-
Ο χρήστης az έγραψε:
Προσεχε γιατι τα εχεις βαλει με ανθρωπους που δεν αστειευονται...
Και δεν νομίζω να απείλησε κανείς τον takinen!
Τι να πω...Μάλλον διαβάζουμε με άλλα fonts....
-
Δημοσιεύθηκε: 30/11/06 3:54 Θέμα δημοσίευσης:
.... takinen έγραψε:
Κοιτάζοντας τις συμμετοχές διαπιστώνει άμεσα κανείς την καταλυτική πνοή που δίνουν για άλλη μια φορά τα ιστορικά. Μεγάλο πράγμα να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας όλες αυτές οι σαβούρες, άρα ας δώσουμε και κάτι πίσω στην ΕΛΠΑ ε?
εσυ εισαι τοσο γρηγορος και με τοσο καλο αυτοκινητο που των αλλων ειναι σαβουρες? εχω την εντυπωση edit Πρόσεχε [kouk]
-
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΒΟΥΡΑ ΦΙΛΕ? ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μεγάλο πράγμα να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας όλες αυτές οι σαβούρες, άρα ας δώσουμε και κάτι πίσω στην ΕΛΠΑ ε?Χαίρομαι πάρα πολύ που καταλαβαίνεις τον τρόπο σκέψης μου! Πράγματι μια και δεν πληρώνω τέλη κυκλοφορίας στην σαβούρα, είπα να της βάλω και κανα roll bar και να σέρνω την μίζερη ύπαρξη μας (την δικιά μου και της σαβούρας) απο αγώνα σε αγώνα.... πιο φτηνά μου έρχεται τελικά....
Ευχαριστούμε αγαπητέ takinen για τα καλά σας λόγια για μια μεγάλη ομάδα αγωνιζόμενων που τουλάχιστον προσπαθεί να δώσει θέαμα στον κόσμο....
-
ρε παιδια σημερα ηταν η αναβαση?χαμος στην Ριτσωνα σημερα!!!παντως πολλα micra ειδα ρε παιδια και απο πολυ νωρις!!!
-
Όλοι το κέφι μας κάνουμε.
Απλώς ορισμένοι απολαμβάνουν προνόμια μεγαλύτερα από το σύνολο.
Δημιουργείται λοιπόν η αίσθηση της συναλλαγής δεδομένων και των συγκυριών..Το αν είναι σαβούρες ή όχι τα ιστορικά, σε σχέση με τα σημερινά, είναι άσχετο -φιλοσοφικό- θέμα.
Ο Σετράιτ θα είχε μια καλή απάντηση, κρίμα που πέθανε.
Δεν το είπα για να θίξω, αφήστε που όποιος παίρνει στο προσωπικό ένα σχόλιο που αφορά το αυτοκίνητό του, τότε δεν μου αφήνει και πολλές αμφιβολίες για το χαρακτήρα του. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Προσεχε γιατι τα εχεις βαλει με ανθρωπους που δεν αστειευονται...
Και δεν νομίζω να απείλησε κανείς τον takinen!
Τι να πω...Μάλλον διαβάζουμε με άλλα fonts....
Ουδέν σχόλιο. Κούκος και σια έχετε αποδείξει πολλάκις το ρόλο σας εδώ μέσα.
-
Ήμαρτον θεέ μου !
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε .
Τι περίσσια αδρεναλίνη είναι αυτή ? Τι πισόπλατες πέφτουν εδώ μέσα ?
Δηλαδή αν υπήρχαν στα αυτοκίνητα ομάδες όπως στο ποδόσφαιρο τότε τι θα γινότανε ρε γ......το ? Πιστολιές θα παίζατε?
Ρε σεις στην ίδια ομάδα παίζετε όλοι.!!
Τι γκαντεμιά είναι αυτή που σας κυνηγάει? Τι φαγωμάρα είναι αυτή?Δείτε τα πράγματα και λίγο από την θετική τους πλευρά.
Και λίγο σεβασμός στους μεγαλύτερους συναθλητές σας δεν κάνει κακό. Το νεαρό ή νεαρότερο της ηλικίας σας δεν είναι πάντα άλλοθι για όλα... Ας τηρηθούν κάποια τυπικά όρια έστω.Και για τα Ιστορικά τι πρόβλημα υπάρχει? Κακό είναι που τυγχάνουν κάποιας ευνοϊκότερης μεταχείρισης από πλευράς πολιτείας? ( η ΕΛΠΑ και η ΕΘΕΑ δεν είναι τελωνείο...). Αύριο μπορεί να επιτευχθεί κάτι ανάλογο και για άλλες κατηγορίες, θα πρέπει τότε να βγουν κάποιοι και να το κατακρίνουν?
Κάθε θετική εξέλιξη είναι καλό για όλους και μη τρώγεστε με τα ρούχα σας.
Κάθε συμμετοχή, σε ράλι, σε ανάβαση, σε πίστα είναι καλό για όλους σας αφού όπως όλοι λέτε αγαπάτε αυτό το σπορ.
Στην Ελλάδα είμαστε.... αν δεν ήταν τα Ιστορικά, αν δεν ήταν τα Cups, αν δεν ήταν τα Ε, αν δεν ήταν τα BTCC τότε δύο τρία Σαξόραλα θα έτρεχαν μόνα τους ?Και για τους κάπως πιο οικονομικά «άνετους» τι πρέπει δηλαδή να γίνει? Να τους απαγορευθεί να τρέχουν?
Αντί να λέμε πάλι καλά που υπάρχουν και μερικοί που τα ξοδεύουν στο χώρο μας, αντί να τα παίζουν σε κανένα καζίνο, να τους θάψουμε και αυτούς με την πρώτη ευκαιρία?
Μα λογική είναι αυτή?Ήμαρτον Θεέ μου !
Speedy
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Μεγάλο πράγμα να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας όλες αυτές οι σαβούρες, άρα ας δώσουμε και κάτι πίσω στην ΕΛΠΑ ε?
Χαίρομαι πάρα πολύ που καταλαβαίνεις τον τρόπο σκέψης μου! Πράγματι μια και δεν πληρώνω τέλη κυκλοφορίας στην σαβούρα, είπα να της βάλω και κανα roll bar και να σέρνω την μίζερη ύπαρξη μας (την δικιά μου και της σαβούρας) απο αγώνα σε αγώνα.... πιο φτηνά μου έρχεται τελικά....
Ευχαριστούμε αγαπητέ takinen για τα καλά σας λόγια για μια μεγάλη ομάδα αγωνιζόμενων που τουλάχιστον προσπαθεί να δώσει θέαμα στον κόσμο....
H σαβούρα σας είναι επικίνδυνη αγαπητέ. Απαράδεκτο, να στρίβετε στις τρεις ρόδες δίπλα σε κόσμο, δεν ντρέπεστε λιγάκι???
(+ + ) -
Ορισμένοι σαν τον αξύριστο τυπάκο πιο πάνω πήγανε σχολίο και αντί για ανάγνωση μάθανε την επιλεκτική ανάγνωση.
-
Ορισμένοι σαν το ρομποτάκι από πάνω όταν πήγαν στο σχολείο έμαθαν ότι μπορούν να προσβάλλουν τους πάντες και τα πάντα και να τα ισιώνουν όλα. Σαβούρες τα ιστορικά, κουλάτζες (edit: και για τα μπαζα) όλοι οι οδηγοί στη Ελλάδα, σιγά τι έγινε που κλάπηκε αυτοκίνητο 150 Κ Ευρώ αφού ο ιδιοκτήτης του τα έχει κτλ...
Συγκρατηθήτε αγαπητέ, μην βγάζετε παντού τα απωθημένα σας, γινεστε εριστικός... Δεν ξέρω τι και ποιος σας πείραξε στους Ελληνικούς αγώνες και τα απαξιώνετε όλα, αλλά αν είναι να τα αντιμετωπίζετε όλα με τον ίδιο τρόπο, καλύτερα να σταματήσετε να ασχολείστε με τον χώρο.
Σαν πιτσιρίκος που έφαγε χυλόπιτα και βρίζει την κοπέλα που την έριξε κάνετε ώρες-ώρες...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ορισμένοι σαν το ρομποτάκι από πάνω όταν πήγαν στο σχολείο έμαθαν ότι μπορούν να προσβάλλουν τους πάντες και τα πάντα και να τα ισιώνουν όλα. Σαβούρες τα ιστορικά, κουλάτζες (edit: και για τα μπαζα) όλοι οι οδηγοί στη Ελλάδα, σιγά τι έγινε που κλάπηκε αυτοκίνητο 150 Κ Ευρώ αφού ο ιδιοκτήτης του τα έχει κτλ...Συγκρατηθήτε αγαπητέ, μην βγάζετε παντού τα απωθημένα σας, γινεστε εριστικός... Δεν ξέρω τι και ποιος σας πείραξε στους Ελληνικούς αγώνες και τα απαξιώνετε όλα, αλλά αν είναι να τα αντιμετωπίζετε όλα με τον ίδιο τρόπο, καλύτερα να σταματήσετε να ασχολείστε με τον χώρο.
Σαν πιτσιρίκος που έφαγε χυλόπιτα και βρίζει την κοπέλα που την έριξε κάνετε ώρες-ώρες...
Α, ξέρεις υπάρχει λύση για το πρόβλημά σου.
Μην διαβάζεις ότι γράφω.
Δεν θα παρεξηγηθώ. -
Δυστυχώς αυτή η εντολή δεν έχει μπει ακόμα στο φόρουμ, αλλιώς ένα κουμπάκι υπόθεση είναι...
-
Ορισμένοι σαν τον αξύριστο τυπάκο πιο πάνω πήγανε σχολίο και αντί για ανάγνωση μάθανε την επιλεκτική ανάγνωση.Eσύ, πήγες?
-
Ορισμένοι σαν τον αξύριστο τυπάκο πιο πάνω πήγανε σχολίο και αντί για ανάγνωση μάθανε την επιλεκτική ανάγνωση.To ανορθόγραφο φασιστοειδές από πάνω καλό θα ήταν να προσέχει λίγο περισσότερο γραμματικά,κατά την συγγραφή των ανοησιών του...
Τον υποβιβάζει περαιτέρω...
edit: με προλάβανε...
-
Παντως απειλη λεγεται αυτο που γραφτηκε.....
Γιατι δεν το κανετε εντιτ? -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
:hmmm:
Γιατι δεν το κανετε εντιτ?takiniasane
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Εσύ έχεις μούσι,δεν χρειάζεται να τον υποστηρίζεις....έχει κακή άποψη για τους αξύριστους
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εσύ έχεις μούσι,δεν χρειάζεται να τον υποστηρίζεις....έχει κακή άποψη για τους αξύριστους
Τρίχες!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Τρίχες!
Ακριβώς αυτό!
Ανάβαση Ριτσώνας 2 - 3 Δεκεμβρίου.