-
http://www.transformersmovie.com/main.html
Τα θυμάστε;;;
Η ταινία θα βγει στις 7/4/07!! -
Τα θυμάστε;;;
Τα θυμάστε;;;
και ειναι κλωτσοπατινάδα by Michael Bay με Spielberg παραγωγό, θα μαμάει ασχημα.
(δείτε και αυτότο σχετικο τοπικ)
-
εχει ωραιο διαφημιστικο...το παιδικο βεβαια ηταν απαιχτο!
-
Ήμουν φανατικός. Είχα δει όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν και είχα συμπληρώσει και όλο το album της Panini!!
Σταμάτησα εντελώς να ασχολούμαι από το generation II κι έπειτα
Την ταινία πάντως, θα τη δω!
-
το αλμπουμ ε? τι ωραιο που ηταν!!!
εχει πολυ ωραια γραφικα η ταινια αποτι ειδα στο νεο διαφημιστικο...
-
Respect στην ταινία! Εγώ θα πάω σίγουρα πάντως!!!!
-
Εχουνε ψιλοξεφύγει τα ειδικά εφέ ή είναι η ιδέα μου;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχουνε ψιλοξεφύγει τα ειδικά εφέ ή είναι η ιδέα μου;Τα εφε είναι της Digital Domain και πρέπει να είναι κορυφαία.
-
εχουν κανει τρελη δουλεια αν και απο τις πρωτες εικονες δεν αναγνωρισα τις γνωστες φατσες...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εχουνε ψιλοξεφύγει τα ειδικά εφέ ή είναι η ιδέα μου;
Τα εφε είναι της Digital Domain και πρέπει να είναι κορυφαία.
+1
H ταινία θα ειναι pure popcorn, ψήνομαι τρελά!
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Λιγο optimus ειδα εγω...
Πως τον λεγανε τον κακο(οι ντισεπτικονς ηταν?) που ανοιγε το στηθος του και εβγαινε μια κασσετα βιντεο που γινονταν κατασκοπευτικο πουλι?
Ειχε κ απαισια φωνη που με ξετρελαινε!optimus που ειδες?
προσπαθω να θυμηθω το ονομα του...και μια τιγρης δεν εβγαινε?
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Η ταινία θα βγει στις 7/4/07!!Μάλλον 4/7/07 ! Απο εφέ πάντως, μαλλον δεν παίζεται..!!!! Ελπίζω να έχει και λίγο ενδιαφέρον σενάριο....
Ρε σεις, ποσο χρονών είστε??? Εγω είμαι 31 και δεν τα πρόλαβα....
-
καγκουριά.... χαλια ηταν τα Trans, ποτε δεν μου αρεσαν και επιφυλλασομε και για την ταινια.
-
οτι ναναι....
απορω πως παει και τις βλεπει ο κοσμος αυτες τις μαλακιες (αποψη μου)
'Καποιοι θα ερθουν να μας προστατεψουν, οι περισσοτεροι θα ερθουν να μας καταστρεψουν'και μαλιστα θα ερθουν και απο τον αρη
βασικα μπορει και να βλεπεταιτο αλλο με τους 300 του λεωνιδα μεγαλο γελιο (ή κλαμα).
καταλαβαινω πως ο κοσμος παει σινεμα για δει μια μαλακιουλα και να περασει την ωρα του. αλλα τα ορια της βλακειας εχουν ξεπεραστει προ πολλου.
-
BladeRunner82 καταλαβαινω τι εννοεις και το σκεφτηκα αυτο πριν γραψω.
ομως αμα η ταινια ειναι βλακεια θα ειναι ευχαριστημενος ο αλλος που εγινε το παιδικο του παιχνιδι ταινια?
ας εφτιαχναν ενα καρτουν για το σινεμα , σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερο και θα ειχε και τους ιδιους ηρωες και θα ειχαν και τους ιδιους ρολους.αυτο δε θα ειναι tramsformers θα ειναι μια ταινια του σπιλμπεργκ με ρομποτ που ερχονται να μας φανε και επ ευκαιριας την ονομασαν tramsformers.λεω μπορει να ειναι και καλη αλλα μαλλον οχι
-
Ρε φίλε,όλες τις κινηματογραφικές παραγωγές μπορείς να τίς χαρακτηρίσεις ώς ανούσιες μαλακίες,έτσι δεν είναι;Απο Μπόλυγουντ μεχρι Αγγελόπουλο.
Το θέμα είναι ότι θα πάς να παρακολουθήσεις ένα υπερθέαμα,να γουστάρεις εφέ (όπως θα πάς να γουστάρεις 'υπόθεση' σε κάποια άλλη) και να περάσεις δυο ευχάριστες ωρίτσεςκαι μαλιστα θα ερθουν και απο τον αρη
εσύ δίνεις την εντύπωση ότι την βλέπεις την ταινία σαν μία προφητεία
Τί θα πεί 'θα έρθουν απ'τον Αρη';Μήπως με το ίδιο σκεπτικό δεν 'σκοτώσανε τόν πρόεδρο της Αμερικής' ή 'πολεμήσανε οι γήινοι τους Κλίνγκονς' ή 'ο Βουκεφάλας έκανε σούζα μπροστα στόν ελέφαντα';
-
εκει που εχει το τρεηλερ εχει και ενα αλλο βιντεακι teaser..... για αυτο λεω για τον αρη.
βασικα δε διαφωνουμε. και γω λεω στο 1ο ποστ οτι ο κοσμος βλεπει ταινιες για να περασει την ωρα του , να δει εφε , δραση σασπενς κλπ ,απλα εγω προσωπικα το βαριεμαι το πολυ το παραμυθι ειδικα αμα ειναι μονο εφε. ειπα και στην αρχη οτι αυτη ειναι η αποψη μου και δεν μπορω να παραβλεψω οτι ο κοσμος πηγαινει και γεμιζει τους κινηματογραφους.
-
Μή νομίζεις,και εγώ δεν γουστάρω σινεμά.Απλά έκανα το δηκηγόρο του διαβόλου,γιατί δεν μπορείς να λές ότι 'ο κόσμος βλέπει τέτοιες μαλακίες'
Είναι γούστο του καθενός και σε κανέναν μας δεν πέφτει λόγος
Transformers!!