-
Δεν εχω προ-αποφασισει, ουτε αποφασίσει...
Το μονο που εχει γινει so far ειναι οτι η λιστα εχει μικρυνει πολύ.Το οτι τα αυτοκινητα δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα,ειναι αλλο θεμα.Γιατι δηλαδη θα πρεπε να αποφασίζω οπως γραφουν τα περιοδικα 'τεστ στα μικρομεσαια', 'τεστ στα μεσαια εως 30.000' κ.ο.κ.;Δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι να σχολιάσεις από όσα έγραψα; Μήπως κατάλαβες και τίποτα;
Δική σου επιλογή είναι, αλλά τουλάχιστον μάθε να ξεχωρίζεις μερικές βάσικες έννοιες γύρω από τα αυτοκίνητα και την οδήγηση και μετά έλα να σχολιάσεις.
αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να μη γίνεσαι ερειστικός. .
Εκτος απο αυτοκινητα,θελω να μου μαθεις να μην γινομαι και εριστικος,αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν εισαι ο καταλληλος δασκαλος;
Aυτά από μόνος σου θα έπρεπε να τα ξέρεις, εκτός κι αν είσαι σε ηλικία, που χρειάζεσαι όντως δάσκαλο να σε καθοδηγήσει για το πώς να μιλάς με κάποιον χωρίς να προκαλείς, και το ότι το 'πετάει κώλο στα λιμανάκια' δεν είναι μέτρο κρίσης για τη συμπεριφορά οποιουδήποτε αυτοκινήτου.
Εν πάση περιπτώσει, εύχομαι καλή και κυρίως συνειδητή επιλογή.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Aυτά από μόνος σου θα έπρεπε να τα ξέρεις, εκτός κι αν είσαι σε ηλικία, που χρειάζεσαι όντως δάσκαλο να σε καθοδηγήσει για το πώς να μιλάς με κάποιον χωρίς να προκαλείς.
Δεν ειμαι σε ηλικια, αλλα ισως χρειαζομαι το μαθημα.
Θα παμε ομως μαζί στο μάθημα για να ωφεληθουμε και οι δυο ,ΟΚ;
Και μετα το μάθημα για κοψίδια -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με το συμπάθειο αλλά η ψηφοφορία και ειδικά η επιλογή του S3 μεταξύ των άλλων 3 είναι ........... άσχετη .
Το λέω αυτό γιατί έχεις ήδη προαποφασίσει ....... και αυτό είναι καλό .άλλα του λέει το φόρουμ εδώ μέσα όμως....
Εκφράζω πάντα την προσωπική μου γνώμη και άποψη.......
Μετά το μάθημα και πριν τα κοψίδια ριχτε ένα SMS . -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Με το συμπάθειο αλλά η ψηφοφορία και ειδικά η επιλογή του S3 μεταξύ των άλλων 3 είναι ........... άσχετη .
Το λέω αυτό γιατί έχεις ήδη προαποφασίσει ....... και αυτό είναι καλό .άλλα του λέει το φόρουμ εδώ μέσα όμως....
Εκφράζω πάντα την προσωπική μου γνώμη και άποψη.......
Ναι καλά κάνεις...δεν στην λέω.
-
Τα ραντάρ μου έπιασαν κάτι για κοψίδια. Για κάντε κουμάντο γιατί μόλις γύρισα από Αλεξ/πολη και μας τάισαν κάτι αηδίες εκεί πάνω...
-
Αηδιες στην Βορεια Ελλαδα;Δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα να το πετυχεις,εχω φαει στα πιο αθλια μερη και ακομα δεν το εχω καταφερει
-
Καλησπερα σε ολους!
Φιλε μου εγω στην θεση σου θα ημουν αναμεσα σε SAAB και BMW!
Τυχαινει στην οικογενεια μου να εχουμε ενα Saab 94 μοντελο το οποιο αποδειχτηκε σκυλος και αυτη τη στιγμη εχει κανει 304000 χλμ περιπου!
Το παν ειναι η σωστη συντηρηση!Το αμαξι μας εχει βγαλει ελαχιστες φορες αυτο που λεμε ''μ@λΑκι@'' προβλημα!Ετσι σημερα απεκτησε η οικογενεια και ενα νεο SAAB 95 2004 μοντελο..
Εγω ειχα ενα BMW 520 ε39 το οποιο εκανα 528 και μετα 530!
Φοβερη ποιοτητα κυλισης και γενικα σαν αμαξωμα αλλα ολο και καποιο προβληματακι ειχαμε ,οχι τραγικο αλλα οσο να'ναι σε εκανε να λες''γιατι ρε γαμωτο BMW εχω
οποτε και στο νεο μοντελο θα ειναι ακομα καλυτερη και τα 218 αλογα δεν ειναι ασχημα!Τελος για να κλεισω ,μιας και εχω οδηγησει αυτα τα αμαξια θα ηθελα να παρω το lexus γιατι ειμαι φαν της Ιαπωνιας ας πουμε και γιατι δεν γουσταρω να πληρωνω το σηματακι της BMW μερικες χιλιαδες ευρω παραπανω απο τον ανταγωνισμο!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Χμ οταν οι αλλοι εχουν 2 τροχους *για ολες τις δουλειες * (κινηση,φρεναρισμα,στριψιμο) λογικο δεν ειναι η BMW να υπερεχει σε αυτον τον τομεα;
Σιγά, εγώ δεν έχω οδηγήσει ακόμα BMW που να φτάνει σε αίσθηση το τιμόνι του 106rallye π.χ.
320Si
@krus: Γιατί ειδικά αυτό; Πέραν της ανάρτησης Μ που έχει, η οποία προσφέρεται προαιρετικά για όλα τα Ε90, ίδιο σύστημα διεύθυνσης δεν έχει;
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει ίδια κρεμαγέρα. Και ίδια να έχει πάντως, η διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση μπορεί να κάνει ένα ΗΔΗ πολύ καλό τιμόνι ακόμη καλύτερο. Όπως και να 'χει, το τιμόνι της Si είναι σχεδόν δύσκολο να πιστέψει κανείς πόσο καλό είναι σε σεντάν του 2006.
Τυχαινει στην οικογενεια μου να εχουμε ενα Saab 94 μοντελο το οποιο αποδειχτηκε σκυλος και αυτη τη στιγμη εχει κανει 304000 χλμ περιπου!
Το παν ειναι η σωστη συντηρηση!Το αμαξι μας εχει βγαλει ελαχιστες φορες αυτο που λεμε ''μ@λΑκι@'' προβλημα!Τα Saab του 94 ήταν ακόμα... Saab. Τα σημερινά είναι GM, με ό,τι κακό ή καλό (?) συνεπάγεται αυτό.
-
Εγώ πάντως ψηφίζω s3 με κλειστά μάτια (αν υπάρχουν τα χρήματα βέβαια)
-
Διαβασα καποιες κακες κριτικες για το S3:
'πιεσμένο' (οσον αφορα τα αλογα και το πλαισιο),σκληρο ακομα και για τους γερμανικους δρομους... -
Το ερώτημα είναι ένα και πολλά ταυτόχρονα .
Τι θες ?
Να είναι Spor hatchback ?
Να είναι Limo ?
Να είναι Spor Sedan ?
Να είναι 2πορτο ?
Να είναι 3πορτο ?
Να είναι 4πορτο ?
Να είναι 5πορτο ?
Να βγαινει απο 1600 και να το έχουν όλοι ?
Να ξεχωρίζει απο τα φτερά ?
Να έχει απόσταση απο το έδαφος ούτε για εφημερίδα ?
Να μπαινει με τις πόρτες ?
Να κοπανάει ?
Να βγαίνεις ατσαλάκωτος ?
Να το αναγνωρίζουν όλοι ?
Να μπείς στο μάτι του γείτονα ?Αν απαντήσεις να την σειρά σίγουρα κάπου θα κατάλήξεις
Εκει κατέληξα και εγώ προ 1μήνα που αγόρασα νέο τουτού (παρεπιπτόντος με το οποίο θα διαφωνούσε το 80% του Φόρουμ).
Το αυτ/το που θέλω δεν έχει κατασκευαστει ακόμα.Αρα ξεκίνα τους συμβιβασμούς
π.χ.
Εμφάνιση
Αξιοπιστία
Επιδόσεις
Κύρος
Ανεση
Φιγούρα
κ.λ.π.Κάποια απο αυτά θα τα ικανοποιήσεις σε % και όχι ολότελα
Τώρα αν αντί για όλα αυτά , απλά βαρέθηκες και έιπες δεν ανοίγω ένα καινούργιο thread να ξαναπούμε τα χιλιοειπωμένα ? ........πάω πάσο
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τώρα αν αντί για όλα αυτά , απλά βαρέθηκες και έιπες δεν ανοίγω ένα καινούργιο thread να ξαναπούμε τα χιλιοειπωμένα ? ........πάω πάσο
Προς τι η επιθεση;
Επειδη τολμησα να μεταφερω μια κακη κριτικη για το s3; -
Προς τι η επιθεση;
Επειδη τολμησα να μεταφερω μια κακη κριτικη για το s3;Οχι καμία επίθεση ............μιλαώ σοβαρά
Εξηγούμαι. Δεν υπαρχει καμία διάθεση χλεβασμού ή προσβολήςΑπλά λέω ότι αν απαντήσεις σοβαρά στο τι θέλεις μπορείς ευκολα να καταλήξεις στο τι θα πάρεις.
Το μόνο που έγραψα για πλάκα ειναι το ' Τέρα αν αντι ...... πάω πάσο ' και ξαναλέω πλάκα έκανα
Τέλος να σου πώ οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Α3 ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΙΣΧΟΣ εμφανισιακά
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Προς τι η επιθεση;
Επειδη τολμησα να μεταφερω μια κακη κριτικη για το s3;Οχι καμία επίθεση ............μιλαώ σοβαρά
Εξηγούμαι. Δεν υπαρχει καμία διάθεση χλεβασμού ή προσβολήςΑπλά λέω ότι αν απαντήσεις σοβαρά στο τι θέλεις μπορείς ευκολα να καταλήξεις στο τι θα πάρεις.
Το μόνο που έγραψα για πλάκα ειναι το ' Τέρα αν αντι ...... πάω πάσο ' και ξαναλέω πλάκα έκανα
Τέλος να σου πώ οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Α3 ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΙΣΧΟΣ εμφανισιακά
Το θεωρεις αισχος;Ωραια,φαντασου το διπλα σε ενα νεο subaru
-
Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα saab! Του δίνω την ψήφο μου
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το θεωρεις αισχος;Ωραια,φαντασου το διπλα σε ενα νεο subaru
AISXOS KAI AYTO !!!
-
Ο χρήστης klou έγραψε:
**Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα saab! **Του δίνω την ψήφο μουΓια ποιο λόγο ακριβώς?
-
Η τελικη αποφαση παρθηκε, μολις ξεκαθαρισω με τον λογιστη μου θα γινει και η παραγγελια.Ζυγιστηκαν οι τωρινες και οι μελλοντικες αναγκες,και νομιζω οτι βρηκα ενα αυτοκινητο που θα με καλυψει για τουλαχιστον 5 χρονια: ΒΜW 325i Dynamic
Ευχαριστω για την βοηθεια σας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ΒΜW 325i DynamicΕυχαριστω για την βοηθεια σας
Παρακαλούμε!
Ψηφος ζητείται...