-
δηλαδή ή θα πλακωθεί κάποιος/α στο γυμναστήριο με σκοπό να γίνει super model ή πρέπει να μείνει λιποσακούλα και να κλειστεί στο σπίτι;
Κι οι δυο θεωρίες εξίσου ρατσιστικές )) -
Όοοοοοχι άαααααλλο κάααααρβουνο!
για να χρησιμοποιήσω μια υπογραφή συμφορουμίστα
Ρε παιδιά, μην ξανατσακωθούμε!
-
κι όταν βλέπεις τη 16χρονη κοπελίτσα να τρώει 3-3 τα burger και να γίνεται σαν αυτά αλλά με πόδια πιως φταίει;
Η ίδια μετά από 15 χρόνια θα τρέχει στις διάφορες 'Δρούζες' και θα εξιστορεί τα δεινά της... -
Επίσης, όσο απωθητική είναι μια γυναίκα που ο πισινός της μοιάζει με σάπιο φρούτο και είναι τόσο μεγάλος που τον περνά στην ακίνητη περιουσία της στη φορολογική δήλωση και έχει και μουστάκι και τρίχα στη μασχάλη (και στην πλάτη... Και παντού αλλού...), άλλο τόσο απωθητική είναι μια βοδιμπιλντερού που είναι τίγκα στα μούσκουλα και έχει χάσει τελείως τη θηλυκότητά της.
-
Μπα, τέτοιες κοπελίτσες που μετά γίνονται τροφαντές-τροφαντές αγελαδίτσες (για μπριζόλες) πάνε συνήθως στην Τένια 'Έτσι-Έτσι' Μακρή.
-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
κι όταν βλέπεις τη 16χρονη κοπελίτσα να τρώει 3-3 τα burger και να γίνεται σαν αυτά αλλά με πόδια πιως φταίει;
Η ίδια μετά από 15 χρόνια θα τρέχει στις διάφορες 'Δρούζες' και θα εξιστορεί τα δεινά της...Φταίνε οι γονείς της και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος! Ξέρω τι σου λέω, εμένα οι γονείς μου με έκαναν παχύσαρκο και χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσω σε αποδεκτά επίπεδα όταν ήμουν πια 30 χρονών. Και ναι μεν εγώ τους συγχωρώ λόγω 'σύνδρομου κατοχής' αλλά οι σημερινοί γονείς δεν έχουν απολύτως καμμιά δικαιολογία!
-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
δηλαδή ή θα πλακωθεί κάποιος/α στο γυμναστήριο με σκοπό να γίνει super model ή πρέπει να μείνει λιποσακούλα και να κλειστεί στο σπίτι;
Κι οι δυο θεωρίες εξίσου ρατσιστικές ))ειχα γραψει αυτο
*ε, αμα γελα ακομα και ΑΥΤΗ (η amoda) τοτε πρεπει να ανυσηχουμε για αυτα που λεμε, κατι δεν παει καλα...
εχω μια απορεια
εχεις την συγκαταθεση της για να τα λες ολα αυτα (τα φοβερα επιχειρηματα) ??*για το σχολιο του skullone αλλα πηρα απαντηση
αρα θετω νεα ερωτηση
που καποιος (μαλλον εγω) υποστηριζει την θεωρια που αναφερεις ??
φιλε kyan
μην ανυσηχεις
για να γινει καυγας χρειαζονται δυο και μαλιστα σε διαφορετικα στρατοπεδα...τελος αλλος ενας μυθος που πρεπει να τελιωσει
οι bodybuilder αντρες και γυναικες ειναι στην κατασταση που τους 'θαυμαζουμε' μονο για καποια λεπτα και περιπου ετσι, μονο για καποιες μερες
οι μεν αντρες των ψηλων κατηγοριων συνηθως ειναι μπαλες οι δε γυναικες και αυτοι των χαμηλων κατηγοριων/fitness ειναι απλα πολυ γυμνασμενοι τον υπολοιπο καιροπροσωπικα δεν εχω δει ποτε 'στο δρομο' καποιον που να φαινονται οι φλεβες του στους τετρακεφαλους σαν αλογο
αρα αυτο που κατηγορουμε δεν ειναι καν η πραγματικοτητα
φυσικα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και να εχει και επιχειρηματα...
-
Θα σας πω εδώ για τον μεγάλο μου παιδικό και ανεκπλήρωτο (γιατί ποτέ δεν της είπα πώς ένιωθα) έρωτα: Μια νοστιμότατη κοπελίτσα, ξανθιά με καστανά μάτια (ΦΥΣΙΚΗ), που τώρα τελείωσε οδοντιατρική και είμαστε φίλοι (δυστυχώς μόνο φίλοι), όπως τότε που πηγαίναμε ίδια τάξη στο δημοτικό. Βρεθήκαμε πέρσι το καλοκαίρι κάποιες φορές και ήταν μπουκιά και συχώριο. Και τις καμπυλίτσες της είχε, και το κωλαράκι κλπ. Όχι ψωμάκια ή τίποτα τέτοιο - παρόλο που, όπως λέει, έχει λίγη κυτταρίτιδα - , απλά μια πολύ νόστιμη κοπέλα.
Βρεθήκαμε και το Πάσχα... Είχε χάσει 3 κιλά (είχε πέσει στα 50) και έλειπαν πολλά. Παραήταν λεπτή για τα γούστα μου. Η μητέρα της την πιέζει συνέχεια να μην τρώει - λές και τρώει και πολύ δηλαδή - και να παραμείνει στα 50 κιλά, αλλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψει στα 53 κιλά επειγόντως. Είναι και λεπτή από την κατασκευή της άλλωστε.
-
predator, τα .....
Αν εχεις κάτι προσωπικό στείλε του pm!
Την άποψη του είπε!Εχασα κάποιο επεισόδιο?!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
predator, τα ηλίθια ειρωνικά σου σχόλια κομμένα, μη γίνουμε μπάχαλο εδώ μέσα. Και τράβα να επιδείξεις το μισογυνισμό σου πουθενά αλλού. Άντε, γιατί από εκεί που ήσουν φαιδρός, τώρα έχεις γίνει απίστευτα ανιαρός. Και, όπως λέτε κι εσείς, 'το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο θεός'.εχω υποσχεθει στον kyan ...
οποτε φυσιολογικα σε γραφωΥ.Γ. οταν λες μπαχαλο τι ακριβως εννοεις ??
-
Κοίτα μπελά που βρήκαμε με τούτον. Δε φτάνει που προκαλεί, προσπαθεί να βγει κι από πάνω. Γλιτώσαμε απ'το αμερικανάκι, έχουμε το μισογύνη τώρα και τρώμε στη μάπα.
-
Παιδιά σας παρακαλώ, υπάρχουν και τα pm!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κοίτα μπελά που βρήκαμε με τούτον. Δε φτάνει που προκαλεί, προσπαθεί να βγει κι από πάνω. Γλιτώσαμε απ'το αμερικανάκι, έχουμε το μισογύνη τώρα και τρώμε στη μάπα.αυτο εννοεις μπαχαλο ??
να μιλας εσυ και να γελαω εγω ??
καλη φαση
αλλα τωρα σε λιγο πρεπει να φυγω
να το συνεχισουμε αυριο ??? -
Μ'ελόγου σου γελάει ο κόσμος, γιατί όχι μόνον όσα λες βρωμάνε μισογυνισμό και ρατσισμό, αλλά και γιατί, όταν σε στριμώχνουν, προκαλείς με απαντήσεις και σχόλια που σηκώνουν βρίσιμο ή, αν είχες τα κότσια (που ΠΟΛΥ αμφιβάλλω...) να τα πεις κατά πρόσωπο κι όχι μέσω ίντερνετ, ακόμα και ξύλο και, όταν σου τη λένε, μετά προσπαθείς να βγεις κι από πάνω.
Το κολπάκι αυτό δε λειτουργεί όμως. Σε μάθαμε πια, όπως μάθαμε και το αμερικανάκι.
-
Παιδιά θα κλειδωθεί το θέμα και θα μας αποκεφαλίσει όλους η ...ξέρετε ποιά!
-
Λες, ε; Άσε, να μην του δώσω αυτήν την ικανοποίηση.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παιδιά θα κλειδωθεί το θέμα και θα μας αποκεφαλίσει όλους η ...ξέρετε ποιά!γιατι
αφου ολοι το εχουν παραδεχθει οτι αυτο το θεμα ειναι για να κανουμε πλακα...skullone συγνωμη που δεν εχω τα κοτσια ειδικα για το ξηλο
υποσχομαι να κανω διαιτα, για να χασω καμια 50αρια κιλα και να τα αποκτησωδηλαδη ευτυχως που δε με ξερεις και οι προκλησεις/προσκλησεις σου ειναι ηρεμες διοτι αν ηξερες ποσο αδυναμος και ασθενικος ειμαι θα με ειχες ξεσκισει
-
Ρε τι έχω πάθει με σας! Και λείπουν και οι 'moderators' του θέματος (salome, kamil πού είστε και γίνεται της τρελής!)
Λοιπόν, αν δεν το κόψετε και οι δυό θα βάλω τον φίλο μου τον Άρνολντ να σας πλακώσει και τους δυο στο ξύλο!
-
Για να ξαναπιάσουμε το θέμα μάς(καί να αποφύγουμε τόν εμφύλιο) θα κάνω μία ερώτηση:
Γιατί όταν οδηγούμε,έχωντας μαζί μας τήν κοπέλα μάς,μάς κοιτάνε πάρα πολλές γυναίκες μέσα στά μάτια όλο νόημα;
Λέτε νά μάς 'θέλουν' γιά το φοβερό κορμί μας;
Λέτε να μάς 'θέλουν' γιά τό φοβερό αυτοκίνητό μάς;
Μήπως απλά 'παίρνουν τό αίμα τούς πίσω' γιατί δέν μπορούμε νά κάνουμε τίποτα;;;
Μήπως¨'παίζει' κάτι άλλο;;;Ακούω γνώμες!!!
-
Είναι το ότι συνοδεύεσαι. Όταν είσαι σόλο, λένε 'α, μπακούρης είναι, πεινασμένος... Άστον για καμιά δεύτερη'.
Όταν συνοδεύεσαι από κάποια κοπέλα, τότε τους μπαίνουν ψύλλοι στ'αυτιά. 'Τι του βρίσκει αυτή και είναι μαζί του; Γκόμενά του είναι; Γυναίκα του; Δε μπορεί, για να είναι μαζί του, κάτι καλό θα παίζει'.
Αυτό μου το'χουν πει ένα σωρό γυναίκες, ως συνοδευτικό της συμβουλής 'αν θες να έχεις σουξέ και να σε υπολογίζουν οι γυναίκες, άσε τις αντροπαρέες και να φροντίζεις όταν βγαίνεις έξω να έχεις τουλάχιστον μια κοπέλα κοντά σου'.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II