-
Και παϊδακια και παϊδακια
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
οκ... παίρνω από τώρα τηλέφωνα να μας περιμένει άφθονη σπιτική καρυδόπιτα και φυσικά πολύ ρακόμελο για τα βράδια μας!!!!ακόμα δεν το έχεις κανονίσει...... ΑΑΑΑΑΑΑ γρήγορα plssss
thanx Panos
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Και παϊδακια και παϊδακιαβρε βαγγέλη μου τα παϊδάκια είναι στον στάνταρ εξοπλισμό
όσο για τις υπόλοιπες λιχουδιές να τις φυλάτε καλά μιας και κυκλοφορούν πολλά τριχωτά μικρά πραγματάκια που κάνουν σκουικ σκουικ και λέγονται ... σκιουράκια....χεχε
-
Τελικά όντως τέτοιο τοπικ σίγουρα θα είχε ξαναγραφτεί... Άρα τελικά παιδιά οι καλύτερες είναι μάλλον στην Πελλοπόνησο. Όντως οι διαδρομές ειδικά γύρω από Αρκαδία, αν και εκεί ίδρωσα για να ακολουθήσω απλά γρήγορο τοπικό με Datsun 20ετίας!!! Πάντως αξίζει να πάτε εκεί έστω και όχι για μόνο για οδήγηση καθώς το τοπίο είναι εκπληκτικό!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τελικά όντως τέτοιο τοπικ σίγουρα θα είχε ξαναγραφτεί... Άρα τελικά παιδιά οι καλύτερες είναι μάλλον στην Πελλοπόνησο. Όντως οι διαδρομές ειδικά γύρω από Αρκαδία, αν και εκεί ίδρωσα για να ακολουθήσω απλά γρήγορο τοπικό με Datsun 20ετίας!!! Πάντως αξίζει να πάτε εκεί έστω και όχι για μόνο για οδήγηση καθώς το τοπίο είναι εκπληκτικό!!Φίλε travelman, η ορεινή Αρκαδία όντως φυσσάει. Έχω και καταγωγή από εκεί (Λυκόχια) και οι διαδρομές μεταξύ Καρύταινας-Στεμνίτσας ανάμεσα στα έλατα (όπου έχουν μείνει μετά τις πυρκαϊές) είναι εκπληκτικές.
Τρελλαίνομαι να οδηγώ σε μυρωδιές από έλατο, είναι σαν ψυχοτροπικό αναβολικό! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Χανιά-Θέρισο.Δυσκολία: 6/10
Άσφαλτος: 7/10
Φυσική ομορφιά: 8/10Η αγαπημένη μου διαδρομή στην Κρήτη! Μέσα στο φαράγγι από την μία τα βράχια και από την άλλη το ποταμάκι. Πολύ στενά, με στροφές όλων των ειδών αλλά θέλει προσοχή στις πέτρες και στις κατσίκες. Στο τέλος έχει και πολύ καλές ταβέρνες!!
Από Αθήνα φυσικά ο Άγιος Μερκούριος, δεύτερη βάζω την Πάρνηθα αλλά σε κατάβαση γιατί στην ανάβαση θέλει άλογα...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Χανιά-Θέρισο.
Δυσκολία: 6/10
Άσφαλτος: 7/10
Φυσική ομορφιά: 8/10Η αγαπημένη μου διαδρομή στην Κρήτη! Μέσα στο φαράγγι από την μία τα βράχια και από την άλλη το ποταμάκι. Πολύ στενά, με στροφές όλων των ειδών αλλά θέλει προσοχή στις πέτρες και στις κατσίκες. Στο τέλος έχει και πολύ καλές ταβέρνες!!
-
Υπέροχο πρωινό το σημερινό!
Ο Chrmes είχε την ιδέα να με 'ξεναγήσει' σε μερικές ενδιαφέρουσες διαδρομές κοντά στην Αθήνα σήμερα το πρωί...
Αγουροξυπνημένοι αλλά ορεξάτοι συναντηθήκαμε και ξεκινήσαμε...Το 106 GTI του Χρήστου μπροστά σε ρόλο πλοηγού και βηματοδότη και από πίσω η προπελίτσα μου να ακολουθεί!
Φτάνουμε στη Χασιά,ο Χρήστος συνεχίζει και ξαφνικά ο ρυθμός αυξάνεται κατακόρυφα! Βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ ωραία και κλειστή στροφοδιαδρομή και το περιβάλλον γύρω μας είναι υπέροχο...Μα υπάρχουν τέτοια μέρη κοντά μας,αναρωτιέμαι,ενώ ακολουθώ το χορευτικό ρυθμό του Χρήστου...
Τα αυτοκίνητα γεμίζουν μέχρι τους κόφτες τους...μύτη-τακούνι,δευτέρα, σανίδωμα,έξοδος με πολύ ελαφρύ ανάποδο και γρήγορα φρένα για μια κλειστή στενή δεξιά χωρίς ορατότητα,ξανά γκάζια φρένα,τιμονιές κατεβάσματα,ανεβάσματα ήχοι,φως,Φύση...Το 106 μπροστά μου,στα χέρια του Χρήστου δείχνει να το χαίρεται το στεναδούρι,σίγουρο πάτημα,μηδέν κλίσεις και υπέροχος ήχος
...το αστείο είναι ότι αρέσει και στην Προπελίτσα,η οποία παρ'όλο το βάρος της βολεύτηκε και ανέβαζε αδιαμαρτύρητα,3 φορές χτύπησα κόφτη,χωρίς να το καταλάβω !Σε ένα σημείο μόνο αρνήθηκε να στρίψει..σε κατηφορική δεξιά φουρκέτα με υγρασία προτίμησε να φύγει ευθεία,τη στραμπούληξα κάπως άγαρμπα και μου γύρισε τον πωπό της απότομα,έτσι για να μάθω να προσέχω,διορθώνω με καλό ανάποδο και συνεχίσαμε μέχρι τα Σκούρτα!Σκούρτα -Κλειδί το επόμενο σκέλος,αλλά η υγρασία είναι πολλή σε αυτή τη διαδρομή και ο ρυθμός περιορίζεται,γιατί τα ανάποδα σε bmw και 106 έρχονταν ακουσίως και πανεύκολα..
Συνεχίζουμε με προοορισμό τα Οινόφυτα και από εκεί έξοδο για Εθνική και επιστροφή,αλλά ο οδηγός μάς κρατά μια ακόμη έκπληξη....στρίβει για Άγιο Μερκούριο!
Η διαδρομή είναι απλώς απίστευτη...
Εδώ σε κάποια σημεία ο ρυθμός ήταν πραγματικά γρήγορος και το καταευχαριστήθηκα!Συνοπτικά,σε λιγότερο από 2 ώρες πήγαινε-έλα είχαμε μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία με μηδέν κίνηση,λόγω ώρας και τοπίου,και δεν βλέπω την ώρα να επαναλάβουμε με μπλοκέ αυτή τη φορά..είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και ταχύτερα!
Υ.Γ. Πρόεδρε...με 15άρια θα τη στήσω!!
-
Σε παρέσυρε αυτός ο κοντράκιας!
ΥΓ..Με 16άρια θα την στήσεις!
-
Επίσης ωραία διαδρομή, παραλαγή του Πεντέλη-Νέα Μάκρη, η Πεντέλη-Διόνυσος και τούμπαλιν. Ειδικά στον Διόνυσο έχουν στρώσει και νέα άσφαλτο πρόσφατα. Όπως κατεβαίνεις την Πεντέλη πηγαίνοντας για Ν. Μάκρη, αφού αφήσουμε πίσω τις φουρκέτες, εκεί που συνεχίζουμε 'ευθεία' για Ν. Μάκρη κόβουμε αριστερά. Προσοχή μονάχα στις εξόδους των φορτηγών. Καλή απόλαυση...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Υπέροχο πρωινό το σημερινό!Ο Chrmes είχε την ιδέα να με 'ξεναγήσει' σε μερικές ενδιαφέρουσες διαδρομές κοντά στην Αθήνα σήμερα το πρωί...
Αγουροξυπνημένοι αλλά ορεξάτοι συναντηθήκαμε και ξεκινήσαμε...Το 106 GTI του Χρήστου μπροστά σε ρόλο πλοηγού και βηματοδότη και από πίσω η προπελίτσα μου να ακολουθεί!
Φτάνουμε στη Χασιά,ο Χρήστος συνεχίζει και ξαφνικά ο ρυθμός αυξάνεται κατακόρυφα! Βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ ωραία και κλειστή στροφοδιαδρομή και το περιβάλλον γύρω μας είναι υπέροχο...Μα υπάρχουν τέτοια μέρη κοντά μας,αναρωτιέμαι,ενώ ακολουθώ το χορευτικό ρυθμό του Χρήστου...
Τα αυτοκίνητα γεμίζουν μέχρι τους κόφτες τους...μύτη-τακούνι,δευτέρα, σανίδωμα,έξοδος με πολύ ελαφρύ ανάποδο και γρήγορα φρένα για μια κλειστή στενή δεξιά χωρίς ορατότητα,ξανά γκάζια φρένα,τιμονιές κατεβάσματα,ανεβάσματα ήχοι,φως,Φύση...Το 106 μπροστά μου,στα χέρια του Χρήστου δείχνει να το χαίρεται το στεναδούρι,σίγουρο πάτημα,μηδέν κλίσεις και υπέροχος ήχος
...το αστείο είναι ότι αρέσει και στην Προπελίτσα,η οποία παρ'όλο το βάρος της βολεύτηκε και ανέβαζε αδιαμαρτύρητα,3 φορές χτύπησα κόφτη,χωρίς να το καταλάβω !Σε ένα σημείο μόνο αρνήθηκε να στρίψει..σε κατηφορική δεξιά φουρκέτα με υγρασία προτίμησε να φύγει ευθεία,τη στραμπούληξα κάπως άγαρμπα και μου γύρισε τον πωπό της απότομα,έτσι για να μάθω να προσέχω,διορθώνω με καλό ανάποδο και συνεχίσαμε μέχρι τα Σκούρτα!Σκούρτα -Κλειδί το επόμενο σκέλος,αλλά η υγρασία είναι πολλή σε αυτή τη διαδρομή και ο ρυθμός περιορίζεται,γιατί τα ανάποδα σε bmw και 106 έρχονταν ακουσίως και πανεύκολα..
Συνεχίζουμε με προοορισμό τα Οινόφυτα και από εκεί έξοδο για Εθνική και επιστροφή,αλλά ο οδηγός μάς κρατά μια ακόμη έκπληξη....στρίβει για Άγιο Μερκούριο!
Η διαδρομή είναι απλώς απίστευτη...
Εδώ σε κάποια σημεία ο ρυθμός ήταν πραγματικά γρήγορος και το καταευχαριστήθηκα!Συνοπτικά,σε λιγότερο από 2 ώρες πήγαινε-έλα είχαμε μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία με μηδέν κίνηση,λόγω ώρας και τοπίου,και δεν βλέπω την ώρα να επαναλάβουμε με μπλοκέ αυτή τη φορά..είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και ταχύτερα!
Υ.Γ. Πρόεδρε...με 15άρια θα τη στήσω!!
Ειδες τι σου κανει μια Μανη; Τα παιδια,αντρες.
-
Γιατρέ θα ξυπμήσεις νωρίς τα Χριστοούγεννα?
Πατέρα κι εγώ και ο γιατρούλης έχουμε ιστορία στους δρόμους της Μάνης
Πρόεδρε αν σε παίρνει (ηλικιακά )να έρθεις κι εσύ την άλλη φορά -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Γιατρέ θα ξυπμήσεις νωρίς τα Χριστοούγεννα?
Πατέρα κι εγώ και ο γιατρούλης έχουμε ιστορία στους δρόμους της Μάνης
Πρόεδρε αν σε παίρνει (ηλικιακά )να έρθεις κι εσύ την άλλη φοράΝαι θα ξυπνήσω!
Θα με κεράσεις βολτίτσα?
-
Ρε, πηγαίντε καμιά εκκλησία πρώτα και μετά πάτε και βόλτα!
-
τρελλός είσαι ρε δάσκαλε; το κόλπο είναι να είμαστε εκεί πριν τελειώσει η εκκλησία και βγούν με τα ναβαρα στους δρόμους οι ντόπιοι
-
Ποίος του δίνει σύνδεση αυτουνού και μπαίνει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποίος του δίνει σύνδεση αυτουνού και μπαίνει;Η Vivodi
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Επίσης ωραία διαδρομή, παραλαγή του Πεντέλη-Νέα Μάκρη, η Πεντέλη-Διόνυσος και τούμπαλιν. Ειδικά στον Διόνυσο έχουν στρώσει και νέα άσφαλτο πρόσφατα.......η οποια ομως εχει αρχισει να γλυστραει παλι.
-
Στην Ελλάδα είμαστε, τί περίμενες;;; Και πολύ κράτησε να λες... Κατάντια κι αυτή...
-
Υμηττός και ξερό ψωμί. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν αναφέρει αλλά η διαδρομή από Παπάγου προς Κατεχάκη (μέσω Μ. Καισαριανής) ή το αντίθετο, είναι απίστευτη. Όταν έχει κίνηση στην Κατεχάκη κι έχω νεύρα, γυρίζω από κει στο σπίτι (και δεν είναι και μεγάλη η διαφορά σε ώρα). Επίσης και για βραδυνή βόλτα είναι απίστευτα, και έχει ωραία θέα στην Αθήνα σε μερικά σημεία...
Τέλειες Διαδρομές κοντά μας