-
ΓαΜάΤΟ !!!!!!! Τώρα πια 'ακούω με αλλο αυτί' τα τραγούδια των U2 !!!!
-
Ξέρει κανείς τον αγγλικό τίτλο της ταινίας 'Οικογενειακοί δεσμοί' που κέρδισε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης??
-
http://rapidshare.com/files/5241577/me_Matiasan.wmv
Κρατήστε μακριά τα παιδιά απ' την τηλεόραση... Θέλει ήχο! ΜΗΝ το ανοίξετε στη δουλειά!
Ye be warned...
-
κορυφήηηηηη!!!
Μπορούμε να βρούμε κάπου τπτ με ατάκες του γκουσγκου;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... η dbs πώς τούμπαρε έτσι;;; ούτε το άτος δεν γυρνάει έτσι...Δε θα ήθελα να το μάθω ποτέ στην πράξη (και κατά 99,99999...% δε θα το μάθω γιατί δε θα αποκτήσω DB_ S ή κάτι αντίστοιχο), αλλά ακόμα και ως οδηγός κάποιου supercar αν πηγαίνεις με 150-200 χλμ/ώρα και κόψεις όσο περισσότερο και όσο πιο απότομα μπορείς το τιμόνι φαντάζομαι ότι θα βλέπεις μια τον ουρανό και μια τη γη και με αρκετές εναλλαγές. Οι νόμοι της φυσικής δε καταργούνται με ΤΙΠΟΤΑ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:κορυφήηηηηη!!!
Μπορούμε να βρούμε κάπου τπτ με ατάκες του γκουσγκου;;;
-
βίντεο εννοώ ρε!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
... η dbs πώς τούμπαρε έτσι;;; ούτε το άτος δεν γυρνάει έτσι...
Δε θα ήθελα να το μάθω ποτέ στην πράξη (και κατά 99,99999...% δε θα το μάθω γιατί δε θα αποκτήσω DB_ S ή κάτι αντίστοιχο), αλλά ακόμα και ως οδηγός κάποιου supercar αν πηγαίνεις με 150-200 χλμ/ώρα και κόψεις όσο περισσότερο και όσο πιο απότομα μπορείς το τιμόνι φαντάζομαι ότι θα βλέπεις μια τον ουρανό και μια τη γη και με αρκετές εναλλαγές. Οι νόμοι της φυσικής δε καταργούνται με ΤΙΠΟΤΑ...
Όχι όμως σε βρεγμένο οδόστρωμα με υποτίθεται μειωμένη πρόσφυση... Εκεί απλά θα βγεις από το δρόμο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μόλις είδα τον 'Πληροφοριοδότη'. Καλή ταινία που άξιζε τα λεφτά της. Κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον μου σε όλη τη διάρκειά της.Καλή ήταν... Αυτά τα τελευταία 5-10 λεπτά όμως θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά, δε μου άρεσαν. Άσε που δίνεται η εντύπωση ότι γυρίστηκαν πολύ βιαστικά, σαν να τέλειωνε το φιλμ ή σαν να έπιασε τον σκηνοθέτη κόψιμο...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
... η dbs πώς τούμπαρε έτσι;;; ούτε το άτος δεν γυρνάει έτσι...
Δε θα ήθελα να το μάθω ποτέ στην πράξη (και κατά 99,99999...% δε θα το μάθω γιατί δε θα αποκτήσω DB_ S ή κάτι αντίστοιχο), αλλά ακόμα και ως οδηγός κάποιου supercar αν πηγαίνεις με 150-200 χλμ/ώρα και κόψεις όσο περισσότερο και όσο πιο απότομα μπορείς το τιμόνι φαντάζομαι ότι θα βλέπεις μια τον ουρανό και μια τη γη και με αρκετές εναλλαγές. Οι νόμοι της φυσικής δε καταργούνται με ΤΙΠΟΤΑ...
Για τον 007 λετε;Εδειχνε τις προαλλες σκηνες απο τα γυρισματα.Για να κανουν την Αστον Μαρτιν να παρει 7 (νομιζω ) τουμπες εβαλαν μια μικρη ραμπα στην αρχη αλλα απλα αυτη γυρισε μια φορα και ξαναεκατσε με τις ροδες κατω.Ετσι εβαλαν ενα εμβολο στην θεση του συνοδηγου που ενεργοποιηθηκε οταν περασε την ραμπα και της εδωσε την δυναμη να γυρισει πολλες φορες.Το εμβολο το εσβησαν ψηφιακα γιατι φαινοταν οταν εκανε τουμπες το αμαξι.
-
Εϊδα το Mad City του Κώστα Γαβρά, με πρωταγωνιστές τους Dustin Hoffmann και John Travolta.
Πρόκειται για μια ομηρία και τον τρόπο που την χειρίζονται τα ΜΜΕ. Επίκαιρη, δυστυχώς. Μου θύμισε την Σκυλίσια Μέρα με τον Al Pacino.
Πολύ καλή ταινία, συστήνεται.
-
ρε char νωρις την ειδες ρε συ...
εχει και ωραια μουσικη...
-
Μ' αρέσει να ξεθαβω παλιές ταινίες στο dvd-club.
Πλάκα με κάνεις; Σιγά την μουσική ρε! Σε κάποια φάση ανάγκασα τον εαυτό μου να προσέξει την μουσική και την βρήκα απλά αδιάφορη.
-
-
Σήμερα είδα το The Road to Guantanamo. Δεν είναι ακριβώς ταινία. Είναι κάτι ανάμεσα σε ταινία και ντοκιμαντέρ. Περιγράφει την αληθινή ιστορία τριών Πακιστανών που συλαμβάνονται από τους αμερικάνους ως μέλη του στρατού του Μπιλ Λάντεν ενώ αυτοί στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση. Το αποτέλεσμα είναι 2-3 χρόνια σε διάφορες φυλακές, απομονώσεις, ξύλο, ανακρίσεις και άλλα πολλά χωρίς λόγο! Σαν ταινία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αξίζει να το δει κάποιος.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μόλις είδα τον 'Πληροφοριοδότη'. Καλή ταινία που άξιζε τα λεφτά της. Κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον μου σε όλη τη διάρκειά της.
Καλή ήταν... Αυτά τα τελευταία 5-10 λεπτά όμως θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά, δε μου άρεσαν. Άσε που δίνεται η εντύπωση ότι γυρίστηκαν πολύ βιαστικά, σαν να τέλειωνε το φιλμ ή σαν να έπιασε τον σκηνοθέτη κόψιμο...
Το είδα κι εγω σημερα! Ηταν τεράστιο το άτιμο!! Καλουλι ήταν! Από κάποιο σημειο κ μετα κουραστηκα λιγακι..
Ωραια ταινία όμως, συστηνεται (να πατε ξεκουραστοι, εγω εκει την πάτησα! )
-
Εγω ειδα το 'Departed' στη βραδυνη προβολη στα Village στο Μαρουσι. Πολυ ωραιο. Ο Νικολσον μεγαλη μορφη ο ατιμος...
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Ο Νικολσον μεγαλη μορφη ο ατιμος...+1!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο Νικολσον μεγαλη μορφη ο ατιμος...
+1!
Σταθερή αξία. Και οι άλλοι 2 (DiCaprio-Damon) καλά έπαιζαν πάντως.
Άσχετο τώρα - το τρέιλερ του '300' (οι '300 του Λεωνίδα' - και καλά) το είδατε? Τι σόι έργο θα βγάλουν? Με ανθρωπόμορφα τέρατα με κοφτερά δόντια (κάτι σε 'Άρχοντα των Δαχτυλιδιών' μου έφερε στο νου!) και τέτοια παραμύθια. Λες και δε θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον αλλιώς...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ο Νικολσον μεγαλη μορφη ο ατιμος...
+1!
Σταθερή αξία. Και οι άλλοι 2 (DiCaprio-Damon) καλά έπαιζαν πάντως.
Άσχετο τώρα - το τρέιλερ του '300' (οι '300 του Λεωνίδα' - και καλά) το είδατε? Τι σόι έργο θα βγάλουν? Με ανθρωπόμορφα τέρατα με κοφτερά δόντια (κάτι σε 'Άρχοντα των Δαχτυλιδιών' μου έφερε στο νου!) και τέτοια παραμύθια. Λες και δε θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον αλλιώς...
Είναι η μεταφορά στην τηλεόραση του βιβλίου 'Οι πύλες του θανάτου'?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]