-
Αγαπητοί,
Μια φίλη είναι μεταξύ δύο μοντέλων (αποκλειστικά μεταξύ των δύο).
Το Corsa 1.3 και το Colt 1.3
Αυτά τα δύο της αρέσουν και δεν δέχεται άλλη εναλλακτική (γυναίκες....)
Τι προτείνετε μεταξύ των δύο? Πιο θα μπορούσε να θεωρηθεί πιο αξιόπιστο γενικά και πιο οικονομικό όσον αφορά στα σέρβις / ανταλλακτικά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Αγαπητοί,
Τι προτείνετε μεταξύ των δύο? Πιο θα μπορούσε να θεωρηθεί πιο αξιόπιστο γενικά και πιο οικονομικό όσον αφορά στα σέρβις / ανταλλακτικά?
-
Αγαπητοί,
-
Αφού είναι για κοριτσάκι, οπότε επιδόσεις, προσπέραση κλπ κλπ είναι σε δεύτερη μοίρα, ας πάρει ένα Corsa να γουστάρει. Φαντάζομαι εννοείς το 1.4 σωστά; Πιο σύγχρονο, μουράτο, κλπ
-
Ποιο corsa εννοείς όντως, 1.2 ή 1.4?
Για 1.4 και εγώ θα πρότεινα το Corsa. Το πιθανότερο είναι το Corsa να βγει
ελάχιστα πιο φτηνό στα σέρβις και ελπίζουμε κανένα να μην χρειαστεί ανταλλακτικά που δεν καλύπτει η εγγύηση.
Σε τι επίπεδα εξοπλισμού το καθένα? -
Το Corsa είναι το 1,4... έκδοση ή essential ή enjoy το τρίπορτο με έξτρα κλιματισμό και ηλιοροφή.
Στο άλλο το CZ3, δεν θα βάλει τίποτε έξτρα (έχουν μια προσφορά με δωρεάν διάφορα) .......... εκτός από ηλιοροφή
Η διαφορά τους βγαίνει γύρω στο χιλιάρικο
-
Έχει καλύτερους χώρους το corsa αφού μιλάμε για 3θυρα.
Επιπλέον έχει καλύτερο ( ) τιμόνι και δυνατότερο κινητήρα.
Το Colt όμως θα αποδειχθεί περισσότερο αξιόπιστο και είναι (για μένα τουλάχιστον) πιο όμορφο. -
Εχει συνατοτερο κινητηρα το corsa στα 1.400?
Για δωστε πληροφοριες..
Colt απο εμενα.. -
Aν πάει και δει και τα δύο, μπει μέσα και κάτσει, τελικά θα πάρει το Corsa.
Απλά τα πράγματα ...
-
Corsa.... σαφως ποιο αμαξι απο πολλες αποψεις (χωροι, κατασκευη, ευκολιες κλπ κλπ κλπ) Για μενα απλα δεν υπαρχει τετοιο διλλημα... Αν απενταντι στο Corsa στεκοταν κανα αλλο μικρο super mini, τοτε το συζητοουσαμε.
-
To Corsa φυσικά.... !
ή ακόμα καλύτερα το 'αδελφάκι' του
-
Ποιος σας ειπε οτι το Colt δεν εχει χωρους?
-
O μόνος τομέας που χάνει το CZ3 από το Corsa είναι το πορτ μπαγκάζ. Στους άλλους χώρους είναι ίδια (το CZ3 μάλιστα με τα πίσω καθίσματα τραβηγμένα τέρμα έχει αρκετά καλύτερο χώρο για τα πόδια).
Ωστόσο για κοπέλα καλύτερα το Corsa για την (αρκετά) πιο φιλική του συμπεριφορά στο δρόμο κι ας είναι πιο αργό. -
το ιδιο δίλημα είχα και εγω πριν απο 1 μήνα...και ολα οσο γραφτηκαν πριν πανω κατω σωστα είναι... όποτε τι κάνεις? test drive και στα δύο την ίδια ημέρα! απο τότε δεν θυμάμαι τίποτα σαν δίλημα,μονο ότι περιμενω το κολτακι μου απο μέρα σε μέρα!!!
Αναλυτικά έχουμε:
Θετικα colt:
1)επιδόσεις...καμμία σχέση
2)Τιμη-χρηματοδότηση
3)Αξιοπιστια-7 χρόνια εγγύηση
Αρνητικα colt:
1)Εσωτερικό-τριγμοί
Θετικα Corsa:
1)εσωτερικο, ποιοτητα υλικων
2)εξοπλισμός
Αρνητικά Corsa- Corsa-> κόντο κίβώτιο -> συχνες αλλαγες [σπαστικο για πολη]-> κατανάλωση
2)επιδόσεις κινητήρα [για το 1,4 ,αμα είναι για το 1,2 αστο....]
3)χρόνος παράδοσης
Τα σερβις μάλλον είναι πιο ακριβα στην mitsubishi αλλα αμα συνυπολογισεις οτι εχει χαμηλότερα ασφάλιστρα σαν 1.3 , οτι εχει μικροτερη κατανάλωση και οτι έχει 7 χρονια εγγύηση τότε μαλλον πιο φτηνο είναι το colt.
Η ομορφια είναι υποκειμενικό κριτήριο αλλα απο τα πιο σημαντικα. το corsa μου φαίνεται παν-άσχημο.. και επειδη είμαι αγορακι να πω οτι η γυναίκα μου είναι αυτη που ξετρελάθηκε πρώτη με το colt
- Corsa-> κόντο κίβώτιο -> συχνες αλλαγες [σπαστικο για πολη]-> κατανάλωση
-
Το Corsa έχει καλύτερη ποιότητα κύλισης από το Colt. Το Colt θα το πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε και ένα ταξίδι καθώς ο κινητήρας τραβά.
Εφόσον περισσότερο θα κινηθεί στην Αθήνα παρόλο που είμαι Colt ιδιοκτήτης θα συνιστούσα το Corsa.
Προς θεού όχι άλλη επιλογή πλην του 1.4 και αυτό μικρό είναι.
-
Corsa
γιατι ειναι πιο νεο.
-
Σας ευχαριστώ όλους.
Μετέφερα τα μηνύματα σας και τελικά θα πάρει το corsa.
Regards !
Mitsubushi Colt Vs Opel Corsa