-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
καποιος θα πρεπει να τους την πει αφου αδυνατει το υπ.συγκοινωνιων κ ανανεωνει διπλωματα επαγγελματικα.Ναι.... Αλλα μ αυτο το τροπο θα γινεις 'μαρτυρας' σ αυτον τον αγωνα!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ας αρχίσουν από το βασικό οι σχολές οδηγών, από το να μαθαίνουν δηλαδή τους νέους οδηγούς να οδηγούν κι όχι το 'θα το πάρουμε με λίγη βοήθεια' και μετά ας αρχίσουν και τα ειδικά μαθήματα.
Το εχουν κανει τηλεπαιχνιδι!
Λεει ο εξεταστης, 'θα παρκαρετε εδω δεξια ή θα παρετε τη βοηθεια του εξεταστη?'
Παντως, αν γινουν 'καλυτερες' εξετασεις, το μονο που θα γινει ειναι να αυξηθει η ταριφα...
Αυτό είναι όντως σωστό.
-
-
Έχετε δει βυτιοφόρο με ρυμούλκα βυτίου (με jet-a) να κάνει σφήνες; Εγώ το είδα σήμερα...
Α, και έρχεται στο αεροδρόμιο, που έχω σταματήσει να ξεφορτώσω βαλίτσα και την μαμά που φεύγει, αστυνομικός και μου λέει ότι επιτρέπεται μόνο 3 λεπτά στάση (εγώ ήμουν 0,5 λεπτά). Του δείχνω όμως ότι έχει αφήσει το μπάτσικο σε θέση αναπήρων, αλλά έκανε την πάπια ο @ρχίδας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχετε δει βυτιοφόρο με ρυμούλκα βυτίου (με jet-a) να κάνει σφήνες; Εγώ το είδα σήμερα...Α, και έρχεται στο αεροδρόμιο, που έχω σταματήσει να ξεφορτώσω βαλίτσα και την μαμά που φεύγει, αστυνομικός και μου λέει ότι επιτρέπεται μόνο 3 λεπτά στάση (εγώ ήμουν 0,5 λεπτά). Του δείχνω όμως ότι έχει αφήσει το μπάτσικο σε θέση αναπήρων, αλλά έκανε την πάπια ο @ρχίδας.
Respect...
'Ηταν καλή φάση.Πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση σου... -
Mεγαλος μ@λ@κ@ς, ο τρομπας που περασε με καρακοκκινο, ενω εστριβα αριστερα (προς τα πανω του δλδ) και ουτε που διανοηθηκε να πατησει φρενο!
Επρεπε να εχω κανα παλιο να τον ισοπεδωσω τον πουστη, να μου το φτιαξει κιολας!
-
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις YUGO.Εκεί να δεις πώς σε σέβονται ή αν δε το κάνουν, το μαθαίνουν.
Εσύ στην τελική αν δεν σε πληρώσει ο 'μάγκας' με 300 ευρώ το έχεις κάνει καινούριο...
Ξέρεις πόσες φορές το έχω πει αυτό? -
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Σημειώθηκε (ο ρουφιάνος της γειτονιάς σας).
Μήνυμα στο κινητό από φίλη τις προάλλες:
'Τι θα κάνουμε το βράδυ? Είσαι να πάμε στο The Mall σαν τα 15χρονα? 'να το κάνετε στις τουαλέτες και να σας τραβάν βίντεο δηλαδή;
Great Hobby!!!!!
Συμφωνω....Αρκει το βιντεο να το τραβαω εγω
αναψα με τη σκεψη
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σημειώθηκε (ο ρουφιάνος της γειτονιάς σας).
Μήνυμα στο κινητό από φίλη τις προάλλες:
'Τι θα κάνουμε το βράδυ? Είσαι να πάμε στο The Mall σαν τα 15χρονα? 'να το κάνετε στις τουαλέτες και να σας τραβάν βίντεο δηλαδή;
Great Hobby!!!!!
Συμφωνω....Αρκει το βιντεο να το τραβαω εγω
αναψα με τη σκεψη
Nα σε τραβάνε;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις YUGO.Εκεί να δεις πώς σε σέβονται ή αν δε το κάνουν, το μαθαίνουν.
Εσύ στην τελική αν δεν σε πληρώσει ο 'μάγκας' με 300 ευρώ το έχεις κάνει καινούριο...
Ξέρεις πόσες φορές το έχω πει αυτό?Οχι και 300 ευρω να το φτιάξεις ...200 ευρω μου πουλαει το yugo του φιλος..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι και 300 ευρω να το φτιάξεις ...200 ευρω μου πουλαει το yugo του φιλος..
Πολλα το δινει!
Εχει service book?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξέρεις πόσες φορές το έχω πει αυτό?Οχι και 300 ευρω να το φτιάξεις ...200 ευρω μου πουλαει το yugo του φιλος..
Το Yugo είναι σαν τις σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές.
Αν χαλάσει δεν αξίζει να το επισκευάσεις, καλύτερα είναι να το πετάξεις και να πάρεις 'καινούργιο' -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O τύπος ήταν μπροστά μου επί 5 λεπτά, στη μέση του δρόμου με 10 χιλ/ω μιλώντας στο κινητό και κάνωντας 8άρια. Του αξίζει μία θέση στα ζώα, νομίζωΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ο τυπος ειναι ο κλασικος 30something καγκουρας γιαπις, που ουδεμια σχεση εχει με τον μοτοσυκλετισμο και ισως και με τον κοσμο ολοκληρο
Κλασικο μπουφανακι ακαταλληλο για μοτοσυκλετα, κρανος(τι ειναι αυτο?), και 100% προσοχη στον δρομο
Σκουτερ αμφιβολης προελευσης και καταντημενο σουργελο απο ολες τις μεριεςΜπραβο που εβαλες την φωτογραφια, ωστε να τους αναγνωριζετε
..μου ερχεται να σκασω σφαλιαρα στην οθονη
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O τύπος ήταν μπροστά μου επί 5 λεπτά, στη μέση του δρόμου με 10 χιλ/ω μιλώντας στο κινητό και κάνωντας 8άρια. Του αξίζει μία θέση στα ζώα, νομίζωπραγματικά έχω κατεβάσει παράθυρο και έχω ξεχέσει άτομο με παπάκι οποίος με έκλεισε για να μπει σόνι και ντε μπροστά μου και μετά να πάει με 10-15km/h και να είμαστε καροτσάκι 5 αυτοκίνητα από πίσω με κόρνες και να γυρνάει κάθε φορά και να κοιτάει με απορημένο ύφος (τι θέλετε τώρα εσείς?)...
Την κυριακή, ζώο με Multipla πηγαίνοντας με 15km/h (επίτηδες το έκανε?λες και ήταν καρφωμένο εκεί το γκάζι) άναβε φλας να πάει εκεί που ήθελε (λες και ήξερε) ενώ πάντα (λες και από τύχη) όλα εκείνα τα στενάκια που διάλεγε να στρίψει, δεν πήγαιναν εκεί που ήθελε (δηλαδή θα έμπαινε ανάποδα).Μέχρι φυσικά να το καταλάβει αυτό,σταματούσε στη διασταύρωση, κουτούσε καλά-καλά...Όταν τον πέτυχε τον συγχονισμό,έστριψε στο στενάκι μου,σταμάτησε,παραλίγο να με τρακάρει κάνοντας όπισθεν (και με έβρισε που δεν το κατάλαβα ) συνειδητοποιώντας ότι δεν ήθελε να στρίψει τελικά...ΕΛΕΟΣ!Καροτσάκι στα στενά του Π.Φαλήρου επί 5λέπτου...Τα νεύρα μου είχαν γίνει ζαρτιέρες...
ΥΓ:Δεν άντεξα προς το τέλος και κατέβασα παράθυρο και διάφορα άλλα γαλλικά γι'αυτόν και τους εξεταστές που του έδωσαν δίπλωμα
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
καποιος θα πρεπει να τους την πει αφου αδυνατει το υπ.συγκοινωνιων κ ανανεωνει διπλωματα επαγγελματικα.
Ναι.... Αλλα μ αυτο το τροπο θα γινεις 'μαρτυρας' σ αυτον τον αγωνα!
δεν βαριεσαι..
αφου δεν εγινα εκαβιτης λογω μεσου κ διασωστης λογω γνωσεων κ καλα ας κανω κατιτις καλο κ γω..'Μαρτυρας' .....Ειναι καποιος που θυσιαζει την ζωη του για τον αγωνα του.... Εχεις σκοπο να πεθανεις για να μη μπαινουν οι νταλικεριδες στην αριστερη λοριδα;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
'Μαρτυρας' .....Ειναι καποιος που θυσιαζει την ζωη του για τον αγωνα του.... Εχεις σκοπο να πεθανεις για να μη μπαινουν οι νταλικεριδες στην αριστερη λοριδα;;;;;Να δεις πως αλλάζουν λωρίδα μόλις τους κόψεις τη φόρα
Ειδικά αν είναι φορτωμένοι
-
Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη τακτική είναι ότι την πληρώνουν και όσοι κινούνται πίσω από τους φορτηγατζήδες, οδηγοί που επιθυμούν να κινηθούν γρήγορα και δεν χρωστούν τίποτα να πηγαίνουν καροτσάκι επειδή εμείς είμαστε σε trucker teaching mode.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη τακτική είναι ότι την πληρώνουν και όσοι κινούνται πίσω από τους φορτηγατζήδες, οδηγοί που επιθυμούν να κινηθούν γρήγορα και δεν χρωστούν τίποτα να πηγαίνουν καροτσάκι επειδή εμείς είμαστε σε trucker teaching mode.αν ελευθερωθεί η αριστερή από τις νταλίκες, δεν επωφελούνται και οι άλλοι οδηγοί αντί να προσπερνάνε από δεξιά; γιατί αυτό θα κάνουν στο τέλος
-
Αμφιβάλω για το κατά πόσο ο οδηγός του φορτηγού θα πάρει το μάθημα του. Πιθανόν να μπει στην δεξιά για να προσπεράσει και μετά να ξαναπιάσει αριστερή. Η βραδυπορεία στην αριστερή διογκώνει, δεν λύνει το πρόβλημα. Και έχε υπόψιν ότι αυτοί που θα βρίσκονται πίσω από την νταλίκα δεν θα λένε 'α, ωραία, κάποιος επιτέλους δείχνει στον φορτηγατζή ότι δεν έχει καμία θέση στην αριστερή'.
Το πιο πιθανό είναι να λένε 'κοίτα ένα μ@@@@α που πάει σαν κότα στην αριστερή. Μέχρι και η νταλίκα προσπαθεί να τον περάσει.'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν ελευθερωθεί η αριστερή από τις νταλίκες, δεν επωφελούνται και οι άλλοι οδηγοί αντί να προσπερνάνε από δεξιά; γιατί αυτό θα κάνουν στο τέλοςΑυτό κάνω ήδη και δεν είναι 'προσπέραση', είναι 'κίνηση σε παράλληλους στοίχους'
Το πρόβλημα που δεν έχω καταφέρει ακόμα να λύσω είναι τί κάνεις όταν ο μπροστά κάθεται ανάμεσα στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας...
Ikar τα φώτα σου;
Ζώα ζώα ζώα [#3]