-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σε κάθε προειδοποίηση είναι καλό να αντικαθίσταται το avatar με ενδεικτικό της κατάστασης του χρήστη.. .
νταξ οχι και ετσι
σιγα μη του χτυπαμε και τατουαζ οπως κανανε οι γερμανοι στα στρατοπεδα συγκεντρωσης
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σε κάθε προειδοποίηση είναι καλό να αντικαθίσταται το avatar με ενδεικτικό της κατάστασης του χρήστη.. .
νταξ οχι και ετσι
σιγα μη του χτυπαμε και τατουαζ οπως κανανε οι γερμανοι στα στρατοπεδα συγκεντρωσης
Σε τεχνολογικό site που γνωρίζω ( http://www.pronetworks.org , πλέον των 85.000 χρηστών , με partnership με Μicrosoft και άλλα καλά ) και βρίσκομαι πολύ υψηλά στην ιεραρχία ( CEO ) το πρόβλημα των υβριστών το χτυπήσαμε με αυτόν τον τρόπο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με διαφορετική διαχείριση, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά Ηλία.
Καλύτερα ή χειρότερα, δεν μπορεί κανείς να ξέρει.Το σίγουρο είναι ότι, ανάλογα με το στυλ διαχείρισης, κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι δυσαρεστημένοι.
Η διαχείριση Νίκο οφείλει να δείχνει πανταχού παρούσα.Να γίνονται κάποιες επιπλήξεις μέσα στο θρέντ.Τίς περισσότερες φορες η διαχείριση δείχνει αδύναμη.Φυσιολογικά η αδυναμία αυτή θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση σέ αυτόν που προκαλεί.
Ξέρω ότι δεν θέλετε να γίνεστε 'κακοί' απέναντι σε όσους προκαλούνε προβλημα,αλλά καμιά φορα φαίνεστε 'κακοί' σε όσους θίγονταιΕίναι δύσκολο το έργο σας αλλά πρέπει να το επωμιστείτε
-
19 άτομα ψήφισαν 'λάθος' (ως τώρα). Ποστ με τη γνώμη τους θα διαβάσουμε άραγε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
19 άτομα ψήφισαν 'λάθος' (ως τώρα). Ποστ με τη γνώμη τους θα διαβάσουμε άραγε?Εφαρμογή κανονισμού = Διατήρηση του φόρουμ σε κάποιο επίπεδο.
Αποχώρηση APR = Φόρουμ ελληνικών αγώνων πολύ φτωχότερο.
Η εφαρμογή του κανονισμού επί του προκειμένου καταφέρνει μια χαρά να αποστειρώσει το φόρουμ. Και αυτό είναι το μόνο και τελευταίο 'θετικό' αποτέλεσμα. -
Καλά, εσύ μας τα έχεις ξαναπεί. Από τους υπόλοιπους περιμένω, ειλικρινά με ενδιαφέρει.
-
Και εγώ περιμένω μια απάντηση:
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Άλλος μεγαλοπαράγοντας των ελληνικών αγώνων ο οποίος όμως βρίσκεται 'από την άλλη μεριά', παραμονές κάποιου ακρόπολις έβγαινε και διαφήμιζε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή του αγώνα.
Γι αυτόν βεβαίως, δεν τέθηκε ούτε καν θέμα edit της δημοσίευσής του. .Και δεν το θυμόμουν ακριβώς σωστά. Ολόκληρο θρεντ ήταν και είναι ανοιχτό με αυτό το θέμα. Και από κάτω οι μοντερέιτορς να σχολιάζουν τη ζήτηση, τις τιμές κλπ κλπ...
Πες μου λοιπόν ποια ακριβώς είναι η παράγραφος εκείνη του κανονισμού του φόρουμ αυτού που επιτρέπει τη διαφήμιση;
Αντιμετωπίζονται όλοι το ίδιο; -
Έχεις δίκηο. Ήταν λάθος. Αναφέρεσαι όμως στην εποχή που μόλις είχε αρχίσει την λειτουργία του το Φόρουμ.
Και το έχουμε παραδεχθεί επανειλημμένα..
Και, φυσικά, ένα λάθος δεν δικαιολογεί ένα ακόμα...Το γιατί το αναφέρεις συνέχεια δεν μπορώ να καταλάβω!
-
Αυτοι που ψήφισαν λάθος υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα φόρουμ. Είναι αυτοι που όταν επιβάλεται μια κύρωση φωνάζουν για την λογοκρισία και τον φασισμό. Οι ίδιοι μόλις τους επιτεθεί κάποιος μέσω του φόρουμ απαιτουν τον λιθοβολισμό του.
Είναι η απόλυτη έκφραση ατομικισμού μέσα στο φόρουμ. πχ δεν ξέρω τι έγραφε ο ΑPR, ο takinen όμως αμα λουζότανε ο ίδιος τα μπινελίκια του είμαι σίγουρος πως δεν θα κοβότανε για την 'απώλεια' για να μην πω πως θα *απαιτούσε *την αποβολή του.
Η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
-
Mου φαίνεται οτι γυρναμε στο topic που συζητούσαμε για τους moderators..Κι εγω δεν ειμαι ευχαριστημένος από μερικούς,άσχετα αν συμπαθώ τους περισσότερους.(mods η μη..)Εφόσον πιστευω ότι και άλλοι από τους Ελληνικούς αγώνες θα έπρεπε να αποβληθούν,νομίζω ότι **η απόφαση για αποβολή του apr **δεν μελετηθηκε επαρκώς.Αν ήμουν νεος στο φορουμ θα μπορούσα να πω ότι υπάρχει μεροληψία ή και αντιπάθεια προς το πρόσωπό του.Παρακολουθω όμως ο υποφορουμ και γι αυτό νομίζω ότι η απόφαση που πάρθηκε ήταν λάθος.Και κάτι τελευταίο,ήμουν σίγουρος ότι σε περίπτωση αποβολής η περηφάνια του θα τον έκανε να μην επιστρέψει.Αυτό άραγε δεν πέρασε από το μυαλό των mods; Και η όλη σύγχυση που θα επικρατούσε;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτοι που ψήφισαν λάθος υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα φόρουμ. Είναι αυτοι που όταν επιβάλεται μια κύρωση φωνάζουν για την λογοκρισία και τον φασισμό. Οι ίδιοι μόλις τους επιτεθεί κάποιος μέσω του φόρουμ απαιτουν τον λιθοβολισμό του.Φιλε μου,αν ο άλλος σου επιτεθεί χυδαία καλά θα κάνεις να ζητήσεις κυρώσεις,ΕΦΟΣΟΝ αυτές προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας του φορουμ που βρίσκεσαι.Δε σημαίνει ότι είναι μαγκιά να αφήνεις τον αλλον να σε βρίζει και να αφηνει υπονοούμενα.Αυτό στην ουσία είναι αυτό που γράφεις παρακατω.:
Είναι η απόλυτη έκφραση ατομικισμού μέσα στο φόρουμ.
Επίσης
Η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Πολύ σωστά αρκεί να ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ να χειρίζεσαι την ελευθερία σου σωστά.
-
pasxos δεν καταλαβα που διαφωνείς (αν διαφωνείς).
αυτό που λέω είναι πως ενώ κάποιοι θα λύσαγαν και θα ζητούσαν την τιμωρία αυτού που τους έβρισε (και καλα θα έκαναν) επειδή εν προκειμένω δεν έβρισε κάποιος τους ίδιους παρουσιάζονται σαν μεγαλόψυχοι και κράζουν την τιμωρία αυτή καθεαυτή επειδή το παράπτωμα έγινε εις βάρος άλλων, όχι των ιδίων.
Εκεί πάει ο ατομικισμός.
Για την ελευθερία, είτε έχεις μάθει να την χειρίζεσαι σωστά είτε όχι αυτά είναι τα όριά της. Είναι ευθήνη όλων να μάθουμε να την χειριζόμαστε σωστά όπως λες και δεν είναι ελαφρυντικό ανάμεσα σε ενήλικες ανθρώπους το 'δεν ήξερε'.
Αν κάποιος ξέρει πως ειναι κακό να βρίζεις προσωπο με πρόσωπο και δεν καταλαβαίνει πως είναι κακό να βρίζεις στο φόρουμ τότε είναι ανίκανος να συμμετέχει σε φόρουμ και καλώς αποβάλεται.
-
@ ΙΚΕ, με τον APR έχουμε διαφωνήσει και φυσικά μου τα έχει χώσει στο παρελθόν. Δεν ζήτησα ποτέ τη διαγραφή του. Επίσης με Πλατή παλαιότερα, ελ εμ τώρα κ.ο.κ.
By the way, ακόμα νομίζω αιωρούνται μεγάλα λόγια του Ελ-Εμ απέναντί μου (πχ με λέει κάπου 'κομπλέξα', κάποιος άλλος με αποκαλεί 'φασιστοειδές' και βέβαια τίποτε από αυτά δεν διαγράφτηκε)
Δεν με ενοχλεί τίποτε, ούτε ζητάω καμία διαγραφή.@ Κouk. Εκτός και αν κάνω λάθος πρώτη φορά το παραδέχεσαι τουλάχιστον απέναντί μου.
Εφόσον όμως το παραδέχεσαι όλα καλά από εμένα.ΥΓ. Το φόρουμ δεν ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2004
-
19 άτομα ψήφισαν 'λάθος' (ως τώρα). Ποστ με τη γνώμη τους θα διαβάσουμε άραγε?Εγω κύριε Κr ψηφισα λάθος. Και αυτό γιατί απο όσο γνώρισα τον κ. Απρ 'διαδικτυακά' τον εκρινα έναν ανθρωπο με αποψη και που μιλάει χωρίς να υποκινείτε, να κάνει δημοσιες σχέσεις και να χαϊδολογεί ! Επεσε στο 'παραπτωμα' να περάσει την 'χοντρή -μεν- αυτη γραμμη' που ειναι οι κανόνες του φόρουμ, αλλά δεν αλλάζει την γνώμη μου για αυτόν. Διαφωνώ για τον τρόπο που 'εξεφρασε' τις απόψεις του, που οντως δεν τήρησε τους κανόνες, αλλά συμφωνώ με τις απόψεις του! Ξεπέρασε τον κανονισμό γιατί δεν φοβάται κανέναν και γιατί δεν 'εχει αναγκη' κανέναν. Μπορεί να ξεπέρασε τα ορια, αλλά ο ιδιος ο κ. Απρ δεν εχει όρια οταν υποστηρίζει ή κατακρίνει κάτι γενικότερα! Ετσι είχαμε αυτό το αποτέλεσμα!
Ψηφισα Λαθος για το ban του, γιατί τον υποστηρίζω. 'Πήρα' πολλά απο τα 'γραπτά του' ολο τον καιρό που συμμετείχα και τώρα διαβάζω!!!Συγνώμη που μπορεί να πέφτω σε 'αντιφάσεις', κανονες-προσωπική συμπαθεια-λαθος ή σωστό, αλλά αυτό το 'κλικ' μου κάνει εμένα!
Εγώ ελπίζω να ξαναδώ γραπτά του, γιατί μπορεί να σταμάτησα να γράφω αφού παράτησα το αθλημα και δεν εχω κατι 'ουσιαστικό' να γραψω, ομως διαβάζω και μ'αρεσει το φορουμ αυτό!
Φιλάκια!!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Εγω κύριε Κr ψηφισα λάθος. Και αυτό γιατί απο όσο γνώρισα τον κ. Απρ 'διαδικτυακά' τον εκρινα έναν ανθρωπο με αποψη και που μιλάει χωρίς να υποκινείτε, να κάνει δημοσιες σχέσεις και να χαϊδολογεί ! Επεσε στο 'παραπτωμα' να περάσει την 'χοντρή -μεν- αυτη γραμμη' που ειναι οι κανόνες του φόρουμ, αλλά δεν αλλάζει την γνώμη μου για αυτόν.
Γιατί ποιανού η γνώμη άλλαξε;
(το 'κύριε' ελπίζω να το λες αστειευόμενη ή ειρωνευόμενη, δε μεγάλωσα και τόσο )Διαφωνώ για τον τρόπο που 'εξεφρασε' τις απόψεις του, που οντως δεν τήρησε τους κανόνες, αλλά συμφωνώ με τις απόψεις του! Ξεπέρασε τον κανονισμό γιατί δεν φοβάται κανέναν και γιατί δεν 'εχει αναγκη' κανέναν. Μπορεί να ξεπέρασε τα ορια, αλλά ο ιδιος ο κ. Απρ δεν εχει όρια οταν υποστηρίζει ή κατακρίνει κάτι γενικότερα! Ετσι είχαμε αυτό το αποτέλεσμα!
Δική μου ερώτηση τώρα: έστω ότι ήσουν administrator/moderator και προσπαθούσες για καιρό και επανειλημμένες φορές να πείσεις τον κ. Χρήστο να μη βρίζει, κι ας συμφωνείς εν γένει με αυτά που λέει. Όταν, την τελευταία φορά που το έκανες, γυρνούσε κι έβριζε κι εσένα, θα προτεινες την προσωρινή αποπομπή του ή όχι;
Ψηφισα Λαθος για το ban του, γιατί τον υποστηρίζω. 'Πήρα' πολλά απο τα 'γραπτά του' ολο τον καιρό που συμμετείχα και τώρα διαβάζω!!!
Κι εμείς πήραμε από τα γραπτά του Άννα (χρόνια πολλά btw). Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα ως διαχειριστές να τον αφήσουμε επιλεκτικά να παραβιάζει τον κανονισμό. Διαφωνείς;
Συγνώμη που μπορεί να πέφτω σε 'αντιφάσεις', κανονες-προσωπική συμπαθεια-λαθος ή σωστό, αλλά αυτό το 'κλικ' μου κάνει εμένα!
Πέφτεις σε αντιφάσεις, αλλά με τον τρόπο που το θέτεις σε δικαιολογώ απόλυτα. Αν πάντως ήσουν στη θέση μας, όπως λέω και πιο πάνω, θα ήσουν αναγκασμένη να το δεις διαφορετικά.
Εγώ ελπίζω να ξαναδώ γραπτά του...
Κι εμείς το ίδιο. Κάθε απόφασή του σεβαστή ωστόσο.
-
Εγω κύριε Κr ψηφισα λάθος. Και αυτό γιατί απο όσο γνώρισα τον κ. Απρ 'διαδικτυακά' τον εκρινα έναν ανθρωπο με αποψη και που μιλάει χωρίς να υποκινείτε, να κάνει δημοσιες σχέσεις και να χαϊδολογεί ! Επεσε στο 'παραπτωμα' να περάσει την 'χοντρή -μεν- αυτη γραμμη' που ειναι οι κανόνες του φόρουμ, αλλά δεν αλλάζει την γνώμη μου για αυτόν.
Γιατί ποιανού η γνώμη άλλαξε;
(το 'κύριε' ελπίζω να το λες αστειευόμενη ή ειρωνευόμενη, δε μεγάλωσα και τόσο )*Δεν ξερω ηλικιες ούτε πρόσωπα πολλών απο δω μέσα! Ισως απο 'συνήθεια' γιατί νοιώθω μικρούλα!!! *
Διαφωνώ για τον τρόπο που 'εξεφρασε' τις απόψεις του, που οντως δεν τήρησε τους κανόνες, αλλά συμφωνώ με τις απόψεις του! Ξεπέρασε τον κανονισμό γιατί δεν φοβάται κανέναν και γιατί δεν 'εχει αναγκη' κανέναν. Μπορεί να ξεπέρασε τα ορια, αλλά ο ιδιος ο κ. Απρ δεν εχει όρια οταν υποστηρίζει ή κατακρίνει κάτι γενικότερα! Ετσι είχαμε αυτό το αποτέλεσμα!
Δική μου ερώτηση τώρα: έστω ότι ήσουν administrator/moderator και προσπαθούσες για καιρό και επανειλημμένες φορές να πείσεις τον κ. Χρήστο να μη βρίζει, κι ας συμφωνείς εν γένει με αυτά που λέει. Όταν, την τελευταία φορά που το έκανες, γυρνούσε κι έβριζε κι εσένα, θα προτεινες την προσωρινή αποπομπή του ή όχι;
*- Επιμένω : Μπορεί να ξεπέρασε τα ορια, αλλά ο ιδιος ο κ. Απρ δεν εχει όρια οταν υποστηρίζει ή κατακρίνει κάτι γενικότερα! Ετσι είχαμε αυτό το αποτέλεσμα! Οσο για το τί θα έκανα δεν ξέρω. Ξέρω οτι δεν θα ήμουν ποτέ με τίποτα adm/mod γιατί μου είναι δύσκολο να ακολουθώ μόνο τους 'κανόνες' και να μην λαμβάνω υπόψιν μου προσωπικές συμπάθειες-παρελθόν έντιμου βίου- κτλ!!!!
Ψηφισα Λαθος για το ban του, γιατί τον υποστηρίζω. 'Πήρα' πολλά απο τα 'γραπτά του' ολο τον καιρό που συμμετείχα και τώρα διαβάζω!!!
Κι εμείς πήραμε από τα γραπτά του Άννα (χρόνια πολλά btw). Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα ως διαχειριστές να τον αφήσουμε επιλεκτικά να παραβιάζει τον κανονισμό. Διαφωνείς;
*
Ετσι ωμά που το θέτουμε, και προσπαθώντας να είμαι βαθύτατα 'κανον...ισμένη', οχι δεν θα διαφωνίσει κανείς!!!!*Φιλάκια απ'τα Χανιά !!!!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
βρε καρυοθραυστη (που με κοροιδευες οτι ειχα φαει μπαν , και μετα την εφαγες και συ ) εγω το λογο για μενα δε τον εμαθα ουτε ανεπισημα.Οταν αποκαλεις το φορουμ μπουρδελο, τι περιμενεις; Μεταλιο;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
βρε καρυοθραυστη (που με κοροιδευες οτι ειχα φαει μπαν , και μετα την εφαγες και συ ) εγω το λογο για μενα δε τον εμαθα ουτε ανεπισημα.
Οταν αποκαλεις το φορουμ μπουρδελο, τι περιμενεις; Μεταλιο;
oxi pia go for pol
-
19 άτομα ψήφισαν 'λάθος' (ως τώρα). Ποστ με τη γνώμη τους θα διαβάσουμε άραγε?Είναι εύκολο να κάνεις ένα στατιστικό ποστ, το οποίο φυσικά να ανανεώνεις, μόνο με οσους έχουν τεθεί υπέρ / κατά με δημοσίευση;
Δεν είναι κακό, νομίζω, άλλωστε όποιος θέλει ανατρέχει στις δημοσιεύσεις και το βρίσκει. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
βρε καρυοθραυστη (που με κοροιδευες οτι ειχα φαει μπαν , και μετα την εφαγες και συ ) εγω το λογο για μενα δε τον εμαθα ουτε ανεπισημα.
Οταν αποκαλεις το φορουμ μπουρδελο, τι περιμενεις; Μεταλιο;
oxi pia go for pol
Αφησε ιστορια αυτο ε;
Τεσπα αυτο του patro ειναι περασμενα, ξεχασμενα μιας δυσκολης εποχης (λογω της τοτε επικαιροτητας). Αν μη τι αλλο απο τοτε δεν υπηρξε αλλο προβλημα, ισα ισα δηλαδη που κερδισαμε εναν ακομη καλο συνομιλητη.
ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ;