-
Να ένας λόγος να πας... ελεύθερος
-
Εγώ έλεγα να πάω αύριο με την κοπέλα μου αλλά με αυτά που ακούω θα πάω κάπου αλλού καλύτερα...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ MALL ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ.
Του διαβολου,οπως λεωoff topic
Γιατί ρε παιδιά; Έχω πάει δύο φορές και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ωραίο. Πάρκινγκ βρήκα χωρίς κανένα πρόβλημα -έχει τεράστιο, πολύ καλά οργανωμένο χώρο- και τα μαγαζιά του είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Σίγουρα θα ξαναπάω.
-
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Με το cosmos έχουμε κανέναν χωρισμό; Εγώ παρολίγον με την πρώην, αλλά τελικά δεν πέτυχε, οπότε άκυρο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά; Έχω πάει δύο φορές και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ωραίο. Πάρκινγκ βρήκα χωρίς κανένα πρόβλημα -έχει τεράστιο, πολύ καλά οργανωμένο χώρο- και τα μαγαζιά του είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Σίγουρα θα ξαναπάω.
Το έχεις βάλει σκοπό να χωρίσεις ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ MALL ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ!
Κι εγώ το μισώ θανάσιμα. Πήγα πέρισυ τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά με την κοπέλα μου και στο γυρισμό με χώρισε
KΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΤώρα που το καλό σκέφτομαι μια βόλτα από εκεί δε θα ήταν και τόσο κακή ιδέα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το έχεις βάλει σκοπό να χωρίσεις ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
...Το έχεις βάλει σκοπό να χωρίσεις ή μου φαίνεται; -
Το παρκινγκ ειναι δωρεαν?
-
Όχι. Γιατί να είναι δωρεάν; Όποιος δεν θέλει να πληρώνει, ας μην πάει στο The Mall.
-
Όχι. Γιατί να είναι δωρεάν; Όποιος δεν θέλει να πληρώνει, ας μην πάει στο The Mall.Έτσι είναι κοτζάμ διαζύγιο τσάμπα θα το βγάλετε.
-
Όχι. Γιατί να είναι δωρεάν; Όποιος δεν θέλει να πληρώνει, ας μην πάει στο The Mall.Δεν εκανα σχολιο για το αν πρεπει η οχι να ειναι δωρεαν.
Απλη ερωτηση επειδη δεν ηξερα. -
Ξημερωματα Σαββατου προς κυριακη 2 βλαμμενοι που μαλλον προσπαθησαν να αυτοκτονησουν φευγοντας απο τον μακροπουλο προσπαθησαν να περασουν την χαμοστερνας στο υψος της shell.
αντι να περασουν απο την υπογεια διαβαση (μηπως φοβοντουσαν?) ειπαν να περασουν τον δρομο πηδωντας μπαριερεςΕπισης χθες γυρω στις 2 το βραδυ στην λενορμαν 2 περιπολικα xsara πηγαιναν γρηγορα (αλλα οχι αρκετα οπως λεει και ο νασος ) και οποτε εφταναν σε κοκκινο φαναρι αναβαν τους φαρους και συνεχιζαν. Στην διασταυρωση λερνορμαν και αθηνων ( αριστερη φυλαγμενη- αργησε να κλειστεις) κολλησα απο πισω τους αλλα στο επομενο αφαναρι αυτοι εφυγαν με κοκκινο . Οι παλιοκουλατζες εστριβαν και με γραμμες
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
...Δεν εκανα σχολιο για το αν πρεπει η οχι να ειναι δωρεαν.
Απλη ερωτηση επειδη δεν ηξερα.Με συγχωρείς. Απλά είμαι αγανακτισμένος με όλους αυτούς που θεωρούν δικαίωμα τους το 'δωρεάν πάρκινγκ' στα πεζοδρόμια όταν πηγαίνουν στο συγκεκριμένο μέρος.
...αντι να περασουν απο την υπογεια διαβαση (μηπως φοβοντουσαν?) ειπαν να περασουν τον δρομο πηδωντας μπαριερες
Can you blame them? Μια φορά πήγε να περάσει η Μόνικα Μπελούτσι και είδες τι έπαθε.
-
το σκεφτηκα αυτο....αλλα αυτοι ηταν αντρες
-
Με συγχωρείς. Απλά είμαι αγανακτισμένος με όλους αυτούς που θεωρούν δικαίωμα τους το 'δωρεάν πάρκινγκ' στα πεζοδρόμια όταν πηγαίνουν στο συγκεκριμένο μέρος.
No prob... Αν δεις ειμαι ο πρωτος που κραζει τετοιες συμπεριφορες οπως θορυβος και παρανομα παρκαρισματα! Απλα θα μπορουσε να ειναι δωρεαν οπως π.χ. στα carrefour. (θελω να πω οτι δεν ειναι απιθανο να ειναι δωρεαν σε ενα καταστημα) επισης αν ηταν δωρεαν τα φαινομενα καφριλικιου σε 'δωρεαν παρκιγνκ' στα πεζοδρομια θα ηταν μικροτερο γιατι οι περισσοτεροι τωρα σκεφτονται τα 2 (ποσα ειναι αληθεια?) ευρω του παρκινγκ και κανουν καφριλικια
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
...
Ζώο με Land Cruiser είχε παρκάρει έτσι ώστε να μην χωράει να περάσει το λεωφορείο στη στροφούλα και έτσι ουσιαστικά μπλόκαραν 2 δρόμοι... η Υμηττού και η κάθετή της γιατί πολύ απλά δεν χωρούσε κάποιο φορτηγό να μανουβράρει...Εκεί κάνεις τη 'μαγική' κίνηση και στρίβεις το λεωφορείο παίρνοντας μαζί σου το μισό LC
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Επίσης ζώα χωρίς εγκέφαλο όσοι από τη Μεσογείων μπαίνουν στον παράδρομο χωρίς φλας (πάααρα πολλοί!) καθώς πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες τρακαρίσματος (που να το μαντέψω βρε παπάρα ότι θα στρίψεις για να σταματήσω κιόλας;;)Ο παραδρομος δεν εχει σε καθε ανοιγμα απο οπου μπορει να μπει καποιος απο την Μεσογειων, stop? Αρα, δεν πρεπει να σταματας σε καθε τετοιο ανοιγμα, ειτε ερχεται καποιος ειτε οχι? Ετσι νομιζω.
ΥΓ Εγω βγαζω φλας. Αλλα γιατι το θεωρεις ΕΣΥ* απαραιτητο? το βγαζω για τον απο πισω μου στην δεξια.
*εσυ εννοωντας εσενα που κινεισαι στον παραδρομο και πρεπει να σταματας ετσι κι αλλιως.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επίσης ζώα χωρίς εγκέφαλο όσοι από τη Μεσογείων μπαίνουν στον παράδρομο χωρίς φλας (πάααρα πολλοί!) καθώς πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες τρακαρίσματος (που να το μαντέψω βρε παπάρα ότι θα στρίψεις για να σταματήσω κιόλας;;)
Ο παραδρομος δεν εχει σε καθε ανοιγμα απο οπου μπορει να μπει καποιος απο την Μεσογειων, stop? Αρα, δεν πρεπει να σταματας σε καθε τετοιο ανοιγμα, ειτε ερχεται καποιος ειτε οχι? Ετσι νομιζω.
ΥΓ Εγω βγαζω φλας. Αλλα γιατι το θεωρεις ΕΣΥ* απαραιτητο? το βγαζω για τον απο πισω μου στην δεξια.
*εσυ εννοωντας εσενα που κινεισαι στον παραδρομο και πρεπει να σταματας ετσι κι αλλιως.
'Εγώ' σταματάω, κοιτάζω, βλέπω ότι έρχεσαι αλλά δεν έχεις φλας και ξεκινάω, αν εσύ δε, μπεις φουριόζος... ΜΠΑΜ!
Το έχω απορία πάντως αυτό, αν η μη χρήση φλας λογίζεται ωε υπαιτιότητα ή έστω συνυπαιτιότητα και σε τί βαθμό.
...όπως και η λανθασμένη χρήση δλδ αυτός που είναι σε δρόμο με προτεραιότητα να έχει αναμένο αριστερό φλας, εγώ να στρίβω δεξιά έχοντας STOP, αλλά εκείνος να μην στρίβει και...ΕDIT: Άνοιξα νέο θέμα http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 237#773237
-
Η μη χρήση φλας τιμωρείται με 80 ευρώ με το νέο κώδικα (ήταν 65,50 με τον παλιό).
Προφανώς και πρέπει να βγάζεις φλας... μάγος είμαι εγώ να μαντεύω αν θα στρίψεις ή όχι; Η πρέπει να περιμένω να αδειάσει όοολη η Μεσογείων για να περάσω άφοβα;
Επίσης ζώα αυτοί που ενώ είσαι πεζός και περιμένεις να περάσεις το δρόμο απέναντι, στρίβουν χωρίς φλας και εσύ απλά χάνεις το χρόνο σου περιμένοντας άσκοπα!
Γαμώ το κέρατό μου κουλοί είναι όλοι; Ένα δαχτυλάκι κουνάς για να το βγάλεις το μαμημένο το φλας... αλλά μένουμε Ελλάδα!
Ζώα ζώα ζώα [#3]