-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φυσικά silencer δίχως γκαντεμιά δε γίνεται...
Πρώτη μέρα χρήσης το κινητό νεκρό.
Προσοχή μεγάλη με το Nokia Software Updater, απ' ότι φαίνεται τα bugs ειναι ακόμα τεράστια.
Και φυσικά το κινητό θα το έχω απο Παρασκευή, μιας και κατα διαβολική σύμπτωση αύριο ειναι αργία.
Να πάω να κάνω κάνα ευχέλαιο;
Aμ!!Το επαθα και εγω με το Nokia Software Updater .Ποτε πια!!
Τι αργια ειναι αυριο;
Του Αγ. Ανδρέα στη Πάτρα...
Bill, πόσο στο κρατήσανε το κινητό στο σέρβις;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Φυσικά silencer δίχως γκαντεμιά δε γίνεται...
Πρώτη μέρα χρήσης το κινητό νεκρό.
Προσοχή μεγάλη με το Nokia Software Updater, απ' ότι φαίνεται τα bugs ειναι ακόμα τεράστια.
Και φυσικά το κινητό θα το έχω απο Παρασκευή, μιας και κατα διαβολική σύμπτωση αύριο ειναι αργία.
Να πάω να κάνω κάνα ευχέλαιο;
Aμ!!Το επαθα και εγω με το Nokia Software Updater .Ποτε πια!!
Τι αργια ειναι αυριο;
Του Αγ. Ανδρέα στη Πάτρα...
Bill, πόσο στο κρατήσανε το κινητό στο σέρβις;
Παρασκευη βραδυ το εδωσα σε φιλο μου με καταστημα κινητων που το εστειλε με κουριερ στην Νοκια ,δευτερα πρωι το ειχαν στα χερια τους και το παρελαβα πεμπτη μεσημερι.
-
Χμμ... Δηλαδή τους πήρε 4 μέρες να φλασάρουν το κινητό; Ή άργησες να το παραλάβεις επειδή μεσολάβησε ξανά κούριερ και ο φίλος σου με το κατάστημα κινητών;
-
Χμμ... Δηλαδή τους πήρε 4 μέρες να φλασάρουν το κινητό; Ή άργησες να το παραλάβεις επειδή μεσολάβησε ξανά κούριερ και ο φίλος σου με το κατάστημα κινητών;Α ρε Θέμη τι τις θέλεις τις αναβαθμίσεις και μάλιστα από Νόκια?
Σε έτρωγε ο απαυτός σου μου φαίνεται... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χμμ... Δηλαδή τους πήρε 4 μέρες να φλασάρουν το κινητό; Ή άργησες να το παραλάβεις επειδή μεσολάβησε ξανά κούριερ και ο φίλος σου με το κατάστημα κινητών;
Α ρε Θέμη τι τις θέλεις τις αναβαθμίσεις και μάλιστα από Νόκια?
Σε έτρωγε ο απαυτός σου μου φαίνεται...Καλύτερα να ρωτήσεις τι το ήθελε το Nokia.
-
Χμμ... Δηλαδή τους πήρε 4 μέρες να φλασάρουν το κινητό; Ή άργησες να το παραλάβεις επειδή μεσολάβησε ξανά κούριερ και ο φίλος σου με το κατάστημα κινητών;Ξανα κουριερ γα να ερθει Τριπολη.Μολις ο φιλος μου το παρελαβε μου το εδωσε.Δευτερα Τριτη Τεταρτη ηταν στην Νοκια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε έτρωγε ο απαυτός σου μου φαίνεται...Το πάθημα μάθημα.
Το Siemens μου το έχω φλασάρει καμιά 10αριά φορές, και με hackarισμένα firmware, του έχω αλλάξει τα φώτα στο patching και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Ελπίζω να βελτιώσει την κατάσταση η Νόκια...
Αν δεν πάρω το κινητό αύριο (αν και με διαβεβαίωσαν οτι θα το έχω αύριο), θα γίνει της π... το κάγκελο στη Νόκια Πάτρας.
-
Σε έτρωγε ο απαυτός σου μου φαίνεται...Το πάθημα μάθημα.
Το Siemens μου το έχω φλασάρει καμιά 10αριά φορές, και με hackarισμένα firmware, του έχω αλλάξει τα φώτα στο patching και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Ελπίζω να βελτιώσει την κατάσταση η Νόκια...
Αν δεν πάρω το κινητό αύριο (αν και με διαβεβαίωσαν οτι θα το έχω αύριο), θα γίνει της π... το κάγκελο στη Νόκια Πάτρας.
Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε υποστήριζα σθεναρά τη Nokia...
SE for EVER!!!!!!!! -
Σε συμβολαιο Βονταφον μπορει να μπει οροφη στο υψος του λογαριασμου;Δλδ πανω απο ενα ποσο να μπαινει φραγη εξερχομενων κλησεων;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
SE for EVER!!!!!!!!και 'γώ μια απ' τα ίδια...
κι απ' ότι φαίνεται θα αλλαξοπιστήσω
-
nasos79
εσύ άλλα έλεγες στην αρχή αλλά τεσπα...
technik
εσύ πάλι είχες άγνοια, δικαιολογημένος!
έχω και τα δύο πλέον...και από τα δύο ευχαριστημένος. (Νokia E50 & SE W700i)
-
Παιδες το κινητο ειναι απαιχτο. Με 3 κλικ συνδεθηκα αμεσως στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου και γραφω το μυνημα αυτο απο το κινητο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nasos79εσύ άλλα έλεγες στην αρχή αλλά τεσπα...
technik
εσύ πάλι είχες άγνοια, δικαιολογημένος!
έχω και τα δύο πλέον...και από τα δύο ευχαριστημένος. (Νokia E50 & SE W700i)
απο Sony Ericsson, ναί, δεν είχα ποτέ
-
-
Mεγειές!
Και το δικό μου:
-
Ωραίο! Καλορίζικο!
Παρεμπιπτόντως.
Σήμερα είδα Ν61 με Blacberry λειτουργικότητα.
Το έκανε ένας συνάδελφος και του έδωσαν ένα Ν61 δώρο!!!Πολύ ωραίο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίο! Καλορίζικο!Παρεμπιπτόντως.
Σήμερα είδα Ν61 με Blacberry λειτουργικότητα.
Το έκανε ένας συνάδελφος και του έδωσαν ένα Ν61 δώρο!!!Πολύ ωραίο!!!
Τι εκανε ο συναδελφος;;;;
-
Παίδες χτές το βράδυ brows-αρα το φόρουμ μας απο το Ε61 μου... Πραγματικά απίστευτος ο ενσωματομένος browser...
Γρήγορος, χωρίς κολλήματα και μλκίες, σου βγάζει αν θες πάνω δεξιά σε σμίκρυνση όλη τη σελίδα για να επιλέξεις σημείο να ζουμάρεις και μετά απο 1μιση ώρα browsing μέσω WiFi ούτε είχε πέσει η απόδοση του κινητού ούτε και η μπαταρία... Και φυσικά η σύνδεση με το ρούτερ μου γίνεται με 2 κλικ στο κινητό...
Πραγματικά it works as advertised!!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Προδότες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προδότες...
αλλαξοπίστησα ήδη
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]