-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
λοιπόν τώρα μόλις είδα το τόπικ...εγώ έπαιζα διάφορα ραλάκια και μερικά με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο. μόλις πήρα δίπλωμα, μετά από μία εβδομάδα λέω 'ας πάμε λίγο γρήγορα όπως στο κόλιν'
Στην πρώτη στροφή δεν πρόλαβα να στρίψω καν...
βγήκα από τη μία μεριά του δρόμου έκανα ένα μικρό άλμα και κατέληξα στην άλλη
τουλάχιστον πέρα από την προφανή ηλιθιοτήτα μου είχα τη στοιχείωδη πρόνοια να κάνω αυτά σε στροφάτο επαρχιακό μονόδρομο (ναι υπάρχει για κανένα χιλιόμετρο!!!), οπότε δεν έπεσα σε κανέναν απέναντι
Πάλι καλά που το τζαπόνι δεν έπαθε τίποταΑυτή είναι η κακή πλευρά των βίντεο γκέημ για μένα...
Πέραν λοιπόν από την αντικοινωνική συμπεριφορά και την οπλοχρησία, τα βίντεο γκέημ πλέον προάγουν και την επιθετική και απερίσκεπτη οδήγηση
Καλά λένε πως είναι του σατανά αυτα
-
λοιπόν τώρα μόλις είδα το τόπικ...εγώ έπαιζα διάφορα ραλάκια και μερικά με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο. μόλις πήρα δίπλωμα, μετά από μία εβδομάδα λέω 'ας πάμε λίγο γρήγορα όπως στο κόλιν'
Στην πρώτη στροφή δεν πρόλαβα να στρίψω καν...
βγήκα από τη μία μεριά του δρόμου έκανα ένα μικρό άλμα και κατέληξα στην άλλη
τουλάχιστον πέρα από την προφανή ηλιθιοτήτα μου είχα τη στοιχείωδη πρόνοια να κάνω αυτά σε στροφάτο επαρχιακό μονόδρομο (ναι υπάρχει για κανένα χιλιόμετρο!!!), οπότε δεν έπεσα σε κανέναν απέναντι
Πάλι καλά που το τζαπόνι δεν έπαθε τίποταΑυτή είναι η κακή πλευρά των βίντεο γκέημ για μένα...
Δεν θελω να φανω κακος,αλλα ενώ ήσουν ήδη τουλάχιστον 18 ετών, δεν σου περασε απο το μυαλο οτι το colin και η πραγματικοτητα ειναι δύο διαφορετικα πραγματα; Δηλαδη αν αντι για colin επαιζες ενα παιχνιδι με ανθρωπακια να πηδανε απο κτιριο σε κτιριο, τωρα θα σε εκλαιγε η μανα σου;
-
εγώ έπαιζα διάφορα ραλάκια και μερικά με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο. μόλις πήρα δίπλωμα, μετά από μία εβδομάδα λέω 'ας πάμε λίγο γρήγορα όπως στο κόλιν'
(snip)
Αυτή είναι η κακή πλευρά των βίντεο γκέημ για μένα...Για τ'όνομα του Θεού, μην εγκαταστήσεις ποτέ το Grand Theft Auto σε παρακαλώ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
εγώ έπαιζα διάφορα ραλάκια και μερικά με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο. μόλις πήρα δίπλωμα, μετά από μία εβδομάδα λέω 'ας πάμε λίγο γρήγορα όπως στο κόλιν'
(snip)
Αυτή είναι η κακή πλευρά των βίντεο γκέημ για μένα...Για τ'όνομα του Θεού, μην εγκαταστήσεις ποτέ το Grand Theft Auto σε παρακαλώ.
-
Κι εγώ μόλις που είδα το Topic. Παίζω χρόνια κι εγώ και μπορώ να πώ πως έχω κολλήσει με Live for Speed αλλά και πολύ με το GTR2. Ειδικά απο τότε που κατέβασα την πίστα του Nurburgring (τη μεγάλη) για το GTR, κάνω καθημερινά γύρους!! Τρομερά γραφικά και πολύ ρεαλιστικό!! Σας το προτείνω να την κατεβάσετε, αξίζει τα μέγιστα!!
(Τουλάχιστον αν έχω την τύχη να πάω καμοιά φορά να ξέρω και τί μου γίνεται!)
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κι εγώ μόλις που είδα το Topic. Παίζω χρόνια κι εγώ και μπορώ να πώ πως έχω κολλήσει με Live for Speed αλλά και πολύ με το GTR2. Ειδικά απο τότε που κατέβασα την πίστα του Nurburgring (τη μεγάλη) για το GTR, κάνω καθημερινά γύρους!! Τρομερά γραφικά και πολύ ρεαλιστικό!! Σας το προτείνω να την κατεβάσετε, αξίζει τα μέγιστα!!(Τουλάχιστον αν έχω την τύχη να πάω καμοιά φορά να ξέρω και τί μου γίνεται!)
την κατεβασα, το σπάσιμο είναι οτι αμα πεταχτεις εξω απο τις μπαρες αντε να ξαναμπεις.....
εγω πάντως το gtr2 μεσα σε μια βδομαδα το βαρεθηκα.Αυτο που ήθελα να πω για το συγκεκριμενο θέμα είναι πως τα παιχνίδια αυτα σου μαθαίνουν σημαντικά πράγματα οπως σωστες γραμμες και το να μην κοκκαλωνεις το φρενο αν μπεις γρηγορα στη στροφη δηλαδη κάνουν σοβαρη δουλεια στο να μάθεις να οδηγείς σωστα.
αλλα αυτο που δεν δινουν είναι η αισθηση που πέρνει ο οδηγος απο τους νομους της φυσικης. πχ το αμαξι σου ξερεις οτι θα υπερστρεψει γιατι νιωθεις αυτο το ελαφρωμα της ουρας . στον υπολογιστη το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αντιδρασεις ακαριαια αφου δεις την υπερστροφη.
-
Ρε συ patro τι εννοείς αν βγείς απο τις μπαριέρες... Για να φύγεις έξω απο αυτές πρέπει να συγκρουστείς με μεγάλη ταχύτητα και να υπερυψωθεί το αυτοκίνητο.. Μιά φορά μου έτυχε μου λαλακιζόμουν..
Μήπως έχεις κατεβάσει άλλη έκδοση??? Γιατί είχα μια παλαιότερη έκδοση της πίστας αλλά για το ETCC Mod που εκεί όντως αν έβγαινες έξω απο την πίστα, το γρασίδι ήταν πάρα πολύ υψωμένο και δυσκολευόσουν να μπείς. Η δική μου έκδοση είναι τέλεια από άποψη γραφικών, μέχρι και ο ήλιος σε τυφλώνει σε κάποια σημεία σε στροφές. Η πίστα γραμμένα τα μηνύματα που είναι στην άσφαλτο (σαν αυτά που φαίνονται στο οδόστρωμα στη φωτογραφία εννοώ).
Θα ανεβάσω screenshot να δείτε.
-
Και από πού τα κατεβάζουμε αυτά είπαμε?
-
Για το GTR2 η πίστα του Nurburgring είναι εδώ:
http://www.no-grip.net/details.php?filenr=1883Θέλει ένα απλό Register στο Forum να κάνεις, αξίζει πάντως
-
Thank you sir.
-
You're welcome!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Θέλει ένα απλό Register στο Forum να κάνεις,Οχι, δε θελει:
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θέλει ένα απλό Register στο Forum να κάνεις,
Οχι, δε θελει:
Χεχε!! Καλό! Και να κάνεις ένα register πάντως, δεν χάθηκε ο κόσμος!
Πάω να κάνω καμια γυροβιλιά στο Ring εγώ! -
Η φοβερή επίδραση των video games είναι όταν π.χ. χτύπα ξύλο συμβαίνει ένα ατύχημα. Λόγω φοβερού φόρτου εργασίας έχω πολύ καιρό να παίξω κάποιο racing sim game. Παρ'όλ'αυτά, όταν πριν κανα μήνα τράκαρα, η αίσθηση εκείνα τα εκνευριστικά κλάσματα δευτερολέπτου τολμώ να πω πως ήταν 'γαμώτο, restart!'
Μόνο που δεν υπήρχε escape... (για την ακρίβεια, βγήκα από το παράθυρο ) -
Είναι προφανές ότι μόλις τώρα το ειδές το τοπικ… Εδώ μιλάνε για για εξομοίωτες και όχι για “ραλάκια”
Και φυσικά δε αντικαθιστούν ούτε πλησιάζουν τη πραγματική αγωνιστική εμπειρία αλλά οι σωστοί εξομοιωτες είναι ένα καλό σχολείο της θεωρίας πάνω στην αγωνιστική οδήγηση και στη δυναμική του αυτοκινήτου. και ας μην αισθάνεσαι τις δυνάμεις, όταν ο εξομοίωσης έχει ρεαλιστική κινητή αμαξώματος και σωστό force feedback από το τιμόνι (βλέπε live for speed) σε αφήνει να τις υποψιαστείς.
Αν και τα λεγόμενα σου τα θεωρώ ένα ατυχές παράδειγμα ντυμένο από τον εαυτό σου για να φανεί αληθοφανές… γιατί δε θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι και ανίδεοι άνθρωποι που ασχολούνται έστω σε κάποιο βαθμό με το χώρο του αυτοκινήτου.
Πολύ πετυχημένα τα σχόλια των Tiger και Avelis… τα λένε όλα..
LOL @ Phaethon αν και δεν είναι για γέλια το ατύχημα...
«Εικονική» και πραγματική οδήγηση.