-
Best Motoring - 2007-01 [ALL NEW GT-R][402m Battle.997T.M6.Z06.NSX-R.F512.Gallardo]
Κι
Hot Version - Vol.84 [Touge Grand Prix 2006]
Ενδιαφέροντα τουλάχιστον όπως πάντα. -
-
-
Ψάχνοντας Video στο youtube πέτυχα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=awF394oAAac είναι παλιό αλλά μου έκανε εντύπωση, όντως έχει σκοτωθεί κάποιος και αντικαταστάθηκε ; Μια mini έρευνα στο internet μου εμφάνισε δυο άρθρα αλλά όχι και τόσο σοβαρά.
-
Ο χρήστης ANDREAS_ έγραψε:
Μια mini έρευνα στο internet μου εμφάνισε δυο άρθρα αλλά όχι και τόσο σοβαρά.Έεεετσι..... για να μπαίνεις σιγά σιγά στο πνεύμα της εκπομπής...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έεεετσι..... για να μπαίνεις σιγά σιγά στο πνεύμα της εκπομπής...Γρήγορο σκυλί ψόφο δεν έχει
Απλά μου έκανε εντύπωση που το video ήταν γνήσιο top gear και δεν μπορούσα να βρω τι συνεχεία ή κάποιο άλλο video όπου να δείχνει την “ανάσταση”.
-
Απλά μου έκανε εντύπωση που το video ήταν γνήσιο top gear και δεν μπορούσα να βρω τι συνεχεία ή κάποιο άλλο video όπου να δείχνει την “ανάσταση”.Χμ, ναι, πράγματι. Το συγκεκριμένο snippet στο ΕσύΣωλήνας.κομ, το κόβουν ακριβώς πάνω στο καλύτερο.
Μετά από όλο αυτό το συγκινητικό αφιέρωμα (θα κλάψω καλιέ!!!), τα ξεχνάνε όλα, λένε - στο εντελώς αναίσθητό του - 'εντάξει, ας φέρουμε έναν καινούριο Stig τώρα', και κάνει την εντυπωσιακή είσοδό του μέσα σε καπνούς και μουσικές ο άσπρος Stig!
(Τουλάχιστον κάπως έτσι το θυμάμαι!)
-
Άρα κανείς δεν πέθανε και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα (και ο Stig με νέα στολή)
-
Kαι πάλι λάθος είσαι, και μου φαίνεται πως θα μείνεις μετεξεταστέος να βλέπεις ολημερίς και ολονυχτίς Top Gear μέχρι να μπεις για τα καλά στο πνεύμα της εκπομπής!
Δεν άλλαξε λοιπόν απλά ο Mανωλιός και έβαλε απλά τα ρούχα του αλλιώς, όπως λέει και η παλιά γνωστή παροιμία, αλλά άλλαξαν KAI ο Mανωλιός (βλ. Stig) KAI τα ρούχα του...
Y.Γ.
Παράτα το youtube για αναζήτηση εκπομπών ή κλιπ και ανάτρεξε στο http://www.finalgear.com για να βρεις την υγειά σου και να λύσεις κάθε newbie απορία που έχεις περί των συγκεκριμένων εκπομπών και των συντελεστών τους....
-
Yes master
(Η τιμορία δεν με χαλάει πάντως) -
Άντε κι αν είσαι καλό παιδί θα σου κάνω ότι κάναμε και με τον Opterio την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε με το κτήνος μου στα Mέγαρα...
Nα δούμε τί θα σε χαλάσει περισσότερο τότε...
-
Η γυναίκα μου το Σάββατο άκουγε (παραλληλα σιδέρωνε ως όφειλε ) για πρωτη φορά Top Gear, απο τον Σκάι.
Το επεισόδιο με την αγορα των porsche με 1.000€-2.300€, της φάνηκε ιδιαίτερα πνευματώδες και αστείο,παρόλλο που σχεδόν μισεί οτιδήποτε έχει να κανει με αυτοκινητο -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Άντε κι αν είσαι καλό παιδί θα σου κάνω ότι κάναμε και με τον Opterio την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε με το κτήνος μου στα Mέγαρα...Nα δούμε τί θα σε χαλάσει περισσότερο τότε...
nice avatar....
-
Παρεπιπτόντως, 30 και σήμερα για το νέο επεισόδιο του Top Gear!
-
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Παρεπιπτόντως, 30 και σήμερα για το νέο επεισόδιο του Top Gear!ισχύει αυτό?
-
Ναι, συμφωνώ: τρεις μπανάνες.
-
Κυκλοφορησε στα τορρενταδικα 20-second trailer της νεας σεζον Top Gear. Αξιζει τον κοπο, εχει πολυ γελιο!
-
δώσε κανά λινκ εάν είναι διαφορετικό απο αυτό στη πρώτη σελίδα του finalgear.com
-
Α εχεις δικιο, το εχουν και στο finalgear.com. Το ιδιο ειναι.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion