-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Δηλαδή θα χάσει η ενότητα των ελληνικών αγώνων από την αποχώρηση του APR;
φσσσσιτ .... μπόινγκ....
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς.να φερω και το ζιπο μου;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Δηλαδή θα χάσει η ενότητα των ελληνικών αγώνων από την αποχώρηση του APR;
φσσσσιτ .... μπόινγκ....
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς.Μπράβο, τον έβαλες στη θέση του τώρα.
Ανοίγεις θέμα για να πούμε τη γνώμη μας, τη λέει και ο charmak66 και του απαντάς 'καλύτερα να μασάς'. Ξέρεις τι δείχνει αυτό;....Με τα υπόλοιπα που έγραψε διαφωνείς σε κάτι; Έχεις βρει εσύ τρόπο να έχουμε και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο; **Καμιά αλλάγή στους κανόνες του φόρουμ, ίσως **για 'εξέχουσες προσωπικότητες' σαν τον APR;......
Το 'δημοσιοϋπαλληλικό' είναι να λέμε 'α, εσύ είσαι ο ΤΑΔΕ, θα σου φερθώ διαφορετικά, θα δεχτώ και το φακελάκι σου (των γνώσεών σου γύρω από το αντικείμενο στην προκειμένη περίπτωση) και όλα καλά'. Σκέψου το λίγο. Αν αρχίσουμε τις εξαιρέσεις εδώ, καλύτερα να τον καταργήσουμε τον κανονισμό.
-
Χρόνια είχα να σε δω voice.
Στο θέμα μας.
Το έχω ξαναπεί και δεν έχω λάβει απάντηση. Άλλος μεγαλοπαράγοντας των ελληνικών αγώνων ο οποίος όμως βρίσκεται 'από την άλλη μεριά', παραμονές κάποιου ακρόπολις έβγαινε και διαφήμιζε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή του αγώνα.
Γι αυτόν βεβαίως, δεν τέθηκε ούτε καν θέμα edit της δημοσίευσής του.
Δεν γνωρίζω για το τι ακριβώς γίνεται στον αντίλογο, όμως στους ελλ. αγώνες κυκλοφορούν πολλά trolls-κλώνοι οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν και να καταστρέφουν θέματα και αρκετές φορές δεν τους συμβαίνει τίποτα.
Συνεπώς εξαιρέσεις γίνονται έτσι και αλλιώς.
Παραδέχομαι πως η απάντησή μου στον charmak66 δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.. -
takinen κάνε τον κόπο να αξιολογήσεις τα ποστ μου ωστε να ξέρω αν μπορώ να βρίζω και να κάνω γενικά ότι μου γουστάρει ή όχι.
merci
-
Απο όσο γνωρίζω,ο APR είναι ένας άνθρωπος που ακόμα και χωρίς να σε γνωρίζει θα σε βάλει να καθήσεις δίπλα του,να σου πεί κάποια πράγματα,χωρίς να τό 'παίζει' κ.λ.π.
Αλλά αυτό του πρόσωπο ΔΕΝ φαίνεται στό φόρουμ.Εγώ δικαιολογώ τήν στάση τών μοντερέιτορς απέναντί του.Δεν είναι ρε φίλε δίκαιο να πώ εγώ ή κάποιος άλλος τη γνώμη του και να ακούσει στα ξαφνικά τα μπινελίκια του,τί να γίνει τωρα
Το κακό είναι ότι,αντί να πούμε ότι οι μόντς κάνουν 'πάσο' αρκετές φορές και καταπίνουνε καμήλες,όταν τελικά δράσουν τους παίρνει και ο διάολος
Ετσι λέω όχι μόνο για τήν συγκεκριμένη περίπτωση
-
Εγω δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιος να είναι διαφορετικός μέσα απο το φόρουμ. Σα να λέμε αμα σε δω απο κοντά σου μιλάω κανονικά και αμα σε πάρω τηλ σε βρίζω (αλλα δικαιολογούμαι επειδή 'άλλο το τηλέφωνο')...
-
Εσύ θα είσαι άραγε ακριβώς ο ίδιος ρε ΙΚΕ άν βρεθούμε μία μέρα να κουβεντιάσουμε απο κοντά;
Μήπως θα είσαι χαλαρώτερος απο όσο τώρα που μιλάς σε έναν υπολογιστή;
Εξω θα γνωριστούμε στα αλήθεια.Εδώ όχι -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εσύ θα είσαι άραγε ακριβώς ο ίδιος ρε ΙΚΕ άν βρεθούμε μία μέρα να κουβεντιάσουμε απο κοντά;
Εξω θα γνωριστούμε στα αλήθεια.Εδώ όχιΑσπρο-Μαύρο όμως δεν θα είναι Αντρέα!
Και το Διαδίκτυο μας επιτρέπει να έχουμε μια πρώτη 'εικόνα'. Κι αυτό είναι καλό!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εξω θα γνωριστούμε στα αλήθεια.Εδώ όχιΟ ίδιος είμαι, λες να είναι άλλος που γράφει με το nickname μου?
Επίσης όσους έχω γνωρίσει προσωπικά προφανώς και ήταν ίδιοι και απο κοντά, ασχέτως αν αρκετές φορές κρύβουν κάποιες (καλές ή συνήθως κακές) πλευρές του χαρακτήρα τους.
-
Καθόλου απαραίτητο αυτή η πρώτη εικόνα να δείχνει μία αληθινή πλευρά
Αυτή τη στιγμή μου έρχονται στο μυαλό ΔΥΟ άτομα που γνώρισα,και ήταν μέρα και η νύχτα απο τα γραπτά τους στο φόρουμ.Ονόματα δεν λέμε,αλλά και στούς δύο το εξομολογήθηκα ότι περίμενα να αντικρύσω 'σημεία και τέρατα'
-
Δηλαδή αμα σε αρχίσω στα μπινελίκια εγω απο το φόρουμ δεν θα το λάβεις υπ'όψιν σου όταν βρεθούμε πχ σε κάποια συνάντηση επειδή έγινε μέσω του φόρουμ?
Εϊτε μέσω φόρουμ, είτε μέσω email είτε φάτσα με φάτσα οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι. Αυτό που αλλάζει είναι το ποιά πλευρά του εαυτού τους δείχνουν και ποιά πλευρά οι άλλοι θέλουν να δουν.
Αν σε βρίσω λοιπον απο εδώ και ειμαι άψογος μαζί σου απο κοντά δεν σημαίνει πως παρανόησες το βρίσιμο, σημαίνει πως απο κοντά συμπεριφέρθηκα αλλιώς λόγω των Χ ή Ψ συνθηκών. Δεν πάυω να υπήρξα αγενής όμως.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δηλαδή αμα σε αρχίσω στα μπινελίκια εγω απο το φόρουμ δεν θα το λάβεις υπ'όψιν σου όταν βρεθούμε πχ σε κάποια συνάντηση επειδή έγινε μέσω του φόρουμ?Εϊτε μέσω φόρουμ, είτε μέσω email είτε φάτσα με φάτσα οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι. Αυτό που αλλάζει είναι το ποιά πλευρά του εαυτού τους δείχνουν και ποιά πλευρά οι άλλοι θέλουν να δουν.
Αν σε βρίσω λοιπον απο εδώ και ειμαι άψογος μαζί σου απο κοντά δεν σημαίνει πως παρανόησες το βρίσιμο, σημαίνει πως απο κοντά συμπεριφέρθηκα αλλιώς λόγω των Χ ή Ψ συνθηκών. Δεν πάυω να υπήρξα αγενής όμως.
Ρε σύ,εάν μιλάς για χοντρό μπινελίκι,τότε δεν το ξεπλένει τίποτα.Υπάρχουν όμως λέξεις που σε ενοχλούν διότι ΔΕΝ έχεις τόν άλλον μπροστά σου να τόν εννοήσεις στα αλήθεια
Τα δύο άτομα που σου λέω με εξοργιζε η όλη τους συμπεριφορά,καί,άν καί όντως προκατελειμένος αρνητικά απέναντί τους τήν πρώτη φορά διαπίστωσα ότι ήταν λάθος η εντύπωσή μουΑπό εκεί και ύστερα,και επειδή το μπινελίκι έρχεται σε άλλον ευκολότερα και σε άλλον δυσκολότερα (ο πρώτος αστειεύεται ο δεύτερος καθόλου) θα πρέπει και εκεί να γνωρίζεις αυτοπροσώπως το άτομο
Φυσικά όλα όσα λέω εδώ ΔΕΝ αποτελούν ελαφρυντικό για ένα φόρουμ όπου υπάρχουν κανόνες
Μαθε να τους σέβεσαι,ακόμα και άν έτσι δείχνεις τόν ψεύτικο καλό σου εαυτό
Αλλιώς πάνε σπίτι -
Τι να πω; Δεν είμαι γνώστης του χώρου των Ελληνικών αγώνων και δεν μετέχω ενεργά. Ομολογώ ότι συχνά προσπάθησα να πλησιάσω αλλά είναι τόσο έντονη η δυσοσμία που αναδύεται που με έκανε πάντα να αποτραβηχτώ. Ο χώρος σε μένα τον μη γνώστη μου δίνει μια εικόνα έντονης εσωστρέφειας με ανθρώπους που προτιμούν να διατηρούν μικρή την πίτα φτάνει να κρατήσουν ανέπαφο το όποιο κομμάτι κατέχουν ή νομίζουν ότι κατέχουν. Είναι από όσο καταλαβαίνω τόσο έντονες οι αντιπαραθέσεις και οι ίντριγκες καλυμμένες ή όχι που ακόμα και τα υγιή στοιχεία σιγά σιγά να τα διαβρώνουν και να τα αφομοιώνουν. Δεν γνωρίζω τον κύριο ΑPR και δεν μπορώ να εκφραστώ για την προσωπικότητα του, μπορώ όμως να κριτικάρω όσα έγραψε και ομολογώ ότι δεν τον τιμούν. Αν έχει το ειδικό βάρος που οι γνώστες του χώρου λέτε ότι έχει καιρός είναι να το αποδείξει μένοντας στο Forum και αποσαφηνίζοντας τα πάντα καταθέτοντας απόψεις με επιχειρήματα και όχι ύβρεις. Επειδή ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι για μένα μια από τις κορυφαίες μορφές ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ θέλω να ελπίζω ότι όσοι έχουν δαγκώσει τα μικρά ή μεγάλα κομματάκια από την πενιχρή πίτα των Ελληνικών αγώνων θα καταλάβουν επιτέλους ότι τους συμφέρει η πίτα να μεγαλώσει κάνοντας τον χώρο ελκυστικό σε περισσότερο κόσμο που θα καταλάβει θέσεις μέσα σε αμάξια και έξω στις πλαγιές ή τις κερκίδες. Ο κόσμος κάνει δελεαστικό τον χώρο στους σπόνσορες και ου το καθεξής.
Ελπίζω να έρθει σύντομα ο καιρός που θα μιλάμε για επιτυχίες του χώρου και όχι για ασχήμιες που κανένα τελικά δεν τιμούν. -
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.........ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΛΙΜΗΤΣΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ *
Αυτη τη φραση ειμαι 1000% βεβαιος πως ο κ.Χρηστος ουτε θα σκεφτοταν να την πει σε παρεα απο ΜΗ απεχοντας οδηγους και 'χλιμητσουρες'.Οχι απο υστεροβουλια,απλως δεν ειναι ο τυπος του ετσι.
Και ομως την εγραψε συν πολλα αλλα.
Ναι πιστευω οτι μπροστα στο πληκτρολογιο δεν ειναι ο μαστορας που ξερουμε.Και δεν μας λεει ο Δημητρης πως μπορουμε να βγαλουμε απο το μυαλο μας την μια εικονα και να κρινουμε την αλλη.Για αυτους που τον ξερουν αυτο ειναι δυσκολο και μιας και λιγοι αγωνιζομενοι κατεθεσαν εδω τη γνωμη τους μαλλον εχω δικιο.- 10ο Ραλλυ Κορινθου 2006,πρωτη σελιδα.
-
αυτό που κατάλαβα εγώ πάντως απο το bold είναι ότι δεν μιλάει γενικά για αυτούς που παρακολουθούν τους αγώνες αλλά για τον κύκλο αυτωνών που τρέχουν, φίλους μηχανικούς κλπ, όχι ότι το βρίσκω σωστό, αλλά ίσως την περίοδο αυτή (τοτε) υπήρχε μια γενικότερη κόμπλα περι αποχης κλπ....αυτό λέω όταν γράφω ότι δεν γίνεται να καταλάβεις τον κόσμο που γράφει εκεί μέσα αν δεν είσαι ένας απο αυτούς.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
αυτό που κατάλαβα εγώ πάντως απο το bold είναι ότι δεν μιλάει γενικά για αυτούς που παρακολουθούν τους αγώνες αλλά για τον κύκλο αυτωνών που τρέχουν, φίλους μηχανικούς κλπ, όχι ότι το βρίσκω σωστό, αλλά ίσως την περίοδο αυτή (τοτε) υπήρχε μια γενικότερη κόμπλα περι αποχης κλπ....αυτό λέω όταν γράφω ότι δεν γίνεται να καταλάβεις τον κόσμο που γράφει εκεί μέσα αν δεν είσαι ένας απο αυτούς.το θεμα ΠΛΕΟΝ ειναι το ΓΙΑΤΙ να θες να εισαι ενας απο αυτους
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...Φυσικά όλα όσα λέω εδώ ΔΕΝ αποτελούν ελαφρυντικό για ένα φόρουμ όπου υπάρχουν κανόνες
Μαθε να τους σέβεσαι,ακόμα και άν έτσι δείχνεις τόν ψεύτικο καλό σου εαυτό
Αλλιώς πάνε σπίτι'Πατάω' στα λόγια του Ανδρέα, για να αναρωτηθώ, μήπως η πολλή Δημοκρατία βλάπτει;
Μήπως, δλδ, αν το moderation δεν ήταν τόσο moderate τα πράγματα ήταν καλύτερα;
Μήπως η ατυχής (για την εύρυθμη λειτουργία του 4τφ) κατάληξη κάποιων δημοσιεύσεων θα είχε αποφευχθεί, αν είχε/αν αποφευχθεί προηγούμενη/ες προκλήσεις;
Και, τελικά, υπάρχει σοβαρός λόγος να ανέχεται κάποιος τόσες παραβιάσεις του κανονισμού του φόρουμ στο οποίο είναι συντονιστής, στο όνομα μιας ιδιότυπης 'Δημοκρατίας';
Μην ξεχνάμε, μέχρι σε 'επίθεση' έφτασε/αν, σπαταλώντας απόλυτα άσκοπα δικό του/τους και των συντονιστών χρόνο κάποιος/οι 'θιγμένος/οι' από ... τι; Από την υπερβολική 'ελευθερία έκφρασης' ή, μάλλον, από το 'ατόπημα' των συντονιστών, που του έδωσαν το παιχνιδάκι του και, όταν το πάρα παράκανε, του το πήραν πίσω.ΥΓ
Όχι, δεν είμαι χουντικός.
-
Με διαφορετική διαχείριση, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά Ηλία.
Καλύτερα ή χειρότερα, δεν μπορεί κανείς να ξέρει.Το σίγουρο είναι ότι, ανάλογα με το στυλ διαχείρισης, κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι δυσαρεστημένοι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τις προάλλες και με βάση αυτό
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=15604&start=15
έγινε προσωρινή διαγραφή του χρήστη APR.
Από τους κορυφαίους έλληνες μηχανικούς αυτοκινήτων και μεγάλη μορφή στο χώρο των ελληνικών αγώνων.
Η διαγραφή αυτή σήμανε την δήλωση της οριστικής αποχώρησής του από το forum.
Θεωρείτε την απόφαση της διαχείρησης σωστή ή λάθος;Ωραίο θέμα
Η ερώτησή σου λοιπόν είναι 'Θεωρείτε σωστό να εφαρμόζονται οι κανονισμοί για κορυφαίους έλληνες μηχανικούς ή έπρεπε να εξαιρούνται;'
Από τη μεριά μου, θα ήθελα οι 6 (ως τώρα) που ψήφισαν ότι κάναμε λάθος, αλλά και όσοι προτίθενται από δω και πέρα να ψηφίσουν το ίδιο, να γράψουν και ένα ποστ να μας πουν ΓΙΑΤΙ το πιστεύουν αυτό.
Τέλος, σημειώνω ότι ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δεν θα είχες την δυνατότητα, Τάκινεν, να δημιουργήσεις ανάλογο τόπικ χωρίς να κλειδωθεί το επόμενο κιόλας λεπτό. Εδώ φυσικά, μένει και θα μείνει ανοιχτό. Να διαβάσουμε απόψεις όμως, ε?
Ψήφισα 'Σωστό' γιατί οι κανονισμοί είναι για όλους ίδιοι , γιατί ο Krus... έχει δίκαιο σε αυτά που αναφέρει και γιατί η καλή λειτουργία του φόρουμ έγκειται στους διαχειριστές/συντονιστές και όχι στο κοινό περί δικαίου αίσθημα. Σε κανένα αξιοπρεπές φόρουμ δεν θα επιτρεπόταν τέτοια συζήτηση.
Προτείνω , επι του προκειμένου να αλλάξει το σύστημα με τις προσωρινές αποβολές. Προτείνω ένα σύστημα με δύο προειδοποιήσεις ( που να λειτουργούν αθροιστικά ανεξαρτήτως του χρονικού διαστήματος μεταξύ των ) και στην τρίτη να υπάρχει οριστική αποβολή. Σε κάθε προειδοποίηση είναι καλό να αντικαθίσταται το avatar με ενδεικτικό της κατάστασης του χρήστη.. Επιπλέον προτείνω κατάργηση του θέματος που αναφέρονται/δικαιολογούνται/επεξηγούνται οι αποβολές ( προσωρινές ή μη ) ή απόκρυψή του ( είναι πληροφορία που αφορά μόνο τη διαχείριση ) και σε κάθε περίπτωση που κάποιος ανοίγει αντίστοιχο θέμα , το θέμα να κλειδώνεται και ο χρήστης που το ξεκίνησε να ειδοποιείται πως δεν είναι δυνατόν να στήνονται λαϊκά δικαστήρια για την τιμωρία του καθ' ενός χρήστη.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σε κάθε προειδοποίηση είναι καλό να αντικαθίσταται το avatar με ενδεικτικό της κατάστασης του χρήστη.. .νταξ οχι και ετσι
σιγα μη του χτυπαμε και τατουαζ οπως κανανε οι γερμανοι στα στρατοπεδα συγκεντρωσης
ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ;