-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
25 χρόνια, αν οι Ιρακινοί δεν τον ήθελαν, θα τον είχαν διώξει, με καλό ή με κακό τρόπο θα το είχαν κάνει. Δυστυχώς, το έκαναν 'οι δυνάμεις της ειρήνης', με τον πιο ξεφτιλισμένο και ύπουλο τρόπο. Με δική τους κυβέρνηση, με δικό τους δικαστήριο, τον έσυραν στην κρεμάλα. Η μπάλα πήρε και τους δικηγόρους του Σαντάμ από ό,τι άκουσα. Η ξεφτίλα της ανθρωπότητας σε όλο της το μεγαλείοΤο αυτό και για τον Φιντέλ. Οι κουβανοί τον θέλουν. Αν ΔΕΝ τον ήθελαν, τόσα χρόνια θα τον είχαν διώξει.
ΥΓ: δεν υποστηρίζω το Σαντάμ. Και κανένα Σαντάμ. Την ελευθερία ενός λαού να έχει τον ηγέτη που του αξίζει υποστηρίζω.
Είναι λάθος να χρησιμοποιείς το Φιδέλ σαν παράλληλη περίπτωση με τον Σαντάμ. Αν κατάλαβα λάθος ζητώ συγνώμη.
Αλλά ο Φιδέλ γλύτωσε μια χώρα από τα λαμόγια και τους Αμερικάνους με όσα λάθη και αν έκανε. Ο Σαντάμ είναι υπεύθυνος για χιλιάδες θανάτους στην χώρα του. Ήταν για πολλά χρόνια τσιράκι των Αμερικάνων και τους είχε βοηθήσει πάρα πολύ στα σχέδιά τους στην περιοχή και όλος ο πόλεμος με το Ιράν ήταν χρηματοδοτούμενος από τους Αμερικάνους. Στο τέλος χάλασε η συνεργασία και πάπαλα. Και πιστεύω ότι με την κρεμάλα τη γλύτωσε πολύ φθηνά. Έπρεπε να σαπίσει στην φυλακή. Η όλη φάση ήταν υπό τις οδηγίες των Αμερικάνων μία ευκαιρία για τους Σιίτες για εκδίκηση. Και αυτό που λες αν το θέλαν θα τον διώχναν μάλλον δεν ήταν και τόσο εύκολο γιατί αλλιώς θα το κάναν ή θα είχαν κάποια στοιχειώδη ελευθερία λόγου για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο πρόσωπό του. Εδώ οι δικοί μας χωρίς δολοφονίες και εκτελέσεις άντεξαν 7 χρόνια μέχρι να πάρουν τον μπούλο
-
25 χρόνια, αν οι Ιρακινοί δεν τον ήθελαν, θα τον είχαν διώξει, με καλό ή με κακό τρόπο θα το είχαν κάνει. Δυστυχώς, το έκαναν 'οι δυνάμεις της ειρήνης', με τον πιο ξεφτιλισμένο και ύπουλο τρόπο. Με δική τους κυβέρνηση, με δικό τους δικαστήριο, τον έσυραν στην κρεμάλα. Η μπάλα πήρε και τους δικηγόρους του Σαντάμ από ό,τι άκουσα. Η ξεφτίλα της ανθρωπότητας σε όλο της το μεγαλείοΤο αυτό και για τον Φιντέλ. Οι κουβανοί τον θέλουν. Αν ΔΕΝ τον ήθελαν, τόσα χρόνια θα τον είχαν διώξει.
ΥΓ: δεν υποστηρίζω το Σαντάμ. Και κανένα Σαντάμ. Την ελευθερία ενός λαού να έχει τον ηγέτη που του αξίζει υποστηρίζω.
Μη μπερδεύεις την βούρτσα με την ( )ούτσα άλλο Κάστρο και άλλο Σαντάμ!
Όσο περί ελευθερίας λαού να έχει τον ηγέτη που του αξίζει απ'ότι έχει διδάξει η Ιστορία αλλά και η κοινωνιολογία, αυτό δεν επιτυγχάνεται σίγουρα με μία ψήφο ανά τετραετία αλλά με πιο δραστκές λύσεις!
Γιατί οι δραστικές λύσεις θέλουν όραμα έστω κι αν σε πολλές των περιπτώσεων εμφανίζεται εσφαλμένο ενώ το χαρτάκι στο κουτί δε θέλει τίποτα γι'αυτό και είναι πιο βολικό -
Παίδες, ο μόνος λόγος που έβαλα τον Φιντέλ στον ίδιο... κουβα με τον Σαντάμ, ήταν αφενός γιατί τον ανέφερε κάποιος, αφετέρου γιατί ήθελα να δείξω ότι ο κάθε λαός έχει αυτόν που του αξίζει να τον κυβερνάει. Επ ουδενί δεν συγκρίνω σαν προσωπικότητες και σαν έργο τους δύο μεταξύ τους. Το μόνο που λέω είναι ότι οι κουβανοί ήθελαν Φιντέλ => είχαν Φιντέλ και οι ιρακινοί το αυτό με τον Σαντάμ.
Αν πάντως λέει κάτι, έχω γνωστό έναν ιρακινό, μεγάλωσε εκεί, ζει εδώ. Μία κουβέντα είπε μόνο: 'Μια χαρά ήταν με το Σαντάμ'.
-
Αν πάντως λέει κάτι, έχω γνωστό έναν ιρακινό, μεγάλωσε εκεί, ζει εδώ. Μία κουβέντα είπε μόνο: 'Μια χαρά ήταν με το Σαντάμ'.Φυσικά γιατί τώρα σκοτώνονται 50 άνθρωποι κάθε μέρα και είναι επικίνδυνο να βγεις από το σπίτι σου.
Τον κρέμασαν γιατί ο λαός του Ιράκ τον ήθελε πάλι στην εξουσία. Γινόντουσαν συνέχεια διαδηλώσεις υπέρ του Σαντάμ (τις οποίες διέλυε ο στρατός) και τα ΜΜΕ δεν τις ανέφεραν καθόλου.
-
Αν πάντως λέει κάτι, έχω γνωστό έναν ιρακινό, μεγάλωσε εκεί, ζει εδώ. Μία κουβέντα είπε μόνο: 'Μια χαρά ήταν με το Σαντάμ'.Πότε ήρθε στην Ελλάδα; Αν ήρθε επί Σαντάμ γιατί σηκώθηκε και έφυγε αν ήταν μια χαρά τα πράγματα; Αν ήρθε μετά πάω πάσο...
-
109 νεκροί Αμερικάνοι στρατιώτες στο Ιράκ τον Δεκέμβριο.
Δηλαδή 3,5 ανά ημέρα.
Πλέον περισσότεροι από τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου.Σύνολο νεκρών και τραυματιών των αμερικανικών δυνάμεων:
25.000! -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Βασικά ΑΙΣΧΟΣ!
Μεγάλη ξεφτίλα!
Που να απαγάγουν τον Mr IQ να τον 'δικάσουν' και να τον καταδικάσουν σε θάνατο απο το υπερβολικό πήδημα!
δλδ εισαι υπερ της θανατικης ποινης
αλλα μονο σε προσωπα που κρινεις εσυ ενοχα?
Μην το γενικεύεις.....είμαι υπέρ σε αυτό που έγραψα απο πάνω όπως ακριβώς το έγραψα, και στην θανατική ποινή των παιδεραστών!
-
Παίδες, ο μόνος λόγος που έβαλα τον Φιντέλ στον ίδιο... κουβα με τον Σαντάμ, ήταν αφενός γιατί τον ανέφερε κάποιος, αφετέρου γιατί ήθελα να δείξω ότι ο κάθε λαός έχει αυτόν που του αξίζει να τον κυβερνάει. Επ ουδενί δεν συγκρίνω σαν προσωπικότητες και σαν έργο τους δύο μεταξύ τους. Το μόνο που λέω είναι ότι οι κουβανοί ήθελαν Φιντέλ => είχαν Φιντέλ και οι ιρακινοί το αυτό με τον Σαντάμ.Αν πάντως λέει κάτι, έχω γνωστό έναν ιρακινό, μεγάλωσε εκεί, ζει εδώ. Μία κουβέντα είπε μόνο: 'Μια χαρά ήταν με το Σαντάμ'.
δηλαδή σύμφωνα με τον συγκεκριμένο ιρακινό είναι καλύτερα από το να είσαι τυφλός να έχεις ένα μόνο μάτι με ...προχωρημένο καταρράκτη...
Είμαι αχάριστος που θέλω 10/10 και στα 2 μάτια;
Ναι ο Σανταμ ήταν στυγνός δικτάτορας που προξένησε πολλά δεινά στην χώρα του...Απλά η εφαρμογή και εκτέλεση θανατικών ποινών οφείλει να εξαγριώνει οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο σέβεται τον εαυτό του και κατ' επέκταση τους άλλους. Είναι σαφέστατο ότι η βία γεννά την βία ή τουλάχιστον την διαιωνίζει...Στους Αμερικανούς που είναι θύματα της προπαγάνδας τους και της μηδενικής ανοχής στην καθημερινή ζωή τους όλα αυτά φαντάζουν θεία δίκη και ορθή τιμωρία. Κρίμα που η χώρα των ευκαιριών εφαρμόζει την θανατική ποινή σε τόσες πολιτείες και πλέον με την σύμφωνη γνώμη επιφανών πολιτών. Τώρα άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου...κρίμα για τα αθώα και μη θύματα του μακελειού που θα ακολουθήσει την τυφλή εκδίκηση των υποστηρικτών του Σανταμ. Πάλι τα γυναικόπαιδα θα την πληρώσουν σε αυτή την πολύπαθη χώρα και εμείς σε εξευτελιστικούς ελέγχους στις μαζικές μετακινήσεις μας ...για την 'ασφάλεια' μας. Δεν μας έφτασαν ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Πινοσέτ και οι άλλοι για να μάθουμε επιτέλους; Ελπίζω οι ιστορικοί του μέλλοντος να μην συγκαλύψουν την αλήθεια... -
Εγω ειμαι εναντι της θανατικης ποινης, ομως πληροφοριακα οι ΗΠΑ δεν ειχαν να κανουν τιποτε με την δικη και αποφαση της δικης του Σανταμ. Ηταν 100% Ιρακινη υποθεση.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απ'ότι καταλάβατε,η εκτέλεση αυτή είναι η διαβεβαίωση πρός όλους τους λαούς ή ηγέτες του πλανήτη,για να συμμορφωθούνε σύμφωνα με τα παραγγέλματα τού μεγάλου ηγέτη.Τα υπονοούμενα τελείωσαν.
Αν δεν στήσεις κώλο,θα σε πηδήξουμε αφού πρώτα σε σκοτώσουμε
Υ.Γ Καί γιά όσους πιθανά δεν το μάθανε:Δύο δικηγόροι του Σαντάμ που είχαν αναλάβει να τόν υπερασπίσουν στή δίκη,εκτελέστηκαν.Μία παρωδία.Μία εκτέλεση υπο την καθοδήγηση τού 'παγκόσμιου αφέντη'
Οι δικηγοροι εκτελεστηκαν απο Σιιτες αντι-Σανταμ-ιστες. Τελος, η χορηγηση χρηματων για την ασφαλεια των δικηγορων εγινε απο τις ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Δικαιοσύνη θα αποδωθεί ΜΟΝΟ όταν και οι υπόλοιποι εγκληματίες/κατάπτυστοι: Μπους, Μπλερ, Χάουαρντ, Όλμερτ, Βούλφοβιτς, Ράμσφελντ, Τσέινι εκτελεστούν(καθώς και ο Αρχιεγκληματίας Κίσινγκερ που με τις δικτατορίες που επέβαλε ανά τον κόσμο, μόνο με Ναζί μπορεί να παρομοιαστεί).
Δεν μπορεί απλά να θανατώνεται το πιόνι(Σαντάμ) των παραπάνω ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ και οι ίδιοι να διαφεύγουν.Μην ξεχνάμε ότι η εκτέλεση του Σαντάμ έγινε κάτω από ΚΑΤΟΧΗ και με μια κυβέρνηση-μαριονέτα των ΗΠΑ.
Τέλος πάντων, αυτά είχα να πω.
Οταν θα σταματησεις να λειτουργει ο ηλιος, και τοτε μαλλον κατι τετοιο δεν θα γινει. Αρα, keep dreaming.
-
25 χρόνια, αν οι Ιρακινοί δεν τον ήθελαν, θα τον είχαν διώξει, με καλό ή με κακό τρόπο θα το είχαν κάνει. **Δυστυχώς, το έκαναν 'οι δυνάμεις της ειρήνης', με τον πιο ξεφτιλισμένο και ύπουλο τρόπο. Με δική τους κυβέρνηση, με δικό τους δικαστήριο, τον έσυραν στην κρεμάλα. **Η μπάλα πήρε και τους δικηγόρους του Σαντάμ από ό,τι άκουσα. Η ξεφτίλα της ανθρωπότητας σε όλο της το μεγαλείοΤο αυτό και για τον Φιντέλ. Οι κουβανοί τον θέλουν. Αν ΔΕΝ τον ήθελαν, τόσα χρόνια θα τον είχαν διώξει.
Δηλαδη στο 'δικο σου δικαστηριο' θα τον αθοωνες τον Σανταμ?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το ίδιο σκεπτόμουν κι εγώ. Τι έγινε εδώ όμως; Ζήσαμε (έζησαν) 7 χρόνια κακής διακυβέρνησης, τυρρανίας, όπως θες πέστο. Δεν μας άρεσε, τους στείλαμε στα διάλα. Νομίζω ο κάθε λαός το μπορεί αυτό. Αν δεν το μπορεί, άξια κυβερνάται από τυρράνους.
Δε νομίζω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο καταστάσεις:
α) Ο Σαντάμ 'εκπροσωπούσε' τους Σουνίτες (30% αν θυμάμαι καλά των Ιρακινών), άρα είχε από πίσω του ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού. Δε νομίζω ότι στην Ελλάδα υπήρχε αντίστοιχο ποσοστό (θέλω να πιστεύω).
β) **Το καθεστώς του Σαντάμ ήταν 'λίγο' πιο άγριο από των συνταγματαρχών. **Ο Σαντάμ δεν είχε πρόβλημα να μπει και να ισοπεδώσει πόλη με αντιφρονούντες. Δε νομίζω ότι οι 'δικοί' μας δικτάτορες θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο.Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να υπαρχει τοσο αγνοια στην Δημοκρατικη και με δηθεν ελευθερο τυπο Ελλαδα της Ευρωπης.
Ο Σανταμ ειναι υπευθηνος για τουλαχιστον 300,000 θανατους αθωον και καποιοι πιστευουν οτι ειναι 1 εκκατομυριο. Απο το 1979 και μετα αυτο. Οι Συνταγματαρχες δηλαδη καθαρισαν 290,000 αθωους Ελληνες Λοκατζη?
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Παντως πλακα πλακα... ειδικα στη βορεια Ελλαδα υπαρχουν πολλοι ηλικιωμενοι που γουσταραν την χουντα.. δεν εχω ψαξει το γιατι... αλλα η επαρχια τρεφει μια εκτιμιση προς τους συγκεκριμενους τυπους..Όσο για τον Σανταμ... συμφωνω μ αυτα που λετε.. αλλα ειναι γεγονος πως πηγαινε και γυρευωντας... μια με το Ιραν.. μια με το Κουβειτ... απλα δεν ειναι λογικη ο απαγχονισμος...8α πρεπε να τελειωσει στη φυλακη...
Για αυτο ομως γιατι δεν διαμαρτηρεσται για τον Ιρακινο νομο και την Ιρακινη δικαιοσυνη και παλι οπως παντα φτενε τα κολοΑμερικανακια? Γιατι σας βολευει φυσικα και ο φθονος σας δεν εχει τελειωμο. Και οσο φθονητε τοσο ξυλο θα πεφτει, η πλακα ειναι. Και τοσο you talk the talk and we walk the walk. And I love it.
Krus, ban me τωρα.
-
Παίδες, ο μόνος λόγος που έβαλα τον Φιντέλ στον ίδιο... κουβα με τον Σαντάμ, ήταν αφενός γιατί τον ανέφερε κάποιος, αφετέρου γιατί ήθελα να δείξω ότι **ο κάθε λαός έχει αυτόν που του αξίζει να τον κυβερνάει. **Επ ουδενί δεν συγκρίνω σαν προσωπικότητες και σαν έργο τους δύο μεταξύ τους. Το μόνο που λέω είναι ότι οι κουβανοί ήθελαν Φιντέλ => είχαν Φιντέλ και οι ιρακινοί το αυτό με τον Σαντάμ.Αν πάντως λέει κάτι, έχω γνωστό έναν ιρακινό, μεγάλωσε εκεί, ζει εδώ. Μία κουβέντα είπε μόνο: 'Μια χαρά ήταν με το Σαντάμ'.
Stop copy-catting me sir.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν πάντως λέει κάτι, έχω γνωστό έναν ιρακινό, μεγάλωσε εκεί, ζει εδώ. Μία κουβέντα είπε μόνο: 'Μια χαρά ήταν με το Σαντάμ'.
Φυσικά γιατί τώρα σκοτώνονται 50 άνθρωποι κάθε μέρα και είναι επικίνδυνο να βγεις από το σπίτι σου.
**Τον κρέμασαν γιατί ο λαός του Ιράκ τον ήθελε πάλι στην εξουσία. **Γινόντουσαν συνέχεια διαδηλώσεις υπέρ του Σαντάμ (τις οποίες διέλυε ο στρατός) και τα ΜΜΕ δεν τις ανέφεραν καθόλου.
Το βρηκες.
God help us.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
109 νεκροί Αμερικάνοι στρατιώτες στο Ιράκ τον Δεκέμβριο.
Δηλαδή 3,5 ανά ημέρα.
Πλέον περισσότεροι από τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου.Σύνολο νεκρών και τραυματιών των αμερικανικών δυνάμεων:
25.000!Και? Do you have a point sir?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Παίδες, ο μόνος λόγος που έβαλα τον Φιντέλ στον ίδιο... κουβα με τον Σαντάμ, ήταν αφενός γιατί τον ανέφερε κάποιος, αφετέρου γιατί ήθελα να δείξω ότι ο κάθε λαός έχει αυτόν που του αξίζει να τον κυβερνάει. Επ ουδενί δεν συγκρίνω σαν προσωπικότητες και σαν έργο τους δύο μεταξύ τους. Το μόνο που λέω είναι ότι οι κουβανοί ήθελαν Φιντέλ => είχαν Φιντέλ και οι ιρακινοί το αυτό με τον Σαντάμ.
δηλαδή σύμφωνα με τον συγκεκριμένο ιρακινό είναι καλύτερα από το να είσαι τυφλός να έχεις ένα μόνο μάτι με ...προχωρημένο καταρράκτη...
Είμαι αχάριστος που θέλω 10/10 και στα 2 μάτια;
Ναι ο Σανταμ ήταν στυγνός δικτάτορας που προξένησε πολλά δεινά στην χώρα του...Απλά η εφαρμογή και εκτέλεση θανατικών ποινών οφείλει να εξαγριώνει οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο σέβεται τον εαυτό του και κατ' επέκταση τους άλλους. Είναι σαφέστατο ότι η βία γεννά την βία ή τουλάχιστον την διαιωνίζει...**Στους Αμερικανούς που είναι θύματα της προπαγάνδας τους **και της μηδενικής ανοχής στην καθημερινή ζωή τους όλα αυτά φαντάζουν θεία δίκη και ορθή τιμωρία. Κρίμα που η χώρα των ευκαιριών εφαρμόζει την θανατική ποινή σε τόσες πολιτείες και πλέον με την σύμφωνη γνώμη επιφανών πολιτών. Τώρα άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου...κρίμα για τα αθώα και μη θύματα του μακελειού που θα ακολουθήσει την τυφλή εκδίκηση των υποστηρικτών του Σανταμ. Πάλι τα γυναικόπαιδα θα την πληρώσουν σε αυτή την πολύπαθη χώρα και εμείς σε εξευτελιστικούς ελέγχους στις μαζικές μετακινήσεις μας ...για την 'ασφάλεια' μας. Δεν μας έφτασαν ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Πινοσέτ και οι άλλοι για να μάθουμε επιτέλους; Ελπίζω οι ιστορικοί του μέλλοντος να μην συγκαλύψουν την αλήθεια...Ε ναι. Θυματα τα αμερικανακια. Τα Ελληνακια να δεις τι πανεξυπνα πλασματα που ειναι και δεν τους ξεφευγει οδοντογλυφιδα. Εκει να δεις σαινια...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Krus, ban me τωρα.
-
Θα μας επιτρεπόταν επίσης να απορήσουμε γιατί ο σεβασμός στη νομότυπη διαδικασία κατέρρευσε την τελευταία στιγμή, με μια εσπευσμένη εκτέλεση, που δεν μάθαμε ποτέ αν την προσυπέγραψε ο ιρακινός προέδρος Ταλαμπανί. Θα μπορούσαμε, πάλι, ως πιο πονηρεμένοι, να ανακουφιστούμε μαζί με πολλούς στη Ουάσιγκτον, που ο Σαντάμ Χουσεϊν δεν θα ζει πια για να μιλήσει για τη μακρά του προϋπηρεσία στη δούλεψη της CIA, για την πολύπλευρη αμερικανική στήριξη του καθεστώτος του σε παλαιότερους καιρούς, για τα 'στραβά μάτια' στα χημικά του όπλα όταν τα έστρεφε εναντίον των Ιρανών ή για τα εξοπλιστικά του ντιλ με τον ειδικό προεδρικό απεσταλμένο (τότε) Ντόναλντ Ράμσφελντ. Θα μπορούσαμε έως και να τον θρηνήσουμε, μαζί με αρκετούς από τους ιρακινούς Σουνίτες, όσο και αν το τοιούτον δεν θεωρείται διόλου πολιτικώς ορθόν.
http://www.skai.gr/master_story.php?id=35049
ΥΓ:Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.
Εκτέλεση του Σαντάμ... [Διάσπαση]