-
μην εισαι υπερβολικος ειναι τετραθεσιο δεν ειναι skl που εχει μισο μετρο οροφη που να χωρεσει ολο αυτο ,θεμα συνηθειας ειναι δεν ειναι τοσο ασχημο
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Το ωραίο που το είδατε δεν μπορώ να καταλάβω... Το σχήμα του έχει αλλοιωθεί για χάρη του χώρου αποθήκευσης της οροφής. Πολύ μακρύ πορτ-μπαγκάζ δεν έχει...? Ειδικά στη μεσαία φωτό είναι...μάπα...τελικά Alfa πολύ σε πάω.
κι εγώ το βρίσκω τουλάχιστον αδιάφορο.
αποτιμώ θετικότατα τη νέα σχεδιαστικά γενιά της Renault (αν και μου φαντάζει λίγο... νεο-πουριτανιστική πλην του megane). Όχι όμως και το συγκεκριμένο ατόπημα. -
Ξέρει κανείς πού υπάρχουν άλλες φωτογραφίες του; Δεν μπορώ να βρω...
Πάντως θα το αγόραζα χωρίς συζήτηση στα 2.0!
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Ξέρει κανείς πού υπάρχουν άλλες φωτογραφίες του; Δεν μπορώ να βρω...Πάντως θα το αγόραζα χωρίς συζήτηση στα 2.0!
Koiταξε εδώ:
http://www.megane-coupe.com/renault_news_en.htm
http://www.in.gr/auto/autoarticle.asp?arcode=5790
http://www.autoexpress.co.uk/?http://www.autoexpress.co.uk/news/ae_news_story.php?id=28970 -
http://www.arborwood.com/awforums/data/attached_files/4709/3479.2.meganecc3.jpg
http://www.arborwood.com/awforums/data/attached_files/4709/3479.3.meganecc4.jpg
omorfo to megane (psarotiki i gualini orofi) alla mexri na kukloforisei to 307CC (times germanias, 24500e gia 135ph kai 28500e gia 180hp). Ta da sti genevi kai ta 2, to megane deixnei kalutero stis foto pantos ap oti to 307...
-
Φίλε 106RC καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Μια και είσαι καινούργιος να σε ενημερώσω ότι αποφεύγουμε να επαναδημοσιεύουμε μεγάλες φωτογραφίες και αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτά!
-
Μια και είσαι καινούργιος να σε ενημερώσω ότι αποφεύγουμε να επαναδημοσιεύουμε μεγάλες φωτογραφίες και αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτά! :
μήνυμα ελήφθει,
106RC - topic:timeago_later,12 days
-
Ενα καλο εχει το κλειστο megane -το πισω μερος (μπροστα ετσι κι αλλιως δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο)! Κι εδω το χαλασανε! Πολυ μεγαλο το πισω, δεν κολλαει καθολου.
Ελπιζω να το αδικουν οι fotos και real να δειχνει καλυτερο. Μεχρι και τα πισω φωτα χαλασανε. Ουτε αφτα δεν μπορουσαν να μοιαζουν?
Μαλλον κριμα... - topic:timeago_later,28 days
-
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ CABRIO/COUPE!! ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΑ 3Θ &5Θ MEGANE ! ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ(ΒΛΕΠΕ ΤΙΜΕΣ ΜΕΓΑΝΕ ΤΩΡΑ!) ΚΑΛΗ Η ΕΚΔΟΔΗ 1.4cc?
**PEDAL TO THE METAL ** -
δεν θα υπαρχει εκδοση στα 1400...
1600 και 2000 θα ναι μονο... - topic:timeago_later,17 days
-
συγγνώμη που θα σας τη σπάσω αλλά έχω μια απορία εγώ ο μίζερος
αυτή η γυάλινη οροφή..πόσο πρακτική μπορεί να είναι σε μια χώρα με 360 μέρες ηλιοφάνεια?..ποιές οι επιπτώσεις στις θερμοκρασίες του εσωτερικού π.χ. μεσημεράκι Αυγούστου στην παραλία?
πάντως από τις φωτογραφίες ομολογώ πως είναι πιο αρμονικό από το 307cc...σχεδιαστικά δε, το βρίσκω πολύ όμορφο, αλλα εγώ δεν είμαι και το μέτρο
ωραία τα μικρά CC και μπράβο στους γάλλους που τα κάνουν πιο προσιτά στο ευρύ κοινό...αλλα....είπαμε εγω ο μίζερος εξακολουθώ να βρίσκω το 206cc πολύ κλειστοφοβικό ειδικά για ύψη άνω του μετρίου..ας μας πουν πως είναι μόνο για γυναίκες τουλάχιστον να το γνωρίζουμε όχι μονο να το υποπτευόμαστε
-
το 206 το καμπριο ειναι για καταθλιψη αν εισαι ψηλος...δε μπορω ουτε το παρμπριζ να κοιταξω καλα...
η οροφη μηπως θα ειναι αντιθερμικη? -
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Ενα καλο εχει το κλειστο megane -το πισω μερος (μπροστα ετσι κι αλλιως δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο)! Κι εδω το χαλασανε! Πολυ μεγαλο το πισω, δεν κολλαει καθολου.
Ελπιζω να το αδικουν οι fotos και real να δειχνει καλυτερο. Μεχρι και τα πισω φωτα χαλασανε. Ουτε αφτα δεν μπορουσαν να μοιαζουν?
Μαλλον κριμα...καλο είναι το πίσω μέρος
ας πάρει και κανένας παντρεμένος με παιδιά cabrio....
που θα βάλουμε τα καρότσια,,,, στον κ... μας????
- topic:timeago_later,23 days
-
Γεια σας φίλοι. Μήπως κάποιος έχει κανένα νεότερο να αναφέρει σε σχέση με ημερομηνία άφιξης του μοντέλλου στην Ελλάδα ή περί τιμής;
-
Ο χρήστης pafan έγραψε:
Γεια σας φίλοι. Μήπως κάποιος έχει κανένα νεότερο να αναφέρει σε σχέση με ημερομηνία άφιξης του μοντέλλου στην Ελλάδα ή περί τιμής;Αφιξη μάλλον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο και τιμη μάλλον 24.000 και πάνω η εκδοση με το 1.6 κ.ε.!
- topic:timeago_later,2 months
-
Συμφωνώ απόλυτα δίνει μαθήματα σχεδιασμού..
και είναι πανεμορφο!
Νομίζω ότι θα είναι και πολύ και πολυ προσεγμένο -
Σύμφωνα με έντυπο της RENAULT άφιξη Οκτώβριο και τιμή 24000 ευρώ το 1,6
-
Αυτό που λες (το έντυπο) είναι αυτό που είχε στο επίσημο site της; Αν είναι έτσι αυτό μιλούσε για την αγορά της Γαλλίας... Αν είναι κάτι πιο καινούριο, μήπως να μας έλεγες πού το βρήκες;
-
Ο χρήστης pafan έγραψε:
Αυτό που λες (το έντυπο) είναι αυτό που είχε στο επίσημο site της; Αν είναι έτσι αυτό μιλούσε για την αγορά της Γαλλίας... Αν είναι κάτι πιο καινούριο, μήπως να μας έλεγες πού το βρήκες;Είναι Διαφημιστικό έντυπο της MAVA. Επειδή έχω μια LAGUNA I μου στέλνουν καθε τόσο καποιά φυλλάδια. (Σου λένε μήπως αλλάξει αυτοκίνητο)
- topic:timeago_later,14 days
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Το ωραίο που το είδατε δεν μπορώ να καταλάβω... Το σχήμα του έχει αλλοιωθεί για χάρη του χώρου αποθήκευσης της οροφής. Πολύ μακρύ πορτ-μπαγκάζ δεν έχει...? Ειδικά στη μεσαία φωτό είναι...μάπα...
Το μέλλον ανήκει στα CC και όπως ο πρώτος διδάξας MERCEDES διακαιώθηκε από την εξαιρετική επιτυχία που είχε SLK στην αγορά κάτι ανάλογο θα γίνει και στις μικρότερες κατηγορίες. Η ALFA ROMEO δυστυχώς δεν έχει τα χρήματα για να εξελίξει και να κατασκευάσει κατι ανάλογο στην μικρομεσαία κατηγορία και ακολουθεί την πεπατημένη με ένα κλασικό COUPE την 147 (αν παρουσιαστεί τελικά!). Επίσης υπάρχουν πολλά COUPE με χώρο αποθήκευσης τα 500 λίτρα? (με κλειστή την οροφή φυσικά) , και είναι ένας ακόμα λογος πόσο καλά έπραξαν RENAULT & PEUGEOT όπου είναι οι μοναδικές αυτή τη στιγμή που θα έχουν τέτοια αυτοκίνητα στην αγορά που συνδιάζουν και πρακτικότητα!!! εντάξει δεν είναι και MPV
Πρέπει να παραδεχθείς ότι οι γραμμές του δεν είναι αρμονικές. Αν κάτι χαλάει τη γενική εικόνα μην το βάζεις βρε αδερφέ!!!
Συμφωνώ απόλυτα και η 156 έχει μπροστά νικελ ωραία χερουλάκια και πίσω λείπουν εντελώς και τη θέση τους έχουν πάρει κάτι πλάστικά στα πίσω κολωνάκια....Την αρμονία ψάχνω και γω να βρω αλλά μάταια...
Μegane CC