-
Ένα λευκό Μ και ένα μπλε Μ, χωρίς username.
Και έτσι, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι (που μας έχουν κατακλύσει ), εδώ θα διαβάσετε πως δημιουργήθηκε το λογότυπο.
Ιστορικές στιγμές κυρίες και κύριοι ...Οι παλιότεροι θα θυμηθείτε τον πρώτο μας moderator καθώς και φορουμάδες ιδρυτικά μέλη, από τους οποίους έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα.
-
Ωραία μέσα και εγώ
Θέλω
1 μπλε και 1 μαύρο λογότυπο μπροστά ,όνομα πίσω
και τα 2 XXL(αλλίως XL)
ευχαριστώ
Υ.Γ ώραια θα ήταν να τα ειχαμε στο ακροπολις . Θα γεμίζαμε τα βουνά με το λογότυπο του forum..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κώστα,τι ονομα θα έχει τής κόρης σού;
cmarin-άκι;;;μάλλον σκέτο marin-ακι, αφού είναι ακόμη αβάφτιστη!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ιδεα: γιατι στα μπλουζακια τυπου 'id μπροστα', δεν βαζουμε και ενα field password ?
Κάποιος να του κάνει την πλάκα και να το γράψει με αστεράκια παρακαλώ!!!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
ιδεα: γιατι στα μπλουζακια τυπου 'id μπροστα', δεν βαζουμε και ενα field password ?
Κάποιος να του κάνει την πλάκα και να το γράψει με αστεράκια παρακαλώ!!!
Ηλία,το δικό σου να είναι με .....λαιμόκοψη?!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηλία,το δικό σου να είναι με .....λαιμόκοψη?!!!!
Δεν είσαι καλά!!! Ζιβάγκο φυσικά!
Θα κάνει και ζέστες θες να ανοίξει η λαιμοραφή;;
-
Ένα μάυρο και ένα άσπρο και τα δύο XL.
Λογότυπο takinen με μικρά όχι κεφαλαία. -
Ένα άσπρο και ένα μαύρο XL με το ID μπροστά.
-
Ένα άσπρο και ένα μάυρομε το ID μπροστά και ένα μπλέ με το ID πίσω. Εννοείτε XL και τα τρία. (και kai xxl δεν θα με χάλαγε, μην ακούσω κουβέντα ..... απλά μου αρέσει να τα φοράω 'ριχτά' τα ρούχα μου)
(Με τα σεμενεδάκια τι έγινε βρε παιδιά, τα υποσχέθηκα στη μάνα μου)
-
Έχουμε και λέμε και για μένα :
1 άσπρο με το ID μικρό κάτω απο το logo μπροστά &
1 μπλε με το ID πίσω για τους αγώνες μας ........και τα 2 mediumΕίχα σκοπό στην επόμενη συνάντηση να εμφανιστώ με πλακάτ ή πανό να ζητάω μπλουζάκια αλλά η αντίδραση ήταν τόσο άμεση από πλευράς ηγεσίας που το ....ξέχασα κιόλας
-
Λοιπόν,ένα μαύρο με ID μπροστά μέγεθος L(εφαρμοστό ) και ένα λευκό με το ID πίσω και μέγεθος ΧL (το εφαρμοστό της κορμάρας χι,χι,χι....)
-
Καλησπέρα: Ενα μαύρο, ένα λευκό και ένα μπλε. ID πίσω, αν γίνεται σε XXL (αλλιώς XL).
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε
Ενα Ασπρο Μ, ID πίσω και ένα Μπλε L, ID πίσω.
Και κανένα καπελάκι αν περισεύει καλά θα ήταν
-
ΓΚΑΡΣΟΟΟΟΟΝ ΔΥΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 1 ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΟ ID ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ 1 ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ID ΣΤΑ ΠΙΣΩ. LARGE. KAI NA ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
-
Δυο λευκα με το ID μπροστα σε μεγεθος XL
-
Poli XL pedi mou,poli XL epese. Apo tote pou piasame partides me tavernes poli XL.Mono ena thiliko einai sto small.i kori tou Marinaki.
-
Αν δουλέψουμε με αντικαταβολή (δεν πιστεύω να μου τα φέρεται στην Κρήτη;), ένα μπλε και ένα μαύρο με id και λογότυπο μπροστά.
Σε XL παρακαλώ και να λείπουν τα σχόλια.
Στην παραπομπή διάβασα κάτι για αυτοκόλλητα εσωτερικά, υπάρχει τίποτα περίσσευμα; -
1 λευκό XL χωρίς id
και 1 λευκό XL με το id μπροστά (plz με πεζά γράμματα το 'io9')(στους αγώνες φοράμε το τζακετ και δε θα φαίνεται το t-shirt πίσω)
Επισης παραλαβή γίνεται μόνο με συνοδεία φαγητού! -
Γειά σας παίδες.
Ενα μαύρο, ένα λευκό και ένα μπλε. ID πίσω, αν γίνεται σε XXL (αλλιώς XL). -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Ένα λευκό Μ και ένα μπλε Μ, χωρίς username.Και έτσι, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι (που μας έχουν κατακλύσει ), εδώ θα διαβάσετε πως δημιουργήθηκε το λογότυπο.
Ιστορικές στιγμές κυρίες και κύριοι ...Οι παλιότεροι θα θυμηθείτε τον πρώτο μας moderator καθώς και φορουμάδες ιδρυτικά μέλη, από τους οποίους έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα.
Κι από μένα καιρό έχετε να ακούσετε, και υπολογίζω σύντομα το 50% των μελών να μην έχει δει ούτε μία δημοσίευσή μου... Τι να κάνουμε, μας γκαστρώσανε, και δεν παίρνει έκτρωση... Σε 9 μήνες (+σήμερα) τελειώνω!!!! 25/2 τέλος, 26/2 ολοήμερο γλέντι!!!
Ετοιμάστε μου και το μπλουζάκι μου, άσπρο με άνα φαρδύ πλατύ GeorgeTabs στην πλάτη. Για Large με βλέπω, αφού το ΚΨΜ έχει τα παγωτά μισοτιμής!!!
Μόνο που το θέλω πριν το πέρας του 9μηνου, ΟΚ??
Μπλουζάκια!