιεται το βαριδακι που κινειται κυκλικα για να φορτιζει το ρολοι..
Βασικα συνεχιζει απτοητο!Δεν με λες......
Τι λεει εκει κατω απο τις βελονες;;;;
S E I K OΑυτο θα ζησει περισσοτερο απο σενα...και τα εγγονια σου.....
JAPAN!! -
Eτσι απλα?
Καλο θα ηταν! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μεγιά μπουκλάκια. (Σε ροζ δεν είχε να το πάρεις; )-Ποια η διαφορα.... Αριστερο η δεξι χερι;;;;
Καμία. Εξάλλου το ρολόι το φοράμε πάντα στο δεξί, οπότε δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.
Εγω το χω στο αριστερο....
Με βολευει στο γραψιμο.....
Ειμαι δεξιο-χερας..... -
Οι τυποι παντως κανουν χρυσες δουλειες
http://www.gold128.com/ShowGame.asp?ID=48
O πρωτος μαλιστα εχει εκατονταδες πελατες απο την Ελλαδα
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Οι τυποι παντως κανουν χρυσες δουλειεςhttp://www.gold128.com/ShowGame.asp?ID=48
O πρωτος μαλιστα εχει εκατονταδες πελατες απο την Ελλαδα
ειναι λειτουργικα αυτα τα ρολογια ή απλα δουλεουν οι δεικτες λεπτων και ωρας?
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.