-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συνεχίζει να με ταλαιπωρεί αυτό το κριτς κριτς στην αναπαραγωγή οποιουδήποτε ήχου. Φταίει σίγουρα η κάρτα ήχου τηςς Αsus (mobo). Σήμερα έβαλα τα Creative που έχω 5.1 .... πολυ σπαστικό!Soundmax πρέπει να είναι η καρτα ήχου. Εχω ξαναεγκαταστήσει τους drivers της καμιά 10αρια φορές!
Μου το εκανε και εμενα σε καθε κινηση του mouse .Νομιζω οτι το ελυσα με νεους οδηγους του chip ηχου ,εχουν περασει και δυο χρονια απο τοτε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συνεχίζει να με ταλαιπωρεί αυτό το κριτς κριτς στην αναπαραγωγή οποιουδήποτε ήχου. Φταίει σίγουρα η κάρτα ήχου τηςς Αsus (mobo). Σήμερα έβαλα τα Creative που έχω 5.1 .... πολυ σπαστικό!Soundmax πρέπει να είναι η καρτα ήχου. Εχω ξαναεγκαταστήσει τους drivers της καμιά 10αρια φορές!
Σάββα 3 πιθανότητες υπάρχουν.
-
Δοκίμασες να mute-άρεις τα Line In/Mic In/CD Player?
-
Πρόβλημα με τον driver - ψάξε και κατέβασε τον τελευταίο απο το site του κατασκευαστή του chipset ήχου, όχι απο το site της Asus
-
Ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή - δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα PC με τα χιλιάδες onboard περιφερειακά δεν ειναι σπάνιο.
Συνήθως η απλή μετακίνηση καλωδίων που κρέμονται μέσα (SATA, IDE, ρεύματος) ή επανατοποθέτηση καρτών πιο μακριά απο το sound chipset βοηθάει.
-
-
Σάββα εγώ θα σου προτείνω κάτι πολύ πιο extreme, που το κάνουμε μόνο ως έσχατη λύση και όταν δεν υπάρχει πλέον ελπίδα για κάτι άλλο...
Να πάρεις τηλέφωνο το Πλαίσιο και να ζητήσεις αντικατάσταση!
-
μπααα ...δεν υπάρχει περίπτωση. Το έχουν κ άλλοι το πρόβλημα αυτό.
Ο driver είναι. -
Τότε να στο φτιάξουν αυτοί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπααα ...δεν υπάρχει περίπτωση. Το έχουν κ άλλοι το πρόβλημα αυτό.
Ο driver είναι.Το ίδιο (απ' ότι κατάλαβα απ' όσα γράφετε) πρόβλημα είχε και η κοπέλα μου, με Asus μητρική πάλι. Το παράξενο είναι ότι εμφανιζόταν κάποτε. Δηλαδή, κάναμε format, διορθωνόταν, μετά από κάποιο καιρό άρχιζε πάλι. Δεν πρόλαβα να διαπιστώσω τι μπορεί να ήταν...
-
Ένα παλιό PC έκανε πολύ θόρυβο στην εγγραφή CD = άχρηστα. Στην αναπαραγωγή ήχου δεν έκανε θόρυβο, μόνο έγραφε το θόρυβο μαζί με τη μουσική. Τυχαία μετά από 2 μήνες ανακάλυψα ότι ήταν η μνήμη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
`Εχω μια απορία σχετικά με αυτό. Λέει ότι υποστηρίζει και IDE + SATA (+μέσω sata cable), δε λέει όμως αν μπορείς να συνδέσεις το κουτί με τον υπολογιστή με usb καλώδιο και όχι με sata στην περίπτωση που του έχεις βάλει αντίστοιχο σκληρό. Αν ισχύει αυτό το χτύπησα κατευθείαν
Το λινκ που έχεις συνδέεται με usb με τον υπολογιστή και δεν δέχεται sata δίσκους. Υπάρχουν κουτιά που παίρνουν δίσκους sata αλλά μπορεί να μη συνδέονται στον υπολογιστή και με sata καλώδιο, μόνο με usb.
Για να τον συνδέεις με sata καλώδιο σημαίνει ότι έχεις ανοίξει μια τρύπα στο κουτί και έχεις βάλει μέσα ένα μακρύ καλώδιο. Αυτό πρέπει να είναι μόνιμο σε όλους τους υπολογιστές που θέλεις να συνδέεις το κουτί με sata.
Στα εξωτερικά κουτιά έχει σημασία να μη χρησιμοποιούν άθλιο chipset (ας είναι αργό να μην είναι κακό - λάθη κλπ) και να μη ζεσταίνεται ο δίσκος.
ωχ λάθος link έδωσα, αυτόεννοούσα
-
Σάββα, παρόμοιο πρόβλημα εγώ το έλυσα με την εγκατάσταση νέων drivers ήχου από το site της Asus.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
και εγω εχω προβλήματα αρκετά με vivodi, αντίθετα με τον οτε, παρόλο που για να 'σε στήσουν' σου βγάζουν το λάδι μετά δεν έχεις κανένα πρόλβημα. Πάντος αν είχε στην γειτονιά μου ΤΕΛΛΑΣ θα έβαζα με κλειστά μάτια TELLAS ZISTOΝαι αλλά κ αυτοί λένε για χαμηλότερη ταχύτητα στην αρχή κ μετά από 2-3 μήνες τα 4Mbps
-
Tellas Zisto
Άκουσα κάτι περί προπαραγγελίας και μη χρέωσης των τελών ενεργοποίησης. Στο tellas.gr ωστόσο δεν αναφέρεται ούτε σαν προσφορά ούτε χρέωση τελών. Ξέρουμε τίποτα παραπάνω; -
http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=384&lang=2
Βουαλά μεσιέ φανκί!
-
Thanks you man!
ήθελα να ξερα πού κρυβόταν το link περί τιμοκαταλόγου!!!
Πάω να βυθιστώ στις συγκριτικές δοκιμές...
-
Eίχε κάνει κατάδυση και αυτό μάλλον, για να μην το βρεις, αλλά το ξετρυπώσαμε. Βυθίσου λοιπόν, και καλούς τορπιλισμούς! Αμα χτυπήσεις κανένα λαβράκι, πες και σε εμάς τους άμοιρους...
-
Γιατί λέγεται Bluetooth;
Ο βασιλιάς των Βίκινγκς Harald Bluetooth ένωσε τη Νορβηγία με τη Δανία. Ήταν πασίγνωστος για το χάρισμά του να επικοινωνεί και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά με το διάλογο – που να φανταζόταν ότι, αιώνες αργότερα, μια πανίσχυρη τεχνολογία θα έπαιρνε το όνομά του!Από εδώ.
-
Σωστόοοος! Και πάντα αναρωτιόμουνα πως βγάλανε αυτό το όνομα!!!
-
Κι εγώ πως είχα την εντύπωση πως ήταν κάποιος που είχε... 'δόντι' στη Ρηγγίλης;
-
Τι ποιότητα ήχου στις κλήσεις έχουν αραγε όλες αυτές οι double play προσφορές
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί λέγεται Bluetooth;
Ο βασιλιάς των Βίκινγκς Harald Bluetooth ένωσε τη Νορβηγία με τη Δανία. Ήταν πασίγνωστος για το χάρισμά του να επικοινωνεί και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά με το διάλογο – που να φανταζόταν ότι, αιώνες αργότερα, μια πανίσχυρη τεχνολογία θα έπαιρνε το όνομά του!Από εδώ.
Ο τύπος είχε οργανώσει και την πρώτη μαζική μετάφραση θρησκευτικών κειμένων στις διαλέκτους και γλώσσες των Σκανδιναβών νομίζω. Από εκεί έμεινε στην ιστορία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Tellas Zisto
Άκουσα κάτι περί προπαραγγελίας και μη χρέωσης των τελών ενεργοποίησης. Στο tellas.gr ωστόσο δεν αναφέρεται ούτε σαν προσφορά ούτε χρέωση τελών. Ξέρουμε τίποτα παραπάνω;Μια ψυχή (Την οποία θα του τη βγάλουν αυτοί που έμπλεξε) που έχει κάνει αίτηση γραμμής στην tellas εδώ κει ένα μήνα περίπου τι έγινε, μήπως ξέρει κανείς;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]