-
Θα τους καθάριζε και τους δύο ο doctorας...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Στην πραγματικη ζωη, street fight ** kasel vs kacey** ποιος λετε θα κερδιζε??Κερδίζει ο kacey!
http://www.googlefight.com/index.php?la ... ord2=kacey
-
@ Kasel: Αυτό που δεν καταλαβαίνω, Kasel, είναι γιατί διαλέγεις να κάνεις χιούμορ με τον συγκεκριμένο χρήστη από την στιγμή που γνωρίζεις πολύ καλά την ιδιομορφία της περίπτωσης. Δόξα τω θεό, υπάρχουν εκατοντάδες άλλα μέλη του forum με τα οποία μπορείς να αστειευτείς χωρίς να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς, ή εν πάση περιπτώσει, χωρίς να εκφυλιστεί η δημόσια συζήτηση σε διάλογο μεταξύ 'νταλικιέρηδων' (excuse the pun ).
Με πιο απλά λόγια, μην πας γυρεύοντας.
@ Kacey: Η επανάληψη είναι όντως η μητέρα της μαθήσεως, αλλά όταν λες το ίδιο ακριβώς πράγμα πάρα πολλές φορές καταντάς απλώς κουραστικός. Εντάξει, το σφάλμα του Καsel ήταν τραγικό, εν δυνάμει δολοφονικό. Όμως ο άνθρωπος το αναγνώρισε και μετανόησε. Ακόμα και στον χειρότερο εγκληματία θα είχε παραγραφεί το αδίκημα μετά από τόσα χρόνια. Κάνε μας την χάρη λοιπόν να μην μας το 'ξαναθυμίσεις' Το έχουμε εμπεδώσει πλέον.
@ Αλέξανδρος: Τι κακό είναι αυτό ρε συ. Κάθε φορά που 'θίγεται' ένας από την παρέα σας, σπεύδετε να τον υπερασπιστείτε λες και δεν μπορεί μόνος του να τα καταφέρει. Ο Kacey μπορεί κάλλιστα να τα βγάλει πέρα στον δημόσιο διάλογο αν θεωρεί ότι θίχτηκε. Πιστεύω ότι αν δεν είχες γράψει το σχόλιο σου ενδεχομένως να μην είχαμε τόσο οργισμένες αντιδράσεις εκατέρωθεν.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
η νταλικα ρε edit [Krusenstern] δικια μου ηταν.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ edit [Krusenstern].ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ edit [Krusenstern].
ΑΝ ΘΕΣ ΝΕ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΠΑΝΕ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ,ΠΑΡΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΡΑΓΚΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.
edit [Krusenstern] ΜΕ ΤΟ edit [Krusenstern] ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.ετσι, βγαλε τα απωθημενα σου. Ετσι κι αλλιως οταν προσπαθεις να πεις τιποτα σοβαρο αποτυγχανεις οικτρα. Απο και και περα, οχι οτι σε αφορα, αλλα
δουλειες εχω δυο, απλα εισαι τοσο βλακας που ενω σου το εγραψα σε αλλο τοπικ οτι το 'ψαχνω δουλεια στον ταδε χωρο' δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν εχω δουλεια, εσυ εκει την καραμελα σου αφου το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να κραξεις.
αμαξι με δικα μου λεφτα μπορω να αγορασω αυριο, αλλα δεν χρειαζεται να ξοδευομαι επιπλεον γιατι τυγχανει να εχουμε ηδη δυο οποτε μαζευω για κατι καλο κατ΄ευθειαν. Τι να κανουμε, αλλοι τα παιρνουν απο τον μπαμπα, αλλοι αγοραζουν νταλικες για να πατανε κοσμο...
και ο στρατος τι θα μου κανει? Θα 'με κανει αντρα', ή θα μου διδαξει την λογικη και την υπευθυνοτητα ?
ενα ban στον κυριο παρακαλω, εγω μεχρι το 'καραγκιοζης' εφτασα και αυτο το ειχε πει πρωτο ο δολοφονος οποτε του το επεστρεψα.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ΠΑΝΕ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ,ΠΑΡΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΡΑΓΚΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.Εγώ που τα έχω παραπάνω, μπορώ να σου δείξω τον σωστό τρόπο οδήγησης;
σορρυ για τα ασχημα λογια αλλα εχω βαρεθει στο καθετι που λεω να πεταγεται σαν edit [Krusenstern] ενα edit [Krusenstern] και να με αποκαλει συνεχως δολοφονο.
Στην προκειμένη περίπτωση εσύ είσαι που πετάχτηκες σαν edit [Krusenstern] χωρίς να σ'ενοχλήσει ο kacey.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στην πραγματικη ζωη, street fight ** kasel vs kacey** ποιος λετε θα κερδιζε??
Κερδίζει ο kacey!
http://www.googlefight.com/index.php?la ... ord2=kacey
Κορυφαιος!
-
ακουσε να δεις αγορακι.
με σενα δεν χρειαζεται και να πω κατι σοβαρο.εσυ λες δεν εβαλες ποτε σε κινδυνο καποιον,αλλα αν σου δωθει η ευκαιρια δεν θα διστασεις να τον πατησεις και να τον αφησεις στο τοπο.
αραδιαζεις ενα σωρο αρθρα του ΚΟΚ και μετα εσυ ο ιδιος λες οτι τον χρησιμοποιεις οποτε και αν σε συμφερει.
κανεις υποδειξεις σε αλλους και βριζεις σαν edit [Krusenstern] ενω εσυ ο ιδιος κανεις παρομοιες βλακειες και το παραδεχεσαι.
και μετα μου λες οτι εχεις τα παπαρια και το παραδεχεσαι.
δεν κοιτας καν τα μηνυματα μου,παρα με το που βλεπεις οτι σε τσιγκλανε λιγο ετσι για καλαμπουρι,πετας και το δολοφονε με τη νταλικα.
τιποτα αλλο δεν μου λες.
σου εχω πει τοσες φορες οτι ειναι βλακωδες οι τσακωμοι μεσω ιντερνετ.
ε σταματα επιτελους γαμω το κερατο μου να πεταγεσαι καθε φορα που γραφω και να βριζεις.
και μην ξαναβρισεις αλλη φορα οικογενεια.ενταξει μαγκακο; -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ε σταματα επιτελους γαμω το κερατο μου να πεταγεσαι καθε φορα που γραφω και να βριζεις.Εσύ πετάχτηκες.
-
σορρυ ρε συ νασο.ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι το πρωτο ποστ που εγραψα ηταν σε στυλ καλαμπουρι;
για ξαναδιαβασε το και μετα ελα πες μου ποιος αρχιζει τα βρισιδια. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
σορρυ ρε συ νασο.ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι το πρωτο ποστ που εγραψα ηταν σε στυλ καλαμπουρι;
για ξαναδιαβασε το και μετα ελα πες μου ποιος αρχιζει τα βρισιδια.Διάβασε και το σχόλιο που έγραψε ο Λάππας για σένα.
-
διαβασε και το σχολιο που εγραψε για το φιλαρακι σου και για τον βαγκνερ.
μερικοι εδω μεσα ειναι υπερανω κριτικης και αστειου. -
Μιλάμε για το ποιός έκανε την αρχή. Είσαι φάουλ στην προκειμένη περίπτωση, είτε θες να το καταλάβεις, είτε όχι._
-
τελος παντων.δεν περιμενα να ακουσω και κατι αλλο.εγω φυσικα ειμαι φαουλ.
για δες λιγο ποσες φορες εγραψα για κατι αλλο και πεταχτηκε απο το πουθενα το φιλαρακι σου και δεν απαντησε με ενα λιγακι ειρωνικο υφος αλλα αρχισε κατευθειαν τα βρισιδια.
σιγα μην εκανες κριτικη στο κεισυ. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τελος παντων.δεν περιμενα να ακουσω και κατι αλλο.εγω φυσικα ειμαι φαουλ.
για δες λιγο ποσες φορες εγραψα για κατι αλλο και πεταχτηκε απο το πουθενα το φιλαρακι σου και δεν απαντησε με ενα λιγακι ειρωνικο υφος αλλα αρχισε κατευθειαν τα βρισιδια.Θες να παίξουμε την κολοκυθιά τώρα;
σιγα μην εκανες κριτικη στο κεισυ.
Εχεις κάποιο λόγο που το γράφεις αυτό;
-
Μεγαλε εγω κοιταω να μην ενοχλω κανεναν στον δρομο και απαιτω να κανουν και οι αλλοι το ιδιο. Κοιταω πρωτα την καμπουρα μου και την παραδεχομαι, αλλα απαιτω να κανουν και οι αλλοι το ιδιο. Εσυ κοιτας μονο την καμπουρα των αλλων και ξερεις μονο να κραζεις, ή σε πιο light εκδοση να ειρωνευεσαι ονομαζοντας το 'καλαμπουρι'.
α και που'σαι, ισως να κανω λαθος αλλα εμενα το 'κλεινω καποιον επιτηδες με νταλικα επειδη πηγαινε πιο γρηγορα απο οσο εκρινα εγω σωστο, στην ΔΙΚΙΑ του λωριδα χωρις να με ενοχλει, επειδη ειχα νταλικα*****', μου φαινεται πολυ διαφορετικο απο το 'αμα καποιος επιλεξει να βγει αντιθετο και ερχεται πανω μου, δεν θα κανω ακρη και αμα χωραει ας περασει'. Στην δικια μου περιπτωση δεν αποφασιζω εγω να καθαρισω καποιον, ο ιδιος βαζει τον εαυτο του στην επικινδυνη θεση. Και ουτε πρεπει εγω να κανω ακρη αλλα αυτος που ειναι στο αντιθετο ρευμα. Δεν νομιζω να βγει κανεις δικαστης και να μου πει 'μεγαλε βγηκε στο αντιθετο και εσκασε πανω σου και εισαι ενοχος που δεν του εκανες ακρη να περασει'.
Χρήστος Λάππας
ναι, το ξερω οτι με εχετε βαρεθει οπως εχω βαρεθει να γραφω και εγω τα ιδια και τα ιδια οταν υποτιθεται οτι βγαλαμε Χ συμπερασματα και μετα απο μερικες μερες καποιοι εδω μεσα τα ξεχνανε ολα και ξαναγραφουν οτι τους βολευει. Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση, δεν προκειται να δεχτω υποδειξεις απο υπανθρωπο που εκλεισε επιτηδες κοσμο με νταλικα οποτε καθε φορα που θα τολμαει να εκφραζει αποψη για μενα, το ιδιο πραγμα θα του γραφω του δολοφονου.*να σου πω ρε αστερι μου, τολμας και μου λες για νταηλικια και τσαμπα μαγκια? Αμα δεν οδηγουσες νταλικα, θα εκανες αυτο που εκανες?Για να καταλαβουμε ποιος ειναι ο τσαμπα μαγκας δηλαδη...
-
οταν ρε μεγαλε μου λες οτι εγω οτι το ξεκινησα.τι ξεκινησα;το βρισιδι;ενα σχολιο γραψαμε με πολυ δοση χιουμορ και αρχισαν τα μπινελικια.
ποτε μου δεν εχω ξεκινησει με το να κατηγορω η να βριζω καποιον.
εδω κατευθειαν μου την ειπε ο βαγκνερ.
τοσοι και τοσοι πετανε εδω διαφορα σχολια,τετοιο κραξιμο δεν ακουνε.
τελος παντων ειναι χαζο που ακομα μιλαμε για αυτο.
αρκετη σημασια το δωσαμε. -
kasel και kacey, ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να μην βρίζεστε??? ΕΛΕΟΣ ρε σεις!
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ και πριν αρχισετε να μου λετε για προσωπικες επιθεσεις Πανμεγιστοι Κυριοι Moderators, να θυμαστε οτι παλι εγω απανταω στις παπαριες καποιου...Σωστά... για να έχουμε να διορθώνουμε 40 ποστς αντί για 20 ας πούμε. ΠΟΣΟ δύσκολο σου είναι να ΜΗΝ απαντήσεις στην πρόκληση? Σου είναι ΤΟΣΟ απαραίτητο??? (ρητορική η ερώτηση)
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οταν ρε μεγαλε μου λες οτι εγω οτι το ξεκινησα.τι ξεκινησα;το βρισιδι;ενα σχολιο γραψαμε με πολυ δοση χιουμορ και αρχισαν τα μπινελικια.http://en.wikipedia.org/wiki/Flame_bait
όπως έγραψε και κάποιος άλλος συνφορουμίστας για κάποια άλλη περίπτωση.
-
edit [Krusenstern] Είπαμε, τέλος!
-
Μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο topic, ή να κάνουμε ακόμα και poll για το θέμα που έχει προκύψει!
Μπορούμε να επιστρέψουμε στο θέμα του topic, please? Εντελώς φιλικά και σεμνά το λέω.
Ζώα ζώα ζώα [#3]