-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οταν ημουνα φανταρος στην Αλεξανδρουπολη οταν γινοντουσαν κοντρες αυτες γινονταν πανω στην Εγνατια...πισω απο τους 2-3 που ανοιγανε ακολουθουσανε και αλλα αυτοκινητα που ειχαν ερ8ει για να δουν...
επειδη η επομενη γεφυρα για αναστροφη και επιστροφη στο σημειο εκκινησης ηταν ΠΟΛΥ πιο κατω τι λετε οτι γινοτανε? πολυ απλα αναστροφη και κινηση αναποδα στην εγνατια 5-10-15 αυτοκινητα....Ντροπή και αίσχος. Είναι δυνατόν να μην έχουν προβλέψει οι σχεδιαστές της πίστας-Εγνατία σύντομο δρόμο για επιστροφή στα pits;;;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οταν ημουνα φανταρος στην Αλεξανδρουπολη οταν γινοντουσαν κοντρες αυτες γινονταν πανω στην Εγνατια...πισω απο τους 2-3 που ανοιγανε ακολουθουσανε και αλλα αυτοκινητα που ειχαν ερ8ει για να δουν...
επειδη η επομενη γεφυρα για αναστροφη και επιστροφη στο σημειο εκκινησης ηταν ΠΟΛΥ πιο κατω τι λετε οτι γινοτανε? πολυ απλα αναστροφη και κινηση αναποδα στην εγνατια 5-10-15 αυτοκινητα....Μερικοι ανθρωποι θα πρεπει να υποχρεωθουν απο το νομο να χρισιμοποιουν ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο..... Η να κανουν αναγκαστικη στειρωση....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
επειδη η επομενη γεφυρα για αναστροφη και επιστροφη στο σημειο εκκινησης ηταν ΠΟΛΥ πιο κατω τι λετε οτι γινοτανε? πολυ απλα αναστροφη και κινηση αναποδα στην εγνατια 5-10-15 αυτοκινητα....Μερικοι ανθρωποι θα πρεπει να υποχρεωθουν απο το νομο να χρισιμοποιουν ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο..... Η να αποστειρονωντε....
Στειρωση εννοεις μαλλον
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
επειδη η επομενη γεφυρα για αναστροφη και επιστροφη στο σημειο εκκινησης ηταν ΠΟΛΥ πιο κατω τι λετε οτι γινοτανε? πολυ απλα αναστροφη και κινηση αναποδα στην εγνατια 5-10-15 αυτοκινητα....Μερικοι ανθρωποι θα πρεπει να υποχρεωθουν απο το νομο να χρισιμοποιουν ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο..... Η να αποστειρονωντε....
Στειρωση εννοεις μαλλον
Αν δεν σκεφταισε πριν γραψεις....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στειρωση εννοεις μαλλον
Πριν τα παρω κρανιακα ...εγω να σκεφτομαι ή εσυ;Με μπερδεψες
-
Opoios kai na einai..... An den skeftomaste prin grapsoyme... panta se katalhgei.....
-
Σπικ φορ γιορ σελφ!
-
Με αποστειρώσατε με αυτά που γράφετε!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Με αποστειρώσατε με αυτά που γράφετε!!!Ίνε γιατύ δαιν σκεφτόμασται πρην γράψουμαι
Ελεος,οχι αλλη κακοποίηση , θα επέμβει ο εισαγγελέας -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Με αποστειρώσατε με αυτά που γράφετε!!!
Ελεος,οχι αλλη κακοποίηση , θα επέμβει ο εισαγγελέας
Παντως ορθογραφικο λαθος δεν υπαρχει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στειρωση εννοεις μαλλον
Πριν τα παρω κρανιακα ...εγω να σκεφτομαι ή εσυ;Με μπερδεψες
ε;;;;
Αμαν πια!
Ουτε λιγη αυτοκριτικη δεν μπορουμε να κανουμε πια!!!! -
Ξέχασα να αναφέρω το ζώο που το Σάββατο το βράδυ τράβηξε χειρόφρενο σε στροφή σε στενό στην Αγ. Παρασκευή. Μία φίλη μου ήταν στο πεζοδρόμιο στη γωνία και το ζώο μετά του αυτοκινήτου του πέρασε στο ένα μέτρο (το πολύ). Η φίλη μου τα είδε όλα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ξέχασα να αναφέρω το ζώο που το Σάββατο το βράδυ τράβηξε χειρόφρενο σε στροφή σε στενό στην Αγ. Παρασκευή. Μία φίλη μου ήταν στο πεζοδρόμιο στη γωνία και το ζώο μετά του αυτοκινήτου του πέρασε στο ένα μέτρο (το πολύ). Η φίλη μου τα είδε όλαΤο χουμε ξαναπει.....
Η Αγια Παρασκευη ειναι υπερκορεσμενη απο τα ζωα.....
Η Αγ. Ιωαννου απο μονη της παει για ρεκορ Γκινες -
βρίσκομαι επί της οδού Κάρπου(κάθετη της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του αγ. Ιωάννη) με κατεύθυνση δυτική και ψάχνω να παρκάρω. Στο δεξί μου χέρι βλέπω ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που έχει κανονικά είσοδο και δίπλα ακριβώς μια ελεύθερη θέση. Με το που πάω να το βάλω εκεί έρχεται ένας νταβατζής και μου λέει ότι δε μπορώ να το βάλω εκεί.
- '`Ανθρωπέ μου του λέω δε σου κλείνω την είσοδο-έξοδο του μαγαζιού σου, πού ενοχλώ?'.
- 'Ο πελάτης πού θα το βάλει' μου απαντά.
- 'Μέσα' του λέω
Σηκώθηκα κι έφυγα με τον καραγκιόζη κι έψαχνα σα μαλακας μισή ώρα για θέση. Τώρα να του πας του $#%@%@ την τροχαία συστημένη?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βρίσκομαι επί της οδού Κάρπου(κάθετη της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του αγ. Ιωάννη) με κατεύθυνση δυτική και ψάχνω να παρκάρω. Στο δεξί μου χέρι βλέπω ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που έχει κανονικά είσοδο και δίπλα ακριβώς μια ελεύθερη θέση. Με το που πάω να το βάλω εκεί έρχεται ένας νταβατζής και μου λέει ότι δε μπορώ να το βάλω εκεί.- '`Ανθρωπέ μου του λέω δε σου κλείνω την είσοδο-έξοδο του μαγαζιού σου, πού ενοχλώ?'.
- 'Μέσα' του λέω
Σηκώθηκα κι έφυγα με τον καραγκιόζη κι έψαχνα σα μαλακας μισή ώρα για θέση. Τώρα να του πας του $#%@%@ την τροχαία συστημένη?
Κακώς που έφυγες.-
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
βρίσκομαι επί της οδού Κάρπου(κάθετη της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του αγ. Ιωάννη) με κατεύθυνση δυτική και ψάχνω να παρκάρω. Στο δεξί μου χέρι βλέπω ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που έχει κανονικά είσοδο και δίπλα ακριβώς μια ελεύθερη θέση. Με το που πάω να το βάλω εκεί έρχεται ένας νταβατζής και μου λέει ότι δε μπορώ να το βάλω εκεί.
- '`Ανθρωπέ μου του λέω δε σου κλείνω την είσοδο-έξοδο του μαγαζιού σου, πού ενοχλώ?'.
- 'Μέσα' του λέω
Κακώς που έφυγες.-
Ναι κακως...Αλλα μετα οταν θα εβρισκε το αμαξι του χαραγμενο απο τον νταβατζη θα του εμενε η ηθικη ικανοποιηση?
Η μηπως δεν θα το εκανε ο νταβας αυτο?Φωνάζεις την τροχαία ΠΡΙΝ φύγεις από κει και τέλος.
-
Τι είναι αυτα τα αδερφίστικα μωρε? Φωνάζεις τη τροχαία απο πριν,φωνάζεις το μπαμπά σου μετα.
Κακώς έφυγες τελεία και παύλα οπως λέει ο Krus, σε ότι ύφος σου μίλησε του μιλάς, σε ότι σε προέτρεψε τον προτρέπεις.
Είχες δίκιο?Αξιοποίησε το.
-
Σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, astra μάυρο χωρίς πινακίδες έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα (για όσους δε γνωρίζουν στην αρχή της η Β. Σοφίας έχει μια μόνο λωρίδα στο ρεύμα προς Χίλτον) γιατί το καμάρι της μαμάς του δε μπορούσε να περιμένει τη σειρά του για να περάσει.
Εμποδίζει δε λεωφορείο που θέλει να στρίψει από την Ακαδημίας στη Β. Σοφίας προς πλ. Συντάγματος.
Το ζώό όμως στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι μόνο αυτός, αλλά και ο μπάτσος
(Υπογραμμίζω τον χαρακτηρισμό, διότι εδώ η λέξη βρίσκει τον ορισμό της που βρίσκεται εκεί και παρ΄ότι τον βλέπει δε του λέει τίποτα, ούτε για τα μάτια του κόσμου.
Αλλά θα μου πείτε βολεύτηκε από τον προσωπικό του βολευτή ο μπάτσος και γιατί να ασχοληθεί με θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, astra μάυρο χωρίς πινακίδες έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα (για όσους δε γνωρίζουν στην αρχή της η Β. Σοφίας έχει μια μόνο λωρίδα στο ρεύμα προς Χίλτον)Ουυυ, στο συγκεκριμένο σημείο πολλοί το κάνουν αυτό συνέχεια.
Καμμιά φορά όταν έρχομαι από την απέναντι, παίζω 'chicken' με αυτούς
Κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ
-
θετεις δηλαδη σε κινδυνο την δικη σου σωματικη ακεραιοτητα και των αλλων?
και εγω το ιδιο κανω σε αναλογες περιπτωσεις...
Ζώα ζώα ζώα [#3]