-
XΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΥΤΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.
ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,
'EL-EM'
-
XΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΥΤΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.
'EL-EM'
-
'EL-EM'
-
-
Απο ποιόν θα υπόκεινται σε έλεγχο τα παραστατικά αγοράς?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο ποιόν θα υπόκεινται σε έλεγχο τα παραστατικά αγοράς?ε καποιον εξυπνακια θα βαλουν να ψαχνει!!!παντως ειναι ντροπη αυτο που εγινε!!!
-
XΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΨΑΧΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ/ΣΠΙΤΙ/ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΑΖΑ' Α LA AGRINIEAU'.
AMICALEMENT
STOUKERHOMME
-
Θα πείτε τι έγινε ή πρέπει να αμολήσουμε τα κυνηγόσκυλα μας πάλι για να μάθουμε;
-
Nous l'avons fait l'amour et c'est mort.
Dommage.
Stoukermec, je t'aime bien.
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
XΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΨΑΧΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ/ΣΠΙΤΙ/ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΑΖΑ' Α LA AGRINIEAU'.AMICALEMENT
STOUKERHOMME
ΑΓΑΠΗΤΕ Stoukerman,
ΑΜΑ ΕΣΥ Η Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Η ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΤΙ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΜΠΙΝΕΣ ... Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ TOPIC ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ,ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ' Ξ Ε Φ Τ Υ Λ Α ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
el-em εγω προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με αγώνες, έμαθα για το πολύ λυπηρό συμβάν της κλοπής και ελπίζω να βρεθεί άκρη.
Το πρώτο ποστ στο τόπικ αυτό όμως μου κάνει πολύ αρνητική εντύπωση, δηλαδή έχουμε φτάσει στην αυτοδικία? Αν γνωρίζετε άτομα που μπορεί να είναι ύποπτα για κλοπή ή κλεπταποδοχή υπάρχει και η ελληνική αστυνομία.
Εμένα μου έκλεψαν απο το αμάξι το ραδιο-cd, αμα έρθω σπίτι σου και σου ζητήσω παραστατικό αγοράς του δικού σου ραδιο-cd και με πετάξεις έξω με τις κλωτσιές θα έχεις κάτι να κρύψεις?
Έλεγχο σε τετοια θέματα αρμόδια να κάνει είναι η αστυνομία.
ΥΓ. Γιατί γράφετε με κεφαλαία?
-
L M MON AMOUR,
με παρεξηγησες
Kαι μενα με κλεψανε ουανς απον ε ταιμ αλλα δεν βγηκα δημοσια να λεω οτι θα σας ψαξω καριοληδες και αλοιμονo αν βρω κατι 'με χωρις' παραστατικο. [ εδιτ : με προλαβε ο ΙΚΕ]
Ακομα χειροτερα αυτα που λες του στυλ Τζωρτζ ( Νταμπαγια) Μπους οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εναντιον μας...Τεκμηριο αθωοτητας ονομαζεται, και τι να κανουμε ειμαι un petit peu ευαισθητος αν σε δημοσιο φορουμ ενας καταξιωμενος συνοδηγος προαναγγελει εφοδιες σε συναθλητες του.
Cordialment
-
ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
el-em εγω προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με αγώνες, έμαθα για το πολύ λυπηρό συμβάν της κλοπής και ελπίζω να βρεθεί άκρη.Το πρώτο ποστ στο τόπικ αυτό όμως μου κάνει πολύ αρνητική εντύπωση, δηλαδή έχουμε φτάσει στην αυτοδικία? Αν γνωρίζετε άτομα που μπορεί να είναι ύποπτα για κλοπή ή κλεπταποδοχή υπάρχει και η ελληνική αστυνομία.
Εμένα μου έκλεψαν απο το αμάξι το ραδιο-cd, αμα έρθω σπίτι σου και σου ζητήσω παραστατικό αγοράς του δικού σου ραδιο-cd και με πετάξεις έξω με τις κλωτσιές θα έχεις κάτι να κρύψεις?
Έλεγχο σε τετοια θέματα αρμόδια να κάνει είναι η αστυνομία.
ΥΓ. Γιατί γράφετε με κεφαλαία?
AN ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ Η ΝΟΜΙΜΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ TOPIC 'ΠΑΛΑΔΙΟΝ ΡΑΛΛΥ' ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 11η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ TOPIC 'ΠΑΛΑΔΙΟΝ ΡΑΛΛΥ' ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 11η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πω πω... Τελικά άλλα είναι τα προβλήματα των Ελληνικών Αγώνων και όχι το αγωνιστικό τμήμα...
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Nous l'avons fait l'amour et c'est mort.Dommage.
Stoukermec, je t'aime bien.
Nous l'avons baise et il est il a creve , mon vieux.
-
Εντελώς αστείο το συγκεκριμένο τόπικ.
Απλώς τους δίνετε σημασία επειδή είναι σελέμπριτις..Ποιος νοιάστηκε για το αυτοκίνητο του Κώστα του Κουκουμάκη που κλάπηκε πέρυσι; Ανοίχτηκαν βαρύγδουπα απειλητικά θρέντς ή μήπως από τότε μέχρι σήμερα οι έχοντες ραλί, κουβαλάνε αποδείξεις για να τις δείξουν σε συνοδηγούς που την είδαν αστυνόμος Μπέκας;
Ασήμαντο το περιστατικό κατά τη γνώμη μου.
Δεν θα κόψει και τη μπελούγκα από το τραπέζι του Βωβού.
Απλώς ντόρος να γίνεται και να κρατάμε το ονοματάκι μας ψηλά. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Εντελώς αστείο το συγκεκριμένο τόπικ.
Απλώς τους δίνετε σημασία επειδή είναι σελέμπριτις..Ασήμαντο το περιστατικό κατά τη γνώμη μου.
Δεν θα κόψει και τη μπελούγκα από το τραπέζι του Βωβού.
Απλώς ντόρος να γίνεται και να κρατάμε το ονοματάκι μας ψηλά.Άσχετα αν συμφωνεί κανείς ή όχι με το αρχικό ποστ του κ. Ελ-Εμ, οφείλει να παραδεχτεί ότι δεν είναι ασήμαντο θέμα 100k ευρώ (τυχαίο το νούμερο), έστω κι αν ο κάτοχος είναι οικονομικά (πολύ) εύρωστος κύριε Τάκινεν.
Ποιος νοιάστηκε για το αυτοκίνητο του Κώστα του Κουκουμάκη που κλάπηκε πέρυσι; Ανοίχτηκαν βαρύγδουπα απειλητικά θρέντς ή μήπως από τότε μέχρι σήμερα οι έχοντες ραλί, κουβαλάνε αποδείξεις για να τις δείξουν σε συνοδηγούς που την είδαν αστυνόμος Μπέκας;
.....Ούτε το ότι ψόφησε η κατσίκα του γείτονα σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε τουμπεκί αν μας σκοτώσουν τη δική μας.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσχετα αν συμφωνεί κανείς ή όχι με το αρχικό ποστ του κ. Ελ-Εμ, οφείλει να παραδεχτεί ότι δεν είναι ασήμαντο θέμα 100k ευρώ (τυχαίο το νούμερο), έστω κι αν ο κάτοχος είναι οικονομικά (πολύ) εύρωστος κύριε Τάκινεν.
Είναι πολύ πιο σημαντική η κλοπή ενός αυτοκινήτου πχ 20k ευρώ από κάποιον που το εισόδημά του είναι κάποιες λίγες δεκάδες k ευρώ, σε σχέση με την κλοπή 100k από κάποιον που
α) Το εισόδημά του είναι ορισμένα εκατ. ευρώ
β) Απόλυτα φυσικό να έχει ασφαλισμένο και το τελευταίο βάζο στο σπίτι του.
Ο λόγος όμως που ασχολούμαστε με την δεύτερη και όχι με την πρώτη περίπτωση είναι η λάμψη του σελέμπ.......Ούτε το ότι ψόφησε η κατσίκα του γείτονα σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε τουμπεκί αν μας σκοτώσουν τη δική μας.
Οk Η λύση που υποστηρίζεται από τον συγγραφέα του θρεντ λοιπόν είναι κάπως έτσι...
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ Η ΝΟΜΙΜΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ.
Βέβαια ξεχνάς τον κανονισμό χρήσης...
στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της ΕλλάδαςΜε τον κανονισμό του φόρουμ μάλλον ποτέ δεν τα πηγαίνατε καλά κύριοι μοντεράτορες...
ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ EVO-9