-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
BAN now! -
spiros
πήγαινε device manager και απεγκατάστησε το εν λόγω drive και στη συνέχεια πήγαινε στο IDE controller που το έχεις και κάντο κι αυτό το κανάλι uninstall και μετά μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή θα τα βρει θα τα ξαναπεράσει μάλλον σωστά αυτή τη φορά
-
ποιος ομως ειναι?
εχει:
primary IDE channel
secondary IDE channel
VIA bus master ide controller -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οποτε, get real... δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα απολυτως και μην κανεις σαν ελληνας δημοσιογραφος που με το που βλεπει την λεξη hacker οργιαζει η φαντασια του και δημιουργει φανταστικα σεναρια.
+1
@nasos79
O μόνος λόγος που κοιτάω τα logs του firewall είναι για να προσθέτω αυτούς που κάνουν 'επαγγελματικό' port scanning στις μαύρες λίστες. Αλλιώς τα logs είναι μια χαζομάρα, άκου hacker attack - τι άλλο θα γράψουν για να νομίσεις ότι καλά έκανες και έδωσες τα λεφτά σου για το προϊόν τους που σε προστατεύει καλά.
Κανονικά δεν έπρεπε να γράψει τίποτα, έτσι κι αλλιώς αυτό που γράφει είναι άχρηστο γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τι προσπάθησαν να κάνουν. Μη δίνεις καμία σημασία.ΟΚ, sorry που ρώτησα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποιος ομως ειναι?
εχει:
primary IDE channel
secondary IDE channel
VIA bus master ide controllero secondary ηταν, το εκανα, αλλα τιποτα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποιος ομως ειναι?
εχει:
primary IDE channel
secondary IDE channel
VIA bus master ide controllerθα πας στο κάθε κανάλι στην καρτέλα Details και θα επιλέξεις απ΄τη λίστα το Bus Relations και θα δεις ποιες συσκευές είναι πάνω σ'αυτό το κανάλι. Καλύτερα να είναι στο 2ο, όχι μαζί με τον σκληρό δλδ, γιατί δε το χω δοκιμάσει ποτέ έτσι και δε ξέρω αν θα κολλήσει ή όχι. Αλλιώς προχωράς κανονικά. `Οπως και να χει, αφού έχεις 2x2=4 κανάλια καλύτερα στο πρώτο ζεύγος να έχεις τον σκληρό μόνο του ή με καναν δεύτερο σκληρό αν έχεις και στο δεύτερο τα /dvd/dvdrw
-
spiros
αυτό που λες έγινε απ'τη μια στιγμή στην άλλη ή προηγήθηκε κάτι ? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
spiros
αυτό που λες έγινε απ'τη μια στιγμή στην άλλη ή προηγήθηκε κάτι ?κατι εγινε, αλλα δεν γνωριζω τι.
εβαλα καποια skins για τα ΧΡ.
τα εβγαλα μετα και ειδα οτι ειχε αυτο το προβλημα.δεν μπορω να κανω restore για να το γυρισω πισω.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ftp://218.210.127.132/pc/audio/realtek-linux-audiopack-4.05b.tar.bz2για δοκιμασε αυτους τους drivers και βλεπουμε
Τελικά δούλεψε ο ήχος και πλέον το ubuntu έγινε πιο θελκτικό.
Αναβάθμισα κιόλας στην έκδοση 6.10 και μπορώ να πω ότι πάει αρκετά καλά. Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν έχω καταλάβει τη διαδικασία για εγκατάσταση/αναβάθμιση των οδηγών διαφόρων συσκευών. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
spiros
αυτό που λες έγινε απ'τη μια στιγμή στην άλλη ή προηγήθηκε κάτι ?κατι εγινε, αλλα δεν γνωριζω τι.
2 πίτσες και 3 μπύρες.
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Το 'Windows Installer για εξελληνισμένα Windows '
Δεν εκανε - τ ι π ο τ α !!!Μα γιατί ποτέ δεν είναι τόσο εύκολο;
Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να κάνω εγκατάσταση προγράμματος από αρχείο ' *.msi' μου πετάει μήνυμα ότι 'η *.msi εφαρμογή αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργιά της'
Στο μήνυμα αυτό μήπως δίνει κάποιο κωδικό σφάλματος; Συνήθως είναι ένας τετραψήφιος αριθμός.
Τιποτα δεν δινει.....
Το κερατο του!Άσχημο αυτό. Ένας κωδικός σφάλματος θα περιόριζε τρομερά τις πιθανές αιτίες του προβλήματος.
Πάρα πολλές φορές το Windows Installer αποκτά αλλεργία όταν καλείται να εκτελέσει προγράμματα από αφαιρούμενα μέσα (CD-ROM, DVD-ROM).
Τα προγράμματα εγκατάστασης *.msi που έχεις δοκιμάσει να εκτελέσεις μέχρι τώρα ήταν από CD/DVD ή και από τον σκληρό δίσκο;
Αν ισχύει το πρώτο, δοκίμασε να αντιγράψεις κάποιο αρχείο τύπου *.msi μαζί με τυχόν συνοδευτικά αρχεία που έχει σε έναν προσωρινό κατάλογο στον δίσκο και προσπάθησε να το εκτελέσεις από εκεί.
Εάν πάλι έχεις εκτελέσει προγράμματα εγκατάστασης και από τον σκληρό, αγνόησε την παραπάνω πρόταση.Έχω αυτή τη στιγμή μία ενδεχόμενη λύση σε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, αλλά εμπεριέχει κάποια βήματα μάλλον επικίνδυνα, και θα ήθελα πρώτα να δοκιμάσω τη διαδικασία στο δικό μου PC.
Ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρω λίγο χρόνο.Εκτελεση απο σκληρο δισκο.
Καταραμμενα Ελληνικα ΧΡ! -
ποιόν wireless router από τους παρακάτω να επιλέξω...?
http://www.eshop.gr/search_per.phtml?ca ... 2=WIRELESS
θέλω εύκολο στην εγκατάσταση και όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο.
Και να μην κοστίζει μια περιούσια...εάν έχετε να προτείνετε και κάποιον άλλον....καλώς.
θα μπει σε isdn γραμμη...ήτοι netmod...
-
Το netmod δεν έχει σχέση, μπαίνει ΜΕΤΑ το router. Η τέλος πάντων παράλληλα με αυτό, αλλά δε συνδέονται μεταξύ τους.
Θα προτείνω Linksys, χωρίς να έχω ιδίαν πείραν, αναμασώντας απλά τις πληροφορίες που βλέπω εδώ κι εκεί.
-
άκυρο...μάλλον θα πάω σε κανονικό router.
-
Οταν λες κανονικό, εννοείς ενσύρματο?
Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο με laptop να σκέφτεται να πάρει καλωδιωμένο router...
Σκέψου το καλά.
-
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.615114
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.616058Το ASUS το εχω στο γραφειο και πεφτει μονο οταν πεφτει ο ΟΤΕ.
Ασφαλες και εχει ενσωματομενο Σ.Δ. 160GB
Για το LINKSYS WRT300N εχω ακουσει καλα λογια, αλλα δεν εχει κατσει να παιξω -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οταν λες κανονικό, εννοείς ενσύρματο?Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο με laptop να σκέφτεται να πάρει καλωδιωμένο router...
Σκέψου το καλά.
οκ...έχεις δίκιο...
-
Καποιος εψαχνε για καρτα γραφικων.....
XFX VGA GF7900GX2 QSLI 1GB PCI-E BULK
Η XFX παρουσιάζει την πανίσχυρη 7900GX2 της nVidia. Πρόκειται για μια δυνατή λύση για τους φανατικούς gamers που απαιτούν να βλέπουν την παραμικρή λεπτομέρεια στα γραφικά, χωρίς να θυσιάζουν καθόλου τα FPS.
Chipset: GeForce 7900GX2.
Μνήμη: 1024MB GDDR3 256-bit.
Μέγιστη Ανάλυση: 2048x1536 στα 85Hz.
Pixel Pipelines: 48.
Τοποθέτηση: PCI-Express x16.
Ελάχιστες απαιτήσεις: IBM ή 100% PC συμβατό με Pentium III 650MHz ή AMD Athlon 650MHz ή νεότερος, 1 x PCI Express x 16 θύρα, Windows 2000/XP, 64MB system memory, 50MB ελέυθερου χωρου στον δίσκο, CD-ROM ή DVD-ROM drive. **ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η κάρτα έχει μήκος 32 εκατοστά και απαιτείται τροφοδοτικό 900 Watt για απρόσκοπτη λειτουργία! **
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Υποστήριξη NVIDIA SLI. Πλήρης υποστήριξη DirectX 9c και OpenGL 2,0. Έξοδοι: D-SUB, Dual DVI-I, S-Video, HDTV. Δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης σε δύο οθόνες. Dual Link DVI. Δυνατότητα HDTV.
Εγγύηση: 3 χρόνια. -
ΟΜG!
τιμή φαντάζομαι....500+ ευρώ....
-
Εγώ έψαχνα, μόνο που αυτό το πράγμα δεν είναι κάρτα γραφικών. Είναι μια κάρτα κι ένα δάνειο από μόνη της.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]